יש עכשיו משימה של 22 סנט קלה רצח עשיתי 6 דולר לבינתיים זה ממשיך לעלות תכנסו לפני שתפסידו!
עריכה: עשיתי 15$ ואני צריך ללכת לבצפר
כל מי שעוד לא עשה אני ממליץ לו להתחיל עכשיו זה ממש כסף קל
יש עכשיו משימה של 22 סנט קלה רצח עשיתי 6 דולר לבינתיים זה ממשיך לעלות תכנסו לפני שתפסידו!
עריכה: עשיתי 15$ ואני צריך ללכת לבצפר
כל מי שעוד לא עשה אני ממליץ לו להתחיל עכשיו זה ממש כסף קל
נערך לאחרונה על ידי eyal833; 18-01-2013 בשעה 09:58.
|
|
60,כל אחת לקחה לי בערך חצי דקה עד דקה.
ולמי שינסה לתפוס אותי בקטנות ויגיד לי ש22 סנט כפול 60 זה לא 15 דולר,קחו בחשבון את הבונוסים
אני חושב שהרווחתי אפילו יותר מ15 דולר
למעשה זאת המשימה שבה הרווחתי הכי מהר והכי הרבה
בד"כ נותנים את המשימה הזאת בדיוק על 11 סנט או 12 סנט אבל הפעם נתנו פי 2 יותר זה לא נורמלי
להגיד לך תאמת? אני גם לא ממש מבין מה אני עושה
אבל 90% הצלחה היה לי כמעט לאורך כל הדרך
מה שאני הבנתי מהמשימה הזאת שנותנים לך משהו שהם רוצים למשל תיקים וכל מוצר שהם מראים אתה צריך להגיד עד כמה הוא מתאים לנושא (יש לך 4 אפפשרויות - לא קשור,קצת קשור,קשור, ומאוד קשור)
המשימה הזאת חוזרת על עצמה כל תקופה,והיא בעצם המשימה שמקבלים ממנה הכי הרבה (לפי מה שאני ראיתי בחודשים האחרונים)
היא גם המשימה הכי קלה(הזוי נכון? המשימה הכי קלה מביאה הכי הרבה כסף)
בכל אופן,יותר מזה אין לי מה להגיד לך כי אני בעצמי בקושי מבין
אני מקווה שתצליח בפעם הבאה שיש או אם נשאר מהפעם הזאת,תנסה ואל תתייאש חצי שעה עבודה ורווח ענקי
תחשוב אם בקצת יותר מחצי שעה עשיתי 60 שקל זה כמו 3 שעות עבודה בחוץ לפי שכר מינימום
נערך לאחרונה על ידי eyal833; 19-01-2013 בשעה 00:07.
לחרטט? אסור,את חלק מהתשובות הם יודעים ויש לך אחוזי דיוק ואם אתה יורד מ80% או 90% דיוק מעיפים אותך מהמשימה הזאת
אני הרווחתי "רק" 15 דולר כי לא יכלתי להמשיך עוד,ירדתי מתחת ל80% כי באיזשהו שלב אחרי המון המון משימות התחלתי לחפף ולגמור כל משימה בדקה במקום ב5 דקות ואז גם היו לי קצת טעויות
במשימה שהרווחתי 15$ אלה היו משימות של 22 סנט,הייתי צריך רק 60 משימות בשביל להרוויח 15$,כלומר תוך שעה פחות או יותר עשיתי את הסכום הזה.
המשימה של ה22 סנט היא חוזרת על עצמה אין לך מה לדאוג
היא תחזור פעם ב10 סנט פעם ב15 סנט (אין לי מושג לפי מה הם קובעים כמה הם ישלמו לך אבל כל פעם זה משהו שונה)
מה זה קשור אליהם
אם עוד לא הבנתם יש חברה חיצונית בשם CrowdFlower (לא בטוח אם זה השם המדוייק) שהיא נותנת את המשימות לכל האתרים כמו Neobux Clixsense Probux וכו'
מביניהם נאובאקס משלמת הכי הרבה למשימות האלה זה כן (על משימות שנותנים ב15 סנט בנאובאקס מקבלים 12 סנט בקליקסנס לדוגמא)
תודה![]()