קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-09-2008, 13:25
  2. כמה שגלגל החדשות לא מצחיק!!!!
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 21:52
  3. מדהים כמה שזה אמיתי ומפחיד
    על ידי אני-באטרף בפורום דיבורים
    תגובות: 56
    הודעה אחרונה: 16-06-2007, 23:25
  4. דבר מצחיק ביותר..!!!
    על ידי yttt בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-04-2006, 10:35
  5. [תמונות] פשוט מדהים כמה יפה העולם שלנו
    על ידי mеidan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-02-2006, 21:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

מדהים כמה צביעות זה דבר מצחיק.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל מדהים כמה צביעות זה דבר מצחיק.

שלום,
    זה לא דיווח שטח נורמלי, ככה שאל תצפו בסוף הנושא לקרוא תיאורים של סקס במילים ולחפש סיפורי זימה מגעילים כאלה ואחרים, אם אתם מחפשים דרך להעסיק את המוח הכחול שלכם, צאו מהנושא הזה כי לא יהיה פה משהו דומה.

אתמול הייתי אצל חבר בבית, חבר טוב, ויש לו אח קטן בן 15.
    אח שלו חולה על קונטר סטרייק, הוא יכול לשבת על הכיסא כמה שעות ביום ולא לזוז ממנו לשנייה, והקטע המצחיק שהוא יורד על חנונים אחרים שמשחקים כמוהו במשחק הזה..פשוט חמור. צוחק על אחרים שהוא בעצמו ילד כאפות.
    בקיצר, אני וחבר שלי יושבים על הספה רואים סרט, פתאום הוא צועק מהחדר שלו "רודני, בוא רגע"
    אני מגיע אליו ואז הילדון הזה עושה לי "נכון זה קל להתחיל עם בנות??" אמרתי לו "כן, אבל לא לך"
    כנראה שהמיקרופון של המשחק היה פתוח ושמעו אותי כל החברים החננות שלו וכולם התחילו לצחוק ואז הוא ענה "עלק לא לי...מה אתם צוחקים אני יכול להתחיל עם כולם" ופשוט הסתכלתי על הילד המכוער והצבוע הזה עם פה פתוח ואני עושה לו "מה אתהה משחק אותה??? אתה יכול להתחיל עם כל אחת?? בוא, בוא תראה לי" ואז הוא ניסה להוציא את המיקרופון מהמחשב שלא ישמעו אותו ופשוט התחלתי לצחוק אז ירדתי חזרה לספה לסרט.

איך שאני יורד למטה הוא בא אחריי ועושה לי "מה אתה צוחק, אתה סתם דיבורים כאילו שלך יש אומץ"
    מפה זה לא משנה איך הלך הויכוח אבל הצלחתי להוציא אותו כמה דקות אחרכך מהבית איתי החוצה לרחוב.

אנחנו שנינו יוצאים החוצה, הוא מתחיל כמובן להלחץ ואז הוא מתחיל עם הבולשיט הנורמלי "אין בכלל בנות חחח" , "תראה איך אתה נראה, מישהי תסתכל עלייך?" וכל החרטוטים האלה, פשוט התסכלתי עליו ולא עניתי.
    פתאום אנחנו שנינו קולטים שתי בנות והוא ישר "פחחח איזה מכוערות", ישר שלחתי תיד אליו, תפסתי לו את הצוואר מאחורה כמו שתופסים כלב, ועשיתי לו "בוא" ומשכתי אותו איתי לכיוון הבנות, ההוא ישר כמו שחשבתי "עזוב אבללל עזוב למה בכוח?!!" לא אמרתי כלום והמשכתי למשוך אותו, כשהתקדמנו קצת יותר לכיוון הבנות והבנות לכיווננו עזבתי אותו והוא ישר סידר את עצמו, סידר השיער שלו והייתה לו הבעה מפגרת על הפנים משהו בסגנון O.O.

עמדנו מול שתי הבנות, חייכתי ועשיתי "היי, מכירות רז?", התסכלתי רגע עליו וראיתי אותו עם מבט מובעת ומפוחד כאילו הוא עומד מול קהל של 3000 איש.
    אחת מהבנות אמרה שכן, והשנייה לא הגיבה.
    סובבתי תראש שוב אליו ועשיתי לו "רז, תמכיר אותה?" והוא התחיל "מ-מ-ממה..? מכיר את מי?" , חייכתי, צחקתי, נתתי לו כאפה קטנה ועשיתי לו "מה אתה טיפש?? מה את מי?", שלחתי יד אלייה תפסתי לה את הזרוע וקרבתי אותה קצת אלינו ועשיתי לו "אותה" וההיא צחקה ולא הבינה מה הסיפור.
    הוא כמו חמור ענה "אה כן נו...היא...שיכבה מתחתיי.." והוריד מבט למטה כאילו שהוא מנסה להתחמק מהמצב.

ראיתי שהוא מרגיש כאילו שעוד רגע מתפוצצות לו הביצים מרוב פחד אז עשיתי לה "קיצר, מה המספר שלך?" ואמרתי לו להוציא תפלאפון והטיפש בכלל לא זכר באיזה כיס הפלאפון נמצא והוא היה נראה כמו ויברטור מרוב הלחץ שהיה עליו.

בקיצור..היא נתנה לו את המספר, הבנות הלכו, והוא מן הסתם היה בשוק טוטאלי מהסיפור ואז...התחילו השאלות המציקות.

"איך עשית את זה?"
    "איך תלא מפחד?"
    "מאיפה האומץ שלך?"
    "מה אם היא לא הייתה רוצה להביא תפלאפון?"
    "למה צחקת עליי?"

ועוד כל מיני חירטוטים...בקיצור, חבר'ה...מה שאני מנסה להבהיר כאן זה שעד שלא תנסו בעצמכם, אתם תמשיכו לשאול שאלות מטומטמות וחסרות עניין. עד שלא תנסו לבד להתחיל עם בחורה יפה, הפחד לעולם לא יעבור. אפשר בצורה הזאת ואפשר בצורה פחות אגרסיבית..אבל חייבים להתמודד מול הפחד וחייבים להפסיק להתנהג כמו כוסיות!

שיהיה בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 15-01-2013 בשעה 16:22.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Himura
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לאו דווקא צביעות.. אולי האגו שלו דיבר. יש סוג של אנשים שמפחד להגיד "אני לא יודע איך"....

לא לדעת זה לא בושה!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Himura צפיה בהודעה
    לאו דווקא צביעות.. אולי האגו שלו דיבר. יש סוג של אנשים שמפחד להגיד "אני לא יודע איך"....

לא לדעת זה לא בושה!
    מצטער נשמה אין קשר לאגו...
    אין דבר כזה מבחינתי אגו.
    כשהוא מדבר מול המחשב עם כל החברים הוירטואלים שלו הוא מדבר בבטחון ולא מפחד מאף אחד אז הוא מרשה לעצמו להגיד שהוא כן יכול להתחיל עם בנות...אבל ברגע שזה מגיע לאמת והוא צריך באמת לבסס את הדברים שהוא אומר בתכלס ובאמת לנסות ובאמת לדבר עם בחורות...הוא משתקק. זה צביעות. הוא אומר שהוא ככה וככה אבל בפועל הוא מתנהג אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 15-01-2013 בשעה 16:32.

שמע אני מודה אני גם פעם הייתי כזה כלומר רק דיברתי על בחורות והייתי מתלהב בפני חברים שלי בוא תראה איך אני מתחיל עם זא
    ועם זאת ועם זאת חחח ורוב הזמן זה היה עלוב עד שלפני פחות משנה התחיל להשתנות לי הדיבור ממש לטובה וגם כמה חודשים טובים הייתי עסוק בלגשת לאנשים ולדבר איתם (וכן בין היתר גם כוסיות ואני לא מחשיב את זה אבל אני שם כסף שניגשתי ליותר בחורות ממה שיש בתוכניות הדפוקות כמו dc וכו׳ בכל אופן זאת הייתה העבודה שלי ועל הדרך זה שיפר אותי וגרם לי לחשוב אם אני יכול לגשת לכולם אז למה לבנות לא? ואחרי אותה תקופה אני ופחד גישה כבר לא חברים יותר חחח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כל הכבוד, בדרך כזאת אחרת חייבים איכשהו לראות שהשד לא כזה נורא, הן נשים, הן בני אדם בדיוק כמו המוכר במכולת..צריך להפסיק לפחד מהן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

דבר פחות עשה יותר!! זה המסר... אנחנו נמדדים במעשים לא בדיבורים מה שחשוב זה מבחן התוצאה..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח וואי מצבו באמת קשה...

גם כשהייתי בחטיבה ידעתי תמקום שלי וידעתי לא לחוש על אף אחד כי תכלס ידעתי מי אני...אתה לא יכול לשקר שאתה זיין על שלא מפחד מכלום כשאתה כולך גיימר שיושב 24 שעות מול משחק מחשב...כי ממבט אחד עליך אפשר להבין מי אתה...

זאת כנראה הסיבה למה שנאתי את שאר החנונים ולא הרגשתי שייך אליהם כי הם ניסו כל הזמן להיות משהו שהם לא במקום לקחת תחיים שלהם בידיים ולהשתנות.

עכשיו אתם מבינים למה אני אומר לכם שמי שיש לו חברים כמו הילד קונטר סטרייק הזה צריך למצוא לעצמו חברים חדשים?? (וזה לא שהוא יחיד במינו, רוב החנונים הם בדיוק כמוהו...)

אהבתי, סיפור משעשע. זה מה שנקרא AA משתק.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

אני לא יודע למה בזבזת את הזמן שלך על ילד מעפן בן 15 אבל אהבתי....קבל לייק ...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אני לא יודע למה בזבזת את הזמן שלך על ילד מעפן בן 15 אבל אהבתי....קבל לייק ...
    למה?
    מצטער נשמה, אולי אני קיבלתי תוכנת אופי שגורמת לי לרצות לשנות אחרים ולרצות לעזור, כדי שגם אתה תשיג איכשהו את התכונה הזאת..זה נותן כיף לעצמך.
    בכל מקרה, דווקא מדובר בילד 15 שהוא מטר 80, הוא גבוה יותר ממני, שוקל בערך 70 קילו, הוא רזה אבל לא שחיף ויש לו גשר בשיניים והוא לא מפחד לחייך...ככה שראיתי את הפוטנציאל שבו, אצלו הבעיה זה השקפת עולם לא נכונה. הוא חושב שמי שמתחיל עם בנות הוא יצור לא מהעולם הזה..הוא חושב שמי שמתחיל עם בנות הוא כנראה סוג של וויל סמית' או בראד פיט או ג'ורג קלינטון כזה שהוא חלקלק ויודע איך להשיג כל אחת...
    הצלחתי להבהיר לו שלא צריך להיות משהו מיוחד כדי לדבר עם בנות, הבעיה שהסברתי לו בצורה אגרסיבית והוא פשוט השתקק, אבל זה היה טוב.

בלי קשר, אחרכך הוא דיבר עם חבר שלו בקונטר סטרייק (שמעתי מלמטה אותו מדבר) על המקרה הקטן הזה והוא לא הפסיק להגיד "תלא מביןןןןן הוא פשוט בא אליהם ככה כאילו מקדימה וזה..." לא הפסקתי לצחוק.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

מטר 80 על 70 קילו (שלא מתאמן ואוכל ג'אנק פוד סביר להניח כי כל הגיימרים כאלה...) נשמע לי כמו אחד במצב חרא ובטח שלא רזה מהסיבה הפשוטה שאין לו שריר בכלל והכל שומן משמע יש לו אחוז שומן גבוה. עדיף כבר להיות שחיף כי יש לי הרגשה שהוא מה שנקרא "שחיף שמן" קיצוני - הוא חלשלוש עם ידיים של ילד כאפות וכרס בגודל של כדורגל. שילוב חרא. לשחיפים לפחות יש ריבועים והגוף שלהם נראה פרופורציונלי ואין להם אחוז שומן גבוה יחסית.

שוב אנלא יורד עליו כי אין לי סיבה לרדת על אף אחד, זה פשוט נשמע לי ככה כי מכל התמונות שראיתי זה נשמע הכי מתאים לתיאור....
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-01-2013 בשעה 12:28.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

הילדים של היום הם בעיקר דברנים גדולים ללא שום תכלית.

כשזה מגיע לתאכלס כולם "משחקים" אותה...

שמח שהראית לו בדרך הקשה, וקח אותו תחת חסותך כדי לעזור לו זה רק יועיל לך וייתן לך הרגשה הרבה יותר טובה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

1.80 אחי? שמע אם הוא שוקל 70 ורק בן 15... קודם כל יש לו פוטנציאלה בלי עין הרע אדיר.
    דבר שני הוא לא שמן, הוא גם לא שחיף. הוא רזה שברירי כזה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    מטר 80 על 70 קילו (שלא מתאמן ואוכל ג'אנק פוד סביר להניח כי כל הגיימרים כאלה...) נשמע לי כמו אחד במצב חרא ובטח שלא רזה מהסיבה הפשוטה שאין לו שריר בכלל והכל שומן משמע יש לו אחוז שומן גבוה. עדיף כבר להיות שחיף כי יש לי הרגשה שהוא מה שנקרא "שחיף שמן" קיצוני - הוא חלשלוש עם ידיים של ילד כאפות וכרס בגודל של כדורגל. שילוב חרא. לשחיפים לפחות יש ריבועים והגוף שלהם נראה פרופורציונלי ואין להם אחוז שומן גבוה יחסית.

שוב אנלא יורד עליו כי אין לי סיבה לרדת על אף אחד, זה פשוט נשמע לי ככה כי מכל התמונות שראיתי זה נשמע הכי מתאים לתיאור....
    לא הבנתי מה ניסת להגיד פה...העניין זה לא מה הוא וכמה הוא שמן או רזה, העניין שהוא משחק אותה מה שהוא לא ויש לו פוטנציאל לגדול והוא לא מממש אותו.

ציטוט נכתב במקור על ידי oz1987 צפיה בהודעה
    הילדים של היום הם בעיקר דברנים גדולים ללא שום תכלית.

כשזה מגיע לתאכלס כולם "משחקים" אותה...

שמח שהראית לו בדרך הקשה, וקח אותו תחת חסותך כדי לעזור לו זה רק יועיל לך וייתן לך הרגשה הרבה יותר טובה.
    אני לא מתכוון יותר לחפור לו ולשגע אותו בקטע של נשים אבל אני יודע שמתי שאני שוב יבוא לחבר שלי הוא ישגע לי תמח

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי מה ניסת להגיד פה...העניין זה לא מה הוא וכמה הוא שמן או רזה, העניין שהוא משחק אותה מה שהוא לא ויש לו פוטנציאל לגדול והוא לא מממש אותו.

אני לא מתכוון יותר לחפור לו ולשגע אותו בקטע של נשים אבל אני יודע שמתי שאני שוב יבוא לחבר שלי הוא ישגע לי תמח
    ההפך אני לא מתכוון בקטע של לחפור כי עכשיו בטח כמו ששמת לב הבנאדם עם אנרגיה מטורפת וסקרנות גדולה לגבי מה שאתה עושה.

אתה רק יכול להציע לו וללמד אותו בתנאי שהוא באמת יישם את מה שאתה מלמד אותו. תהיה בטוח שהוא יגיד "אמן" לכל מה שתגיד לו אחרי מה שהוא ראה וחווה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אל תדריך אותו אחי. כשאתה נמצא בפורום וזה על חשבון הזמן החופשי שלך זה סבבה... כשאתה מתחיל להדריך מישהו וזה כבר הופך למשהו שגרתי אתה הופך להיות מורה לילד בן 15 איך להשיג נשים, וזה פשוט מצחיק. ורע. רע מאוד (בין אם אתה לוקח תשלום או לא).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,138 | הודעות: 8,203,731 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect