נכתב במקור על ידי עידנדון כי הוא הצטרף ב 2011 בגלל שם המשתמש שלו
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי MaoReal כי יש לך -38 נק' למי החפת מהנקודות גם ככה כל מה שעשוים איתם זה לקנות רק דברים וירטואלים ועוד חסרי ערך ושימוש כמו מספרי איי סי קיו ועוד דברים לא נחוצים שכאלה.. ועכשו להמשך המשחק: כי הוא פומבה והוא לא אמר הקונה מטטה
נכתב במקור על ידי Eyalnet למי החפת מהנקודות גם ככה כל מה שעשוים איתם זה לקנות רק דברים וירטואלים ועוד חסרי ערך ושימוש כמו מספרי איי סי קיו ועוד דברים לא נחוצים שכאלה.. ועכשו להמשך המשחק: כי הוא פומבה והוא לא אמר הקונה מטטה בטוח בן 24 עוד 97 יום ? אכפת * כי טעית שגיאת כתיב שבכיתה א' לא טעיתי
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Eyalnet כי הוא פומבה והוא לא אמר הקונה מטטה כי משפט המחץ שלו לא מעך אותי
קרדיט ל-Amit- על החתימה!
נכתב במקור על ידי MaoReal בטוח בן 24 עוד 97 יום ? אכפת * כי טעית שגיאת כתיב שבכיתה א' לא טעיתי אני משתדל לכתוב בלי שגיאות כתיב ולא היה לי כוח גם לבדוק באותו רגע בוורד וזה... המשך המשחק: כי המשתמש שמעלי עשה ספאם נקודה.
נכתב במקור על ידי Eyalnet אני משתדל לכתוב בלי שגיאות כתיב ולא היה לי כוח גם לבדוק באותו רגע בוורד וזה... המשך המשחק: כי המשתמש שמעלי עשה ספאם נקודה. כי אתה לא שם לב למי שבאמת מעליך.. הכל בגלל שאני שחור.. גזענות בפורם = באן
נערך לאחרונה על ידי עידנדון; 28-01-2013 בשעה 15:57. סיבה: שגיעט קתיו של ילד בקיטה עלפ
נכתב במקור על ידי עידנדון כי אתה לא שם לב למי שבאמת מעליך.. הכל בגלל שאני שחור.. גזענות בפורם = באן כי יש לו רק 9 לייקים
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil כי יש לו רק 9 לייקים כי כבר ירדו עליי על זה סוג של דאבל פוסט - ספאם חח
נכתב במקור על ידי עידנדון כי כבר ירדו עליי על זה סוג של דאבל פוסט - ספאם חח כי יש לו רק אלף הודעות והוא 4 שנים בפורום
נכתב במקור על ידי Sex Devil כי יש לו רק אלף הודעות והוא 4 שנים בפורום כי עשיתי הפסקה של שנתיים וחזרתי עכשיו חלקית.. ולמשחק: כי יש לו ספויילר שמציף את הפורום
נכתב במקור על ידי עידנדון כי עשיתי הפסקה של שנתיים וחזרתי עכשיו חלקית.. ולמשחק: כי יש לו ספויילר שמציף את הפורום כי הוא חזר
נכתב במקור על ידי Sex Devil כי הוא חזר כי הוא ניגן בחדר של חני
נכתב במקור על ידי עידנדון כי הוא ניגן בחדר של חני כי קוראים לו עידן
נכתב במקור על ידי orlyyyyyyy כי קוראים לו עידן כי יש לה 32 הודעות
נכתב במקור על ידי עידנדון כי יש לה 32 הודעות כי הוא בבית ספר
חוקי הפורום