קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פריקה..עוד אחת כן כן..כבר נמאס לי לכתוב תמילה הזאת
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 03:13
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 00:40
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 00:13
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 99

די כבר נמאס להיות גרוע עם בנות כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק INCEL RAGEEEEEEEEEEE - עמוד 6

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    שמע אחי, אתה אוהב day game ורודני אוהב night game.
    אתה פשוט טוב בראשון ולא טוב בשני. וזה בסדר. ורודני מת על השני.
    כל אחד וההעדפה שלו. אל תנסה לשכנע אותו כי הוא חושב שday game זה אידיוטי.
    קצת מוזר כי הוא אוהב את סימפל פיקאפ.

(אגב רודני אם אתה קורא את זה הייתי שמח להבין מה קורה פה.
    יכול להיות שאתה אוהב אותם רק כי הם מצחיקים ואתה חושב שמה שהם עושים זה אידיוטי?)
    Simplepickup לא מתחילים עם בנות רק ביום, מתי תקלוט?
    יש להם המון סרטונים שלהם שהם מתחילים עם בנות בלילה והכל.
    אני גם אוהב אותם כי הם מלאי בטחון, גם כי הם עברו מהפך מטורף, גם כי הם מצחיקים וגם כי הם מצליחים להפוך כל מקרה מפגר ואדיוטי למצחיק.

עריכה:
    בבקשה
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-02-2013 בשעה 20:02.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

וואלה שכחתי.
    1-0 לך.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    מה גורם לך להאמין שלהתחיל עם בנות ברחוב יגרום לך לזיין מישהי אם אתה עושה את זה כבר מלא זמן ולא יצא לך כלום?
    אתה יודע כמה זיונים היו לסימפל פיקאפ מבנות שהם הכירו ברחוב?

אני מאמין שזה מספר תלת ספרתי.

אולי אתה לא מספיק טוב בזה אז אתה חושב שזה קשה מדי.

אבל אם אתה רוצה סקס ומהר. מועדון - ללא ספק.
    יש לך את רודני שיעיד.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    אתה יודע כמה זיונים היו לסימפל פיקאפ מבנות שהם הכירו ברחוב?

אני מאמין שזה מספר תלת ספרתי.

אולי אתה לא מספיק טוב בזה אז אתה חושב שזה קשה מדי.

אבל אם אתה רוצה סקס ומהר. מועדון - ללא ספק.
    יש לך את רודני שיעיד.
    מי מדבר על סימפל פיקאפ, אני מדבר עליך, כבר שנה אתה מתחיל עם בנות ברחוב ואתה בתול.
    מה גורם לך להמשיך לעשות את זה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

מי מדבר על סימפל פיקאפ, אני מדבר עליך, כבר שנה אתה מתחיל עם בנות ברחוב ואתה בתול.
    מה גורם לך להמשיך לעשות את זה?
    איך אתה יודע שהוא עושה את זה שנה ואיך אתה יודע שהוא בתול ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    נראלי הוא התקין אצלו בבית מצלמה נסתרת.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    איך אני יודע שהוא עושה את זה כבר שנה?

כי הוא מגיב פה כבר הרבה חודשים טובים ומדבר על הסימפל פיקאפ שלו ועל זה שהוא מתחיל עם בנות ברחוב.

איך אני יודע שהוא בתול?

כי הוא פתח איזה פוסט על דאבל דייט ואמר שזה פעם ראשונה שהוא שומר עם מישהי על קשר בטלפון.. מפה אני מניח שהוא בתול.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

איך אני יודע שהוא עושה את זה כבר שנה?

כי הוא מגיב פה כבר הרבה חודשים טובים ומדבר על הסימפל פיקאפ שלו ועל זה שהוא מתחיל עם בנות ברחוב.

איך אני יודע שהוא בתול?

כי הוא פתח איזה פוסט על דאבל דייט ואמר שזה פעם ראשונה שהוא שומר עם מישהי על קשר בטלפון.. מפה אני מניח שהוא בתול.
    אם הוא עושה את זה שנה ולא מקבל תוצאות אז הסיבה היחידה היא שהוא לא עושה את זה נכון.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

עידן בלי להעליב באמת שאני לא SADCUNT ואני אומר את זה לטובתך

אם אתה מתחיל עם כל דבר שזז כבר שנה ולא השגת זיון אחד, אתה כנראה ממש מכוער או שאתה יותר גרוע ממני בלדבר עם בחורות (מה שלא נראה לי, אפילו אני מביא בנות פה ושם ואני אחד שלא מתאמץ בכלל בשביל זה). ובכלל כל החרא הזה של הDAY GAME זה לאספרגרים, לא מסוגל לדמיין אדם שפוי יוצא לרחוב כדי להתחיל עם בנות (אלא אם כן הוא הפסיד בהתערבות או שחבר שלו בדכאון והוא רוצה לעודד אותו או שהוא על PCP)

אפילו אני, אחד שגרוע בכל השטויות האלה, אם הייתי מתחיל עם כל דבר שזז ומתעסק נטו בזה ובלקדם עניינים במשך שנה במסיבות הייתי מזיין לפחות 20 בנות ואני אומר לך באחריות כי בתקופת הזוהר שלי זה היה ככה+- כשלא הייתי מתאמץ, אז כשאתה מתאמץ זה גדל. זה WAKE UP CALL בשבילך, אם אתה עושה דבר כלשהו שנה (לא משנה איזה) ולא רואה תוצאות כנראה אתה לא עושה את זה בדרך הנכונה...זה כמו שאני יבוא למכון כושר, יאכל 500 קלוריות ביום, יתאמן 5 שעות ויתלונן שאנלא עולה במשקל...זה בדיוק מה שאתה עושה ידידי.

מה המסקנה ידידי? סימפל פיקאפ חבורה של גייז שקרנים שחצי מהם בתולים בעצמם (הטרלתי תפורום שלהם פעם אגב), אתה מבזבז זמן על משחקים של קקה במקום להתעסק בעצמך ובשלב מסויים לצאת לחיי הלילה ולהתחיל תדבר האמיתי ולא לרדוף ב רחוב אחרי איזה כונפה תל אביבית על אופניים עם סלסלה מקדימה
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 13-02-2013 בשעה 23:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אני לא חייב להוכיח לאף אחד כלום ואתם מוזמנים לנתח אותי ולזרוק דברים באוויר כמה שבא לכם. זה פורום ומותר לכם לכתוב מה שבא לכם.
    מה גם שמותר לקלל פה אז אתם יכולים להתבטא בכיף שלכם.

אני אגיד את זה קצר.
    הדרך הטובה ביותר ב"להשתפר במשהו" היא לעשות אותו ולתרגל אותו הרבה.
    כמובן שתוך הסקת מסקנות ולימוד תוך כדי תנועה. בלי זה אני ארוץ במקום (מה שכמה פה חושבים שאני עושה, שיהיה להם לבריאות).

אני יכול להעביר את הנושא אליכם, לשאול כמה אתם דיברתם עם בחורות, להראות לכם שהרבה ולהגיד שזו הסיבה שאתם טובים. ולהגיד שאני צובר את הניסיון שלי,
    שלכם כבר יש אותו.

אבל למי יש כוח?

שכל אחד יעשה מה שבא לו ויהנה.
    איך טיילר אומר? haters gonna hate

נ.ב.
    אני כן משתפר, זו הסיבה שאני ממשיך.
    אני מסכים איתכם בדבר אחד - אדם שלא משתפר במשהו אחרי שנה וחושב שהוא עושה משהו בסדר,
    רק עם מכות פותרים את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 14-02-2013 בשעה 11:48.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

הדרך הטובה ביותר להשתפר במשו זה ללמוד את הטכניקה הנכונה (או את הדרך הנכונה), ואז לתרגל ולעשות אותו הרבה כשאתה שולט בטכניקה ב100% ויודע מה אתה עושה. לעשות משו שלא מניב תוצאות במשך תקופה מסויימת זו הגדרה לאי שפיות.

האם אתה משוגע, עידן?

לפי ההגיון שלך, לעשות רבעי סקוואטים ודדליפט עם גב כפוף יתן לך גוף של דוגמן של אברקרומבי...המציאות מראה אחרת. אתה אמנם כן תשתפר, כן בהתחלה תרים יותר כבד אבל בסופו של יום לתוצאות שאתה רוצה לא תגיע ואם תגיע למשהו זה לפציעה. הפיקאפ הזה לא שונה בכלום. והפציעה היא חיי המין שלך, חיי החברה שלך...הכבוד שלך FOR FUCK SAKE

אבל אם מה שאומרים הוא נכון (לא מכיר אותך, מסתמך על שמועות ועל מה שאתה כותב) ושנה שלמה!!! אתה עושה תשטויות האלה ואפילו זיון אחד לא הבאת זה אומר דבר אחד - YOU ARE DOING SOMETHING WRONG.

אומר את זה כי ראיתי שם בחוץ עשרות אנשים כמוך. אתם מתחילים עם כל מה שזז, משתכרים כל סופש עם החברים שלכם אבל בסופו של יום, חוזרים הביתה להביא ביד. אתה עושה את זה שנה. ראיתי כאלה שעושים את זה 5 שנים ואפילו לא הביאו נשיקה (שזה כלום, נשיקה משיגים בחצי דקה). האם אתה רוצה להיות אחד מהם?

תשב עם עצמך, תחשוב למה. וכשתבין למה, אתה תבין מה הבעיות האמיתיות שלך. בעיות שאתה לא תפתור ב"לגשת ל10000 בחורות". למעשה, לגשת ל10000 בחורות לא ישנה שום דבר. זה יקח לך זמן, כוח וכסף.

תשקיע בעצמך, תבנה מעגלים חברתיים, תיגש פה ושם במסיבות כמו שJULIEN הזה עושה וזהו. U DONE.

אפילו אני, אחד שגרוע עם בחורות הצליח לזיין מישי בחודש הראשון שבו התחלתי לצאת. ומישי די שווה האמת. ואני עשיתי אולי 5% מהמאמץ שאתה עושה. מה שאני יודע בוודאות, שלא ניגשתי לבחורה אחת...תחשוב על מה שאני אומר לך טוב טוב ותהיה כנה עם עצמך ועם מי שאתה.

למה אני, שהתחיל לגשת לבחורות רק בארה''ב (וגם לא כ''כ מתאמץ בשביל זה, אני מניח שאם הייתי מתאמץ לא הייתי פותח תאשכול הזה), הצליח בחודש אחד להביא מה שפיקאפרים לא מביאים ב5 שנים? אחד שגרוע עם בחורות...אחד שאין לו כלום חוץ ממראה חיצוני מעל הממוצע, קצת פוזה וריקודים ומעגלים חברתיים..אחד שלא ניגש לבחורה אחת...איך זה יכול להיות?

תחשוב...ותחשוב טוב טוב.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-02-2013 בשעה 12:16.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טיילר, בקשר לסימפלפיקאפ, אתה טועה. לא מדובר בשקרנים ולא מדובר בשום שקר שיקרי כזה שאמרת. אלה חבר'ה שמצליחים עם נשים ויותר מזה? הכל אצלהם בהוכחות בלייב. יש להם סרטונים שלהם עם כוסיות ויש להם סרטונים שלהם משיגים נשיקות תוך דקה-שתיים. חוץ מזה שJASON שם הוא פשוט כלי..הוא גם דיי דומה לי במציאות (גם במראה וגם בהתנהגות) והוא פשוט כלי. ראית איך הוא מתחיל עם בנות? הוא שפיץ.

עידן, אני לא מתכוון לשקר.
    יש הרבה במה שהם אומרים והרבה במה שאתה אומר.
    אבל להגיד לך את האמת? מה שטיילר אמר "Insanty - doing the same thing over and over again and except different result" זה פשוט נכון.
    אם אתה באמת תקופה דיי ארוכה מנסה להתחיל עם בנות (ביום או בלילה, WHO GIVES A SHIT) ואתה לא משיג תוצאות...יש סיכוי טוב שמה שאתה עושה הוא לא נכון.
    כדי לך לשים לב לעצמך ולנסות להבין מה קורה.

אגב, סתם בלי קשר...יש לי חבר שהכרתי מהצבא, אחלה בחור, אבל ביישן, שהצבא לא ממש עשה פה פלאים והוא נשאר ביישן אבל דיי סוס ועדיין תותח.
    מדובר בבחור מטר 72-4 דיי נמוך, אבל שור וסוס עבודה (הוא שירת איתי באותה היחידה...) אבל הוא פשוט לא יודע להתחיל עם בנות, הוא מפחד (הוא לא מפחד מערבים ולא מפחד להסתער, אבל להתחיל עם בנות...אימלה חח) והוא לא יודע איך לעשות את זה. יותר מזה? הוא היה בתול כשהכרתי אותו.
    פעם אחת היינו במסיבה, התחלתי עם 400 בנות בערך וכל פעם הוא נשאר מאחוריי ופשוט שקשק, הוא לא ידע איך לעמוד ומה לעשות עם הידיים.
    פעם אחת פשוט התחלתי עם שתי בנות חמודות, קצת פחות ברמה שאני אוהב (ממוצעות כאלו) הצלחתי איתן ולקחתי את שתיהן איתי לכיוון הבחור.
    הצלחתי להכיר בינו לבין אחת מהן (קצת שמנמנה - סיכוי גבוה יותר לאחד כמוהו להצליח איתה, אין מה לעשות), ובמשך הערב פשוט עזרתי לו כל כמה דקות מה להגיד ואיך להתנהג איתה...אחרי איזה חצי שעה שהם מדברים ורוקדים קצת, הוא עושה לי "שמע, היא משוגעת על כל הראש, היא כל הזמן נוגעת בי ואני לא יודע איך להגיב" אמרתי לו "פעם הבאה שהיא נוגעת בך, לא משנה איך, בדיוק כמו שאתה שומע תמילה 'מחבל' ואתה קופץ באימונים? אותו הדבר איתה, פשוט קפוץ עליה ונשק אותה" הוא כולו רעד שאמרתי לו את זה והוא לא ידע איך לאכול אותי. יותר מזה? הוא גבר על והוא שפיץ..ואני יודע שהוא חולה על אתגרים והוא לא סובל להשתפן אז בכוונה עשיתי לו את זה...
    הערב נגמר בזה שלקחתי את שניהם לדירה שלו, קניתי להם בקבוק של פידג' והוא זיין אותה באותו הלילה.

איך זה קשור? זה קשור בזה שאם הוא היה ממשיך להגיד לעצמו "ברגע שתגיע האחת אני יעשה עליה מהלך" הוא פשוט ישתפן כל פעם ולא יעשה כלום.
    בגלל שאני דחפתי אותו ולי היה חשוב שהוא יעשה משהו עם עצמו והוא ישנה את הדפוס התנהגות שלו, הוא זיין פעם ראשונה בגללי בגיל 22.
    עידן, אם אתה עושה משהו לא נכון ואתה לא משיג תוצאות...אין לך מה להתבייש, תציג את זה בפורום ותבקש עזרה. גם אני מבקש עזרה, אין פה שום בושה.
    יותר מזה? לא מעניין אותי מאף אחד פה בפורום.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 14-02-2013 בשעה 12:57.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לי יש בעיה הפוכה. אני אולי ההפך הגמור מהחבר הזה שלך, בכל מובן שאתה מסוגל לחשוב עליו.
    ואני עדיין גרוע עם בחורות. לא כמוהו, אבל אני הרבה יותר גרוע ממה שאני אמור להיות באמת. אני מהאלה שנראים כאילו הם מביאים כל ערב 10 בנות ואני ממש לא מגזים. אבל המציאות שונה...

גמאני לא יודע להתחיל עם בחורות חוץ מלבוא אליהן ולרקוד מולן...לדבר אני לא יודע, אני פשוט גרוע בלדבר. אני לפעמים אפילו חושב שיש לי אוטיזם קל בגלל שהתקשורת שלי היא מתחת לממוצע בהרבה כשאני במצב.."רגיל". כשסתם עובר עלי יום טוב אני שמח והתקשורת שלי טובה, אבל ברגיל אין לי כוח לתקשר עם אנשים. אין לי את הרצון הזה לדבר עם בנות. אני עושה את כל זה נטו בשביל לא להרגיש לוזר שיושב בבית בסופי שבוע. פשוט לא בא לי לדבר עם אף אחד, אני שונא לדבר. אני שונא להראות את עצמי מעבר למה שרואים. אני מרגיש כשאני מדבר, בנות נרתעות ממני. לפחות כאלה לא ממעגלים חברתיים שלי (ואם אני מחוק מדי גם כאלה ממעגלים חברתיים, הביישניות שבהן לפחות) אני אגיד מעבר לזה, אני שונא את מי שאני. ולא במובן שאתה חושב. אני אוהב את המראה החיצוני שלי ואת ההתנהגות שלי בציבור. לא מעבר. כל מה שהוא מעבר לזה, אני שונא ומחשיב בתור הדבר הכי נחות בהיסטוריה.

אני רציני חושב שנולדתי עם אוטיזם, בלי טרולינג פה. לעולם לא אובחנתי כאחד אבל כל בנאדם יודע מי הוא באמת..כלומר אנלא אספרגר כבד שמדבר בלי טאקט..אני פשוט גרוע בזה ואני לא אוהב את זה.
    אלא אם כן אני על משו (אלכוהול וירוק לא נחשב), המצב שונה. אבל זאת לא התשובה לטווח הארוך, זאת תשובה לביישנות אבל זאת לא הבעיה שלי.

אנלא מצליח להביא בחורה למצב כזה
    כלומר - אם אני איכשהו מגיע למצב ש"בחורה משוגעת על כל הראש נוגעת בי" אני ישר מנשק אותה, אבל אני גם לזה לא מצליח להגיע.
    תמיד איכשהו אני אוכל COCKBLOCK עצבני, יורד לי ממנה (ביישנית..אני שונא ביישניות), תמיד קורה משו שמונע ממני להגיע למצב שאני רוקד עם מישי על אמת.

פעם אחרונה שקרה לי משו זה היה בווגאס אבל זה קורה לכולם בווגאס (חוץ מזרימה עם ידידה בהופעה של ויז קאליפה שאנלא מחשיב את זה כי הכרתי אותה מקודם)

אני לרוב תקוע עם SADCUNTS פה שמתביישים לעשות תשטויות שאני עושה ככה שלבוא עם חברים לבחורות זה לא אופציה בשבילי. FOR FUCK SAKE אני היחידי שרוקד בין כל מהמעגלים החברתיים שאני בהם והיחידי שיש לו אשכרה ביצים לקפוץ לתוך מעגל של בחורות ולדפוק ריקוד של SICKKUNT (אחת מהן לפחות תמיד זורמת כי מה לעשות אנלא איזה יצור אבל אני אוכל קוקבלוקים כמו זונה בתחנה מרכזית אוכלת מדוסים).

אני לא מבין מה הבעיה איתי, אני לא מסטול מדי, אני רוקד יותר טוב מרוב הכאפות שיש בפנים שאפילו לזוז לא יודעים, אני לא ביישן, אני נראה יותר טוב מרוב האכלוסיה (רק הלסת שלי נראית כמו משו שפיסלו אותו והשיער שלי נראה כאילו יצאתי מאיזה סרט) ויאמר לזכותי שאנלא איזה בתול בן 22.

איך מישו שהוא..כלום בהשוואה אלי, מגיע למצבים שאני לא מצליח להגיע בהם ביציאה ממוצעת? (שוב מעגלים חברתיים וכל החרא הזה לא נחשב אני מדבר על להתחיל עם בחורות נטו)

איך זה שאני רואה כל יצור שני עם בחורה ואני לא מצליח להביא אף אחת? זה לא נראה לכם מוזר? אפילו ידידה שלי אמרה "SHE WILL SLEEP WITH U" על איזו מישי שרקדתי איתה, וגם איתה לא הצלחתי!!! אכלתי קוקבלוק עצבני. כל פעם זה חוזר על עצמו.

אני מודה שאולי לא ניסיתי מספיק חזק כמו JULIEN הזה עושה, אני לא מתאמץ הרבה. בסופש הזה אני ינסה להתאמץ ויגיד לכם מה יהיה. (למרות שאני משוכנע שזה יהיה אותו דבר משום מה, כל השנים האלה שומדבר לא השתנה ואנלא רואה סיבה למה פתאום אני יבוא למישי שאנלא מכיר שלא קשורה אלי ויזיין אותה באותו יום).
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-02-2013 בשעה 13:58.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:34.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחח לא יכול לנסות היום כי הסופש לא הגיע...אבל כשיגיע, ננסה, אם נצא לאנשהו.

ולא הבנתי כלום ממה שאמרת זה נשמע כמו ערימה של בולשיט של אנסים, למצוץ לי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היית אומר את זה לאקסית שלי היא הייתה מורידה לך בקבוק לראש בלי להעליב אחי אתה לא התעסקת עם בנות כאלה...מה שאתה אומר נשמע הזוי ותלוש מהמציאות אחושרמוטה ובפעם האחרונה שראיתי מישו מתנהג בצורה שתיארת שיפדו אותו בבטן.

כנראה עד היום היה לך המון מזל או שאתה מסתובב עם חבר'ה גדולים צמוד אליך או שניהם. או שאתה מתחיל עם אשכנטויות מרמת אביב שהדיקרה היחידה שהן ראו זה את הדקירה בלחם של הבוקר. מתישהו אתה תיפול על הבחורה הלא נכונה או על האנשים הלא נכונים ותתחרט על זה.

עזוב אם זה הפתרון אני מעדיף להשאר גרוע עם בנות לכל החיים. אני מבין להיות אגרסיבי בטאקט ולא לחפור על שיחות חולין ולהיות מיני, אבל להתנהג כמו שתיארת זה הדרך ללקבל דקירה תסמוך עלי ראיתי חבר'ה כמוך נופלים כמו זבובים.

עריכה - או שאתה בעצמך נראה כמו המאבטח במסיבה ואנשים פשוט לא רוצים להתעסק איתך. אם הייתי נראה ככה וואלה זה עוד איכשהו מסתדר, אבל אני שחיף.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-02-2013 בשעה 14:46.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,946 | הודעות: 8,151,528 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect