עוד בחן את עצמך מבית טיילר והפעם..האם אתה SADCUNT ממורמר מהחיים או אחד שמתעסק בעצמו ולא מחפש להוריד אחרים?
לדעתי, בשביל להריץ פורום שיפור עצמי ברמה גבוהה, צריך לסנן כל מיני ממורמרים ומורידי מוטיבציה למינהם. ככה נוכל לזהות אותם ולהבין עם מי יש לנו עסק באמת.
מתחילים
תשובה של "כן" תעניק לכם נקודת sadcunt אחת
תשובה של "לא" תעניק לכם נקודת sickkunt אחת
1. אתה בא בגישה של "אם לי אין משהו, לאף אחד לא יהיה"
2. אתה לא מפרגן למי שצריך לפרגן (לדוגמא - מישו שהיה פעם חנון השתנה ועשה מהפך, או שחבר טוב שלך הביא בחורה שווה) ואפילו מחפש מה הם עשו רע
3. אתה מעדיף להוריד אחרים למטה מאשר לעלות את עצמך למעלה
4. אתה סחי בכל היציאות..אפילו שמציעים לך משו לעשן או לשתות אתה מסרב..תמיד. או כמעט תמיד.
5. אין לך שמחת חיים...אתה מנסה להתבגר ולצאת חכם בכוח על כאלה שאמנם פחות "חכמולוגים" ממך, אך החיים שלהם נראים הרבה יותר טוב...
6. אתה לא אוהב לרקוד
7. אתה לא אוהב לצאת (מסיבות בית, מועדונים, ברים...)
8. אתה מסתכל על הפוסטים של טיילר ובמקום לזרום אתה מגיב כמה שהוא בתול מעפן וכמה שאתה תותח
9. אתה לא מאמין בשיפור עצמי
10. אתה גולש בPUAHATE, ולא בשביל הטרולינג
11. אתה מאמין שאם הגורל שלך הוא להיות - שמן, שחיף, מחוצ'קן, ביישן, אז זה הגורל שלך ואי אפשר להשתנות לא חשוב מה
12. אתה לא מקבל השראה מהסרטונים של זיז/סרטוני מייקאובר כלליים ולא מאמין במייקאובר
13. אתה לא מקבל השראה מכלום
14. אתה מקבל השראה אבל חושב שזה לא בשבילך ומעדיף לגלוש ב9גאג
15. אתה מתלונן שכל הבנות חרא והן מעדיפות מניאקים וזה אשמתם ואתה טוב מדי בשבילן
16. אתה מלשין, גם על מי שלא קשור אליך (למשל אם כמה חבר'ה רנדומליים אירגנו מסיבה בדירה בבניין שלך ואתה מתקשר למשטרה)
17. אתה תמיד בדכאון, ואוהב להוציא אותו על אחרים
18. אתה משכנע את עצמך למה בנאדם X מעפן אפילו שהוא יותר טוב ממך במקום לפרגן...למשל - זיז מעפן כי הוא עשה סטרואידים או - גאידמק מעפן כי הוא שכר בנשק או טיילר מעפן כי הוא ברח מישראל
19. אתה מאשים את כולם בכשלונות שלך.
20. אתה ביישן ו/או אכפת לך מה אנשים חושבים עליך - אתה לא מאמין במונח "haters gonna hate" ואתה מאוד רגיש לביקורת (ורגיש בכללי)
21. אתה מוכן להתפשר על חיים ממוצעים של בצפר צבא חתונה ילדים מוות כי "קשה לך" ואין לך כוח להשקיע כדי להגיע לחיים טובים יותר.
22. כל מילה שניה שלך זה "קשה לי", "אני לא מסוגל", "אין מצב אני עושה את זה"
יאללה אני עייף מהאימון ואין לי כוח להמשיך יותר..אם מישו רוצה הוא מוזמן לתת עוד דפוסי התנהגות וחשיבה של הייטר ממורמר
לתוצאות:
0 נקודות:
true sickkunt brah. תמשיך לשפר תחיים שלך, לתת בראש ולא לשכוח לעלות אחרים למעלה..יש מספיק מקום BRAH. ותזכור...haters gonna hate, mirers gonna mire, aspergers gonna assburger and SWAGGERS GONNA SWAG
1-3 נקודות:
ישך פוטנציאל אתה..רק תוריד תמירמור..תנסה יותר לפרגן ולהיות פחות קנאי...או לחפש אחרים כל הזמן..במקום זה תעזור להם מהנסיון שלך, בטוח יש לך משו פה ושם כי אתה לא SADCUNT כבד.
4-10 נקודות:
אתה בנאדם ממורמר. עליך לשנות תגישה לחיים דחוף...חשבת אולי שהבעיה היא...בך? לא יכול להיות שכולם לא בסדר ואתה צודק...תפסיק לנסות להוריד אחרים לרמה שלך ותעלה את עצמך במקום. בגדול, אם תתפוס את עצמך ואת החיים שלך בידיים עוד ישך צ'אנס לחיות תחיים שאתה עמוק בפנים מאוד רוצה אבל כל הזמן מנסה להראות כמה שאתה לא צריך את זה וכמה שאתה "מאושר כמו שאתה"...yeah right, sadcunt
11-15 נקודות:
בנאדם, אתה צריך פסיכולוג...אולי אפילו כדורים נגד דכאון. אתה בדיוק סוג ההייטרים שאני מדבר עליהם...האנשים שלא עושים כלום חוץ מלהוריד אחרים למטה. תגיד לי, זה מביא לך כסף? בנות? חברים? זה בונה לך גוף? לא נראה לי...אז דוגרי, מה המטרה של זה? סתם להוריד כאלה שיש להם ביצים לעשות מה שאתה תמיד רצית אך פחדת?
16+ נקודות:
FUCKING SADCUNT DEPRESSED HATER
WE SHIT ON YOU AND YOUR KIND BRAH THIS IS NOT PLACE FOR SADCUNTS LIKE YOU BRAH JUST GTFO UNLEASH YOUR INCEL RAGE SOMEWHERE ELSE U MIRIN BRAH???? I KNOW U DO, SADCUNT PHAGOT
אופס...דיברתי בשפת ההייטיריםאותי הדבקת במירמור שלך...זה כמה שאתה SADCUNT.
יאללה מקווה לראות פה תוצאות טובות אחרי הכל פורום שיפור עצמי ראשון רציני ברשת...אין מקום לSADCUNTS ממורמרים
haters gonna hate![]()

אותי הדבקת במירמור שלך...זה כמה שאתה SADCUNT.
ציטוט ההודעה