שלום,
זה לא דיווח שטח נורמלי, ככה שאל תצפו בסוף הנושא לקרוא תיאורים של סקס במילים ולחפש סיפורי זימה מגעילים כאלה ואחרים, אם אתם מחפשים דרך להעסיק את המוח הכחול שלכם, צאו מהנושא הזה כי לא יהיה פה משהו דומה.
אתמול הייתי אצל חבר בבית, חבר טוב, ויש לו אח קטן בן 15.
אח שלו חולה על קונטר סטרייק, הוא יכול לשבת על הכיסא כמה שעות ביום ולא לזוז ממנו לשנייה, והקטע המצחיק שהוא יורד על חנונים אחרים שמשחקים כמוהו במשחק הזה..פשוט חמור. צוחק על אחרים שהוא בעצמו ילד כאפות.
בקיצר, אני וחבר שלי יושבים על הספה רואים סרט, פתאום הוא צועק מהחדר שלו "רודני, בוא רגע"
אני מגיע אליו ואז הילדון הזה עושה לי "נכון זה קל להתחיל עם בנות??" אמרתי לו "כן, אבל לא לך"
כנראה שהמיקרופון של המשחק היה פתוח ושמעו אותי כל החברים החננות שלו וכולם התחילו לצחוק ואז הוא ענה "עלק לא לי...מה אתם צוחקים אני יכול להתחיל עם כולם" ופשוט הסתכלתי על הילד המכוער והצבוע הזה עם פה פתוח ואני עושה לו "מה אתהה משחק אותה??? אתה יכול להתחיל עם כל אחת?? בוא, בוא תראה לי" ואז הוא ניסה להוציא את המיקרופון מהמחשב שלא ישמעו אותו ופשוט התחלתי לצחוק אז ירדתי חזרה לספה לסרט.
איך שאני יורד למטה הוא בא אחריי ועושה לי "מה אתה צוחק, אתה סתם דיבורים כאילו שלך יש אומץ"
מפה זה לא משנה איך הלך הויכוח אבל הצלחתי להוציא אותו כמה דקות אחרכך מהבית איתי החוצה לרחוב.
אנחנו שנינו יוצאים החוצה, הוא מתחיל כמובן להלחץ ואז הוא מתחיל עם הבולשיט הנורמלי "אין בכלל בנות חחח" , "תראה איך אתה נראה, מישהי תסתכל עלייך?" וכל החרטוטים האלה, פשוט התסכלתי עליו ולא עניתי.
פתאום אנחנו שנינו קולטים שתי בנות והוא ישר "פחחח איזה מכוערות", ישר שלחתי תיד אליו, תפסתי לו את הצוואר מאחורה כמו שתופסים כלב, ועשיתי לו "בוא" ומשכתי אותו איתי לכיוון הבנות, ההוא ישר כמו שחשבתי "עזוב אבללל עזוב למה בכוח?!!" לא אמרתי כלום והמשכתי למשוך אותו, כשהתקדמנו קצת יותר לכיוון הבנות והבנות לכיווננו עזבתי אותו והוא ישר סידר את עצמו, סידר השיער שלו והייתה לו הבעה מפגרת על הפנים משהו בסגנון O.O.
עמדנו מול שתי הבנות, חייכתי ועשיתי "היי, מכירות רז?", התסכלתי רגע עליו וראיתי אותו עם מבט מובעת ומפוחד כאילו הוא עומד מול קהל של 3000 איש.
אחת מהבנות אמרה שכן, והשנייה לא הגיבה.
סובבתי תראש שוב אליו ועשיתי לו "רז, תמכיר אותה?" והוא התחיל "מ-מ-ממה..? מכיר את מי?" , חייכתי, צחקתי, נתתי לו כאפה קטנה ועשיתי לו "מה אתה טיפש?? מה את מי?", שלחתי יד אלייה תפסתי לה את הזרוע וקרבתי אותה קצת אלינו ועשיתי לו "אותה" וההיא צחקה ולא הבינה מה הסיפור.
הוא כמו חמור ענה "אה כן נו...היא...שיכבה מתחתיי.." והוריד מבט למטה כאילו שהוא מנסה להתחמק מהמצב.
ראיתי שהוא מרגיש כאילו שעוד רגע מתפוצצות לו הביצים מרוב פחד אז עשיתי לה "קיצר, מה המספר שלך?" ואמרתי לו להוציא תפלאפון והטיפש בכלל לא זכר באיזה כיס הפלאפון נמצא והוא היה נראה כמו ויברטור מרוב הלחץ שהיה עליו.
בקיצור..היא נתנה לו את המספר, הבנות הלכו, והוא מן הסתם היה בשוק טוטאלי מהסיפור ואז...התחילו השאלות המציקות.
"איך עשית את זה?"
"איך תלא מפחד?"
"מאיפה האומץ שלך?"
"מה אם היא לא הייתה רוצה להביא תפלאפון?"
"למה צחקת עליי?"
ועוד כל מיני חירטוטים...בקיצור, חבר'ה...מה שאני מנסה להבהיר כאן זה שעד שלא תנסו בעצמכם, אתם תמשיכו לשאול שאלות מטומטמות וחסרות עניין. עד שלא תנסו לבד להתחיל עם בחורה יפה, הפחד לעולם לא יעבור. אפשר בצורה הזאת ואפשר בצורה פחות אגרסיבית..אבל חייבים להתמודד מול הפחד וחייבים להפסיק להתנהג כמו כוסיות!
שיהיה בהצלחה.

ציטוט ההודעה