WELL CUM
נכתב במקור על ידי ערבי את רוצה פנטזיות? יש פורום סיפורי זימה תכתבי שם הכל ברוכה הבאה תודה, כבר כתבתי שם, תקרא
נכתב במקור על ידי .Yuval ברוכה הבאה תודה
נכתב במקור על ידי DeadByApril ברוכה הבאה ילדה .. אני 3-4 שנים פה,וכל הטובים כבר עוזבים נשארו רק המפגרים לגמרי .. תעשי כמו הטובים תודה, אני אשתדל בשבילך
נכתב במקור על ידי okcomputer WELL CUM טנקיו
נכתב במקור על ידי your love תודה, אני אשתדל בשבילך חחחחח בכייף שלך
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril חחחחח בכייף שלך עלייך לא הייתי מאמין, אתה גורם לאנשים ללכת, לא סובל ילדים שעושים את זה, מנסים לקדם ת'פורום אבל יש כאלה טיפשים שגורמים להם ללכת..
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
ברוך הבא
ברוכה הבאה
נכתב במקור על ידי your love תודה, כבר כתבתי שם, תקרא נכתב במקור על ידי your love תודה נכתב במקור על ידי your love תודה, אני אשתדל בשבילך נכתב במקור על ידי your love טנקיו כמה הודעות ברצף 14. אין לעשות דאבל (שתי תגובות ברצף). את יכולה לצטט כמה אנשים בהודעה אחת לא צריך כמה תגובות ועם את רותה לשנות משהו יש לך את כפתור העריכה
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי rightnow ברוך הבא תודה
נכתב במקור על ידי assign ברוכה הבאה תודה
נכתב במקור על ידי PerfectBitch כמה הודעות ברצף את יכולה לצטט כמה אנשים בהודעה אחת לא צריך כמה תגובות ועם את רותה לשנות משהו יש לך את כפתור העריכה בכל זאת אני חדשה פה ואני עדיין לא ממש מבינה איך עושים מה ..
נכתב במקור על ידי your love תודה נכתב במקור על ידי your love תודה נכתב במקור על ידי your love בכל זאת אני חדשה פה ואני עדיין לא ממש מבינה איך עושים מה .. אבל אני אמרתי לך כבר 3 פעמים את זה פעם הבאה אתה תענשי. את יכולה לערוך או לצטט כמה אנשים באותו הודע לא צריך כמה הודעות ברצף
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אבל אני אמרתי לך כבר 3 פעמים את זה פעם הבאה אתה תענשי. את יכולה לערוך או לצטט כמה אנשים באותו הודע לא צריך כמה הודעות ברצף כולה פעם אחת, אבל לא ידעתי עד עכשיו
חוקי הפורום