קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דעה] 50 השחקנים הכי טובים בעולם לדעתי!
    על ידי -עדי- בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2007, 17:45
  2. איזה דיסקים הכי טובים לצריבה?
    על ידי יעל בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 10:35
  3. איפה והם הדברים הכי טובים לגלדיאטור רמה 41 ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:33
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

הסוד האמיתי לסיכויים הכי טובים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל הסוד האמיתי לסיכויים הכי טובים

הסוד האמיתי זה ללכת למסיבות שכל התיירות הסטודנטיות בעיקר שגרות בתל אביב הולכות .זה די סודי. לעלות על מסיבות כאלו .
    מי שרוצה לדעת יותר אז בפרטי... זה עולם אחר... ויש כ 1000 תיירות או יותר שמתחלפות כל שנה אז תעשו את חישובי ההצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 15-01-2013 בשעה 19:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי niv1110 צפיה בהודעה
    הסוד האמיתי זה ללכת למסיבות שכל התיירות הסטודנטיות בעיקר שגרות בתל אביב הולכות .זה די סודי. לעלות על מסיבות כאלו .
    מי שרוצה לדעת יותר אז בפרטי... זה עולם אחר... ויש כ 1000 תיירות או יותר שמתחלפות כל שנה אז תעשו את חישובי ההצלחה.
    חחחח זה לא ממש סוד....ואם אתה רוצה עצות אמיתיות לאן ללכת לא צריך בפרטי בכיף אני יכול לפרסם לך לאן הולכות תיירות בתל אביב...
    יש מקומות שמזמינים אותן מיוחד, קבוצות של תיירות....

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    חחחח זה לא ממש סוד....ואם אתה רוצה עצות אמיתיות לאן ללכת לא צריך בפרטי בכיף אני יכול לפרסם לך לאן הולכות תיירות בתל אביב...
    יש מקומות שמזמינים אותן מיוחד, קבוצות של תיירות....
    פרסם אחי סוף סוף תועלת בין כל הבלבולי ביצים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חבר'ה זה פורום פיקאפ, למה אתם שומרים דברים כאלה לעצמכם? מה זה הודעות פרטיות? תפרסמו את זה לכל החבר'ה פה שיוכלו להנות כמוכם.

אגב, למען הדיון, מועדון מדהים בצפון בקריות- Rose
    אבל אם אתם שחיפים שמפחדים ממכות ופוחדים מערסים, אל תתקרבו לשם.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חבר'ה זה פורום פיקאפ, למה אתם שומרים דברים כאלה לעצמכם? מה זה הודעות פרטיות? תפרסמו את זה לכל החבר'ה פה שיוכלו להנות כמוכם.

חחחח רודני אהבתי את הסינון
    תודה על השיתוף

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

חחח וואיי אם כבר מדברים על זה אז אני פשוט לא סובל את המקום הזה...זה מקום מגעיל..אני אישית חושב שכל מי שרוצה לצאת למועדונים איכותיים שיבוא לתל אביב....מבחינת מועדונים נטו אין יותר טוב...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחח דווקא אני מת על המקום הזה
    יםםםםםםםםםםםם של כוסיותתת...אבל הבעיה שם שאם אתה מתחיל עם אחת שיש לה חבר, יש סיכוי טוב שתקבל דקירה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אומן 17 בירושלים...סאונד מהטובים בעולם וכוסיות רצח השאלה איך תסתדרו עם הבחורות הירושלמיות...אני לא חושב שלגשת אליהם כמו שאתם ניגשים לזונות שלכם בעזריאלי יעזור לכם מול ירושלמיות

(יש פה כמה שאני מאמין שאם ילכו לשם יגלו מועדון נדיר ויחזרו לשם קבוע)
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 16-01-2013 בשעה 00:08.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    אומן 17 בירושלים...סאונד מהטובים בעולם וכוסיות רצח השאלה איך תסתדרו עם הבחורות הירושלמיות...אני לא חושב שלגשת אליהם כמו שאתם ניגשים לזונות שלכם בעזריאלי יעזור לכם מול ירושלמיות

(יש פה כמה שאני מאמין שאם ילכו לשם יגלו מועדון נדיר ויחזרו לשם קבוע)
    הייתי שם.....
    תל אביב היא לא כמו שמציגים אותה פה...אתה לא פשוט הולך ומוצא שרמוטה שיכורה ולוקח הביתה.
    ואל תחזיק מירושלמיות הן מגניבות רק בסרטי בורקס.

רודני לגבי הרוז תכלס אולי זה מקום טוב ויש ים כוסיותת אבל מה שווה כזה מקום אם בסוף אתה יכול להסתבך אחושרמוטה חחח וזה לא קשור אם אתה שחיף או לא אתה יכול גם להיות שוורצנגר אבל שיבואו עלייך 40 איש זה כבר לא רלוונטי ותכלס לי לא יצא להיות בפנים רק בחוץ וראיתי כמה כוסיות יש שם...

ובכללי לדיון, באמת אין על תל אביב לא יעזור... תל אביב זה ה מקום ליציאות המון בנות שוות וגם קהל איכותי יחסית.

אה ואם כבר מדברים אני אחד שפעם היה "גר" באולטראסאונד חח זה משהו כמו חצי שעה הליכה מהבית שלי ואני חייב להגיד שחוץ מהגודל של המקום והשם שלו הוא פשוט לא שווה כלום.. מקום לא משהו בכלל למי שמחפש להזרים איזה מישהי (גם המוזיקה לא בשמיים) אבל הייתי שם כל כך הרבה פעמים שמן הסתם היו לי גם את הפעמים שיצאתי עם חיוך על הפנים.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 16-01-2013 בשעה 02:45.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חח האולטרה זה פאקינג בדיחה של מקום..אתה לא רוצה שאני יתחיל לשפוך פה תסיפורים ששמעתי על המקום ועל הקהל הקבוע של המקום.

בנוגע לת''א?

כל הליינים של 2010 והלאה הם בדיחה והם פשוט לא משתווים למה שהיה פעם. זה כמו להשוות בין את PACHA באיביזה ל"ארצנו".
    מ2010 זה התחיל להדרדר ולפני הטיסה שלי המצב היה פשוט על הפנים, בת''א לפחות. אשכרה הגעתי למצב שאני שונא מסיבות. פעם לא יכולתי לדמיין את עצמי מרגיש משהו כזה.

מפיקים שפעם החזקתי מהם אחושרמוטה והמילה שלהם הייתה מילה, והיו מוכרים בתור כאלה שמרימים מסיבות על רמה עם קהל איכותי ועם הבנות הכי שוות בארץ, לפני שנה עוד היו מפיקים מסיבולבולים במקומות מגעילים אחושרמוטה, מהמקומות האלה שפשוט לא כיף להיות שם. אתה קולט איזה 80 אחוז בנים זה גועל נפש...אבל אין מה לדבר, ב2010 הייתה נפילה ע-נ-ק-י-ת, משהו שאי אפשר להסביר במילים פשוט, צריך לחוות את כל החרא הזה על בשרך כדי להבין (שוב, זה לא קרה לכולם אבל לרוב המוחץ כן).

אולי אני אומר את זה כי אני בליין יותר ותיק מהרוב פה ואני רגיל לתקופה קצת.."שונה". לאדע להסביר, הדור שלנו היה שונה, כן היו ערסים, היו מכות, היו דקירות והיה לא מעט חרא גם אז אבל...משהו פשוט היה יותר טוב.

בגדול אני שמח שאני כבר מחוץ לחרא הזה כי המצב לא הולך להשתפר אצלכם בקרוב.

מי שלא היה יוצא ב2007-2009 לא יבין על מה אני מדבר ככה שאם אתם לא עונים על ההגדרה אל תנסו להבין...

מה שכן פה זה עולם אחר לגמרי.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-01-2013 בשעה 03:48.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    רודני לגבי הרוז תכלס אולי זה מקום טוב ויש ים כוסיותת אבל מה שווה כזה מקום אם בסוף אתה יכול להסתבך אחושרמוטה חחח וזה לא קשור אם אתה שחיף או לא אתה יכול גם להיות שוורצנגר אבל שיבואו עלייך 40 איש זה כבר לא רלוונטי ותכלס לי לא יצא להיות בפנים רק בחוץ וראיתי כמה כוסיות יש שם...

אה ואם כבר מדברים אני אחד שפעם היה "גר" באולטראסאונד חח זה משהו כמו חצי שעה הליכה מהבית שלי ואני חייב להגיד שחוץ מהגודל של המקום והשם שלו הוא פשוט לא שווה כלום.. מקום לא משהו בכלל למי שמחפש להזרים איזה מישהי (גם המוזיקה לא בשמיים) אבל הייתי שם כל כך הרבה פעמים שמן הסתם היו לי גם את הפעמים שיצאתי עם חיוך על הפנים.
    בקשר לרוז, אני מבין שאתה לא מבין יותר מידי בערסים אה?
    ערסים זה כמו צ'יאוואה. צועקים לך שעה "בוא בוא מכות" ואז כשאתה מתקרב הם מייללים ונכנסים למלונה שלהם.
    עבריינים זה כבר סיפור אחד ומכאלה באמת צריך להתרחק, לצערי כבר נתקלתי בכמה אלה בחיים שלי.

בקשר לאולטרא...חחחח זה פשוט מקום בלאי. פעם כשהייתי בן 17 הייתי יוצא לשם באופן קבוע כל חמישי ופשוט נשבר הזין מהמקום הזה. יש שם ים של ערסים צעצוע מציקים, יש שם מתוך 2000 בנות אולי 20 כוסיות ופשוט הבנות שיש שם זה הריכוז פרחות וכאלה עם אף למעלה הכי גבוה במדינה...

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא מאמין שאנשים יצאו לאולטרא ולמקומות בררה למינהם בשנים הכי טובות של המסיבות נוער בת''א שהפכו את שנות התיכון שלי לשנים הכי יפות בחיים (היית בן 17 ב2008 תקן אותי אם אני טועה כי אם כן זה בול התקופה!!).

טיילר בכם מתבייש.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-01-2013 בשעה 12:24.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יעני איחרתי בשלוש שנים? זין.
    תכלס הבעיה ברוב המסיבות שיצאתי אליהן, זה שיש 80 גברים על 20 נשים.
    ובמסיבות ה"טובות" שיצאתי אליהן ויש חצי-חצי או 60-40 נשים, היה הרבה יותר טוב. למה במרכאות? כי וואללה מסיבה של 80 אחוז נשים תהיה באמת טובה. לא טובה בחאווה.
    בגלל זה הקנאה הכי גדולה שלי בך טיילר זה המסיבות בית שיש באמריקה (אם זה כמו בסרטים אני לא יודע, אבל כן אני רוצה לנסות). אם אתה הולך לאחת עם באמת אחוז גבוה של נשים, אלכוהול הרבה, מוזיקה טובה- אתה יודע שזה ערב ענק שלא תשכח.
    וואללה כמעט תמיד אני נתקל בציפיות גבוהות מדי במועדונים. אני נהנה מאוד אבל כאילו זה רק נחמד, לא יותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

הכוונה לאירועים שהם רק באנ גלית ורק התיירות שגרות פה בארץ הולכות. כל פעם זה במקום שונה המסיבה זו הכוונה.

כל מסיבה שהיא ישראלית היא כמו ש DASH BERLIN אמר חרא!!!

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect