נכון, הבן אדם שהבאנו לארץ כדי שידגים איך להעליב בחורה נכון
זה לא משנה באמת אם למדת ממישהו אחד או מ-10 אנשים מפני שבסופו של דבר הכל דומה.
דבר שני, אתה טוען שאני משתמש ברוטינות? אתה בכלל קראת איי פעם משהו שכתבתי בשנתיים האחרונות?! אלוהים ישמור! באמת? רוטינות? אין לי כוח להתחיל את הנאום הזה כאן ולהסביר לך שאני משתמש בגישה ישירה כבר מזמן (אם לא היית קקה וטורח לראות את ההרצאה ששמתי היית מבין).
דבר שלישי, אני יודע שזה דיי יעצבן אותך אבל אני בספק שהוא לוקח אותי. ראיתי את רמת הביטחון העצמי של הבחורות שהוא דיבר איתן. סורי אבל הוא לא ספיר והוא לא רוס ג'פריז.
אני לא אכנס איתך לדיון הזה כי הוא לא מעניין אותי כל כך. אתה מוזמן להמשיך בו עם אחרים.
אני עדיין עומד מאחורי ההבטחה שלי שאם אתה תעשה מה שאני אומר, אתה תשיג כל בחורה שאתה רוצה. אתה פשוט לא הבנת את המשמעות של "בחורה שאתה רוצה", מהסיבה שכמו שחשבתי, לא ראית את ההרצאה.
זה לא אומר שאתה תשיג את בר רפאלי. אני לא אעשה לך חיים קלים ואסביר לך כאן. לא באתי לדון עליי.
אז נחזור לנושא העיקרי. על ההתקפות הריקניות שלך עליי אין לי כוח לענות כי אפילו שאין לי בעיה להוכיח לך שאתה טועה בהכל לגביי, אתה לא יריב מעניין.
מה שמעניין הוא ההסבר שלך:
איך לעזאזל אתה טוען שאתה לא אומן פיתוי? הרי הבעיה שלך איתי, כפי שאמרת, היא שאני אומן פיתוי. גם ג'וליאן כזה. מצהיר זאת בגאווה. אז ההבדל הוא לפי מה שאמרת זה הגישה?
עזוב שמה שאתה חושב שאני עושה ומה שאני עושה הם דברים שונים לחלוטין. מצחיק אותי לראות שאתה מנסה להעריץ את ג'וליאן, להתחקות אליו ובאותה הנשימה לשלול כל קשר שלך אליו ואל עולם הפיתוי. כמובן, כל זה נעשה בפורום שנקרא - "פורום פיקאפ".
אתה יכול להגיד עד מחר שאתה לא מתנשא, אבל אתה יוצא כזה כאן.
אגב, מה שמצחיק הוא שאני גם לא באמת מתנשא במציאות. רחוק מזה. יש לי מיליארד חברים מכל שכבות האוכלוסייה. עם זאת, כאן אני יוצא מתנשא בכוונה. מפני שגם אתה, גם יטינגר, גם שינטן וגם דש-ברלין הרווחתם את זה ביושר. מגיע לכם לקבל את זה, על האטימות וסגירות הראש שלכם ועל האגו המופרז שלכם.
והסתירה העצמית שלך כאן: "אני לא פיקאפר, אני רק מתעסק בתחום", זאת דוגמה טובה לכך.

ציטוט ההודעה