יאללה תגידו לילה טוב ותלכו
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 20-01-2013 בשעה 20:56.
*אני המקורי סתם לידע כללי
סתם כבר יא פוסי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril סתם כבר יא פוסי ניקו מה נשמע
נכתב במקור על ידי PerfectBitch ניקו מה נשמע היה לי יום מעייף בצבא המחורבן הזה חח משקית כוסית אעש זורמת תחת
נכתב במקור על ידי DeadByApril היה לי יום מעייף בצבא המחורבן הזה חח משקית כוסית אעש זורמת תחת איך צבא אתה פנימיה
נכתב במקור על ידי PerfectBitch איך צבא אתה פנימיה הייתי בצו ... יענו צו ראשון וזה אז עשיתי תקטע האחרון לפני גיוס
נכתב במקור על ידי DeadByApril הייתי בצו ... יענו צו ראשון וזה אז עשיתי תקטע האחרון לפני גיוס אה וואלה בהצלחה אחי מה לאן רוצה?
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 20-01-2013 בשעה 21:17.
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אה וואלה בהצלחה אחי מה לאן רוצה? הייתי צריך ללכת לאחת מאלה גולני גבעתי או סיירת כולשהי והעדפתי ללכת מכונאי רכב,כי אני לומד את זה בבית ספר
נכתב במקור על ידי DeadByApril הייתי צריך ללכת לאחת מאלה גולני גבעתי או סיירת כולשהי והעדפתי ללכת מכונאי רכב,כי אני לומד את זה בבית ספר מכונאי רכב נשמע תפקיד משעמם לך למגב תוציא את העצבים על הערבים
נכתב במקור על ידי PerfectBitch מכונאי רכב נשמע תפקיד משעמם לך למגב תוציא את העצבים על הערבים אני לומד תמקוצע הזה בבית ספר שנתיים והוא בכלל לא משעמם .
נכתב במקור על ידי DeadByApril אני לומד תמקוצע הזה בבית ספר שנתיים והוא בכלל לא משעמם . לפחות יסדר עבודה אחר כך אחי
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 20-01-2013 בשעה 21:22.
נכתב במקור על ידי PerfectBitch לפחות יסדר עבודה אחר כך אחי יאפ קח בדיחה " אחי החנות שלך פתוחה " - " דבר עם אמא שלך היא אחראית משמרת " (-; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתתתתת לילה טוב ליי עייף ביצים
נכתב במקור על ידי DeadByApril יאפ קח בדיחה " אחי החנות שלך פתוחה " - " דבר עם אמא שלך היא אחראית משמרת " (-; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתתתתת לילה טוב ליי עייף ביצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילה טוב
ליל"ט.
לילה טוב.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
חוקי הפורום