הדפדפן גוגל כרום ברגע שאני לוחץ עליו פשוט לא נפתח לא עולה לא יודע מה יש לו
מחקתי אותו לגמרי את התקיות שלו לגמריי והתקנתי מופיע הסמל אחרי ההתקנה כמובן אני לוחץ עליו ופשוט לא עולה
![]()
יש למישהו פיתרון ?
הדפדפן גוגל כרום ברגע שאני לוחץ עליו פשוט לא נפתח לא עולה לא יודע מה יש לו
מחקתי אותו לגמרי את התקיות שלו לגמריי והתקנתי מופיע הסמל אחרי ההתקנה כמובן אני לוחץ עליו ופשוט לא עולה
![]()
יש למישהו פיתרון ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
פתח את שורת הכתובת (Start -> Run) וכתוב:
קוד:"%LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\Application\0.4.154.25\Installer\setup.exe" --rename-chrome-exe
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 02-02-2013 בשעה 23:16.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול לנסות לאפס את הדפדפן
אנא עדכן אותנו בהתפתחויות.
שבוע טוב.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אינני מוצא את התקייה וגם ניסיתי את המדריך ששלחת וגם הקוד הזה ששלחת לא מעלה לי את התקייה![]()
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
הינה מצאתי את התקייה עשיתי מה שהיה רשום במדריך אחד לאחד וגוגל כרום לא נפתח לגמרי לא יודע אם יש קשר נכון בחריגים בחומת אש אין לי את גוגל כרום אולי יש קשר? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה?
אבל זה ווינדוס 7 מסבך אותי אני לא יודע איך עושים
יש מדריך משהו ?
מ א ו ש ר
לך ללוח הבקרה -> System and Security. שם תלחץ על Allow a program through Windows Firewall תחת Windows Firewall.
לחץ על Change settings וחפש Google Chrome. אם לא מצאת, לחץ על Allow another program ולחץ על Google Chrome. אחרי שהוספת/מצאת, תוודא שיש V מסומן ברשת פרטית ואם אתה מחובר דרך רשת ציבורית (ארומה וכד') סמן בV גם את התיבה של רשת ציבורית.
בקשר לאנטיוירוס, זה שונה בין כל חברה.פתח את הGUI וכנס להגדרות. שם תחפש בסרגל בצד (או בין האפשרויות) Exceptions. תיכנס לשם ותוסיף את גוגל כרום.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
הווינדוס שלי בעבריתומה שרשמת זה למי שיש ווינדוס באנגלית חח והאנגלית שלי איך נגד לא משהו
![]()
יש לך את ההסבר בעבריתואם אפשר תמונות זה מה זה יעזור לי חח
מ א ו ש ר
פשוט תבטל את חומת האש ותנסה, אם עזר שווה לשבור תראש
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
אני חושב שעשיתי הוספתי את זה לחריגים ועדין זה לא נפתח עכשיו העיניין חשוב יותר כי האקספלורר גם עושה בעיות הוא נגיד אני לוחץ עליו הוא הולך ימינה ונעלם אבל עזוב את זה חשוב לי הגוגל כרום
אני לוחץ עליו זה מראה שזה חושב אבל לא נפתח![]()
מ א ו ש ר
בצע סריקת וירוסים עם
הכלי החדש של מייקרוסופט להסרת וירוסים
ואפשרות נוספת זה לעשות
שחזור מערכת
את הסריקת וירוסים תעשה לפני שאתה עושה שחזור מערכת
ליותר מסובך
קליק ימני על הקיצור דרך של גוגל כרום, מאפיינים ובדוק שם שהייעד מופנה:
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrom.exe
וודא שהקובץ נמצא שם ותקליק עליו שתי קליקים ותראה אם כרום נפתח במידה וכן צור קיצור דרך חדש.
עדכן
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
לחץ פעמיים על הכרום, לאחר מיכן תיכנס למנהל המשימות (Ctrl+alt+del) ותבחר מנהל המשימות בתפריט שנפתח, שם תבדוק אם יש תהליך שנקרא Chrome.exe
סבבה עשיתי כמעט הכל חוץ מלעשות שיחזור
סרקתי וירוסים ומצאתי:http://img594.imageshack.us/img594/1618/56403814.png
התוכנה לא מביאה את האפשרות למחוק
בנוסף היעד של הקיצור דרך הוא: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
ובקשר למה שאמרת אלמוג לחצתי על הגוגל ואז נכנסתי למנהל משימות לא הגוגל כרום לא נמצא ברשימה
נערך לאחרונה על ידי אלמוגמדרי; 20-04-2013 בשעה 23:09.