קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] שליטה מלאה על מחשבים מורחקים של חברים שלכם
    על ידי CrazyKiller בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 20:15
  2. חברים שלכם עוזרים לכם לשלם על דלק?
    על ידי DIESEL POWER בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-08-2008, 16:29
  3. [מדריך] כל הדרכים להבהיל את חברים שלכם
    על ידי .Tal בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-06-2008, 19:32
  4. עובדים על חברים שלכם בטלפון?
    על ידי JamesBond007 בפורום סקרים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-11-2007, 18:41
  5. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 15:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מה חברים שלכם אומרים על כל זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה חברים שלכם אומרים על כל זה?

אני :
    מאיר יחולה נפש

זה כבר לא מצחיק

ודור שלחת לי את זה מלא פעמים

dor *****:
    "דיי אתה חייב להשתנות"

meir ******:
    • רציתם קיבלתם

dor *******:
      "תתלבש יפה"

"תתחיל לצאת להתחיל עם בנות"

"תתאמן"

meir ******:
      חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשקיע בעצמך

גם אם אתה עומד למות

ויש לך מחלות סופניות

ואתה לא יכול ללכת 10 מטר בלי לעצור
      תקנה שמפו

maor *****:
      תסתפר כמו ערבי

dor ******:
      חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני :

יש אחד עם כיסא גלגלים

שתמיד אני רואה אותו במסיבות

meir ******:
      זה פיקוק

אני:
      • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
        חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
        maor ****:

• 9:41pm

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח

dor ***** :

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו קראתי תקטע של הפיקוק

גם אתם חופרים לחברים שלכם על זה ? חחחח

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מה?? לא הבנתי כלום נשמה.... או שתסדר ותסביר או שאני אנעל כי זה אשכול ממש מוזר חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

מה יש פה להבין חח חברים מסתלבטים עלישאני עם זה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

עם מה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

חברים שלו מסתלבטים עליו שהוא ב"פיקאפ"..אתה יודע למה? כי אתה הראת את זה להם בתור עניין מכאני..כאילו איך להרכיב פצצה אז הראת להם איך לזיין בחורה כאילו היא רובוט מזויין..התייחסת לזה ללא רגשות ללא כלום כאילו הבאת להם מדריך איך לאפות עוגה בגלל זה צחקו עליך,

ובגלל זה - אין לך סיכוי להצליח בתחום..(גם בגלל שאתה מתעסק בתחום ישן שכיום לא קיים יותר..הפיקאפ היום הגיע לשיטה חדשה שכן כן - פותחה פה על ידי בערך 4-5 אנשים מהפורום ולא ע"י בנאדם שנכנס למסיבה עם לק וסנפירים או ע"י אנשים עם ספרים או כאלה שעושים כל מיני מהלכים בקניונים כדי להשיג בחורות).

וה"שיטה" היא פשוט לא שיטה..היא הטבע שלנו..כמה אנשים פה הצליחו לתרגם את הטבע למציאות.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    חברים שלו מסתלבטים עליו שהוא ב"פיקאפ"..אתה יודע למה? כי אתה הראת את זה להם בתור עניין מכאני..כאילו איך להרכיב פצצה אז הראת להם איך לזיין בחורה כאילו היא רובוט מזויין..התייחסת לזה ללא רגשות ללא כלום כאילו הבאת להם מדריך איך לאפות עוגה בגלל זה צחקו עליך,

ובגלל זה - אין לך סיכוי להצליח בתחום..(גם בגלל שאתה מתעסק בתחום ישן שכיום לא קיים יותר..הפיקאפ היום הגיע לשיטה חדשה שכן כן - פותחה פה על ידי בערך 4-5 אנשים מהפורום ולא ע"י בנאדם שנכנס למסיבה עם לק וסנפירים או ע"י אנשים עם ספרים או כאלה שעושים כל מיני מהלכים בקניונים כדי להשיג בחורות).

וה"שיטה" היא פשוט לא שיטה..היא הטבע שלנו..כמה אנשים פה הצליחו לתרגם את הטבע למציאות.
    אנלא פיתחתי כלום (ויש לי הרגשה שאתה מדבר עלי בעיקר). אני אומר דברים שכל אחד פה יודע רק חלקם עמוק בפנים מתכחשים למה שקורה סביבם ובוחרים לחיות בסרט רע תוך כדי שהם מורידים אחרים למטה כמו SADCUNTS.

הדבר היחידי שפיתחתי לעצמי זה ה"דמות" שאני במציאות (שכמובן מי שלא מכיר אותי לא יודע על מה מדובר..) - תמיד רציתי להיות בנאדם מסויים עם מראה מסויים והגדרות מסויימות ולבוש מסויים והתנהגות מסויימת וכו'. אני עדיין לא 100% שם אבל אני בדרך המלך בלי עין הרע ויום אחד אני אצליח ואהיה מי שתמיד חלמתי להיות. ההבדל בין אנשים כמוני לשמוק הממוצע שיש לי ביצים אשכרה להיות ה"דמות" הזאת. גם בנפילות שיש לי יותר ממה שכולם פה חושבים.
    החוכמה היא לא להגיע לזה כי יכול להיות שלא תגיע עקב התרחבות מטרות תוך כדי הזמן, אך התהליך הוא מהנה במובן מסויים. אין יותר כיף מלראות את עצמך משתפר ככה או ככה.

וזה מה שאני ממליץ לכל אחד לעשות זה פשוט לאמץ דמות של עצמו של 10 מתוך 10 של עצמו ולהתחיל לעשות מה שנדרש (מצידי תעשו רשימת TO DO, זה מה שאני עשיתי לפני התיכון..למשל - לדעת לרקוד, לקנות בגד כזה או אחר, להסתפר ככה או ככה, להתנהג ככה וככה ..."

שאר הדברים וכל התאוריות המפגרות האלה זה משחקי של קקה שלא מובילים אותך לשומקום. אם אתה רוצה להיות מלך של החיים האלה עליך לשנות את עצמך במובן מסויים, ואני מאחל לכל אחד פה להבין מה הוא אותו מובן.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 03-02-2013 בשעה 09:02.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זה בדיוק מה שאני עשיתי^. קבל לייק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אנלא פיתחתי כלום (ויש לי הרגשה שאתה מדבר עלי בעיקר). אני אומר דברים שכל אחד פה יודע רק חלקם עמוק בפנים מתכחשים למה שקורה סביבם ובוחרים לחיות בסרט רע תוך כדי שהם מורידים אחרים למטה כמו SADCUNTS.

הדבר היחידי שפיתחתי לעצמי זה ה"דמות" שאני במציאות (שכמובן מי שלא מכיר אותי לא יודע על מה מדובר..) - תמיד רציתי להיות בנאדם מסויים עם מראה מסויים והגדרות מסויימות ולבוש מסויים והתנהגות מסויימת וכו'. אני עדיין לא 100% שם אבל אני בדרך המלך בלי עין הרע ויום אחד אני אצליח ואהיה מי שתמיד חלמתי להיות. ההבדל בין אנשים כמוני לשמוק הממוצע שיש לי ביצים אשכרה להיות ה"דמות" הזאת. גם בנפילות שיש לי יותר ממה שכולם פה חושבים.
    החוכמה היא לא להגיע לזה כי יכול להיות שלא תגיע עקב התרחבות מטרות תוך כדי הזמן, אך התהליך הוא מהנה במובן מסויים. אין יותר כיף מלראות את עצמך משתפר ככה או ככה.

וזה מה שאני ממליץ לכל אחד לעשות זה פשוט לאמץ דמות של עצמו של 10 מתוך 10 של עצמו ולהתחיל לעשות מה שנדרש (מצידי תעשו רשימת TO DO, זה מה שאני עשיתי לפני התיכון..למשל - לדעת לרקוד, לקנות בגד כזה או אחר, להסתפר ככה או ככה, להתנהג ככה וככה ..."

שאר הדברים וכל התאוריות המפגרות האלה זה משחקי של קקה שלא מובילים אותך לשומקום. אם אתה רוצה להיות מלך של החיים האלה עליך לשנות את עצמך במובן מסויים, ואני מאחל לכל אחד פה להבין מה הוא אותו מובן.

לא רק עליך..אתה אמרת כמה דעות ההוא נתן כמה דעות ההוא נתן כמה דעות..לגבי דרך חיים..ובסוף זה התגבש לדרך חיים מצויינת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה

חמוד שלי יפה שאתה מגיע למסקנות בלי לדעת כלום חחחח
    אני לא צריך את התחום הזה הבנתי מזמן שזה LMS חח עלק "לא תצליח בתחום" וכל מה שאמרת על ה"חשיבה שלי" ממש לא נכון ואין לי כח לפרט

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect