מה לדעתכם יותר חשוב??...
אני חושב שיופי זה הדבר שבגללו אני ילך להתחיל עם מישהי ולהיות עם משהי,אבל זה בדוק לא ילך אם לא יהיה לה אופי טוב.
אז מה שאני אומר זה שהיופי זה מה שפותח את הדלת למערכת יחסים, האופי כבר ממשיך אותו.
מה לדעתכם יותר חשוב??...
אני חושב שיופי זה הדבר שבגללו אני ילך להתחיל עם מישהי ולהיות עם משהי,אבל זה בדוק לא ילך אם לא יהיה לה אופי טוב.
אז מה שאני אומר זה שהיופי זה מה שפותח את הדלת למערכת יחסים, האופי כבר ממשיך אותו.
|
|
אם כבר הזכרת דלת על הפעמון זה היופי והדלת זה האופי..
וואלה אין מה לעשות אנחנו חיים בחברה שהיופי קובע ואין מה להתבייש בזה ככה חינכו אותנו.
גם אני קודם אסתכל על היופי ורק אחרי שהוא מצא חן בעייני אני אבדוק את האופי..
ככה הם בני אדם נשים וגברם כאחד..
רק שאנו הגברים מסתכלים כל היום רק על תחת וחזה..ולא על יופי פנים =]
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
גם אני אלך בגלל היופי..
אבל גם ככה עם השנים הוא יעלם,אז צריך שיהיה לבחורה אופי טוב,אחת שתוכל להזדקן איתה..
להסתכל עליה ולהתחיל לדבר איתה בגלל היופי.. גם לא צריך מלכת יופי.. אבל שיהיו לה פנים יפות וגוף חמוד זה מספיק.. אחר כך טיפלה לראות תאופי מצא חן בעיני, יופי!![]()
דיברתי עם חברה שלי על זה...
עכשיו כן..אני בדיעה שלך [אביב]
אבל רק תדע לך שחברה שלי אמרה לי דבר כזה...
בנים - אין מבחר...כולם בתאכלס נראים אותו דבר...אין גיוון של יופי..
לעומת זאת בנות זה דבר אחר...גודל חזה, תחת, בטן, תווי פנים, שיער מתולתל או חלק וכו' וכו'...
בנים כולם בתאכלס אותו דבר...
אז בנות יותר מתאהבות בבנים בגלל אופי.. ברור שהן יעדיפו להתחיל עם מישהו שנראה טוב..אבל קרה והיה ומישהי יפייפיה נתקלה בחברה שהיה בה בחור לא כלכך חתיך אבל אופי שכבש אותה...היא תצא איתו.
בדוק!
נערך לאחרונה על ידי אור.; 02-06-2008 בשעה 15:05.
אני אתחיל עם מישהי בגלל יופי, אבל אם יש לה חרא אופי אני אזרוק אותה
אבל אם אני מכיר מישהי הרבה זמן והיא לא הכי כוסית שבעולם אבל יש לה אחלה אופי אז יש סיכוי טוב מאוד
צריך שילוב בין שניהם.
קודם כל יופי בשביל שאני בכלל אסתכל עליה וארצה אותה, ואופי בשביל להכיר יותר איך היא ולראות אם אנחנו מתאימים.
אור אמר בידיוק מה שבאתי להגיד...
היופי חשוב לנו ובמיוחד בעקרות הראשונה...
אני אישית אפילו לא יכול לדבר עם מישהי מכוערת - כי כשמדברים צריך להסתכל בפנים ואני כולי נגעל ומתבאס...
אני יכול להגיד ותאמת עם יד על הלבעם תיהיה מישהי שהיא מכוערת ולא נראת טוב אני לא יהיה חבר שלה כי אין מה לעשות זה מפריע אבל=\ אולי ככה זה רק אצלי מאמין שזה אצל כולם
יופי זה דבר חשוב
אבל לצאת עם מישהי שהיא יפה והיא ריקה מבפנים זה קשה..
גשם של עופרת יצוקה.