נכתב במקור על ידי
sasisasi
אני ממש לא בא במקום כדי לפגוע בך, אתה לא מבין את מה שאני מנסה להגיד לך ולעזור לך.
אני ברצינות התכוונתי שאני חושב שכדאי לך לשקול להיפגש עם פסיכולוג...
בתור מי אני מדבר? בתור מי נראה לך? מישהו שרוצה לעזור לך אני לא צריך להיות אף אחד.. מה אתה חושב שאני צוחק עליך? אני רציני לגמרי. ואם זה לא לרמה שלך אז למה אתה מבקש עזרה? אתה רואה שלא מעט אנשים מראים לך שאתה לא לגמרי בסדר אז אתה ישר שולל ובורח, אתה לא מקבל ביקורת ומתחמק.. זה מראה ילדותיות ובריחה מאחריות... ביקורת זה דבר בונה, זה דבר חשוב, גם אם זה כואב לפעמים צריך לספוג את זה.
אתה ברצינות חושב שלהרוג חילזון זה לא בסדר ולתמוך בהרג פרות זה לא? אני מתיפייף? אין לך תשובה לזה אפילו.. אני אוכל בשר וחלב אבל הבעיה פה לא אצלי אלא אצלך.. בן אדם אתה לא החלטי לגמרי אתה קצת מתנדנד אתה לא סגור על עצמך, אני מבקר אותך כן, כי אני מנסה לעזור לך ולהראות לך איך אני חושב על מה שאתה תופס כלא בסדר, אני רוצה להראות לך שלדעתי, ולדעתך משהו אצלך קצת לא סגור.. ואני מנסה לעזור לך...איזו עוד סיבה יש לי להגיב פה?..
אתה לא בראש שלי אבל כשהייתי ילד קטן היה לי ראש כמו שלך וזה השתנה.. כמו לכל אחד, צריך להפסיק לדאוג ולחשוב יותר מידי ויותר לזרום ולעשות מה שטוב לך. בגלל זה אני ממליץ לך לעשות סוויץ' וללכת למשהו שיוציא אותך מה"בועה" של חרטות על רמזור אדום..
ומה הקשר שבת דודה שלך נפטרה מסרטן לבועה? ומה חשבתי לעצמי? זה הקטע גבר אני מנסה לעזור לך ואתה חושב שאני יורד עליך... אני מבקר אותך כדי שתבין את הבעיה אני פה עוזר לך וזאת הסיבה שאתה כתבת את הפוסט הזה כדי לקבל ביקורת ותראה שתומכים במה שכתבתי לך עוד אנשים
אתה צריך להבין משהו, אני פה כדי לעזור לך ואתה חושב שאני בא נגדך.. אתה לא חייב להקשיב לי ולהתייחס אבל פנית פה כדי לקבל עצה, אם העצה והביקורת שלי לא טובה אני מצטער שאני מנסה לעזור לך, לא טוב לך לא צריך.. אתה מתנהג כמו ילד קטן ומסתגר מאחורי ביקורת וקורה לי ביקורתי.. אלא מה יותר עוזר מאשר ביקורת תגיד לי????????
מה יכול לעזור יותר מביקורת עצמית? כשאני עושה משהו לא בסדר אני מבקש מחבר לבקר אותי, כשאני מקליט קטע חדש או לומד תרגיל חדש בחדר כושר אני מבקש ביקורת ככה ממשיכים הלאה ולא דואגים ונתקעים.
תנסה ללכת לכושר קרבי ולהשאר יותר מחודש בלי להיות בכיין ולהגיד שזה קשה, להתאמן בחדר כושר עד שאין לך מיץ יותר ואתה בקושי נושם והולך, מתמיד במשהו?
תגיד לי איך אתה רוצה להיות חייל קרבי אם אתה לא סגור על עצמך וביישן? זה לא קל ביישנות זה דבר לא טוב, כשאני מחליט לעשות משהו אין לי חרטות אחר כך אני בטוח ב1000 אחוז אני לא מהמר ומתמהמה על כל דבר בחיים.
תנסה להקשיב לי, אתה מייסר את עצמך כי אין לך משמעת עצמית וביטחון עצמי ורעל פנימי ומטרה.. אני כשאני קם בבוקר יש לי מטרה, כשאני מסתכל במראה יש לי מטרה אני חד כל הזמן, וזה הקטע לך אין את זה בגלל זה אתה מרגיש לא סגור בכלום, נעלב מביקרות שמישהו נותן לך כדי לעזור רק לך! אני לא בא לרדת עליך אלא בדיוק להפך!
אני רוצה לעזור..
תנסה להקשיב לי, זה לא ייקח ממך הרבה רק תנסה.
לגבי הבטהובן חחחח מצטער גבר לא התכוונתי לפגוע, התחלת לדבר קצת כמו איזה מישהי יפת נפש שאני מכיר שמכל דבר רע שקורה היא עושה סצנות כאילו סוף העולם מגיע ואני שונא אנשים כאלו שליליים ותקועים ובגלל זה אני כל כך רוצה לעזור לך לעשות שינוי כי אתה גם יודע שאתה לא רוצה להיות ככה מוזר עם רגשות אשם על רמזור אדום וחלזונות.