|
|
מה? אבל חשבתי שרק לסת!!!!
My whole life is a LIE!!![]()
SPQR אה פתאום גם גב נכנס למשוואה? או שהתכוונת גבות? כי עד עכשיו לפי הזיוני שכל שלך רק פרצוף זה מה שחשוב כל עוד אתה על אחוז שומן נמוך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח מי שישמע...אתם יודעים מה קורה שיש כסף ועוד דברים במשוואה..
רון ג'רמי כל יום עם כוסיות הרבה יותר יפות מבר רפאלי ומזיין אותן כמו שסניה מזיין לכם תשכל...ורון ג'רמי נראה הרבה יותר גרוע מהחנון הזה
ידידה שלי ראתה אותו אגב חחחחחחח נלחצה אחושרמוטה..מה שכן אני מקנא בה, איך היא לא ביקשה ממנו חתימה על הציצייייייייי
כנראה היה לה AA משתק...
MIRERS GONNA MIRE.
אם יש מישו שאני באמת MIRER שלו זה רון ג'רמי. בעיקר אחרי מה ששמעתי עליו פה
ובונא דה נאטס אתה הממורמר הכי גדול פה מאז 565656 וSPQR. מה נסגר איתך אחי חברה שלך זרקה אותך? STOP BEING A SADCUNT BRAH
YAY
הדביל חזר!
רציני עכשיו בלי טרולינג. למה הוא כותב הכל בשתי שורות?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
לכל אלה שאמרו שחזרתי?
לא חזרתי, פשוט יצאתי הביתה לסופש, אם אתם לא יודעים אני משרת בנח"ל כלוחם.
לבחור שידבר על רון ג'רמי?
ברור שכסף יכול לקנות בחורות -.-
אני דיברתי על - מה מושך בחורות,
פיזית מה מושך אותם.
וכן חלק מהעניין זה גם גב,עיניים לסת וכו',
כל מה שיכול להצביע על בריאות או במילים אחרות כושר הישרדות גבוה.
יש לך לסת חזקה? תוכל ללעוס ולשרוד,
אוכל פעם היה קשה ולא מעובד, ולא רק שהוא לא היה קשה, לא היו בו הרבה קלוריות,
אז גם היית צריך ללעוס הרבה ואיך היית עושה את כל זה בלי לסת חזקה?
לא היית עושה את זה, ואם לא היית עושה את זה היית מת...אז שוב, זה הכל סיכויי הישרדות.
כל מי שחושב שהלסת היא לא עניין מושך?
בבקשה, אני רוצה שתגידו לי בכנות שאתם נמשכים לבחורות שאין להם לסת.
One Shot - One Kill
אין ספק שלסת זה תו פנים יפה. כמו אף ישר וגבות יפות ועיניים סימטריות וכו' וכו'.
אבל זה לא אומר בהכרח שהבחורה יפה.
אני מכיר לא מעט בחורות עם לסת ישרה אבל וואללה שבמקל לא הייתי נוגע בהן.
חחח אני רציני שוקל לפרסם תמונה של הלסת שלי פה, אולי ככה לSPQR יהיה על מה לאונן בלילות של האינסל רייג' שלו.
ויש לי לסת לסת.
וד''א המבנה הזה זה גנטי וזה לא בגלל שאתה "לועס הרבה", אל תהיה חמור...היה לי את אותו מבנה לסת בגיל 3 בדיוק ולא נראה לי לעסתי יותר מדי בגיל הזה, לפי ההגיון שלך אני אמור להיות אחד עם RECESSED JAW...אבל אני לא..
ורון ג'רמי תרגיש טוב אנחנו אוהבים אותךאלוהים אל תקח לי אותו לקחת לי את זיז ועכשיו אתה רוצה לקחת לי את רון
למה דווקא הטובים ביותר הולכים וכל ההייטרים והקנאים נשארים
אה ורודני יש הבדל ענק בין בחורה עם לסת מעפנה לבין אחת עם לסת בתזונה וזה בלי קשר לסנטר כפול..קוראים לזה אסתטיקה ובחורה עם לסת מעוגלת היא לא אסטתית ויש לה מראה מאוד עלוב, לאדע להסביר...
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 03-02-2013 בשעה 00:36.
אני באמת לא חושב שיש מישהו בפורום עם לסת כמו שלי. צריך לעשות אשכול כזה חחחח אני אצלם תמונת לסת ואעלה
יש לי לסת קו ישר משהו מפחיד.
חחח תצלם מהפרונט, שרואים את הלסת שלך מקדימה ואת כל הרוחב שלה..ככה אפשר להבדיל בקלות בין אחד עם RECESSED JAW לאחד עם לסת חזקה.
בכל מקרה זה הכי קרוב למה שיש לי מהצד:
והפרונט:
ולצורך העניין, ככה נראית לסת רגילה ונסוגה מה שיש לרוב האכלוסיה...
פאקינג פוטטו פייס...