קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אין מה לעשות עם חברה צריך רעינות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 19:33
  2. בעיה | אין אפשרות לעשות מצב שינה ( המתנה )
    על ידי Crazy_Angel בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-10-2007, 13:42
  3. אין מה לעשות, World of Warcraft - זה המשחק!
    על ידי Shaked בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 20:12
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 00:01
  5. איזה עיר רדופת רוחות אין מה לעשות!!
    על ידי Gigi Buffon בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 17:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

כל ההומאים שאומרים שלמשטרה אין מה לעשות והם יעצרו את מי שמפרסם את הסרטון

ברירת מחדל כל ההומאים שאומרים שלמשטרה אין מה לעשות והם יעצרו את מי שמפרסם את הסרטון

ביי יכאפות גיימרים

פסק דין חשוב מאוד שניתן על ידי בית המשפט השלום בנתניה.
    בית המשפט קבע שאין עבירה בלהעביר ולשתף תמונות עירום שמצאתם ברשת.
    כלומר, אסור לפרוץ למחשב ולגנוב משם תמונות אך תמונות שעולות ברשת ברגע שהם עלו ניתן לשתף בהם את כל העולם.

מנהלים - אשמח את תנעצו את ההודעה הזו בראשית העמוד, שכן היא מכשירה למעשה את מה שאנו עושים כאן. בהמשך אעלה את פסק הדין עצמו

19. לא זו אף זו, ברשת האינטרנט מצויות בכל רגע נתון מיליוני תמונות הנגישות לכל גולש מכל מקום ברחבי הגלובוס. התמונות מועלות על ידי גורמים שונים. יש לציין שהתמונות נשוא המחלוקת בתיק זה הינן חלק ממספר תמונות בהן נראית התובעת אשר לא כולן מהוות פגיעה בפרטיות, ואף התובעת לא תבעה בגינן. לגולש הסביר אין כל ידיעה האם החומר בו הוא נתקל הועלה לרשת הדאינטרנט ברצונו של הגורם אליו קשור התוכן או בניגוד לרצונו. כאן לא הוכח בפני שהנתבעים יכולים היו לדעת ולהסיק שהתמונות שהועלו הועלו שלא ברצון התובעת, כאשר התובעת מצולמת בתמונות שפניה למצלמה, כאשר באחת מן התמונות המצולמות בג'קוזי יש טשטוש של חזה המצולמת על ידי תוכנת מחשב.

20. עקרון נוסף שיש בידו להשליך על פרשנות המונח "פרסום" בחוק איסור לשון הרע הינו עקרון פיזור הנזק , על פי עקרון זה יש להטיל את האחריות על גבו של מי שהוא מפזר נזק טוב יותר , כך עלות הנזק לא תיפול על כתפו של המזיק לבדו אלא על כתפי החברה כולה .

מיהו בענייננו מפזר הנזק הטוב ביותר? גישה זו של פיזור הנזק מובילה אף היא למסקנה דומה. אין זה סביר כי הגולש המצוי יידרש לבטח עצמו מפני נזקים שיגרום תוך כדי שימוש ברשת , ספק גם אם יש בנמצא ביטוח מעין זה . כמו כן הטלת דרישה שכזו תטיל נטל רב שלא לצורך על ציבור הגולשים ותפריע לחופש הגלישה ברשת האינטרנט.

יישום העיקרון האמור על המקרה דנן מלמד שאין כל מקום להטיל אחריות על הגולש שנתקל בתמונות באופן אקראי. הטלת אחריות עליו תגרום למעשה למניעת הגלישה שכן אין לגולש הרגיל כל דרך לאתר תכנים פוגעניים ולוודא האם פורסמו בהסכמת האדם נשוא התכנים והאם יוכל להעבירם לחבריו אם לאו .

21. עיננו רואות כי, מטרות דיני הנזיקין השונות והעקרונות עליהם מושתתים דיני הנזיקין מובילים למסקנה ולפיה אין להטיל אחריות על הגולש המצוי אשר נתקל בחומרים באקראי, גולש כזה אינו יודע האם התכנים בהם נתקל ברשת פורסמו בהסכמת האדם בו עוסק הפרסום, כן אינו יכול לדעת האם שליחתם לאחר מהווה פגיעה באותו אדם ואין להטיל עליו את האחריות לבירור מידע זה.הטלת אחריות מעין זו עשויה לפגום בגלישה באינטרנט ובחופש אותו מקנה האינטרנט לגולשים השונים, תוצאה זו אינה רצויה כלל.

לפיכך ולאור כל האמור לעיל הגעתי למסקנה לפיה משלוח תמונה שנמצאה באופן אקראי באינטרנט, באמצעות הדואר האלקטרוני לאחר אינה מהווה "פרסום" במשמעות חוק איסור לשון הרע. משהגעתי למסקנה זו ,אין מנוס מדחיית התביעה לגבי כל אחד מהנתבעים שכן לא הוכח כי מי מהם הוא האדם שאחראי להעלאת התמונות לרשת האינטרנט .

2. קישורים ממומנים

ומה אם אני יגיד לך שאני מכיר את חבר שלה וחבר שלו והם עצורים עכשיו?
    והולכים להגיש כתב אישום נגד כל מי שהיה בקבוצה של החבר שלו שגם שלחו את זה לאנשים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כי הם המפיצים :|
    אני לא החבר שלה ולא אחד החברים שלו ואני לא חבר בקבוצות בוואטסאפ אז תחסוך

כי הם המפיצים אבל מי שמצא את הסרט באינטרנט מותר לו לפרסם את זה

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

when talking about a minor the situation is very different. and i think its clear to every body that the videos that some sick fucks reqwest in this forum where published without any agreement from the subject of the video .

ציטוט נכתב במקור על ידי -Unforgiven- צפיה בהודעה
    when talking about a minor the situation is very different. and i think its clear to every body that the videos that some sick fucks reqwest in this forum where published without any agreement from the subject of the video .

cunt, u should reqwest spelling lessons LOL

just to be clear, the cunt-star from those videos is actually like 22
    so cunt, please.

so cunt, please.
    if you read carefully i didnt spoke about is going on in the video(i did not watch it) i spoke about what people reqwest. if you think that pedofiles(i cant spell right without practice right bitch?) that ask to see how 13-15 years old girls get fucked it fine thats your problem. i must say that this forum is a really good publishing treak i wonder who though on this deseption its preaty clear that no one here is really "anonymus". so its pointless to use the משתמש אנונימי

so cunt, please.
    if you read carefully i didnt spoke about is going on in the video(i did not watch it) i spoke about what people reqwest. if you think that pedofiles(i cant spell right without practice right bitch?) that ask to see how 13-15 years old girls get fucked it fine thats your problem. i must say that this forum is a really good publishing treak i wonder who though on this deseption its preaty clear that no one here is really "anonymus". so its pointless to use the משתמש אנונימי

cunt I asked for one simple thing, reqwest spelling lessons

I dont see how all this is relevant to the subject.
    The cunt in the videos everybody's talkin about is not minor, i really dont give a fuck about other cases now simply because I havnt seen such shit here.
    As far as I know, nobody signed any privacy agreement after this shit's got filmed, so youre just being pointless.

And no cunt, u cant spell at all.
    בנימה אופטימית זו אבקש שתפסיק להביך את עצמך ותרשום בעברית.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

שמע האנגלית שלך זבל ברמות קשות, דקדוק, איות...
    פרוש לדמקה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

ציטוט נכתב במקור על ידי Fabio צפיה בהודעה
    שמע האנגלית שלך זבל ברמות קשות, דקדוק, איות...
    פרוש לדמקה.
    מה לעשות לא ביליתי את כל הילדות שלי מול מזחקי מחשב לאט לאט לומדים...
    משתמש אנונימי

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

משתמש אנונימי
    מתמטיקה? כימיה? כל נושא אחר?
    כלום אתה לא יודע? אתה פשוט בור ואתה שלם עם העובדה הזו?

מבחינתי? לא אכפת לי.
    מבחינתך? אתה אמור להבין בשלב כלשהו בחיים שאתה אהבל ולנסות לתקן את עצמך. אם לא בא לך אז כל הזין בשבילך... תשאר טמבל.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש אנונימי
    אתה יודע הייתי מקבל את התגובה שלך אם היינו מדברים על משחקי מחשב והיית יוצא טמבל, המקרה כאן אחר אז אשמח אם תסביר את הרלוונטיות והקשר של התגובה והטענה שלך לנושא.

אתה יודע הייתי מקבל את התגובה שלך אם היינו מדברים על משחקי מחשב והיית יוצא טמבל, המקרה כאן אחר אז אשמח אם תסביר את הרלוונטיות והקשר של התגובה והטענה שלך לנושא.
    עזוב אני עדין מעקל את התגובה של הבחור שמעליך....

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,151 | הודעות: 8,201,744 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect