שלום,
הכרתי בחורה, בחורה מדהימה אבל לצערי היא קרובה-רחוקה.
זה כבר כמה שנים יש לי ערוץ באתר אמנות שבו אני מפרסם עבודות צילום שאני מצלם. באותו זמן פנתה אליי בחורה מפינלנד שהתחילה להתעניין בצילום היא איכשהו יצאה על הערוץ שלי וממש התלהבה מהצילומים שלי לכן, ביקשה ממני חוות דעת בקשר למצלמה שהיא רצתה לרכוש. בהתחלה לא לקחתי אותה לתשומת הלב שלי, פשוט נתתי לה חוות דעת ופה זה נגמר. כעבור חודש החלטתי לפתוח אתר אישי, אבל הייתי זקוק לעיצוב ושמתי לב שאותה הבחורה מפינלנד ציירת ממש מוכשרת ומה גם שהיא מבינה בפוטושופ אז ביקשתי עזרה. היא השיבה בחיוב ואפילו לא ביקשה דבר בתמורה. הוספתי אותה לסקייפ ולפייסבוק ובעצם התחלנו לדבר, הסברתי לה מה אני רוצה וכו' והיא ממש לקחה כול מילה לתשומת הלב שלה, השקיעה לא מעט זמן ולבסוף העיצוב יצא מאוד מקצועי. זה עורר בי סקרנות, הטוב לב שלה. שמרנו על קשר והתחלו סתם לדבר היא ממש חמודהסיפרתי לה שאני משרת בצה"ל והיא תמיד שאלה אותי האם הכול בסדר איתי, כי היא שמעה שבישראל יש מלחמות ופיגועים. ולמרות שבאותו הזמן היה לה חבר ולי חברה, היינו לפעמים יושבים שעות על גבי שעות בשעות הלילה המאוחרות ומדברים לנו, ניהלנו גם שיחות וידאו. בקיצור ממש התחברנו. גיליתי שהיא סטודנטית להנדסה גנטית ושהיא פריקית כמוני בעצם. היא שומעת מוזיקה קלאסית ומוזיקת רוק (שזה כבש אותי, כי אני לא מכיר הרבה בנות שמתחברות לז'אנרים הנ"ל), קוראת ספרים ולומדת שפות בזמנה החופשי. חוץ מזה, שהיא נראית כמו מלאכית
היא ממש עדינה, ממש נשית, ממש מטופחת וממש בטעם שלי חחח אפילו התחלתי לקנא בחבר שלה. השיחות שלנו זרמנו להרבה נושאים מעניינים, היא הייתה ממש מעודדת אותי בזמנים קשים. האמת, אני אפילו התחלתי לפקפק. באינטרנט הכול יכול להיות ולפעמים אנשים משדרים תכונות הפוכות, כי זה בסה"כ התכתבות ואי אפשר לסמוך רק על השורות שהאדם רושם לך. התחלתי להתאהב באישיות שהיא משדרת לי שם מפינלנד, בכנות שלה, ברוגע שהיא משדרת, בחוכמה וכמובן בה היא לגמרי מדהימה. בחופשת סמסטר שהייתה לה היא החליטה שהיא רוצה להיפגש איתי והגיעה לישראל
כשראיתי אותה, הבנתי שאני לא מתאהב, אני כבר מאוהב. היא הייתה כאן במשך שבועיים שלמים, (באותו הזמן נפרדתי מחברה שלי... כרגיל... מערכת יחסים כושלת פעם שלישית). היא נעצרה אצלי בדירה (באותו הזמן גרתי לבד). היא כול כך שונה מהבחורות שיצא לי להכיר בישראל ובכלל מבחורה ישראלית ממוצעת. היא מנומסת ושקטה וה -"שורשים" שלה נמצאים באדמה ולא בשמיים (חסרת ופוזות ולא מתנשאת בקיצור). ממש פרח עדין ויפה
כול כך ציפיתי שיקרא משהו, רציתי לנשק אותה ולחבק אותה חזק, חזק כדי שלא תברח לי. רמזתי לה שמזמן לא יצא לי להכיר בחורה כזאת. דחיתי את המחשבות, כי היה לה חבר ואני לא אחד שהורס מערכות יחסים. אחרי חודשיים בערך מאז שהיא חזרה לפינלנד היא הזמינה אותי לפינלנד לחודש. השבתי בחיוב כי הייתי כבר חייל משוחרר. טסתי לפינלנד הקרירה (חברים, זאת אחת המדינות! והאנשים שם מדהימים כלל לא אנטישמיים), והתארחתי לי אצלה בדירה (יש לה הורים מאוד נחמדים ו- "חמים"). היא סיפרה לי שהיא נפרדה מהחבר שלה ברגע שחזרה למישראל וזה כיוון שהיא אוהבת אותי ומאוד רוצה להיות איתי וכו'. טיילנו בפינלנד, היא הכירה לי את החברים שלה כו' ובסוף מאנו את עצמנו בבית ופשוט לאהתאפקנו והחלטנו לעשות אהבה וזה היה מדהים... אני פשוט מאוהב בה. לפני חודש בערך חזרתי לישראל. היא מתכוונת להגיע לכאן עוד מעט לעוד איזה שבועיים. אני פשוט אוהב אותה... אני יודע שהיא לעולם לא תעבור לישראל. אני, מצדי חשבתי לעבור מתישהו לאירופה, אבל זה לא יהיה בזמן הקרוב לפחות לא בשנתיים הקרובות. ברור לשנינו שאי אפשר לשמור על מערכת יחסים במרחק. אני מפחד לאבד אותה, אני אוכל סרטים וגם את הלב שלי כי אני יודע שהיא מאוד מושכת. כשהיא הייתה בישראל גברים פשוט סובבו ראשים כשהיא עברה לידם. אני יודע, היא נאמנה... נאמנה מאוד אפילו אבל היא כול כך תמימה וכול כך חמודה שאני פשוט מפחד שמישהו ינצל אותה ואני לא רוצה לאבד אותה, ממש לא.
אין לי מושג. מה אני אמור לעשות? אני אבוד עצות.![]()

סיפרתי לה שאני משרת בצה"ל והיא תמיד שאלה אותי האם הכול בסדר איתי, כי היא שמעה שבישראל יש מלחמות ופיגועים. ולמרות שבאותו הזמן היה לה חבר ולי חברה, היינו לפעמים יושבים שעות על גבי שעות בשעות הלילה המאוחרות ומדברים לנו, ניהלנו גם שיחות וידאו. בקיצור ממש התחברנו. גיליתי שהיא סטודנטית להנדסה גנטית ושהיא פריקית כמוני בעצם. היא שומעת מוזיקה קלאסית ומוזיקת רוק (שזה כבש אותי, כי אני לא מכיר הרבה בנות שמתחברות לז'אנרים הנ"ל), קוראת ספרים ולומדת שפות בזמנה החופשי. חוץ מזה, שהיא נראית כמו מלאכית
היא ממש עדינה, ממש נשית, ממש מטופחת וממש בטעם שלי חחח אפילו התחלתי לקנא בחבר שלה. השיחות שלנו זרמנו להרבה נושאים מעניינים, היא הייתה ממש מעודדת אותי בזמנים קשים. האמת, אני אפילו התחלתי לפקפק. באינטרנט הכול יכול להיות ולפעמים אנשים משדרים תכונות הפוכות, כי זה בסה"כ התכתבות ואי אפשר לסמוך רק על השורות שהאדם רושם לך. התחלתי להתאהב באישיות שהיא משדרת לי שם מפינלנד, בכנות שלה, ברוגע שהיא משדרת, בחוכמה וכמובן בה היא לגמרי מדהימה. בחופשת סמסטר שהייתה לה היא החליטה שהיא רוצה להיפגש איתי והגיעה לישראל
ציטוט ההודעה