קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] מתכון לפסטה מקמח מלא עם ירקות
    על ידי Pumba בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-04-2011, 16:48
  2. [מתכון] סופגניות אפויות מקמח מלא
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-11-2010, 15:42
  3. [מתכון] עוגת גזר
    על ידי -Dima - בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-11-2010, 15:39
  4. [מתכון] עוגת גזר ללא סוכר
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-02-2010, 21:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

עוגת גזר מקמח מלא

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל עוגת גזר מקמח מלא



    מצרכים:
    2 ביצים

    1/2 כוס (120 גרם) סוכר חום

    4 כפות מים

    1/2 כוס (100 מ"ל) שמן

    1/2 כוס (70 גרם) קמח לבן

    1/2 כוס (70 גר) קמח מלא

    כפית וחצי אבקת אפייה

    1 כפית קינמון

    קורט מלח

    1/2 כפית תמצית וניל

    3 גזרים בינונים מגוררים בפומפיה


    אופציה: 1/2 כוס אגוזים קצוצים




    אופן הכנה:
    • מחממים תנור ל-170 מעלות.
    • בקערה מניחים יחד ביצים, סוכר חום, חלב ושמן וטורפים בעזרת מטרפה ידנית לתערובת אחידה (2-3 דקות של טריפה נמרצת).
    • מנפים פנימה את הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את הקינמון, המלח והוניל ומתחילים לקפל פנימה בעזרת לקקן או מרית (אפשר גם כף עץ).
    • מוסיפים את הגזר המגורר ומערבבים פנימה עד שהתערובת אחידה. בשלב זה, אם רוצים, ניתן להוסיף גם אגוזים קצוצים.
    • מעבירים את התערובת לתבנית אפייה, ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
    • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

    הערות, הארות ותוספות:
    • ניתן להוסיף טעמים לעוגה - ג'ינג'ר, אגוז מוסקט ואפילו מעט פלפל שחור. נסו ותראו מה הכי טעים לכם.
    • אני פיזרתי על העוגה מעט סוכר חום דמררה לפני האפייה, מה שיוצר שכבה קצת קראנצ'ית וטעימה, אבל בהחלט אפשר בלי.
    • העוגה במיטבה בטמפרטורת החדר ולא קרה מהמקרר.
    • שומרים את העוגה במקרר, עטופה היטב, עד שבוע.
    • אפשר להקפיא את העוגה עד חודש.
    • במקום אגוזי מלך אפשר להשתמש בשקדים, אגוזי לוז או פקאנים. כל אגוז יתן טעם מעט אחר, אבל כולם משתלבים מצוין.



    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טל
    תאריך הצטרפות
    01/2013
    גיל
    28
    הודעות
    38
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה על הפרסום

  4. #3
    משתמש מכור האוואטר של RomoR
    תאריך הצטרפות
    10/2012
    גיל
    29
    הודעות
    1,133
    לייקים
    107
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    אפשר לקבל סיסמא שעובדת
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    תודה


  5. #4
    משתמש מכור האוואטר של Afeat
    תאריך הצטרפות
    02/2013
    גיל
    27
    הודעות
    1,606
    לייקים
    12
    נקודות
    50
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    תודה

    .

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect