קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יאאלה תובנות מהזמן האחרון
    על ידי Gama בפורום מאמרי פיתוי ופיקאפ
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2012, 01:05
  2. חדש\ישן| עבודות מהזמן האחרון
    על ידי Leponu בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-08-2008, 20:27
  3. חתימות מהזמן האחרון שנראה לי שלא פרסמתי פה,
    על ידי nipi בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 22-03-2008, 18:11
  4. חדשות מהזמן האחרון
    על ידי mеidan בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 18:43
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

טוווובבבב...תובנות מהזמן האחרון!

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל טוווובבבב...תובנות מהזמן האחרון!

- כשבחורה יוצרת איתך את הקשר עין הראשוני, יש לך פי כמה יותר אחוזי הצלחה מאשר אם אתה ניגש לבחורה סתם.

- לא משנה כמה היא כוסית, ככל שתתייחס אליה בתקופת החיזור כאילו שהיא סתם עוד בחורה בשבילך, ככה סיכוי ההצלחה שלך איתה יהיו גבוהים יותר. (אם תתייחס לבחורה כוסית שהיא כבר בכיס שלך כמו לסתם אחת, היא תברח ממך. שלא תעשו טעויות)

- בקשר להודעות בסמס והודעות בפייסבוק, בחיים שלך אל תגיב להודעה שלה מהר (מתחת לדקה או שתיים) אלה אם כן היא מגיבה מהר.

- לא משנה כמה אתה רוצה להכניס אותה למיטה, היא רוצה את זה יותר ממך, פשוט היא יודעת לרסן את הרצונות שלה יותר טוב ממך, וכדי להצליח אתה צריך לגרום לה לחשוב שזה לא באמת חשוב לך.

- דיבור עם בחורה הוא שונה מדיבור עם גבר. אני ניסיתי שנים להדחיק את העובדה הזאת ולא ללכת במסלול הזה ונדפקתי. כשאתה מדבר עם בחורה שאתה רוצה למשוך, אתה צריך לגרום לה לרצות לשמוע את מה שיש לך לומר.
    דוגמא:
    "תגיד..מה אתה מחפש בבחורות?"
    מסתכל לה בעיניים, מוריד את המבט לאט לחזה, לגוף שלה, מחזיר לעיניים ואז מסיט את הראש קצת ימינה ואומר "תשמעי..." עם חיוך קטן על הפנים.
    "נו? מה נהיית צנון פתאום?? דבר!"
    מחזיר חצי מבט אלייה שמאלה, ומחזיר את המבט לצד שוב "אממ..."

- כל בחורה היא משהו אחר ובגלל זה אסור לך אף פעם לנסות להבין אותם. בחורה אחת יכולה מאד מאד להתלהב מפתיח פשוט כמו "היי...מה קורה?? " ובחורה אחרת יכולה לענות כאילו שהיא במחזור "פסדר." אל תנסה להבין, זרום.

- גודל הצפייה כגדול האכזבה. אם תצפה שאחרי הנשיקה הבחורה תיקח אותך ביד החוצה לרדת לך, הכי הרבה שיקרה זה חיבוק. אם לא תצפה לכלום, אתה תופתע מכל דבר קטן.

- ככל שתתלהב פחות מבחורה מטריפה, ככה היא יותר תשגע מזה שאתה לא מתלהב ממנה.
    פאקקקקקקקקק....כמה פעמים בדקתי את זה וכממממהההה פעמים זה היה נכון...גדדד....

- אם אתה לא מחמיא לבחורה ששומעת הרבה מחמאות, זה לא יזיז לה. אבל אם תחמיא לבחורה בקטנה אחרי שהרבה מאד זמן לא החמאת לה, היא תשתגע. תלמד לשחק בזה.

- תשתדל לא לשמור על טון אחד. אם אתה תשחק בטונים, פעם בהתרגשות, פעם בעצבים, פעם בלחש, פעם בהיסטריה בזמן של סיפור, הבחורה לא תצליח לקרוא אותך, זה מצויין.

- תשתדל לא להתנהג בצורה מסויימת כל הערב עם בחורה, ככל שתיהיה פחות צפוי, ככה היא לא תצליח "לעקוב" אחרי המעשים שלך והיא פשוט לא תרצה להספיק להיות איתך.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 17-01-2013 בשעה 17:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

- תשתדל לא להתנהג בצורה מסויימת כל הערב עם בחורה, ככל שתיהיה פחות צפוי, ככה היא לא תצליח "לעקוב" אחרי המעשים שלך והיא פשוט לא תרצה להספיק להיות איתך.

אפשר דוגמה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

הכוונה הייתה שלא תתנהג באותו האופן כל הזמן, אל תיהיה צפוי.

אם נגיד אתה יושב בפאב ליד בחורה, אתה מרגיש נוח אז אתה שם את היד מאחורי הכיסא שלה, כמו סוג של חיבוק, ואז היא מרגישה נוח איתך אז היא מניחה את היד שלה על היד שלך שמונחת על השולחן. אתה יכול להסיט את המבט ולהסתכל על היד שלה שהיא שמה על היד שלך, לחייך ולהרים גבה ולהסתכל עלייה עם צפייה שהיא תענה לך משהו כמו "מפריע לך..?" ככה אתה בעצם מתעתע בה. מצד אחד אתה מרגיש בנוח..אבל מצד שני אתה עושה משהו הפוך לגמרי. ככה היא לא מבינה אותך ואז היא תנסה עם כל שריר בגוף שלה ובשכל שלה להבין אותך.

עוד לדוגמא, אתה שואל אותה "מה את שותה?" ואז לוקח שלוק מהכוס שלה..לא מבקש, פשוט לוקח. מן הראוי שהיא תרגיש בנוח לשלוח יד לכוס שלך בלי האישור שלך ולקחת את הכוס שלך גם כדי לטעום...ואז אתה יכול פשוט ישר לתפוס את הכוס ולהרחיק אותה ממנה יחד עם צחוק של "חחחח מה נראלך??? רק לי מותר!"
    ככה אתה בעצם משגע אותה.
    מה שזה אומר שהיא לא תיהיה בטוחה בשום צעד שהיא תעשה, היא אשכרה תחפש "אישורים" ממך לכל דבר.
    קרה לי מקרה שפעלתי ככה במשך הערב, אחרכך יצא ששנינו נעמדנו, דיברנו קצת, התקרבנו אחד לשני (פיזית) ואז היא פשוט הניחה את הידיים על החזה שלי, והסתכלה לי על השפתיים למשך איזה 3-4 שניות בזמן שאני דיברתי. היא כאילו רצתה לנשק...אבל לא הייתה בטוחה אם אני יתן לה. אתה מבין את הראש שלי?

עריכה: חבר'ססססססס....190 צפיות תגובה אחת? מה נסגר?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 18-01-2013 בשעה 01:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

לכן פתרון הקסם הסודי זה רק מסיבות של תיירות.. לא צריך להתחשבן על כלום.....

והסיכויים להשיג הם לתיירות :90 אחוז למכוערות ,80 אחוז לסבבה, ו 70 אחוז לכוסיות

לעומת ישראליות :מכוערות 60 אחוז, סבבה 35 ,כוסיות, 20אחוז
    זה נתון עובדתי מחקרי ובדוק!!

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני חייב להגיד משהו שאני אשמע הומו אבל אני לא יודע למה זה עושה לי את זה בטירוף.
    כבר פעם שניה שאני עם מישהי במיטה והכל מתמזמזים בגדים עפים והיא אומרת לי "בוא נשכב" ואני מסרב. ממשיך לחרמן אותן אבל לא משנה מה הן עושות את הערב אני לא מסיים בזיון. אתם לא מבינים לאיזה רמות של נסיונות שכנוע הן מגיעות. אבל זה ממש קשה.
    אחרי דבר כזה בחורות גם יתנו לך לזיין אותן באף אם תרצה.(זה לא מתאים לסטוץ כמובן).

אני יודע שכאילו המטרה היא לזיין וזה אבללל.... כשבחורה אומרת לך "די נו תזיין אותי כבר" או "אתה פשוט הורג אותי" וכל מה שאתה אומר "סורי אבל היום אני לא נותן לך (;".... אתה מרגיש הכי כיף בעולם.

סורי שיצאתי הומו, פשוט מדי פעם זה מה זה כיף לעשות... תנסו אם יש לכם מישהי קבועה.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

זה לא הומו, אני עושה את זה מאז החברה הראשונה שלי...

כתבתי על זה המון בפורום פה.

וניב מצחיק אתה עם העובדות שלך...מישו שלא מצליח עם בחורות בכללי לא יצליח עם אף אחת אם אתה חושב שתיירות יזדיינו עם אחד שנראה כמו יגאל שטארק ומתנהג כמו גיימר מצוי?

זה נכון שהסיכויים גבוהים יותר אבל וואלה העקרון זהה..נמאס מסיפורי סבתא של "אנלא יכולתי להזרים אפילו כונפה שמנה עם טחורים בתחת אבל כשיצאתי לבר ופגשתי תיירת מארגנטינה היא אנסה אותי כאילו אני בראד פיט ואני בכלל תימני מקריח עם לסת נסוגה וקרחת בעל עודף משקל"...

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

יופי. חשבתי זה רק אני עם פטישים מוזרים.
    פשוט עושה לי להרגיש מלך לא יודע..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מכיר את זה אבל בקטע אחר..אני אוהב לעשות משחק של נשיקות, יעני שאסור לנשק ומי נשבר ראשון מפסיד...הקטע הוא בכל שלב במיטה הנשיקה חייבת להשתלב ואז פשוט אתה מוצא את עצמך מגרה אותה בכל דרך קיימת והיא מנסה לגרום לך גם לנשק אותה בכל דרך אפשרית..שנייכם חרמנים מתים ומתים לנשק אחד את השני אבל פשוט לא מנשקים וזה אחד הקשים חחח

תום, איך אתה בסוף שובר את המשחק?

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    - כשבחורה יוצרת איתך את הקשר עין הראשוני, יש לך פי כמה יותר אחוזי הצלחה מאשר אם אתה ניגש לבחורה סתם.

- לא משנה כמה היא כוסית, ככל שתתייחס אליה בתקופת החיזור כאילו שהיא סתם עוד בחורה בשבילך, ככה סיכוי ההצלחה שלך איתה יהיו גבוהים יותר. (אם תתייחס לבחורה כוסית שהיא כבר בכיס שלך כמו לסתם אחת, היא תברח ממך. שלא תעשו טעויות)
    חח הנק' הזו היא תמיד דילמה עם בחורות.
    אם אני יתלהב יותר מידי בהתחלה, אני יכול ליפול בגלל זה...
    אם אני לא יתלהב ממנה בכלל יכול לרדת לי ממנה :/

צריך לדעת לאזן...
    נערך לאחרונה על ידי legen-g; 21-01-2013 בשעה 19:31.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי legen-g צפיה בהודעה
    חח הנק' הזו היא תמיד דילמה עם בחורות.
    אם אני יתלהב יותר מידי בהתחלה, אני יכול ליפול בגלל זה...
    אם אני לא יתלהב ממנה בכלל יכול לרדת לי ממנה :/

צריך לדעת לאזן...
    למה שירד לך ממנה אם אתה לא מתלהב ממנה בכוונה?
    הנקודה הזאת היא ספציפית לכוסיות, כאלה שקשה לך להוריד את העיניים מהן.
    דיי קשה שבאמת ירד לך ממנה כל כך מהר..כל הקטע זה שאפילו שאתה עוד רגע מתעלף מהיופי שלה, אתה מראה לה שהיא סתם עוד ממוצעת בשבילך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מכיר את זה אבל בקטע אחר..אני אוהב לעשות משחק של נשיקות, יעני שאסור לנשק ומי נשבר ראשון מפסיד...הקטע הוא בכל שלב במיטה הנשיקה חייבת להשתלב ואז פשוט אתה מוצא את עצמך מגרה אותה בכל דרך קיימת והיא מנסה לגרום לך גם לנשק אותה בכל דרך אפשרית..שנייכם חרמנים מתים ומתים לנשק אחד את השני אבל פשוט לא מנשקים וזה אחד הקשים חחח

תום, איך אתה בסוף שובר את המשחק?
    אני עושה את זה עם חברה רצינית, וזה בדיוק העניין- אני לא שובר את המשחק. לילה אחד לא שוכבים בגללי.... אחרי זה היא תודה לך על כל זיון, וגם תהנה יותר לדעתי.
    אם זה משהו שלא יתפתח לשום מקום אז אודרוב פשוט שובר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני עושה את זה עם חברה רצינית, וזה בדיוק העניין- אני לא שובר את המשחק. לילה אחד לא שוכבים בגללי.... אחרי זה היא תודה לך על כל זיון, וגם תהנה יותר לדעתי.
    אם זה משהו שלא יתפתח לשום מקום אז אודרוב פשוט שובר.
    WTF?? אחי...לא הבנתי חחח
    מה הקטע במשחק אם לא יוצא לך מזה שום דבר? בפעם הבאה יצא לך? למי אכפת מפעם הבאה..אני רוצה שהלילה היא תשגע אותי חחח איזה מצחיק אתה.
    מוזר לי שאתה סתם לא שוכב עם בחורה מתוך משחק..זה מוגזם לפי דעתי. אפשר לעשות לה את זה בתור עונש בצחוק או משהו בסגנון..לא סתם לדפוק יציאה של "היום...לא מגיע לך " נשמע לי מוזר.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אמרתי לך, ידעתי שזה לא נורמאלי

כן, לילה אחד, מבחורה רצינית, אם אני לא חרמן כל כך... אז לא כזה דחוף לי להסכים.
    אני הרבה יותר נהנה כשהיא מתחרפנת מכל העניין, ולא רק שהיא כל כך מתחרפנת שבפעם הבאה אני אקבל הנאה גדולה פי 3.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא יודע מה איתך אחי, בזמן האחרון אני זורם עם בחורות שנראות טוב + ככה שהקטע של "אני לא חרמן כל כך" כמעט ולא קורה לי...מספיק שאני מתמזמז איתה על הספה, היא מעבירה את הרגל לצד השני, מתיישבת עליי ומתחילה לחכך תעצמה עליי..זה מחרמן לי תחיים. במיוחד שהיא נראית ממש טוב.

אגב, גם אני מאד נהנה מזה שהיא מתחרפנת, אבל אני עושה את זה קטע אחר...
    כמו לדוגמא לעשות לה ביד או לרדת לה, ואז שנייה לפני שהיא מגיעה לשיא אני עוצר לגמרי ואז אני פשוט נהנה לשמוע אותה "כוסאמאאא שך מה עצרת?!!!" עם מבט של רוצחת מעונגת בפנים חחחח זה פשוט כיף...הבעיה אחרכך שהיא מחזירה לי (אתה יכול להבין כבר איך)

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

^
    תכל'ס לפעמים ביצים כחולות... שווה את זה (;

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect