קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא היה אמור להיות משהו LIKE.CO.IL?
    על ידי Stavxy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-07-2010, 18:47
  2. לא היה אמור להיות כמה ריסטוקים?
    על ידי אלון ג בפורום כסף ברשת
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-10-2009, 19:58
  3. חדשה] זה היה אמור להיות למישהי
    על ידי zms בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-01-2008, 19:15
  4. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 09:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

הכל היה אמור להיות טוב, מאושר אני כבר לא אהיה (19)

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ברירת מחדל הכל היה אמור להיות טוב, מאושר אני כבר לא אהיה (19)

לא יודע למה היא עשתה לי את זה, זה ממש כבר מאוחר מדי.
    נשמע כמו סיפור אהבה, אבל ממש לא.

זאת ילדה שפגשתי בעבודה כמה פעמים, היא יזמה איתי שיחות בפייסבוק תמיד! היינו מדברים שעות על גבי שעות, לילות שלמים סיפורים על החיים. ולא הרגשנו לא נוח אחד עם השני בשניה. מהתחלה היה מתח מיני מטורף, והיה כימיה נהדרת, וידעתי בוודאות שלפי השאלות שלה אלי "עם כמה בנות היית?" ושאלות שידידים לא שואלים כמו ששאלנו, היה לי נראה שזאת לא סתם ידידות, אלא משהו מעבר לזה.

היינו אמורים לצאת באותו יום לסרט, כיאילו דייט.

היום נסעתי אליה לבית, היא הזמינה אותי לבית ריק לעזור לה ללמוד, הייתי הכי חמוד שאפשר, ג'נטלמן, ניסיתי להתקרב, אבל לא חשבתי בכלל על לנשק אותה כי זה אולי מוקדם מדי.
    פתאום הטלוויזיה נכבתה, היה שקט כזה הסתכלנו שעה אחד על השני, ולא יכולתי יותר, התקרבתי ושאלתי אם אפשר לנשק. מיד היא זזה ואמרה "לא" וצחקה. ישבנו כמו מפגרים על הספה 10 דקות בלי להוציא מילה. בסוף החלטתי ללכת, היא באה אחרי עד האוטובוס, אז ישבנו ודיברנו, היא אמרה "היה לי כיף לדבר איתך, השיחות זרמו, אבל אתה לא בקטע של חברים, רק ידידים" אמרתי לה "זה לא מה ששידרת לי מהתחלה, התחלת איתי, פאקינג הזמנתי אותך לדייט והסכמת, למה שאני לא יחשוב שזה בקטע כזה?" "לא יודעת, נו לא יודעת, בוא נישאר ידידים, נו.."

בשלב לאחר מכן, ישבנו בחדר מדרגות מחזיקים ידיים כמו זוג מתחבקים, וכל שניה שעוברת אני מרגיש שאני רוצה אותה יותר.
    והיא נשארת "בוא נישאר ידידים בבקשה" עברו 4 אוטובוסים, לא הצלחתי לעלות הלב שלי לא נתן לי..
    אמרתי לה ככה "אני לא יכול להמשיך להפגש איתך בתור ידידים, כי אני נמשך אליך, אני תמיד ארצה להתקרב אליך ולא תתני לי, אני לא יכול. "
    וכל הקטע המוזר בסיפור שאנחנו מכירים אולי שבוע, והיא לא וויתרה כיאילו, ישבה איתי שעתיים בקור וניסתה לשכנע אותי שנישאר ידידים, ואמרה שמלכתחילה של לא היה בקטע כזה.

אני כבר הבנתי בדיוק מה קרה, ואפילו אמרתי לה שהיא משקרת. שמהתחלה זה כן היה בקטע כזה מי יוצא לדייט עם מישהו שהוא מכיר שבוע רק בקטע של ידידים מיי?? מי מזמין מישהו לבית ריק סתם מי??
    הבנתי שהיא פשוט הייתה דלוקה עלי בפייסבוק, אבל שראתה אותי במציאות כנראה ירד לה ממני, היא לא מוכנה להודות בזה.
    אפילו שאלתי "אולי בכ"מ תתני לזה סיכוי קטן? בלי לחץ" היא אמרה שאין סיכוי..
    השבוע בכלל היה לי שבוע מאוד קשה, הרבה כשלונות קשים בחיים בלי קשר לזה, והרגשתי שלפחות הלוואי שזה יצליח ואני אהיה מאושר. אבל גם זה התנפץ לי ישר בפנים.
    ומאז כמו ילד מפגר, אני לא מפסיק לחשוב על איך שחיבקתי אותה ונגעתי בה, והכל היה שקר. להחזיק לה את היד שעה שעתיים גרם לי להתאהב בה, ולא להפסיק לחשוב עליה לשניה, וזה היה טעות גדולה, הייתי צריך לברוח משם..

לא יודע איך לצאת מזה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה סיפור ידידות כל כך נדוש שזה לא יאמן..אתה רוצה אותה, ומנסה לשכנע אותה. היא בהתחלה רצתה אותך, ואז כשהיא גילתה שאתה סתם עד ידיד שאין לו ביצים לעשות כלום, היא החליטה שאתה ידיד ולא גבר עם פוטנציאל לחבר.
    היא לא שיקרה, אתה פשוט לא יודע לקחת דברים לידיים ולהזיז עיניינים.

היום נסעתי אליה לבית, היא הזמינה אותי לבית ריק לעזור לה ללמוד, הייתי הכי חמוד שאפשר, ג'נטלמן, ניסיתי להתקרב, אבל לא חשבתי בכלל על לנשק אותה כי זה אולי מוקדם מדי.
    סבבה, החלטת להיות הגבר החמוד והנחמד, הג'נטלמן? אין לי בעיה, אבל למה לעזאזל לא רצית לנשק אותה? מה זה מוקדם מידי מה אתה גנוב? תפסיק לראות סדרות של היפים והאמיצים, אתה בחיים האמיתיים. אני נשקתי בחורה שבחיים לא הכרתי לפני תוך 10 דק' במועדון מה אתה אומר על זה?
    פה בדיוק טעית, הבחורה מחפשת גבר שיהיה מספיק גבר עם אומץ שינשק אותה, לא פחדן שמפחד לעשות צעדים.

פתאום הטלוויזיה נכבתה, היה שקט כזה הסתכלנו שעה אחד על השני, ולא יכולתי יותר, התקרבתי ושאלתי אם אפשר לנשק. מיד היא זזה ואמרה "לא" וצחקה. ישבנו כמו מפגרים על הספה 10 דקות בלי להוציא מילה.
    למה שאלת אם אפשר לנשק אותה במקום פשוט לעשות את זה? עדיף שהיא תזיז את הראש הצידה ולא תיתן לך מאשר שתגיד לך "לא" ותצחק, נכון?
    במקומך, אם הייתי עושה את זה והיא הייתה צוחקת, הייתי עושה לה "מה מצחיק? בחיים לא שאלו אותך את זה?" ומזרים אותה לזה אחרכך.
    תכלס להגיד לך? יצאת גיי. מצטער אם פגעתי.
    ישבנו ודיברנו, היא אמרה "היה לי כיף לדבר איתך, השיחות זרמו, אבל אתה לא בקטע של חברים, רק ידידים" אמרתי לה "זה לא מה ששידרת לי מהתחלה, התחלת איתי, פאקינג הזמנתי אותך לדייט והסכמת, למה שאני לא יחשוב שזה בקטע כזה?" "לא יודעת, נו לא יודעת, בוא נישאר ידידים, נו.."
    ברור שהיא יודעת, היא פשוט מפחדת לפגוע בך,אתה מתנהג כמו אישה.
    נכון, היא התחילה איתך, נכון היא הסכימה לצאת איתך לדייט והכל...אבל אתה במקום לקחת את הדברים האלה בתור סימני עניין מצידה ופשוט להזיז עיניינים, החלטת להיות נקבה, בגלל זה היא מעדיפה שאחד כמוך יהיה ידיד ולא הגבר שלה.
    אפילו שאלתי "אולי בכ"מ תתני לזה סיכוי קטן? בלי לחץ" היא אמרה שאין סיכוי..
    עוד טעות. תגיד לי מה אתה נמושה? למה אתה מתחנן לבחורה שתיקח אותך? איפה הגבריות שלך אני לא מבין?
    אם היא לא בקטע שלך, אז תגיד "בחירה שלך נשמה, יום טוב", ותעזוב אותה בשקט.

עכשיו כל מה שאתה צריך להתרחק ממנה לגמרי לתקופה קצרה ולהפוך את עצמך ליותר גבר.
    אתה עושה מעצמך סמרטוט בשביל בחורה, ואין בחורה שאוהבת דברים כאלה. אתה צריך להיות גבר, לא כוסית.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 23-01-2013 בשעה 14:41.

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה סיפור ידידות כל כך נדוש שזה לא יאמן..אתה רוצה אותה, ומנסה לשכנע אותה. היא בהתחלה רצתה אותך, ואז כשהיא גילתה שאתה סתם עד ידיד שאין לו ביצים לעשות כלום, היא החליטה שאתה ידיד ולא גבר עם פוטנציאל לחבר.
    היא לא שיקרה, אתה פשוט לא יודע לקחת דברים לידיים ולהזיז עיניינים.

סבבה, החלטת להיות הגבר החמוד והנחמד, הג'נטלמן? אין לי בעיה, אבל למה לעזאזל לא רצית לנשק אותה? מה זה מוקדם מידי מה אתה גנוב? תפסיק לראות סדרות של היפים והאמיצים, אתה בחיים האמיתיים. אני נשקתי בחורה שבחיים לא הכרתי לפני תוך 10 דק' במועדון מה אתה אומר על זה?
    פה בדיוק טעית, הבחורה מחפשת גבר שיהיה מספיק גבר עם אומץ שינשק אותה, לא פחדן שמפחד לעשות צעדים.

למה שאלת אם אפשר לנשק אותה במקום פשוט לעשות את זה? עדיף שהיא תזיז את הראש הצידה ולא תיתן לך מאשר שתגיד לך "לא" ותצחק, נכון?
    במקומך, אם הייתי עושה את זה והיא הייתה צוחקת, הייתי עושה לה "מה מצחיק? בחיים לא שאלו אותך את זה?" ומזרים אותה לזה אחרכך.
    תכלס להגיד לך? יצאת גיי. מצטער אם פגעתי.

ברור שהיא יודעת, היא פשוט מפחדת לפגוע בך,אתה מתנהג כמו אישה.
    נכון, היא התחילה איתך, נכון היא הסכימה לצאת איתך לדייט והכל...אבל אתה במקום לקחת את הדברים האלה בתור סימני עניין מצידה ופשוט להזיז עיניינים, החלטת להיות נקבה, בגלל זה היא מעדיפה שאחד כמוך יהיה ידיד ולא הגבר שלה.

עוד טעות. תגיד לי מה אתה נמושה? למה אתה מתחנן לבחורה שתיקח אותך? איפה הגבריות שלך אני לא מבין?
    אם היא לא בקטע שלך, אז תגיד "בחירה שלך נשמה, יום טוב", ותעזוב אותה בשקט.

עכשיו כל מה שאתה צריך להתרחק ממנה לגמרי לתקופה קצרה ולהפוך את עצמך ליותר גבר.
    אתה עושה מעצמך סמרטוט בשביל בחורה, ואין בחורה שאוהבת דברים כאלה. אתה צריך להיות גבר, לא כוסית.
    יכול להיות שאתה צודק, למרות שעכשיו במקרה דיברנו על זה והיא אמרה שממש לא ירד לה ממני, היא פשוט לא רצתה מהתחלה.
    היה קשה לי לקחת את הדברים לידיים, חיכיתי גם לסימן ממנה ושהוא הגיע ניסיתי. וזה לא היה מצב שהיינו ממש קרובים, אז פשוט שאלתי כזה לא יודע.

היא עכשיו מתעקשת שנמשיך לדבר כיאילו לא קרה כלום, ממש כיאילו אכפת לה. חופרת לי על זה שעות, אמרתי לה שזה יעשה לי רע ושאני צריך לשכוח אותה וזהו.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תן לי לשאול אותך שאלה..
    מה זה אומר לחכות לסימן בתכלס?
    אתה מחכה שהיא תחמיא לך, או שסתם בטעות תסתכלו אחד לשני בעיניים ואז תנסה לנשק, נכון?
    את האמת? הדברים האלה קורים רק בסרטים, כי רק בסרטים האלה הדברים סתם קורים בלי שום סיבה.

אם היית מספיק גבר, הגבר שהיא רוצה, היית יכול להפוך רגע סתמי, לרגע שמתאים לנשיקה.
    איך?

נגיד נכבתה הטלוויזיה, והיא יושבת על הספה, ואתה יושב בקצה השני.
    אתה יכול להסתכל ימינה, היא מסתכלת עליך, אתה מחייך, היא מחייכת חזרה ועושה לך "חח מה..?" ואז במקום לדבר, אתה יכול פשוט להתקדם קרוב יותר אליה על הספה, ממש ככה שהיא תשים לב, להסתכל עלייה, לא להוציא מילה, ואם היא מחייכת (וכנראה גם נעשית אדומה כי זה מביך, וזה טוב..) אז אתה פשוט הולך על נשיקה.

הינה, הפכת רגע סתמי, לרגע מאד חלומי.
    ואז היא למחרת הייתה מתקשרת לחברה שלה ו..."ואייייי את לא מאמינהה!!! הוא כאילו ישב לידי כזזההה..ואז התקרב אליי לאט....ואז...יואווו!!!! התנשקנו!!!" נכון שהיית רוצה להיות הגבר המודבר? מה שונה בינך לבינו? כלום.
    רק שלו יש ביצים והוא לא מפחד שהיא תדחה אותו, ולך אין ביצים ואתה מפחד לאבד אותה. זה מה שהיא לא מחפשת.

תכלס אני יגיד לך? אתה יכול להפוך את המשחק לטובתך, אבל הבעיה שאני לא בטוח שאתה תצליח עם כל זה לבד.
    אני הייתי מתייחס אליה באדישות ובהזדמנות משנה את כל חוקי המשחק ומנסה שוב.
    כאילו
    "עזוב מה שהיה..אני לא רוצה לאבד אותך בתור ידיד בוא נחזור לדבר כאילו לא קרה כלום!"
    "חח סבבה..באמת לא קרה כלום נשמה, ניסיתי לנשק אותך, לא הלך..ביג דיל "
    ואז היא מתחרפנת, היא חושבת בראש "מה זאת אומרת ביג דיל?? לא מפריע לו שדחיתי אותו? מה קורה לו?"

אבל צריך להזהר עם זה.

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ואי אחי אתה מאוד קיצוני בתגובות שלך, לא כולם עם ניסיון עשיר.
    בתכלס אתה צודק, אבל באתי אליה פשוט לא תכננתי כלום. פשוט הלכתי על זה ..
    ואחרי חפירות הבנתי שגם אם הייתי מנסה לנשק אותה היא הייתה דוחה אותי.

ועזוב, אין לי הרבה ניסיון בדברים האלה לך יש אז תמיד קל להגיד ולהיות בצד השני.
    קשה לי לשחק תמשחק הזה ולשקר לעצמי הכי קל לי להיות מי שאני. שאני משחק אותה אני בוגד בעצמי ואני נפגע מזה יותר.

אולי כדי לחכות למישהי שתאהב אותי בגלל עצמי ולא בגלל ששיחקתי אותה גבר
    נערך לאחרונה על ידי matan19944; 23-01-2013 בשעה 17:57.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה טועה נשמה.
    אף אחד לא מתחיל עם נסיון, נכון? גם אני הייתי כמוך פעם, נכון?
    אני עדיין זוכר איך זה להיות פחדן ולפחד מהדחייה, אבל הקטע הוא שאתה צריך להבין שכל מה שכתבת פה זה תירוצים. אתה מפחד מהתוצאות זה הכל.

"אתה מאד קיצוני בתגובות שלך" לא נכון, יש לך טעות. אני לא קיצוני בתגובות, אתה רכרוכי מידי ואתה רוצה שהצעד הקריטי והמפחיד יגיע מהבחורה כדי שאתה תוכל לחייך ולהרשות לה לעשות את הצעד. זה לא עובד ככה.

בתכלס אתה צודק, אבל באתי אליה פשוט לא תכננתי כלום. פשוט הלכתי על זה ..
    ואחרי חפירות הבנתי שגם אם הייתי מנסה לנשק אותה היא הייתה דוחה אותי.
    טוב מאד שלא תיכננת, אסור לתכנן. נקודה לטובתך.
    ולא נכון, אם היית מנסה לנשק אותה קרוב לודאי שהיא לא הייתה עוצרת אותך כי היא בעצמה הסכימה לצאת איתך לדייט והיא התחילה איתך. גבר שעושה צעד של נשיקה הוא גבר עם בטחון. גבר ששואל "אפשר לנשק אותך?" הוא גבר בלי בטחון בגלל שהוא מפחד שהיא תדחה אותו אז הוא שואל אם מותר לו.
    בגלל זה היא דחתה אותך.

נכון, קל יותר להיות בצד השני ולהגיד. אני לא אומר לרגע שלא, אבל אני חוזר ואומר שאני גם הייתי במצבים האלה, והיום אני כבר יודע מה לעשות כדי לא להגיע למצבים האלה.

"אולי כדי לחכות למישהי שתאהב אותי בגלל עצמי ולא בגלל ששיחקתי אותה גבר" - אולי יש המון נשים שהתאהבו בך ואז גילו שאתה שלא מספיק גברי וברחו? חשבת על זה?
    אגב, למה אתה מתכוון שאתה אומר "שיחקתי אותה גבר"?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 23-01-2013 בשעה 18:13.

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

אתה טועה נשמה.
    אף אחד לא מתחיל עם נסיון, נכון? גם אני הייתי כמוך פעם, נכון?
    אני עדיין זוכר איך זה להיות פחדן ולפחד מהדחייה, אבל הקטע הוא שאתה צריך להבין שכל מה שכתבת פה זה תירוצים. אתה מפחד מהתוצאות זה הכל.

"אתה מאד קיצוני בתגובות שלך" לא נכון, יש לך טעות. אני לא קיצוני בתגובות, אתה רכרוכי מידי ואתה רוצה שהצעד הקריטי והמפחיד יגיע מהבחורה כדי שאתה תוכל לחייך ולהרשות לה לעשות את הצעד. זה לא עובד ככה.

טוב מאד שלא תיכננת, אסור לתכנן. נקודה לטובתך.
    ולא נכון, אם היית מנסה לנשק אותה קרוב לודאי שהיא לא הייתה עוצרת אותך כי היא בעצמה הסכימה לצאת איתך לדייט והיא התחילה איתך. גבר שעושה צעד של נשיקה הוא גבר עם בטחון. גבר ששואל "אפשר לנשק אותך?" הוא גבר בלי בטחון בגלל שהוא מפחד שהיא תדחה אותו אז הוא שואל אם מותר לו.
    בגלל זה היא דחתה אותך.

נכון, קל יותר להיות בצד השני ולהגיד. אני לא אומר לרגע שלא, אבל אני חוזר ואומר שאני גם הייתי במצבים האלה, והיום אני כבר יודע מה לעשות כדי לא להגיע למצבים האלה.

"אולי כדי לחכות למישהי שתאהב אותי בגלל עצמי ולא בגלל ששיחקתי אותה גבר" - אולי יש המון נשים שהתאהבו בך ואז גילו שאתה שלא מספיק גברי וברחו? חשבת על זה?
    אגב, למה אתה מתכוון שאתה אומר "שיחקתי אותה גבר"?
    יש מצב שאתה צודק, אבל אני יגיד לך למה לא פחדתי לשאול. כי כנראה הייתי בטוח שהיא תסכים, ולא סתם, היא כיאילו גם בשיחות וגם שהייתי אצלה הראתה שהיא בעניין, וכיאילו היא רק מחכה לצעד שלי. ופשוט הייתי בטוח שהיא תסכים. אם זה היה סתם בחורה שהכרתי אתמול נראה לי שאתה צודק..

פשוט היה אי הבנה כזה לא יודע..
    אולי יש המון נשים שהתאהבו בך ואז גילו שאתה שלא מספיק גברי וברחו? חשבת על זה?
    אני בטוח שזה לא נכון, אם אני התאהב באמת זה כבר יהיה אחרת, אני יתנהג בכבוד כלפיה, לא יפחד לשניה לגונן עליה, אני לא פחדן בכללי בכלל, רק בקטעים האלה קשה לי..

והתכוונתי שמאוד קשה לי לשחק את המשחק הזה, להגיד לה "לא נורא פעם אחרת" למרות שאני לא חושב ככה... כיאילו לא יודע אני מעדיף להיות אני.
    אבל הצעד הראשון הוא הצעד הכי קשה, לקום בלי קשר ולנסות לנשק אותה כמה שזה נשמע קל זה היה לי מאוד קשה. לא הצלחתי. אבל זה לא חשוב אם היא הייתה רוצה אותי היא הייתה מסכימה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה זה משנה למה לא פחדת לשאול? זה כולה שאלה, זה מה שאני מנסה להסביר לך.
    במקום להגיד לה "אני רוצה לנשק אותך כי את מושכת לי את השפתיים בצורה בלתי מוסברת.." אתה יכול פשוט להסתכל עלייה, להוריד מבט לשפתיים, לחייך ולנשק. זה בדיוק אותו הדבר רק במעשים.

אגב, אם היית בטוח שהיא תסכים, לא היית מפחד לעשות צעד יותר "קיצוני" כמו לנשק מבלי לשאול. (בכוונה מרכאות כי זה לא צעד קיצוני, זה אפילו קל. ולא רק בשבילי)

אני בטוח שזה לא נכון, אם אני התאהב באמת זה כבר יהיה אחרת, אני יתנהג בכבוד כלפיה, לא יפחד לשניה לגונן עליה, אני לא פחדן בכללי בכלל, רק בקטעים האלה קשה לי..
    חחחח אני מכיר את זה מהצבא..כשהיינו בטירונות אמרנו "אנחנו לא צריכים עכשיו להשקיע..כשנגיע ליחידה נשקיע, עכשיו לא צריך"
    אבל זה כל הקטע. אלה תירוצים למה לא עכשיו במקום לחפש סיבות טובות למה כן עכשיו.
    אגב, אמרת שכן התאהבת בה...אבל לא משנה.

זה לא משנה איך אתה חושב בפנים וכמה אתה רוצה להיות האני האמיתי. כדי שתצליח להפוך בחורה להיות שלך, כדי שהבחורה תמשך אלייך, אתה צריך לשחק בחוקים של המשחק. הגיוני?
    כדי שבחורה תמשוך אותך, מה היא צריכה לעשות? מה החוקים שלה? היא יכולה לצאת מהמיטה מבלי לסדר את השיער, להחליף בגדים ולשים בושם או משהו? לא, נכון? אותו הדבר אליך.
    אם אתה רוצה למשוך בחורה, תשחק לפי החוקים. אם אתה בוחר לא לשחק לפי החוקים..אז שיהיה לך בהצלחה.

אבל הצעד הראשון הוא הצעד הכי קשה, לקום בלי קשר ולנסות לנשק אותה כמה שזה נשמע קל זה היה לי מאוד קשה. לא הצלחתי.
    נכון. הצעד הראשון באמת קשה.
    אני יודע שלקום בלי קשר, להתנהג כמו גבר מושך ולנסות לנשק אותה זה קשה, אבל בדיוק בגלל זה כיף.
    חשבת אבל איך היית מרגיש אם...ואללה...היית מנסה...בוא נגיד, שכן. היית מנסה לעשות עליה איזה צעד פיקאפיסתי כזה או אחר..מנסה להתנהג כמו גבר מושך, ו...belive or not זה היה מצליח. מה אז היה קורה לך? אתה יודע מה היה קורה? אתה ממשיך לנשק אותה, עוצר את הנשיקה, מסתכל עליה, מחייך וצועק בלב "ישששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מאמין שזה קרה לייייי!!!! יואו!!!!!!!!". זה מה שקורה לכולם.

אבל זה לא חשוב אם היא הייתה רוצה אותי היא הייתה מסכימה.
    טעות. אם אתה באמת היית רוצה ולא היית מפחד או שבכלל לא היה לך אכפת אם היא תסכים או לא, היית הולך על זה.
    להגיד לך משהו יותר כואב? היא רוצה אותך. עצם זה שהיא רוצה לשמור איתך קשר זה בגלל שאתה מעניין אותה, זה בגלל שהיא קרובה אלייך, זה בגלל שהיא מרגישה שאתה בן אדם יקר לה.

אז למה היא דחתה את הנשיקה ולמה היא רוצה אותך בתור ידיד?
    בגלל שאתה מפחד לעשות צעדים שגברים אמיתיים לא מפחדים לעשות.
    ידיד רגיל שואל "אפשר לנשק אותך..?" עם עיניים של כלבלב. גבר אמיתי, מסתכל לה בעיניים, שם את היד על הלחי שלה, מחייך ומנשק אותה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 23-01-2013 בשעה 19:03.

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

מה זה משנה למה לא פחדת לשאול? זה כולה שאלה, זה מה שאני מנסה להסביר לך.
    במקום להגיד לה "אני רוצה לנשק אותך כי את מושכת לי את השפתיים בצורה בלתי מוסברת.." אתה יכול פשוט להסתכל עלייה, להוריד מבט לשפתיים, לחייך ולנשק. זה בדיוק אותו הדבר רק במעשים.

אגב, אם היית בטוח שהיא תסכים, לא היית מפחד לעשות צעד יותר "קיצוני" כמו לנשק מבלי לשאול. (בכוונה מרכאות כי זה לא צעד קיצוני, זה אפילו קל. ולא רק בשבילי)

חחחח אני מכיר את זה מהצבא..כשהיינו בטירונות אמרנו "אנחנו לא צריכים עכשיו להשקיע..כשנגיע ליחידה נשקיע, עכשיו לא צריך"
    אבל זה כל הקטע. אלה תירוצים למה לא עכשיו במקום לחפש סיבות טובות למה כן עכשיו.
    אגב, אמרת שכן התאהבת בה...אבל לא משנה.

זה לא משנה איך אתה חושב בפנים וכמה אתה רוצה להיות האני האמיתי. כדי שתצליח להפוך בחורה להיות שלך, כדי שהבחורה תמשך אלייך, אתה צריך לשחק בחוקים של המשחק. הגיוני?
    כדי שבחורה תמשוך אותך, מה היא צריכה לעשות? מה החוקים שלה? היא יכולה לצאת מהמיטה מבלי לסדר את השיער, להחליף בגדים ולשים בושם או משהו? לא, נכון? אותו הדבר אליך.
    אם אתה רוצה למשוך בחורה, תשחק לפי החוקים. אם אתה בוחר לא לשחק לפי החוקים..אז שיהיה לך בהצלחה.

נכון. הצעד הראשון באמת קשה.
    אני יודע שלקום בלי קשר, להתנהג כמו גבר מושך ולנסות לנשק אותה זה קשה, אבל בדיוק בגלל זה כיף.
    חשבת אבל איך היית מרגיש אם...ואללה...היית מנסה...בוא נגיד, שכן. היית מנסה לעשות עליה איזה צעד פיקאפיסתי כזה או אחר..מנסה להתנהג כמו גבר מושך, ו...belive or not זה היה מצליח. מה אז היה קורה לך? אתה יודע מה היה קורה? אתה ממשיך לנשק אותה, עוצר את הנשיקה, מסתכל עליה, מחייך וצועק בלב "ישששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מאמין שזה קרה לייייי!!!! יואו!!!!!!!!". זה מה שקורה לכולם.

טעות. אם אתה באמת היית רוצה ולא היית מפחד או שבכלל לא היה לך אכפת אם היא תסכים או לא, היית הולך על זה.
    להגיד לך משהו יותר כואב? היא רוצה אותך. עצם זה שהיא רוצה לשמור איתך קשר זה בגלל שאתה מעניין אותה, זה בגלל שהיא קרובה אלייך, זה בגלל שהיא מרגישה שאתה בן אדם יקר לה.

אז למה היא דחתה את הנשיקה ולמה היא רוצה אותך בתור ידיד?
    בגלל שאתה מפחד לעשות צעדים שגברים אמיתיים לא מפחדים לעשות.
    ידיד רגיל שואל "אפשר לנשק אותך..?" עם עיניים של כלבלב. גבר אמיתי, מסתכל לה בעיניים, שם את היד על הלחי שלה, מחייך ומנשק אותה.
    אתה צודק. ואנחנו חיים בעולם שכולו שקר אחד גדול. הרבה אנשים היו מאושרים אם זה היה אחרת, לשחק את המשחק הדבילי הזה, פשוט לפגוש בחורה שמוצאת חן בעניך, וללכת על זה.. אבל לא החברה השקרנית שלנו אומרת לנו להיות מי שאנחנו לא. וכולם נמצאים בבעיה הזאת, במיוחד הביישנים. ותתפלא גם הביישניות.
    מה שאמרת כאן:
    לדעתי אתה צודק, אף בחורה לא הייתה הולכת אחרי בקור של 12 מעלות יושבת איתי בחדר מדרגות חשוך שעתיים מתה מקור ומנסה לסגור את זה איתי, ואם אני לא הייתי קם היינו יושבים שם כל הלילה. זה מראה לי שהיא לא סתם בחורה זולה שמחפשת את ההכי חתיך או הכי מקובל, או הכי שנון במקרה שלך.
    אתמול, שהחזקתי לה את היד וחיבקתי אותה ודיברנו לזה היה משמעות, הרגשתי את החיבור.

ובלי קשר, אתמול והיום הרגשתי חרא בגלל זה והבנתי שאני צריך לדבר איתה על זה ודיברנו..
    אמרתי לה שממש כיף לי שאני איתה, ולא עם כל אחד אני יכול לדבר פתוח ככה. ואני רוצה שנמשיך לדבר ולהפגש, ומה שקרה הוא לא ביג דיל בכלל, ואין לזה משמעות.
    אז היא אומרת לי אתה צודק, אולי אפילו יהיה לך סיכוי איתי מי יודע..
    והאמת כבר לא אכפת לי מה יהיה ומה אנשים יחשבו, כיף לי איתה בתור בן אדם ואני אמשיך להפגש איתה, ואם זה גם יתקדם למשהו רומנטי אז זה יבוא משנינו, ואם לא אז לא.

בכ"מ תודה שדיברת כל השיחה כנה, ולא זיינת לי תשכל על כמה שאני מסכן אני מעריך אותך על זה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

שיהיה לך המון בהצלחה, אל תוותר עליה, אבל מצד שני, אל תיתן לה להרגיש שהיא הדבר היחידי בחיים שלך כי אף אחד לא אוהב את ההרגשה הזאת. זה דביק ומגעיל.

אם יהיו לך עוד שאלות ועוד דברים לא ברורים..אתה מוזמן לשאול או פה או בפורום פיקאפ ושיפור עצמי...שוב, שיהיה לך המון בהצלחה

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ברור בכל סוג של קשר צריך לדעת לא להדבק..

ותודה רבה על העזרה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מעיין
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם חושב על מה שהוא עושה אבל שיכור לא חושב על מה שהוא עושה להיזהר משתייה מרבה

מתן אתה מקסים ורואים לפי מה שאתה מתאר שנשארת איתה נסית להיות חמוד העיקר שניסית .. ניראה לי שהיא פשוט משחקת בך כאילו היא רוצה ולא רוצה ..
    אל תתן לה את המשחק הזה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי mayanosh צפיה בהודעה
    ניראה לי שהיא פשוט משחקת בך כאילו היא רוצה ולא רוצה ..
    אל תתן לה את המשחק הזה
    אני לא רוצה לפגוע בך, אבל...העניין הבעייתי היום שרוב הבנות לא יודעות מה הן רוצות מהגברים ויוצא מצב ברוב הפעמים שהן משחקות בגברים...
    רציתי להגיד שגם את בטוח איי פעם שיחקת בגבר, אבל אני לא רוצה להגיד את זה בגלל שאני לא מכיר אותך
    בכל מקרה, בחורות כל הזמן משחקות משחקים וכל הזמן משחק בחם-קר כזה וזה פשוט מטמטם..תסכימי איתי שאם זה היה פשוט יותר לא היה צריך להקים תחום כזה מצחיק ומוזר שנקרא "פיקאפ"?

מורחקים
    לייקים
    10
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי mayanosh צפיה בהודעה
    מתן אתה מקסים ורואים לפי מה שאתה מתאר שנשארת איתה נסית להיות חמוד העיקר שניסית .. ניראה לי שהיא פשוט משחקת בך כאילו היא רוצה ולא רוצה ..
    אל תתן לה את המשחק הזה
    אני ידע בשבוע הקרוב אם היא תשנה את ההתנהגות כלפי
    וגם לא יודע היא אומרת שהיא עדיין משאירה ראש פתוח, ואני לא מצפה לכלום.
    נראה איך זה יזרום.. בתכלס מזמן הייתי אמור לעזוב את זה אבל ממש קשה לי לא יודע מה זה אומר.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לפי דעתי האישית, אם היא אמרה שהיא "משאירה ראש פתוח" זאת אומרת שאתה עדיין יכול לנסות.
    אבל תעיף מהלקסיקון שלך את ה"אולי תיתני לי עוד סיכוי איתך?" וכל הבכיינות הזאת..אתה לא יכול להתחנן לבחורה שהיא תרצה אותך..היא תרגיש שאתה יותר נשי ממנה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect