כמה זה נמוך? 1.70? בן כמה אתה?
אגב, המחשבה הזאת בחיים לא עברה לי בראש. אומנם יש כאלה שאני רואה במועדונים כאלה שתופסים לי את העין כי כנראה שהם באמת חתיכים ונראים אש, אבל בסופו של ערב..מי שבאמת מסיים עם בחורה באותו הערב, זה אני ולא הם. למה? כי הם מפחדים שהסטטוס שלהם ידפק. הם מפחדים להתחיל עם בחורה כי יכול להיות שהיא תדחה אותם ואז השם שלהם ידפק והיא תעשה להם פאדיחות. מה זה אומר בתכלס? שהם הומואים וסמרטוטים שכל מה שאכפת להם זה איך הם נראים בעיניי אחרים ולא בעיניי עצמם. אני דואג להראות 10\10 כשאני יוצא למועדון, אני עושה מה שצריך לעשות כדי להראות טוב ואני רואה תוצאות בלייב.
כמו שאמרתי, תמיד יש כאלה שנראים טוב יותר ממני..אבל בדרך כלל כשאני נועל את עצמי על בחורה שאני רוצה, רוב הסיכויים שאני יצליח אלה אם כן היא מראה שהיא לא רוצה ואז אני פשוט עובר לאחת אחרת. ומה השאר עושים בנתיים? בודקים 30 פעם במצלמה של האייפון שהם נראים טוב ובודקים שהחולצה יושבת יפה עליהם..פשוט קוקסינלים.
אם אתה מתחיל עם בנות והן לא זורמות כנראה שאתה לא עושה את זה בצורה נכונה, או שאתה משדר משהו לא בסדר כשאתה מתחיל איתן.
מה זה אומרת? אם אתה מתסכל על בחורה וכל מה שאתה רואה בעיניים זאת חצאית מיני מהלכת עם רגליים של במבי ואתה אומר לה "היי..מה קורה?" אז לא ילך לך. הבחורה תקלוט שאתה רק רוצה לזיין אותה ואתה לא באמת רוצה לשמוע את מה שיש לה להגיד.
למרות שיש כאלה שכן משדרים שהם רוצים לזיין, כן אומרים את זה וכן מצליחים..(JULIEN) אבל אלה הם אנשים אחד ל-...קשה להתנהג ככה וצריך להיות פשוט תותח.
יש לילות שאני מצליח להתנהג ככה ויש מקרים שלא הולך...אין מה לעשות. גם אני צריך להשתפר