10 בלילה - מגיעים כל החבר'ה, היינו 5 חברים ו3 ידידות, התיישבנו בדירה של חבר טוב, 2 נרגילות, 2 בקבוקים פינלנדיה ובקבוק פידג'.
11 וחצי בלילה - כולם שיכורים מהתחת כולל הבנות ומחליטים ללכת ברגל למסיבה באיזור, זאת גם אגב הייתה ההליכה הכי ארוכה בחיים שלי...מרוב שהייתי שיכור פצוץ מהתחת ההליכה הזאת הייתה הליכה באורך של מסע כומתה, לא הפסקנו לצחוק בדרך ואשכרה שקלנו לעצור בדרך מרוב שחשבנו שזה היה ארוך. (המסיבה הייתה פחות מקילומטר הליכה מהחדר)
שעה לא ידועה, אבל אחרי בערך שעה ומשהו - חברה של חבר שלי תופסת אותי וצועקת לי באוזן "אתה יודע שסיוון שמה עלייך עין עוד מתחילת הערב נכון?!" אני כמו מפגר "נו בטח מה קרה לך את! זה אני איך לא!" ואז שנינו צחקנו והכל כמעט נפלנו על הריצפה מרוב שהיינו שיכורים ואז סיוון, אחת הידידות שלא באמת הכרתי, היא אומנם הייתה בדירה אבל היא נראית בערך סבבה + אז בגלל זה לא ממש רציתי לעשות עליה מוב...בקיצר, סיוון קולטת אותנו נקרעים מצחוק וכל שנייה מסתכלים עליה, ההיא לא מבינה מה קורה ואז תוך שנייה היא מתקרבת אליי, וצועקת משהו בסגנון "מה אתם צוחקים?!!", בגלל שהיה לה את הפרצוף הכי מצחיק בעולם שהיא צעקה אז עוד יותר צחקתי ואז כאילו נשענתי עם הידיים על הברכיים מרוב צחוק.
היא לא וויתרה חחח היא התכופפה אלי תפסה לי את הראש עם שתי הידיים והרימה לי את המבט למעלה אלייה ואז יצא מצב שהייתי כככככככככככההההההההההה קרוב אליה לתוך הפנים שלה...
ההיא עושה לי "מה יש לך?? מה אתה עוד רגע נגזר מרוב צחוק?" ואז אני מרגיש לרגע כמו איזה קזנובה ודופק לה משפט
שהיום בבוקר כשהתעוררתי קיבלתי ממנה סמס "צריך לכתוב סטטוס על המשפט שדפקת לי חחח"
הסתכלתי עלייה, הפסקתי לצחוק אבל היו לי דמעות בעיניים מרוב צחוק ועשיתי לה "לא חשוב מה מצחיק, חשוב איך את מנשקת!" ואז כמו איזה נינג'ה זינקתי ממצב כפוף למצב עמידה, שלחתי את שתי הידיים ללחיים\צוואר שלה (הייתי מסטול תחת, אל תצפו ממני לזכור הכל)
ודפקתי לה נשיקה של הליייףףףףףףףף
שמעוווו בחורה שנראית סבבה+ כבר ראיתי בחיים שלי...אבל אחת שיודעת לנשק ככה...לא פוגשים כל יום!
קיצר מפה, כל הערב לא הפסקתי להגיד לה כמה שהיא מנשקת בן זונה, לא הפסקתי לנשק אותה ולא הפסקתי לצחוק חחחח
אומנם אין בדיווח הזה יותר מידי פיקאפ וכאלה אבל פשוט רציתי להראות לכם שאפשר לזרום בכל מצב..הכל תלוי באיך אתם מתנהגים באופן הנורמלי שלכם ואיך אתם מגיבים לסוטיאציות.

)
)
ציטוט ההודעה

ספוילר: