.....
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:43.
|
|
.....
"תלוי במעמד"? הרגע אמרת שסתם אחלה גבר שיודע לדבר יכול להביא כוסית בדיוק כמו שמישו עם מעמד יכול להביא כוסית לא? אמרת שהסיכויים שלהם שווים נכון?
צר לי לאכזב אותך, הסיכויים שלהם ממש לא שווים..
ואגב עד עכשיו אני לא מבין את ההגדרה שלך ל"לדעת לדבר"..עד היום שמעתי כלכך הרבה תאוריות על הדבר הזה, מה ההגדרה שלך ללדעת לדבר?
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 30-01-2013 בשעה 16:19.
שתיהיו בריאים שתיכם...לא הבנתי כלוםםםםם ממה שכתבתם חחחחחח
.....
שוב התחכמות דבילית.."לך לקניון ותגיד לכל בחורה שאתה בן של מיליארדר"..שכחתי שכל המיליארדרים הם אוטיסטים נכון? עזוב זה כבר נהיה משעמם..
אם אתה באמת חושב שלדעת לדבר יהפכו את הסיכויים שלך לשווים לאחד מיליארדר או אפילו לסתם מישהו עם מעמד וקשרים..אין לי מה להגיד לך, מה אתה מושפע מקליפורניקיישן?
בחור ישראלי ממוצע עם בחורה ישראלית ממוצעת פלוס שלא יודעת להתאפר ואני לא חושב שזאת אותה דוגמנית.. כי בתמונות עם האיפור לידו היא נראת כיעור ובתמונות הפוזינג היא נראת דוגמנית כוסית..
בקיצור ישראלי ממוצע עם ישראלית ממוצע פלוס , רק שתראו בתמונה הראשונה הוא נראה יותר טוב ממנה מה זה הכיעור הזה השיער הזה בתמונה הראשונה שלה?
מצטער ככה אני חושב, שיהנו בזוגיות בשיא הרצינות וחלאס לחפש פאקים באנשים מהארץ, כל אחד יכול להכנס לראות ואז להתאבד כשיבין שזה הוא..
אגב לדעתי כל אירופאית ממוצע מינוס כנל גם רוסיות בארץ אפילו הרגילות השטוחות נראות טוב יותר ממנה..
NO HATER
.....
די די עם הזיוני שכל של מראה זה הכל או LMS זה הכל.
זה לא הכל. זה מוסיף, זה נותן, אבל מי שממעיט בערך של גישה וביטחון עצמי אידיוט.
אחד החברים הכי טובים שלי לא נראה ככ טוב, הוא ממש לא עשיר ולא מקושר בכלל.
היה שנה וחצי עם אחת הבחורות הכי כוסיות שראיתי. מדהימה.
עכשיו שוב, מי שאומר שמראה לא משנה הוא מפגר. מי שאומר שמראה זה הכל בכלל מפגר.
להגיד שLMS זה הכל זה גם טעות.
זה הכל שילוב של איך אתה נראה, מה אתה משדר, מה אתה מרגיש, ואת מי אתה מכיר.
.....
.....