קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פאב נורמלי לפיפא 2006?
    על ידי קופיקו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 15:11
  2. מזה החרטא הזאת איפשר לשחק נורמלי ככה:\
    על ידי FreezeR בפורום Lineage II
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-03-2006, 19:01
  3. איפה אני יכל לעלות לבל נורמלי?
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 07:21
  4. Human Magic יכל להשתמש בקשת נורמלי?
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 19:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

נורמלי? טבעוני? צמחוני?

ברירת מחדל נורמלי? טבעוני? צמחוני?

אני כבר לא יודע, כולם מבלבלים אותי, מצד אחד לאכול חיות זה לא מוסרי, אבל יותר קל וטעים וטבעי ( בטבע זה לא נדיר חח ), להיות צמחוני זה לא קל אבל אולי גם לא בריא? להיות טבעוני? זה בריא?
    כל מחקר מראה משהו אחר, כל רופא בעל השקפה שונה, פעם זה גארי, ופעם זה תזונאי בכיר מוערך, פעם זה מדינת ישראל, פעם זה ממשלת ארה"ב ופעם זה הסינים והיפנים.
    לכל אחד יש דעה שונה, אותי גידלו רגיל וזה לא מהבית הבלאגן בראש אלא מהאינטרנט.
    קיצור אני צריך לעשות סדר בראש, ואני אשמח לקצת עצות או הדעות שלכם...

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לכל דבר שתשתמש בו בהגזמה יהיה תופעות לוואי, לכל דבר.
    אפילו אם תשתה 8 ליטר מים ביום, אתה תוכל להגיע למצב מאד גרוע מבחינה בריאותית ולהצפה פנימית ואתה תוכל למות מזה..רק שתבין.

בשר - יש כאלה שאומרים שאנחנו יצורים צמחוניים, שהלסת שלנו בנויה כדי לגרוס אוכל בגלל זה הלסת שלנו יכולה לזוז במעגלים ואילו לסת של כלב ולסת של בעלי חיים טורפים זזה רק למעלה ולמטה, חוץ מזה שיש לנו רק 2 ניבים וכל שאר השיניים הם טוחנות, ככה שאנחנו לא פוצעים אוכל כמו חיות טרף, אנחנו אמורים לאכול ירקות, אבל..אם כל הדברים המאד הגיונים האלה...עובדה שאנחנו כן מצליחים לאכול בשר אנחנו כן מצליחים לעכל בשר ואנחנו נהנים מהטעם ואנחנו אוהבים את זה..אז עובדה שזה לא כזה נורא. אבל אם תאכל כל היום בשר, בבוקר, בצהריים, בין הצהרים לערב, בערב ובלילה רק בשר, אני מניח שיתחילו להיבצר לך כל מיני בעיות. ככה שגם פה אתה יכול לאכול בשר אבל לא בהגזמה.
    אם אתה בקטע האידאולוגי, אני מבין אותך. יש לי כלב בבית ואני לא סובל התעללות בבעלי חיים ולא יכול לראות סרטונים שתוקעים מברג בצוואר של פרה כדי להרוג אותה מהר, זה פשוט מגעיל..אבל זאת האמת. מצד שני, כשאני רואה סטייק עם דם ועסיסי על הצלחת..זה פשוט מעורר בי תאבון גדול. אני לא משקר לעצמי.

צמחים - אתה יודע שגם צמחים מרגישים וגם צמחים זה בעצם סוג של דבר חיי? זה ידוע. צמחים גדלים, נובלים, צומחים והכל, אפילו מתרבים..אז..לכל דבר יש את ההשפעות שלו, אתה צריך לבחור בעצמך מה אתה חושב על זה.

טבעוני - לא יודע מה איתך, אני לא מסוגל להתקיים רק מלחם ומשקדים וקיטניות וכאלה..אני פשוט ירזה בטירוף.

בקיצור, תחליט לבד מה נכון לך, ותחליט לבד מה אתה עושה עם כל הידע המשוגע הזה שיש באינטרנט.

אגב, ראיתי גם את הסרט של החלב, שאומרים שחלב זה פשוט חרא ואנחנו בתור בני אדם, אנחנו היונקים היחידים בעולם שעדיין צורכים חלב..שאנחנו בכלל לא אמורים לצרוך את זה..אבל אי אפשר לדעת כלום היום. עובדה שאנשים חיים עד גיל 100 היום כשהם שותים חלב, שותים אלכוהול, מעשנים סגריות וכל הזבל האחר..ואז תמיד בא איזה מדען ואומר "הכל יחסי, תמיד יש איזה אחד שכן מצליח לשרוד אחרי הכל..." אבל העניין הוא שזה לא אחד, יש אלפים כאלה.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

מבחינה אבולציונית אנחנו לא אמורים לשתות חלב ולאכול בשר . זה פשוט לא טוב למערכת העיכול ,אבל היא מסתגלת בסופו של דבר .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עזוב תשטויות האלה ותעשה מה שטוב לך

פעם לא הייתי כזה חובב של בשר הייתי אוכל פה ושם לא הייתי מטורף על זה אבל גם לא היייתי בדיוק צמחוני
    כשהתחלתי להתאמן התחלתי לטחון בשר, אני מעדיף דגים האמת אבל גם בשר זה ממש טעים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יש מחקרים שאומרים שחלב זה אחד הדברים הכי פחות בריאים (ראה ספר מחקר סין) שאנחנו צורכים.
    יש גם מחקרים לגבי בשר, ולגבי כל האנטיביוטיקות והדברים שדוחפים לפרות (שלא נדבר על הצד המוסרי).
    אגב רודני, טבעונים לא באמת אוכלים רק קטניות וכאלה, ויש גם בודי בילדרים טבעוניים, וגם אנשים שמנים טבעוניים.

אבל אני פשוט מטורף על בשר, וחלב זה נחמד, ועל הזין שלי בריא לא בריא תן לחיות בסבבה.
    מחר 1+1 בBBB
    400 גרם אני מגיע!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טבעוניים אוכלים כל דבר שלא חיי, אבל זה מצחיק כי גם צמחים בעצם חיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אוקי אז מה בריא?
    מהניסיון שלי פליאו/פריימל בריא.(בלי חלב ועם מקסימום גבינות שמנות בלי חומרים משמרים).
    מההגיון שלי- בשר עם מה שהוא עובר היום לא הכי בריא אבל צריך חלבון מאיפשהו... וחלבון הוא יקר יחסית.
    כנ"ל ירקות מהונדסים גנטית או שלא אורגניים שהשוק מוצף בהם לא בריאים מהסיבה שנגיע אליה עוד מעט.
    מהמדע- היה אבולוציה ויש מספיק הוכחות לזה.. ככה שנניח שזה נכון לפי הנחה זו בני האדם מותאמים למה שהם אכלו מאות אלפי שנים.. נניח לפחות 300000 שנה..
    בהתחשב בזה שאכלנו גם בשר וגם ירקות.. ואוכל מהטבע ולא מהונדס/באריזות/ דברים שלא היה אז ככה צריך לאכול אלא אם אתה אחד מבני הסגולה שעברו אבולוציה של לחיות על ג'אנק פוד.
    קח בחשבון שיכול ליהיות שירקות מהונדסים גנטית מסויימים כן בריאים זה פשוט סיכון.. כי משחקים עם זה שם ולא באמת יודעים את ההשפעות של זה על בני אדם רק יודעים שהם יקבלו לדוגמא עגבניות סגולות או שזה יניב להם יותר פירות.
    בקשר לאורז.. למרות שהוא מוצר יחסית חדש, מבחינה של מה שהוא מכיל וכל זה הוא מאוד דומה לפחמימות שאכלו לפני זה חוץ מזה כל כך הרבה סינים אכלו את זה וזה לא פגע בהם.. למרות שכדאי לחפש מחקרים בנושא אורז הוא נחשב בסדר.. גם מהניסיון שלי איתו...
    למרות שאורז הוא מונוקאלצ'ר ככה שהוא דיי בעייתי לעתיד בערך כמו תירס..(רק תירס מאוד מהונדס גנטית).
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 13-01-2013 בשעה 20:42.

תודה על העזרה והטיפים אבל על השאלה לא עניתם כל כך... השאלה שלי האם זה מוסרי ? ואם יש בי מוסר אז אני צריך להשתמש בו? ואם לא אז לתת לפרות המסכנות האלו לחיות יותר גרוע מיהודים בגטו? באמת שזה לא פשוט לא רק עניין הבריאות קשה לי לאכול בשר אחרי שאני יודע מה קורה לחיות האלו.
    וד"א אני ממש לא היפי דפוק או איזה שוחר שלום אני חייל קרבי ואפילו עם דעות פוליטיות ימניות ובעד עונש מוות למחבלים. אבל הקטע עם החיות שהן נולדות למוות ולעבדות. למה זה שפל להרוג יהודים ושחורים ולהרוג חיות זה בסדר? איזה בן אדם יכול לראות מישהו הורג חיה? או הורג את הכלב או החתול שלו? זה יצור חי ונושם שנולד לשעבוד תמידי...
    אני לא מבין את האדישות כלפי חיות, יש לי כלבה ואני יודע שאם היא הייתה מופיעה לי על הצלחת הייתי מתאבד כמו שלא הייתי רוצה לראות מישהו קרוב שלי על צלחת.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

נכון, ברור, אתה צודק לגמרי.

מצד שני, אם אתה רואה בנשיונל גאוגרפיק איזה לביאה רצה ב60 קמ"ש אחרי חזיר בר, ואחרי מרדף של 30 שניות הלביאה תופסת אותו וקורעת לו את הצורה..זה גם מכאיב לך? זה קשה לראות את זה, נכון, אבל זה הטבע. אם לא תיתן ללביאה לאכול היא תמות, ולביאה זאת חיית טרף היא אוכלת רק בשר, ככה היא מתקיימת.

,
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 16-01-2013 בשעה 11:49.

גבר לא הבנת אותי.
    אני מסתכל על בן אדם לא כעל עוד חיה, אדם יש לו תבונה מעל כל דבר אחר, יש לו רחמים ואהבה - אנושי - מה שכל החיות לא.
    חיה יכולה לאהוב ויש לה רחמים אבל לא קרוב לאדם ויש לה פחות כוח השפעה והיא באמת לא יכולה לחיות בלי, ואדם יכול לחיות בלי לשעבד את החיות לצרכיו.
    צ'יטה לא יכולה לחיות בלי בשר ואתה כן, אריה יכול לחיות בלי חלב פרה וגם עגל של פרה יכול לחיות בלי חלב פרה אז למה אנשים תלותיים בזה? כי זה נוח זאת הסיבה היחידה.
    אדם יכול להשיג את כל הויטמינים שלו מהטבע, כל החלבונים שלו ( שזה לא פשוט ) וכל השומנים שלו ( שהוא לא צריך הרבה וזאת הסיבה לאנשים שמנים ולהשמנה בארצות הברית - אוכלים יותר מידי שומן ושומן רווי שנמצא בבשר בכמויות אדירות ).

עוד דבר לגבי הצ'יטה - הצ'יטה רעבה ופועלת לפי אינסטינקטים, וזה המזון שלה - הטרף, אבל בלי קשר לעובדה שהיא חיה על זה תחשוב על זה :
    הטרף חי חיים רגילים בטבע שלו עם המשפחה שלו, וכשאתה קונה בשר זה מחיה שחיה בכלוב כל החיים שלה, הזריקו לה הורמונים ככה שהעטינים שלה יתנפחו לכדור באולינג והיא חווה אלימות, זיהומים ופצעים מהחליבה ואפילו לפעמים סתם התעללות ללא סיבה.
    הנמר לא מתעלל בטרף שלו, הוא לא כולא אותו מהרגע שנולד ולוקח ממנו את התינוק שרק נולד, הוא לא הורס לו את החיים - ואתה כן.
    פרה זאת חיה שחיה בכלא, וסובלת כל החיים וממש נמצאת במצב יותר גרוע מהיהודים בגטו והקטע הוא שאנשים מתייחסים אליה כאל אבן - אדישות כמו שהתייחסו ליהודים.

ד"א - אם זאת הסיבה שלך לזה שאתה אוכל בשר, יש לך חרא סיבה.. לך יש את הכוח לשנות ולהחליט, ולנמר, לביאה, וכל הטורפים אין אפילו את החשיבה לזה ושלא נדבר על יכולת.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

בני אדם מטבעם צריכים לאכול בשר,
    משום שאין לנו מקור אחר לויטמין B12.

עם זאת, בטבע, לא היית מסוגל להשיג בשר כל יום,
    ולכן אנחנו גם משיגים את רוב הויטמינים ורוב החלבון ורוב הפחמימות מפירות ירקות וכו' וכו'.

אתה גם לא יכול לשבוע מבשר,
    אתה רק יכול לשבוע מדברים שיש בהם סיבים תזונתיים כמו פירות וכו'

הדיאטה הכי בריאה היא קצת בשר והרבה מהצומח.

One Shot - One Kill

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אפשר לקחת כדורים של ויטמין B12 לא?

ויטמינים מלאכותיים זה חרא.
    לגבי הויטמין B12 - יש את זה בכל כך הרבה דברים שאתה פשוט לא מודע אליהם כמקור, כי חלק מהפרסום של בשר זה הויטמין B12.
    יש את זה בקורנפלקס,במבה ירקות פירות סויה ועוד.
    בנוסף בשר הופך את הדם לחומצי והורס את העצמות בגוף אז אם אתה תאכל כל יום המצב שלך יהיה רע.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ויטמינים מלאכותיים זה חרא.
    לגבי הויטמין B12 - יש את זה בכל כך הרבה דברים שאתה פשוט לא מודע אליהם כמקור, כי חלק מהפרסום של בשר זה הויטמין B12.
    יש את זה בקורנפלקס,במבה ירקות פירות סויה ועוד.
    בנוסף בשר הופך את הדם לחומצי והורס את העצמות בגוף אז אם אתה תאכל כל יום המצב שלך יהיה רע.
    קורנפלקס? במבה? מה נראלך שאנשי המערות אכלו במבה?
    ולא, אין B12 בפירות וירקות.

זה נכון שהבשר הופך את הדם לחומצי,
    והגוף באמת מוציא סידן מהעצמות עקב כך,
    אבל עם דיאטה עשירה במיים זאת לא צריכה להיות בעיה.

אנחנו טורפים, אי אפשר להתווכח עם זה,
    99% מכל הקופים טורפים וגם אנחנו.

לא להתבלבל, זה לא אומר שאנחנו צריכים לאכול רק בשר,
    הההפך, בני האדם לא צריכים לאכול הרבה בשר,
    אבל הוא כן צריך להיות בדיאטה.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האדם אמנם לא אכל במבה לפני אלפי שנים אבל כפי שאתה בטח יודע ישנו איבר בגוף הנקרא תוספתן שהוא כעיקרון זכר למעי העיוור שעם האבולוציה נעלם. המעי העיוור נמצא אך ורק אצל בע"ח צמחוניים ! הבלבול הוא בשיניים הטורפות שלנו שמי יודע ? אולי התפתחו עם השנים ....
    בכל אופן אני טבעונית ויש שפע של אוכל , התוסף היחידי שאני צריכה לקבל הוא B12 וזה סך הכל כדורית אדומה ששמים מתחת ללשון....בשביל מוסריות יש מחיר ...
    טבעוני\צמחוני או אוכל כל זה בסדר גמור , כל אדם ודעותיו תמיד יהיו מאמרים בהם אחד יגיד ככה ואחד יגיד ככה אתה צריך לבחור מה אתה רוצה אחרת תמיד תהייה בסרטים של מה כן ומה לא ..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,465 | הודעות: 8,174,052 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect