קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Evanscence|אני מוסיף את זה לליגה|יצא ממש טוב..
    על ידי shlomi29 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:34
  2. תגידו.. אני עצלן עצלן או סתם עצלן..
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 14:26
  3. [קונה] מדריך 5 נק' .מדריך שנמצא פול ברשת פשוט אני עצלן
    על ידי super G בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2006, 19:24
  4. טוב חחח אני חייב להגיד משהו באמת...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 13:38
  5. אני צריך שתמליצו לי על דפדפן אינטרנט טוב
    על ידי BlackCrow בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 16:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

אני עצלן. ארה''ב משפיעה עלי לא טוב חחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ברירת מחדל אני עצלן. ארה''ב משפיעה עלי לא טוב חחח

אוקיי אז ככה זה יישמע לכם מאוד מאוד מאוד מאוד דפוק אבל הבעיה שלי מאוד שונה משאר הבעיות של האנשים בפורום

ננסה לכתוב את זה ברור כי אני קצת עייף...

אבל אני מניח שיש לי ללמוד משהו מכל אחד או לפחות להקשיב לפני שאני פוסל כי זה אחת מהתובנות הגדולות שהגעתי אליהן בחיים ככה שאני יתן לכם צ'אנס

כולם מכירים אותי פה ואת הגישה שלי לגבי ללהתחיל עם בחורות או יותר נכון "לעשות סארג'ים"..אבל THATS NOT THE POINT

אז ככה, אני עכשיו בארה''ב, סטודנט לכלכלה. אנחנו במקום בנזונה, יש לנו מלא אפשרויות להכיר בנות מכל הארצות האפשריות וגם אמריקאיות מקומיות, בין היתר. הספקתי ליצור כבר קשרים עם כמה אנשים שמכירים מסיבות טובות באיזור ומכירים בנות וכו', אפילו בשבוע הראשון שלי כבר הייתי במסיבת בית שזה הישג טוב

יש לנו ברים של סטודנטים, בכללי מקומות של סטודנטים, פה ושם כמה מסיבות בית עם שתיה חופשי חופשי (למרות שהפסקתי לשתות), יש לי מרשם למריחואנה רפואית מהרופא הכל כלול ככה שאני יכול לעשן לשוטרים מול הפנים והם לא יעשו לי כלום (חח סתם, אבל הכוונה היא שאני יכול לעשן חופשי תחומר הכי זול והכי איכותי בו זמנית!!)

נשמע לכם כמו חלום, נכון? אז זאת המציאות שלי נכון לעכשיו, ורק לא מזמן שמתי לב...שאנלא עושה עם זה כלום או יותר נכון עשיתי ממש ממש קצת. אני לא מעריך את מה שהשגתי.

מאז הטיול הקצר מאוד שלי לווגאס ב31.12 אשכרה התחלתי להיות עצלן...הפסקתי לצאת פתאום אין לי כוח לכלום...
    אני רק מתאמן, אוכל, לומד, אוכל עוד קצת וישן...וכמובן מגיב פה

תמיד הייתי בחור עצלן...לא התחלתי יותר מדי עם בחורות והסתמכתי על דברים כאלה ואחרים שיתחילו איתי לבד...אני מודה שאם הייתי מכוער ולא היה לי הרבה ידידות וכו' לא הייתי מביא אף אחת כי אני גרוע עם נשים.
    ופה בדיוק הבעיה שלי - אני -לא- ביישן ואין לי "פחד גישה". אולי אני מתרגש קצת כי מי לא? אבל אין לי איזה "חרדה" שהיא תדחה אותי ותצחק עלי כי זה על הזין שלי וכמו שאומרים MIRERS GONNA MIRE ומה גם שז לא יקרה כי אנלא איזה יצור אספרגר. איך אני יודע את זה? כי אם תבוא ותגיד לי "לך גש אליה תגיד לה ככה וככה" אני יעשה את זה בשביל האווירה והצחוקים...אבל אין לי כוח לגשת. לאדע, מצד אחד אני שם זין על העולם ואני מהטיפוסים שיכולים לרקוד לך גנגנם סטייל בתחתונים בג'קוזי (TRUE STORY BRAH) אבל אין לי כוח להתחיל שיחה זה נראה לי מורכב כזה...האנגלית שלי טובה מאוד ככה שאני יכול להסתדר.

עכשיו חשבתי לעצמי..אני בפאקינג מקום חדש...גר עם שותפים סטלנים וזורמים שבזמן האחרון שואלים למה אני כ''כ עצלן..יש כאן פול בנות זורמות ...למה לא לנצל את זה? נגיד לצאת בסופש הקרוב עם השותפים שלי לבר, שם לפגוש אולי כמה ידידות משותפות שלנו וכו' וכו', אם לא, אז מקסימום להתחיל עם מישי כי תכלס אין לי סיבה שלא...יש לי לסת (צחקו תצחקו אבל MIRERS GONNA MIRE)...יש לי לוק "אקזוטי" כזה בגלל השיזוף שנשאר לי מהקיץ יעני כל אחד אומר עלי עדה אחרת (איטלקי, שוויצרי, ספרדי, גרמני, צרפתי..כל עדה אפשרית אמרו עלי ואני בכלל לא העדות האלה חח), יש לי שיער בנזונה ולא איזה גלח או קצוץ מעפן ויש לי SWAG כמובן brb turn my SWAG ON. פעם הייתי רוקד אלקטרו ככה שנשארו לי כמה MOVES ואני רוצה ללמוד שאפל עכשיו

וכמובן נעבוד קצת על הגוף וגם בקיץ יהיה שרירים ואולי קעקוע נחמד אבל חדל לנרקיסיזם. ככה ששיפור עצמי לא חסר לי אני עושה תשטויות קבוע וזה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי

הנקודה שלי היא שאני במקום חדש, אנלא מנצל את זה ואת מה שאני יכול לעשות וחבל לי.

סופש הזה, אני מתכנן לצאת עם כמה חבר'ה לבר של סטודנטים ככל הנראה..איך להפסיק להיות עצלן ופשוט לגשת?? כי וואלה אנלא יודע מה להגיד חח בכל הפעמים שהתחלתי עם מישי זה היה במסיבות של פעם בישראל פשוט הייתי רוקד לידה ומתנשקים זה טבעי כזה..בברים אין לי מושג איך לעשות את זה איך לדבר ועל מה כי אני די גרוע עם נשים (לא יכולתי להחזיק אף פעם במערכת יחסים ארוכה ותמיד נפרדנו ברע כי הן לא סבלו להיות איתי בגלל דבר כזה או אחר)

פשוט לאדע על מה לדבר חחח באמת שאנלא יודע מה לעשות כי מצד אחד ביישן אני לא מצד שני אני גרוע עם נשים..אף פעם לא התחלתי עם מישי בבר..פעם אחרונה שהזרמתי מישי היה בהופעה של אביצ'י וגם זה היה שונה כי הרגשתי מלך העולם כי ראיתי את המלך בלייב+הייתי ד-ל-ו-ק=אתה שם זין ורק כשאתה רואה את המלך בלייב אתה אוטומטית יכול לעשות הכל כי ישך מצב רוח בנזונה..

זה כמו המושג שחיף שמן בפיתוח גוף..אתה לא שחיף אבל אתה גם לא שמן=אתה שחיף שמן. זה מהדברים שנשמעים דפוק אבל הם קיימים וכשחושבים על זה לעומק, זה יותר נפוץ ממה שזה נשמע...

קיצר אני ישמח לטיפים מכאלה שיש להם ראש יותר פתוח מ"תיגש ל1000 בחורות" כי זה לא מה שיעזור לי.
    אני צריך להיות פחות עצלן ואיכשהו לעלות תמצב רוח...כי להתחיל פה עם בנות זה משו יותר מקובל מבישראל, ככה שאני מרגיש פחות ווירדו כשאני חושב על זה.

חוצמזה בא לי לבדוק כמה המיתוס המפגר שרץ פה ובישראל בכלל נכון - כי אם אתם טוענים ש"ממוצעים ומכוערים" יכולים לעשות פה דברים שהם לא יכלו בישראל, בשבילי זה יהיה משחק ילדים...

come at me brahs.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-01-2013 בשעה 12:18.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

מה שאני הייתי עושה במצבך זה להסתכל על הבחור שהכי מצליח עם בחורות(ותמיד יש כזה...)

ותנסה להבין ולקבל איזשהו מושג על מה לדבר עם בחורה בארה"ב, עם זרות(ספרדייה, איטלקייה, גרמנית צרפתייה וכו') זה לפי דעתי יותר קל

כי כולם בסופו של דבר מטיילים ואתה יכול לפתוח שיחה על זה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אוקיי אז ככה זה יישמע לכם מאוד מאוד מאוד מאוד דפוק אבל הבעיה שלי מאוד שונה משאר הבעיות של האנשים בפורום

אבל אני מניח שיש לי ללמוד משהו מכל אחד או לפחות להקשיב לפני שאני פוסל כי זה אחת מהתובנות הגדולות שהגעתי אליהן בחיים ככה שאני יתן לכם צ'אנס

כולם מכירים אותי פה ואת הגישה שלי לגבי ללהתחיל עם בחורות או יותר נכון "לעשות סארג'ים"..אבל THATS NOT THE POINT

אז ככה, אני עכשיו בארה''ב, סטודנט לכלכלה. אנחנו במקום בנזונה, יש לנו מלא אפשרויות להכיר בנות מכל הארצות האפשריות וגם אמריקאיות מקומיות, בין היתר. הספקתי ליצור כבר קשרים עם כמה אנשים שמכירים מסיבות טובות באיזור ומכירים בנות וכו', אפילו בשבוע הראשון שלי כבר הייתי במסיבת בית שזה הישג טוב

יש לנו ברים של סטודנטים, בכללי מקומות של סטודנטים, פה ושם כמה מסיבות בית עם שתיה חופשי חופשי (למרות שהפסקתי לשתות), יש לי מרשם למריחואנה רפואית מהרופא הכל כלול ככה שאני יכול לעשן לשוטרים מול הפנים והם לא יעשו לי כלום (חח סתם, אבל הכוונה היא שאני יכול לעשן חופשי תחומר הכי זול והכי איכותי בו זמנית!!)

נשמע לכם כמו חלום, נכון? אז זאת המציאות שלי נכון לעכשיו, ורק לא מזמן שמתי לב...שאנלא עושה עם זה כלום או יותר נכון עשיתי ממש ממש קצת. אני לא מעריך את מה שהשגתי.

מאז הטיול הקצר מאוד שלי לווגאס ב31.12 אשכרה התחלתי להיות עצלן...הפסקתי לצאת פתאום אין לי כוח לכלום...

תמיד הייתי בחור עצלן...לא התחלתי יותר מדי עם בחורות והסתמכתי על דברים כאלה ואחרים שיתחילו איתי לבד...אני מודה שאם הייתי מכוער ולא היה לי הרבה ידידות וכו' לא הייתי מביא אף אחת כי אני גרוע עם נשים.
    ופה בדיוק הבעיה שלי - אני -לא- ביישן ואין לי "פחד גישה". אולי אני מתרגש קצת כי מי לא? אבל אין לי איזה "חרדה" שהיא תדחה אותי ותצחק עלי כי זה על הזין שלי וכמו שאומרים MIRERS GONNA MIRE ומה גם שז לא יקרה כי אנלא איזה יצור אספרגר. איך אני יודע את זה? כי אם תבוא ותגיד לי "לך גש אליה תגיד לה ככה וככה" אני יעשה את זה בשביל האווירה והצחוקים...אבל אין לי כוח לגשת. לאדע, מצד אחד אני שם זין על העולם ואני מהטיפוסים שיכולים לרקוד לך גנגנם סטייל בתחתונים בג'קוזי (TRUE STORY BRAH) אבל אין לי כוח להתחיל שיחה זה נראה לי מורכב כזה...האנגלית שלי טובה מאוד ככה שאני יכול להסתדר.

עכשיו חשבתי לעצמי..אני בפאקינג מקום חדש...גר עם שותפים סטלנים וזורמים שבזמן האחרון שואלים למה אני כ''כ עצלן..יש כאן פול בנות זורמות ...למה לא לנצל את זה? נגיד לצאת בסופש הקרוב עם השותפים שלי לבר, שם לפגוש אולי כמה ידידות משותפות שלנו וכו' וכו', אם לא, אז מקסימום להתחיל עם מישי כי תכלס אין לי סיבה שלא...יש לי לסת (צחקו תצחקו אבל MIRERS GONNA MIRE)...יש לי לוק "אקזוטי" כזה בגלל השיזוף שנשאר לי מהקיץ יעני כל אחד אומר עלי עדה אחרת (איטלקי, שוויצרי, ספרדי, גרמני, צרפתי..כל עדה אפשרית אמרו עלי ואני בכלל לא העדות האלה חח), יש לי שיער בנזונה ולא איזה גלח או קצוץ מעפן ויש לי SWAG כמובן brb turn my SWAG ON. פעם הייתי רוקד אלקטרו ככה שנשארו לי כמה MOVES ואני רוצה ללמוד שאפל עכשיו

וכמובן נעבוד קצת על הגוף וגם בקיץ יהיה שרירים ואולי קעקוע נחמד אבל חדל לנרקיסיזם. ככה ששיפור עצמי לא חסר לי אני עושה תשטויות קבוע וזה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי

סופש הזה, אני מתכנן לצאת עם כמה חבר'ה לבר של סטודנטים ככל הנראה..איך להפסיק להיות עצלן ופשוט לגשת?? כי וואלה אנלא יודע מה להגיד חח בכל הפעמים שהתחלתי עם מישי זה היה במסיבות של פעם בישראל פשוט הייתי רוקד לידה ומתנשקים זה טבעי כזה..בברים אין לי מושג איך לעשות את זה איך לדבר ועל מה כי אני די גרוע עם נשים (לא יכולתי להחזיק אף פעם במערכת יחסים ארוכה ותמיד נפרדנו ברע כי הן לא סבלו להיות איתי בגלל דבר כזה או אחר)

פשוט לאדע על מה לדבר חחח באמת שאנלא יודע מה לעשות כי מצד אחד ביישן אני לא מצד שני אני גרוע עם נשים..אף פעם לא התחלתי עם מישי בבר..פעם אחרונה שהזרמתי מישי היה בהופעה של אביצ'י וגם זה היה שונה כי הרגשתי מלך העולם כי ראיתי את המלך בלייב+הייתי ד-ל-ו-ק=אתה שם זין ורק כשאתה רואה את המלך בלייב אתה אוטומטית יכול לעשות הכל כי ישך מצב רוח בנזונה..

זה כמו המושג שחיף שמן בפיתוח גוף..אתה לא שחיף אבל אתה גם לא שמן=אתה שחיף שמן. זה מהדברים שנשמעים דפוק אבל הם קיימים וכשחושבים על זה לעומק, זה יותר נפוץ ממה שזה נשמע...

קיצר אני ישמח לטיפים מכאלה שיש להם ראש יותר פתוח מ"תיגש ל1000 בחורות" כי זה לא מה שיעזור לי.
    אני צריך להיות פחות עצלן ואיכשהו לעלות תמצב רוח...כי להתחיל פה עם בנות זה משו יותר מקובל מבישראל, ככה שאני מרגיש פחות ווירדו כשאני חושב על זה.

חוצמזה בא לי לבדוק כמה המיתוס המפגר שרץ פה ובישראל בכלל נכון - כי אם אתם טוענים ש"ממוצעים ומכוערים" יכולים לעשות פה דברים שהם לא יכלו בישראל, בשבילי זה יהיה משחק ילדים...

come at me brahs.
    שמע אם עצלנות הזו היא לא באה מעייפות שלא בא לך לצאת אלא פשוט אלא פשוט לא באלך להתחיל להכיר בחורות, זה נובע בעיקר מההתרגשות שאתה מדבר עליה. הרבה יותר קל לא ללכת להכיר את הבחורה, גם אם אתה לא מפחד.
    בדיעבד אני רואה גם בעצמי הרבה דברים כאלה, של בחורות שוואללה אני יכול ללכת, אני יודע שאני יכול ללכת- אבל לא בא לי.
    עכשיו אתה צריך למצוא פתרון שמצד אחד לא ידפוק לך את היציאה (שלא תתחיל לזיין תשכל לבנות ולא תהיה עם החברים כמו אחד שכל החיים שלו סובבים כוס)
    אבל מצד שני לפחות תנסה לא לחזור הביתה לשפשף.
    הפתרון שלי הוא (לא יודע אם זה יעבוד לך)- כל פעם שאתה רואה מישהי מספיק שווה, ברמה של החבר'ה מסתכלים- תלך. ככה זה גם חלק מהאווירה, גם לא קורה כל הזמן, וגם, אולי תביא איזה כוסית אליך.
    אגב, מקצוע כלכלה זו בחירה מעולה לדעתי, ואל תשכח שהקולג' זה לא רק בשביל ללמוד. זה יכולה להיות התקופה הכי טובה בחיים שלך אם תעשה אותה כזו.
    עוד משהו, אל תשכח, וזה קורה הרבה, גם אם הכוסית מלמעלה לא תזרום איתך הביתה, אולי היא תביא את חברות שלה לשבת עם כולכם, שזה תמיד אחלה תוספת ליציאה (אנשים חדשים זה כיף, לפחות לדעתי).
    דבר אחרון- תפסיק עם הלא לשתות אחי. בסדר לא בריא והכל אבל אל תהיה חנבץ, אפילו אל תשתה בשביל הסטלה- תשתה בשביל האווירה. כולם ירימו צ'ייסר ואתה כמו מסכן תשתה כוס מיץ פטל אחי?

בהצלחה (;

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אם אתה לא עצלן בקטע של עבודה ולקחת את עצמך בידיים כדי לעשות משהו, אז אתה לא עצלן.
    מה זאת אומרת עצלן מידי כדי לדבר עם בחורה? בחרת מילה לא מתאימה וזה אומר שאתה מתרץ לעצמך.
    אני יכול למצוא 300 סיבות למה לא לגשת לבחורה, אבל הבעיה שהסיבה למה כן ללכת על בחורה הרבה יותר מגניבה מכל ה300 שלא לגשת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אתה תשלם על זה שתתחתן תיזכר איך בזבזת את הזמן..

תפסיק להמציא תירוצים ולהיות פחדן תצא לכל מסיבה.. ותתחיל ברבע שעה הראשונה אל תסתובב במסיבות בית או מועדונים כמו חפרפרת לבד.
    "אתה יוצר את החלום"

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

אם היה לי מרשם מרופא לעשן, זה מה שהייתי עושה כל היום..הפיתוי הוא גדול מידי..אני לא יודע אם זה מה שעושה אותך עצלן אבל אותי זה היה עושה עצלן ברמה שלא הייתי יכול להכנס להתקלח, תגיד תודה שאתה את זה יכול לעשות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אחי לדעתי הבעיה רק בדבר אחד אני לא אומר שזה לא טוב שאתה מעשן כן , אבל היתה לי תקופה שהיתי מעשן חום וירוק ונהיתי הרבה יותר עצלן ואני לא רוצה לדמין מה קורה שיש לך מרשם ואתה מעשן כמו חזיר אחי תוריד תרמה של העישון אפילו בכלל לשבוע שבועים ותראה הבדל .
    בכל מקרה כדי להיות יותר טוב בשיחה וכל הענין הזה תיכנס יותר לעולם הזה אתה תמיד מנסה להיות לא קשור לעולם של הבנות אתה מחכה שהן יגיעו לבד אבל גם שמישהי מגיעה או יש לך הזדמנות תתחיל להיות פתוח איתן כך את זה לכיף ותראה שיזרום לך אין סיבה אחי אתה נשמע בחור סבבה אין סיבה שתהיה גרוע עם בנות תן לזה צאנס ותפסיק לעשן ירוק בכמויות !

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

תדבר איתם על זה שיש לך מרשם לרפואי ותביא אותם לדירה שלך לעשן.
    וברצינות מה שאני עשיתי עם בחורות כשהייתיבחו"ל זה לבוא בקטע של התייר שלא מכיר כלום, משם זה כבר זורם.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 16-01-2013 בשעה 15:10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    תדבר איתם על זה שיש לך מרשם לרפואי ותביא אותם לדירה שלך לעשן.
    וברצינות מה שאני עשיתי עם בחורות כשהייתיבחו"ל זה לבוא בקטע של התייר שלא מכיר כלום, משם זה כבר זורם.
    הוא גר שם..הוא רוצה למצוא מעגלים חברתיים קבועים.."לשחק אותה תייר שלא מבין כלום" זה אופציה באמת לתייר כזה, הוא גר שם באופן קבוע..כמה זמן הוא כבר יוכל לשחק אותה? זה לא המטרה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הוא לא צריך לשחק אותה תייר באופן קבוע, הוא מגיע למסיבה שלא מוכרת, משחקת אותה פקק שלא מבין כלום..כולם אוהבים את זה בתכלס, ואז פשוט כולם פשוט עוזרים לו ומסבירים לו איך זה הולך שם..וזהו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    הוא גר שם..הוא רוצה למצוא מעגלים חברתיים קבועים.."לשחק אותה תייר שלא מבין כלום" זה אופציה באמת לתייר כזה, הוא גר שם באופן קבוע..כמה זמן הוא כבר יוכל לשחק אותה? זה לא המטרה.
    זה לא משחק שהוא אמור להמשיך לשחק.. זה בשביל אינטראקציה ראשונית..
    לדוגמה מה שאני עשיתי זה הלכתי לאזור עם הרבה מועדונים, דיברתי עם שתי בנות שעמדו בחוץ ושאלתי אותם לאיזה מועדון הכי להיכנס כי אני לא מהאזור ולא מכיר, מפה לשם המשכנו לדבר וכו' ואפילו נכנסו למועדון ביחד.. במקרה הספציפי הזה לא היה איתם כלום אבל זה הרעיון.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 16-01-2013 בשעה 17:57.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

OP, what 's that suppose to be?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה

come at me brahs.
    איפה אתה לומד? UCLA? אני כנראה הולך לסמינר שם ביולי

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    OP, what 's that suppose to be?
    Hover hand....
    poor thing.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect