קודם כול השם שלי אלה[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/biggrin.gif[/IMG] עכשיו נתחיל
א השאלה המרכזית : מראה לא חשוב?: אני קראתי כמה תגובות שאנשים אני מניחה שזאת האידאלוגיה הרווחת בפורום שהמראה לא חשוב כלל אני מנסה להבין את הכוונה ויש סבירות שאני טועה .... שאני רואה בן חתיך זה מושך ומדליק אותי ... תאמת ... .. וגם שאני רואה גוף שרירי תאמת זה מושך וסקסי בעייני ... והחלום של כול בת זה גבר חתיך הורס (אתם הייתם יוצאים עם מכוערת? ) .אבל אנחנו מעדיפות גבר שנראה נחמד עם אופי טוב מאשר אופי חרא שיתייחס מגעיל. ויש לי חברות שמאוהבות בבנים מבלי להוציא מילה נמשכות למראה שלהם
שלא לדבר שתראו את הבנות שרואות שחקנים נמסות מתעלפות ( גבר חתיך הורס מושלם) גם עיינים מושך . ויש כאלה שטוענות שגם זיפים .. אז שלא תבינו לא נכון כול הכבוד לכם שאתם מתחילים עם בנות הרבה בנים מפחדים לעשות את זה וזה מאוד גברי בעייני שגבר מתחיל איתי אבל אני לא מצליחה להבין את השקפת עולם שלכם באמת שלא ואם מישוה ינסה להסביר לי קצת על השקפת העולם שלכם פה בפורום ובכלל אני ישמח מאוד לשמוע זאת לא ביקורת זה לא כלום זה סך הכול משהו שאני מנסה להבין