.....
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:46.
|
|
זה זה זה.
מכיר את המאמר הזה, הוא דיי ישן אבל פעם הוא עזר לי קצת להבין דברים.
חפירה מיותרת
ארוך מדי. תחלק את זה לחלקים או משהו.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
.....
זה אמור להיות סוג של פרסומת לקורס של כובעים?
מלא בבולשיט. "היא שמה את השרביט שלה עליו ומה שהוא עושה זה עומד וממשיך ללכת", אפילו חנון בתול מפגר היה אומר משהו.
אבל סבבה נגיד שזה אמיתי מה לגבי זה:
הוא אומר שבתקופה ההיא הוא יצא עם מלא כוסיות.. ובגלל שהוא לא דיבר עם איזה סלב אחת כל הביטחון ירד לו שוב? מה זה השטות הזאת, הוא נכנס VIP למסיבה של הבעלים והוא לא דיבר עם בחורה מפורסמת שהיו איתה שתי גברים, רוב האנשים גם ככה לא היו עושים את זה. נכנסת VIP למסיבה של הבעלים לך תזיין מישהי אחרת.. נראה למישהו הגיוני שבחור שמזיין תשיעיות ועשיריות כמו שהוא טוען יפסיק לזיין בגלל שהוא לא דיבר עם בחורה במועדון?
אין כזה דבר פחד גישה, בחור נורמלי לא צריך לגשת לבחורות, להטריד אותם ולהשפיל את עצמו.
אני אישית כל הבחורות שיצאתי איתם לאחרונה זה לא בחורות שניגשתי אליהם אלא זה בחורות שהתפתחה ביניו שיחה ומשם ביקשתי את המספר או שהיא ביקשה.
ואני יכול להגיד לכם למה התפתחו כל השיחות האלו.. בגלל מראה לבוש וסטטוס, תמיד זה קשור במשהו כזה. אני מוצא את עצמי מדבר עם מישהי ששואלת אותי איפה השירותים ובזמן שאני מסבר לה שנינו מחייכים ויש וויב מאחורי השיחה המפגרת הזאת כי ברור לשנינו שהיא יודעת איפה השירותים אז אני לוקח ממנה את המספר.
אם הבחור הזה באמת נראה טוב כמו שהוא טוען והוא דוגמן שנכנס VIP למסיבות, בחורות כבר היו מתחילות לדבר איתו. ככה זה עובד במעגלים האלו.
90% מהגולשים לא יקראו את המאמר הזה, חבל על המאמץ.
.....
א. מישהו אמר שהיא לא התחילה איתו? להפך אמרתי שהיא התחילה איתו והוא המשיך ללכת, זאת התנהגות של מישהו עם תסמונת דאון.
ב. היום אם אני אראה מישהי כוסית במועדון והיא לא תתן לי שום סימן אני לא אגש אליה, חבל על הזמן. היו תקופות שהייתי עושה את זה ומה שאתה קורה לו פחד גישה, אני הבן האדם האחרון שהיה לו את זה. פשוט ראיתי שזה לא באמת מביא תוצאות במיוחד לא לכמות ההשקעה. (רק אל תגיד שאני לא פיקאפר מספיק טוב עכשיו ואני צריך לשפר את הגיים שלי. או אולי זה בכלל בגלל ששתיתי ואלכהול הורס תגיים אחי).
ג. כל הבנות שמתחילות איתי זה במקומות שיש לי סטטוס לא סתם שאני הולך ברחוב. עכשיו זה לא שהם באות אלי ומציגות את עצמם כמו שאתה רגיל להטריד בחורות. זה יכול להיות סתם ששנינו על יד הבר ומתפתחת שיחה \ או שאם מישהי זורקת לי מבטים אני אלך לרקוד איתה וכו'.
אבל בסדר מבחינתך אני בתול חסר ביטחון שעושה פוזות בפורום שלא אכפת לו ממנו.
נערך לאחרונה על ידי R0Y; 15-01-2013 בשעה 17:59.
.....