בקיצר, אם אתם לפני צבא או אחרי צבא, תנו לשיער לגדול ותעזבו אותו בשקט עד שהוא יצמח קצת...אחרי שהוא יצמח, הגיע הזמן לעשות שינוי מטורף (אבלללל מטוורררףףף) במראה שלכם ולהתחיל לזיין...תהנו:
בקיצר, אם אתם לפני צבא או אחרי צבא, תנו לשיער לגדול ותעזבו אותו בשקט עד שהוא יצמח קצת...אחרי שהוא יצמח, הגיע הזמן לעשות שינוי מטורף (אבלללל מטוורררףףף) במראה שלכם ולהתחיל לזיין...תהנו:
|
|
נייס! נראה כל כך פשוט..
אני לא בצבא אבל יש לי שיער קש והוא לא הצליח להתעצב לא משנה מה שמתי עליו.
אז אני נשאר עם קצר , לפחות זה חוסך לי זמן וכסף.
גם חוסך לך נשים.
אומנם יש אנשים שיש להם שיער קצוץ או אפילו קרחת שזה מתאים להם והם מזיינים בערמות, אבל שיער קצר-ארוך יותר יפה לרוב הגברים.
בכל מקרה, אם יש לך שיער קש זה כי אתה לא חופף אותו כל יום או כי לא באמת ניסית להשתמש בחומרים ולעשות עם זה משהו...אני קורא לזה ויתור עצמי.
Bro, it's your life and your decision
הייתה תקופה שחפפתי כל יום, תקופה שחפפתי יום כן יום לא ותקופה של פעמיים בשבוע. תמיד הוא נשאר ליפה עם נטייה לתלתלים. הלוואי שהיית צודק.
האמת שאני לא כל כך מבין בשיער...לי אישית יש כרגע שיער קצר\התחלה של ארוך כזה, ופשוט אני חופף כל יום במקלחת והוא באמת רך ונעים כזה..לא יודע למה ומה אני עושה בדיוק, הוא פשוט ככה. אגב הוא חלק אצלי.
אני בצבא וכל הזין לראות את הסרטון הזה
מצטער אם השאלה קצת דפוקה אני לא מבין בשיער, אפשר לעשות את זה גם עם ווקס?
גם לי אין מושג קלוש בשיער..אני לא יודע אם אפשר לעשות את הדברים האלה עם וקס חחח
אני אישית בכלל לא משתמש בחומרים, אני פשוט שוטף את הידיים מתחת לברז שהידיים יהיו ממש רטובות ופשוט משחק עם השיער איתם...זה יוצא ממש טוב רק הבעיה שאם רוצים קוצים וסגנונות מדוייקים בשיער צריך באמת איזה שהוא תכשיר לשיער שיחזיק אותו עומד.
אצלי המים עושים את שלהם, אני לא משתמש בשום דבר.
אבל אם אתה בכל זאת רוצה להשתמש במשהו, למה שלא תלך לסופר פארם ותבקש עזרה? תשאל שם מישהי מה הכי טוב לעצב שיער
מתגייס עוד חודש =\, ואני כבר מסופר לא רע.
זיןןן עכשיו גלח ובלי זיפים... וזה גם מה זה לא יתאים לי.
תום אם יש לך זקן נורמלי, תגיע לבקום עם זקן ותקבל אוטומטית אישור זקן ל45 יום, ואחרי זה כבר יהיה תלוי בך לגמרי בקשר לזקן..אם תעשה בעיות יהיה לך זקן כל השירות, אם תיהיה ביישן ולא תעמוד על זה שחשוב לך זקן, לא תקבל אישור.
בתכלס...כבר ראיתי מלא ג'ובניקים עם שיער מעוצב והכל, הם פשוט משיגים אישורים בלי בעיה לגדל שיער...