קוראים לזה אסרטיביות, פולו
זה כלי חזק ומטורף..בן אדם שמשתמש בזה לרעה יכול להגיד לתוצאות לא נורמליות..בגלל זה אני מעדיף שרק מי שיש לו שכל ישתמש בזה ולא כל אידיוט.
קוראים לזה אסרטיביות, פולו
זה כלי חזק ומטורף..בן אדם שמשתמש בזה לרעה יכול להגיד לתוצאות לא נורמליות..בגלל זה אני מעדיף שרק מי שיש לו שכל ישתמש בזה ולא כל אידיוט.
|
|
לעעע אחי זה הרבה יותר ממה שאתה חושב..זה תכונת אופי נורא חזקה, אתה יכול לגרום לאנשים לעשות בשבילך דברים שהם לא בהכרח ממש רוצים לעשות.
המון מפקדים וקצינים בצה"ל משתמשים בזה. כמו למשל להעיר טבח ב4 וחצי בבוקר כדי לשטוף את הכלים שנשארו...החייל לא באמת רוצה לקום..אבל הוא בסוף כן עושה את זה. איך? אסרטיביות.
שמע אחי לפי הסרטון זה טיפה מזכיר חחח, כאילו זה לא אונס זה משולב בהומור ובאסרטיביות אלוהית אז אני פשוט קורא לזה "אונס בטקט" בשביל הצחוקים חח
עריכה: הנה רודני לא קראתי אפילו את דף 3 ורשמת בדיוק מה שאני התכוונתי חח אני שיפרתי מאוד את האסרטיביות שלי ביחס לפעם אני חייב להודות, אבל עם בנות אף פעם לא הייתי אסרטיבי במיוחד (בתחומים אחרים בחיים כן שיפרתי את זה ועם בנות לא כל כך), אבל בסדר לומדים ומשתפרים =].
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 10-02-2013 בשעה 18:53.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים אני מת ואי
חחחחחחחחחחח הירידות של טיילר ויטינגר והתמונות האלה השתנתי באמא
ורודני נפגעתי ממש![]()
גמאני אניה ״אסרטיבי״ כשיהיה לי סמכות, זה כמו שתגיד שבעל מועדון חשפנות הוא אסרטיבי כי הוא גורם לבחורות לרקוד מול גברים שמנים בשביל כסף שהוא מקבל..