חחח אצלי זה שאבא שלי מנסה להגיד מילים גבוהות, או שפעם המורה חופשי מלכלכת עליי כמה אני בעייתי ואבא שלי פותח את העיניים ומסכל עליי.... ואיך שהמורה קולטת את זה היא מנסה להרגיע שמע סך הכל אורי ילד טוב.
חחח אצלי זה שאבא שלי מנסה להגיד מילים גבוהות, או שפעם המורה חופשי מלכלכת עליי כמה אני בעייתי ואבא שלי פותח את העיניים ומסכל עליי.... ואיך שהמורה קולטת את זה היא מנסה להרגיע שמע סך הכל אורי ילד טוב.
|
|
בכיתה ו, שיחקנו מחבואים במקלט של הבית ספר. בתוך המקלט היה עוד חדר חשוך לגמריי ואהבנו להתחבא שם.
יום אחד עלה לי רעיון, שאולי זה יהיה מצחיק אם אני ישתין על מישהי בזמן שאנחנו מתחבאים בחושך.
יום אחרי זה הביאו את אמא שלי לבית ספר והמחכנת שלי, אמא של הילדה, והמנהלת של הבית ספר דיברו איתה...
נראה לי בחיים שלי לא פחדתי ככה, אמרו לאמא שלי שאני סוטה מין, ושאולי אני צריך טיפול כלשהו...
worst day of my life
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
בחיים לא צחקתי ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקק
באספת ההורים של כיתה ו המורה אמרה שאם אני לא ילמד לא יצא מימני כלום
אז נפלט לי כזה "את למדת ויצאת זונה אז מה זה אאומר"
זה לא נגמרר טוב...
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"
ספוילר:
אבא שלי רצה לשחד את המורה לציון טוב..
אבא שלי פיטר את המורה.
ששאבא שלי נקרע מול המורה שלי כי אמרתי לאבא שלי שהמורה הוא גיי לפני האספת ההורים ואבא שלי לא התאפק