קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע איך להפוך אותה לחברה שלי
    על ידי yossipan0 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2011, 20:36
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-02-2011, 11:00
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-02-2011, 11:00
  4. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 17:59
  5. [קונה] איך לחבר את הפלאפון שלי למחשב ב150 נקודות!!!
    על ידי Master-P בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:07
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

איך להפוך את החיים שלי ל"פרועים" יותר? (16)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך להפוך את החיים שלי ל"פרועים" יותר? (16)

יש לי בעיה קשה...
    יש לי מלא חברים (והאמת היא שיותר ידידות), לפחות פעם בשבוע מסיבה, גם אחלה של לימודים יש לי, ממוצע פאקינג 92! ^_^
    אני ג'ינג'י אבל תכלס אני נראה מעולה ויש לי גוף טוב (בינתיים אני על רואוקוטן לצערי אז אני עסוק בלשמר את הגוף שלי כי אסור לי להתאמן,אבל אני עדיין חתיך)
    אבל אני חושב שיש מקום לשיפור... אני חושב שהחיים שלי לא פרועים ומעניינים מספיק.. ושום סם לא יביא לי חיים מעניינים לצערי :\
    תמיד החלום שלי היה להיות מהאנשים האלה שרק מוציאים מילה מהפה ואנשים עושים מהם פסל, הזה עם הסיפורים המעניינים, וגם כשהם לא מעניינים, הם מעניינים!
    יש לי מלא ידידות אבל בקטע הכי אפלטוני שיש ותכלס הן חברות טובות שלי והכל והן מייעצות לי ועוזרות לי בהכל ואני להן, ותכלס הן כוסיותתתתת ואני מרגיש שזה מתבזבז.. אני לעולם לא אמשך אליהן כי אנחנו חברים טובים מדי אבל אני עדיין רוצה את האופציה ואני מרגיש שאם אני לא אשנה משהו בחיים שלי לא תהיה לי אותה.. אני רוצה שאנשים יקומו עם מחשבה עליי בבוקר.. אני מצחיק, אני שנון, אני יודע שמתים עליי אנשים ועדיין אני רוצה מעבר! אני רוצה שיעריצו אותי! אני גם שם לב שאני נותן המון תשומת לב ואני מקבל גם מלא תשומת לב אבל לא כמו שאני מצפה לה! אני רוצה משהו כמו כריזמה כמו של יאיר לפיד! (כמה שזה מושפל אני חייב להודות )

אני מהאנשים שחושבים שרק שינוי באורח החיים יביא לך בנות, אז תחסכו לי שטויות של "צא לסארג'ים", פרסמתי את האשכול בפורום אחר גרוע וילדים בתולי חיבוק בני 13 ענו לי איזה בולשיט של משפטי פתיחה... חוץ מזה שצחקתי שעות רציתי לדקור מישהו ><

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

סתם כדי שאני ידע על מה מדובר- מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל?

בקשר ללייף סטייל, שמע בחור..בגדול הכל תלוי במה שאתה אומר, בדיוק כמו שאמרת. יש כאלה שרק פותחים את הפה וכולם פשוט עומדים מולם עם פה פעור ורק רוצים לשמוע עוד..כדי להיות בן אדם כזה, הדבר הכי ברור שאתה צריך לעשות, זה להתחיל לדבר יותר וללמוד איך לדבר בצורה משכנעת.

מה זאת אומרת?
    יש משפט מאד פשוט שדיי מרחף מעל השם של "פיקאפ ושיפור עצמי" בפורום, המשפט הוא - "זה לא משנה מה אתה אומר, זה משנה איך אתה אומר", ואני יסביר.
    אפשר לקחת כל משפט פשוט כמו "ואי כואב לי הגב, אולי תעשי לי מסאג'?" ולהפוך אותו למאד מושך ומפתה כמו למשל- לקחת את הכתפיים אחורה ולעשות "יואו...כואב לי ה-גב!" להסתכל לבחורה בעיניים, להגיד "אולי...תעשי לי..." לחייך חיוך קטן וזדוני ולסיים ב"מסאג'" הבנת את הראש שלי?
    אני יודע שזה נשמע כאילו זה לקוח מסרט, אבל זה העניין.

ברגע שאתה לוקח כל דבר והופך אותו למשמעותי, אפילו בדרך הכי קטנה, כמו לסיים לשתות מהכוס בירה, להשאיר את היד באוויר, לעשות "אחחח" כזה של שלוק מהבירה, לשמוע את מה שהבן אדם אומר, ואז בתנועה ארוכה ממושכת ואיטית להניח את הכוס בירה על השולחן...במקרה כזה, אם אתה עושה את זה באמת באופן אטי, הבן אדם שמדבר איתך קצת מבולבל, יש כאלה שאפילו יחייכו ויעשו לך "אחלה בירה זאת, אה?" כי בעצם השפעתם עלייהם עם הדבר הקטן שעשית מבלי שהם ישימו לב אפילו.

זה עניין נורא פשוט, אבל צריך לזכור להשתמש בזה, זה הכל וזה גם הקטע הקשה. זה לעניין הכריזמתיות והשפת גוף כדי לשדר מי אתה. (אולי אני יכין על זה מאמר מתישו)

לגבי הידידות שלך - אני לא חושב שזה נכון בשבילך לנסות להתחיל איתן כי זה לא מתאים, הן ידידות שלך..למה להרוס? במקום זה, אתה יכול לבקש מהידידות הכוסיות שלך להכיר לך חברות שלהן וככה תכיר בנות חדשות.

אבל, ברגע שאתה פוגש בנות חדשות, אסור לך להתנהג איתן באותה הצורה כמו שאתה מתנהג עם ידידות שלך כי אז אתה בצורה מיידית תמשיך להיות ידיד של בחורות ולא גבר פוטנציאלי לזוג.
    איך אתה מבדיל את עצמך? איך אתה מתנהג לא כמו ידיד? אני חושב שאתה יודע את התשובה..אבל אני יגיד בכל זאת, סתם כדי לשים את זה על השולחן.
    אתה צריך לעשות צעדים ומהלכים על בחורות שבחיים לא עשית. כמו למשל? לנסות לנשק. לנסות לגעת לא בצורה ידידותית אלה דווקא טיפה יותר מינית.

במקום נגיעות פשוטות כמו בזרוע או בכתף, תהפוך את הנגיעות כמו למשל ללסדר לבחורה את השיער, אתה כאילו מעביר אצבע מעל האוזן שלה ומסדר לה את השיער, או לשים את היד שלך על הירך שלה, ואם אתה מתחבק עם בחורה שאתה רוצה להראות לה שאתה רוצה שהיא תיהיה מעבר לידידה, אז זה לא חיבוק כמו עם גברים, אתה צריך להעביר את הידיים דרך המותניים (בליטוף כזה) עד לגב התחתון, ולאט..קשה לי להסביר, אני מקווה שהבנת..זה כמו תנועה של ליטוף לכל האורך של הגב התחתון.

אם יהיו לך עוד שאלות..תשאל
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-02-2013 בשעה 21:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סתם כדי שאני ידע על מה מדובר- מה הגובה שלך וכמה אתה שוקל?

בקשר ללייף סטייל, שמע בחור..בגדול הכל תלוי במה שאתה אומר, בדיוק כמו שאמרת. יש כאלה שרק פותחים את הפה וכולם פשוט עומדים מולם עם פה פעור ורק רוצים לשמוע עוד..כדי להיות בן אדם כזה, הדבר הכי ברור שאתה צריך לעשות, זה להתחיל לדבר יותר וללמוד איך לדבר בצורה משכנעת.

מה זאת אומרת?
    יש משפט מאד פשוט שדיי מרחף מעל השם של "פיקאפ ושיפור עצמי" בפורום, המשפט הוא - "זה לא משנה מה אתה אומר, זה משנה איך אתה אומר", ואני יסביר.
    אפשר לקחת כל משפט פשוט כמו "ואי כואב לי הגב, אולי תעשי לי מסאג'?" ולהפוך אותו למאד מושך ומפתה כמו למשל- לקחת את הכתפיים אחורה ולעשות "יואו...כואב לי ה-גב!" להסתכל לבחורה בעיניים, להגיד "אולי...תעשי לי..." לחייך חיוך קטן וזדוני ולסיים ב"מסאג'" הבנת את הראש שלי?
    אני יודע שזה נשמע כאילו זה לקוח מסרט, אבל זה העניין.

ברגע שאתה לוקח כל דבר והופך אותו למשמעותי, אפילו בדרך הכי קטנה, כמו לסיים לשתות מהכוס בירה, להשאיר את היד באוויר, לעשות "אחחח" כזה של שלוק מהבירה, לשמוע את מה שהבן אדם אומר, ואז בתנועה ארוכה ממושכת ואיטית להניח את הכוס בירה על השולחן...במקרה כזה, אם אתה עושה את זה באמת באופן אטי, הבן אדם שמדבר איתך קצת מבולבל, יש כאלה שאפילו יחייכו ויעשו לך "אחלה בירה זאת, אה?" כי בעצם השפעתם עלייהם עם הדבר הקטן שעשית מבלי שהם ישימו לב אפילו.

זה עניין נורא פשוט, אבל צריך לזכור להשתמש בזה, זה הכל וזה גם הקטע הקשה. זה לעניין הכריזמתיות והשפת גוף כדי לשדר מי אתה. (אולי אני יכין על זה מאמר מתישו)

לגבי הידידות שלך - אני לא חושב שזה נכון בשבילך לנסות להתחיל איתן כי זה לא מתאים, הן ידידות שלך..למה להרוס? במקום זה, אתה יכול לבקש מהידידות הכוסיות שלך להכיר לך חברות שלהן וככה תכיר בנות חדשות.

אבל, ברגע שאתה פוגש בנות חדשות, אסור לך להתנהג איתן באותה הצורה כמו שאתה מתנהג עם ידידות שלך כי אז אתה בצורה מיידית תמשיך להיות ידיד של בחורות ולא גבר פוטנציאלי לזוג.
    איך אתה מבדיל את עצמך? איך אתה מתנהג לא כמו ידיד? אני חושב שאתה יודע את התשובה..אבל אני יגיד בכל זאת, סתם כדי לשים את זה על השולחן.
    אתה צריך לעשות צעדים ומהלכים על בחורות שבחיים לא עשית. כמו למשל? לנסות לנשק. לנסות לגעת לא בצורה ידידותית אלה דווקא טיפה יותר מינית.

במקום נגיעות פשוטות כמו בזרוע או בכתף, תהפוך את הנגיעות כמו למשל ללסדר לבחורה את השיער, אתה כאילו מעביר אצבע מעל האוזן שלה ומסדר לה את השיער, או לשים את היד שלך על הירך שלה, ואם אתה מתחבק עם בחורה שאתה רוצה להראות לה שאתה רוצה שהיא תיהיה מעבר לידידה, אז זה לא חיבוק כמו עם גברים, אתה צריך להעביר את הידיים דרך המותניים (בליטוף כזה) עד לגב התחתון, ולאט..קשה לי להסביר, אני מקווה שהבנת..זה כמו תנועה של ליטוף לכל האורך של הגב התחתון.

אם יהיו לך עוד שאלות..תשאל
    קודם כל המון תודה, אני קורא את מה שאתה מגיב על כל נושא ואת המאמרים שלך ואתה שפיץ!

לגבי השאלה, 1.73 מ' ו67 ק"ג.. אני לא טנק אבל יש לי גוף מעולה

לגבי בנות אני סבבה, אין לי באמת בעיה עם בנות. אני יכול למשוך כמו שצריך אבל זה מצריך ממני לפעמים לא להיות אני ואני חושב שזה אידיוטי. אני רוצה להיות מושך בלי לשנות תכלס טיפה באופי שלי אלא רק את אורח החיים שלי כי אני כבר חברותי מאוד, אני רק רוצה להיות "מעל" אנשים, לקבל הערצה וכו'. עדיין לא באמת הבנתי איך להיות משכנע בכל דבר שאני אומר.. לפעמים אני יכול להגיד "לאמא שלי יש סרטן" (מצטער אבל זה מה שעלה לי ) בצורה הכי משמעותית שאני מצליח להגיד ואף אחד לא יגיב ומנגד מישהו יגיד "פאק קניתי ג'ינס חדש" ומלא ילדים יתאספו סביבו כאילו הוא ישו!
    המצב הזה מעצבן אותי לאללה וראיתי כל מיני הרצאות על שפת גוף וטון דיבור ואלה הרצאות של תותחים וכלום לא עזר...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תודה רבה על הפירגון, אני מעריך את זה

לגבי הלדבר בצורה מושכת, אז שוב..אתה צריך לעבוד על איך אתה אומר את זה.

אני יכול לבוא לחבר שלי ולהגיד לו "מה תאומר נקנה בקבוק ואן גוח או אפטר שוק?" והוא גם יתלבט כמוני...או שאני יכול להגיד לו:
    "מה תאומר" להרים תגבות כזה ולהרים את הידיים טיפה למעלה (יעני בסימן של יש 2 אופציות) ללכת לכיוון המדף של הואן גוח ולהגיד "נקנה בקבוק של...ואן גוח?" עם פרצוף קצת עקום ואז מיד לעבור למדף של האפטרשוק (מבלי לשמוע מה הוא אומר על הבקבוק) ואז להגיד "אוו..אווו...ש...אאאאפטרשוק?? " לתפוס תבקבוק ביד, ולחייך. מה נראה לך שהוא ירצה יותר?

תמבין? הכל תלוי באיך אתה אומר אתה מה שאתה אומר. אם אתה בן אדם "כבוי" ביום יום, זאת אומרת לא יותר מידי אנרגטי ולא יותר מידי מבסוט, שמח וחייכן..או שאתה מתלהב מכל דבר ואז אנשים ירצו לבוא אלייך ולשתף אותך גם.

אם תרצה לשתף מישהו שקנית אוטו, למי תלך לשתף? לבן אדם "כבוי" כזה שכל היום מסתגר בבית או לחבר טוב שאתה יודע שכל היום מקבל טלפונים, בן אדם כייפי כזה ושמח ואתה יודע שאיך שתגיד לו את זה הוא יענה לך "מה תמזיין?!!! לא תשבע לי באמאשלך!!!!! קנית אוטווווווווווו?!!!!!" אתה רואה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

אני יכול לבוא לחבר שלי ולהגיד לו "מה תאומר נקנה בקבוק ואן גוח או אפטר שוק?" והוא גם יתלבט כמוני...או שאני יכול להגיד לו:
    "מה תאומר" להרים תגבות כזה ולהרים את הידיים טיפה למעלה (יעני בסימן של יש 2 אופציות) ללכת לכיוון המדף של הואן גוח ולהגיד "נקנה בקבוק של...ואן גוח?" עם פרצוף קצת עקום ואז מיד לעבור למדף של האפטרשוק (מבלי לשמוע מה הוא אומר על הבקבוק) ואז להגיד "אוו..אווו...ש...אאאאפטרשוק?? " לתפוס תבקבוק ביד, ולחייך. מה נראה לך שהוא ירצה יותר?

תמבין? הכל תלוי באיך אתה אומר אתה מה שאתה אומר. אם אתה בן אדם "כבוי" ביום יום, זאת אומרת לא יותר מידי אנרגטי ולא יותר מידי מבסוט, שמח וחייכן..או שאתה מתלהב מכל דבר ואז אנשים ירצו לבוא אלייך ולשתף אותך גם.

אם תרצה לשתף מישהו שקנית אוטו, למי תלך לשתף? לבן אדם "כבוי" כזה שכל היום מסתגר בבית או לחבר טוב שאתה יודע שכל היום מקבל טלפונים, בן אדם כייפי כזה ושמח ואתה יודע שאיך שתגיד לו את זה הוא יענה לך "מה תמזיין?!!! לא תשבע לי באמאשלך!!!!! קנית אוטווווווווווו?!!!!!" אתה רואה?
    תשמע רודני אתה אדם מעניין אחי ומדבר בצורה מסקרנת מאוד,
    יש לך אולי כמה סרטונים לצורת דיבור שאתה מדבר שמסבירים עלייה באופן מורחב יותר?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

יש בזה משהו, אני אדיש מדי לדעתי! והקטע הכי חרא הוא שפעם היה לי חיים חרא-היה אכפת לי מדי מאנשים אחרים ובמיוחד מחברים טובים וחשבתי שהם לא מעריכים אותי אז הלכתי לפורום פיקאפ ב"פורום אחר" -_- . האמנתי לדברים שכתובים שם כל כך כי הייתי פאקינג נואש, והיה כתוב שם להיות אדיש! אז פשוט משהו כמו שלושה חודשים כשחשבתי על לגשת נגיד לידידה אז אמרתי לעצמי "לא! שהיא תיגש אליך!".. זה לא כל כך עבד, אבל עדיין ההרגל נשאר :'( עדיין מספרים לי דברים אבל לא בכמות שאני רוצה (ועדיין אני כל יום מזיין את המוח לידידה אחרת והן לי והכל כיפי ושמח)... אני פשוט גרוע במינון, אני לא יודע איך להיות אכפתי אבל עדיין לקבל הערכה כי אני לא רוצה להפוך לאפסים הסמרטוטים האלה שלא שמים עליהם זין, ואני יודע עד כמה הגבול דק בין להיות חבר טוב נאמן ומוערך לבין סמרטוט רצפה... אז אני צריך לשמוע חוות דעת של מישהו שמבין משהו ומנוסה כדי לא לעשות טעויות! "אין חכם כבעל נסיון"

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה
    תשמע רודני אתה אדם מעניין אחי ומדבר בצורה מסקרנת מאוד,
    יש לך אולי כמה סרטונים לצורת דיבור שאתה מדבר שמסבירים עלייה באופן מורחב יותר?
    לא חושב שיש סרטונים שמסבירים איך לדבר כמו שאני מדבר, אבל יש המון סרטונים לאנשים שמדברים בצורה שאני מדבר ואז אתה יכול פשוט לשים לב לאיך שהוא מדבר וללמוד מבלי שהוא יסביר איך לדבר..אתה מבין אותי?
    תראה סרטונים של Julien ושל Simplepickup במיוחד של ג'ייסון שהוא תותח ותלמד מהם איך לדבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    יש בזה משהו, אני אדיש מדי לדעתי! והקטע הכי חרא הוא שפעם היה לי חיים חרא-היה אכפת לי מדי מאנשים אחרים ובמיוחד מחברים טובים וחשבתי שהם לא מעריכים אותי אז הלכתי לפורום פיקאפ ב"פורום אחר" -_- . האמנתי לדברים שכתובים שם כל כך כי הייתי פאקינג נואש, והיה כתוב שם להיות אדיש! אז פשוט משהו כמו שלושה חודשים כשחשבתי על לגשת נגיד לידידה אז אמרתי לעצמי "לא! שהיא תיגש אליך!".. זה לא כל כך עבד, אבל עדיין ההרגל נשאר :'( עדיין מספרים לי דברים אבל לא בכמות שאני רוצה (ועדיין אני כל יום מזיין את המוח לידידה אחרת והן לי והכל כיפי ושמח)... אני פשוט גרוע במינון, אני לא יודע איך להיות אכפתי אבל עדיין לקבל הערכה כי אני לא רוצה להפוך לאפסים הסמרטוטים האלה שלא שמים עליהם זין, ואני יודע עד כמה הגבול דק בין להיות חבר טוב נאמן ומוערך לבין סמרטוט רצפה... אז אני צריך לשמוע חוות דעת של מישהו שמבין משהו ומנוסה כדי לא לעשות טעויות! "אין חכם כבעל נסיון"
    להיות אדיש זה נכון אבל תלוי איפה.
    אל תיהיה אדיש ביום יום וסתם ככה כי אף אחד לא ירצה לדבר איתך. אבל ברגע שאתה מנסה להשיג מישהי, אחרי שכבר פתחת את השיחה, אתה באמת צריך לשלב סוג של אדישות קצת כלפיה כדי להראות לה שאתה לא יותר מידי מתלהב ממנה כדי שיהיה לה אתגר.
    אבל זה לא קשור.

הפריע לי מאד שאתה צריך לקבל הערכה. אני מצטער להגיד, ואני יודע שתנשא אותי על זה..אבל, מבחינתי אנשים שמחפשים הערכה הם אנשים חלשים.

אני לא עושה דברים ומעשים כדי שיעריכו אותי וכדי שיתסכלו עליי באור שונה מאחרים. יותר מזה להגיד לך? לא מעניין אותי איך הם מסתכלים עליי. אני עושה את הדברים שאני עושה כי אני רוצה לעשות אותם וכי לי זה אכפת. כמו שאני משיג כוסיות..אני לא משיג אותן כדי שאחרכך אני יוכל להפגיש בה עם חברים שלי כדי שהם "יראו" שאני משיג כוסיות...כאילו, מה אכפת לי איך הם רואים אותי? שיזדיינו! אני משיג אותה כי אני רוצה להשיג אותה ולא כדי שאחרים יראו שאני מצליח להשיג אותה. אני לא צריך את הציונים של אף אחד אחר לגבי. לא אכפת לי אם מעריכים אותי ואם לא מעריכים אותי.

אבל מה שאני בטוח זה שאני חבר טוב, כי לחבר טוב מתנהגים בצורה שלא דומה לשום צורה אחרת, וככה מתנהגים איתי. יש לי המון חברים, המון קשרים בכל מקום ושמי הולך לפני...אבל להגיד לך תאמת? כל זה לא מעניין אותי כי זה מבחינתי צביעות.
    אני רוצה להשיג את מה שאני רוצה להשיג בזכות מי שאני ולא בגלל שאני מכיר את זה ואת זה ואת זה...אני אוהב להכנס למסיבות בגלל שאני יודע לדבר עם המאבטח בכניסה ולא בגלל שאני מכיר את היחצן או את הבעלים של המועדון...אני יכול לעשות טלפון ולהכנס מהצד..אבל למה? זה צבוע ומפגר בעניי, למה? כדי להראות לכולם שאני מקושר? מה אכפת לי מכולם? אני עושה את זה בשביל עצמי. אני נכנס כמו כולם, אבל כשצריך אני משתמש בקשרים שלי...כמו למשל צ'ייסר חינם או כוס בחינם על הבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

לא חושב שיש סרטונים שמסבירים איך לדבר כמו שאני מדבר, אבל יש המון סרטונים לאנשים שמדברים בצורה שאני מדבר ואז אתה יכול פשוט לשים לב לאיך שהוא מדבר וללמוד מבלי שהוא יסביר איך לדבר..אתה מבין אותי?
    תראה סרטונים של Julien ושל Simplepickup במיוחד של ג'ייסון שהוא תותח ותלמד מהם איך לדבר.

להיות אדיש זה נכון אבל תלוי איפה.
    אל תיהיה אדיש ביום יום וסתם ככה כי אף אחד לא ירצה לדבר איתך. אבל ברגע שאתה מנסה להשיג מישהי, אחרי שכבר פתחת את השיחה, אתה באמת צריך לשלב סוג של אדישות קצת כלפיה כדי להראות לה שאתה לא יותר מידי מתלהב ממנה כדי שיהיה לה אתגר.
    אבל זה לא קשור.

הפריע לי מאד שאתה צריך לקבל הערכה. אני מצטער להגיד, ואני יודע שתנשא אותי על זה..אבל, מבחינתי אנשים שמחפשים הערכה הם אנשים חלשים.

אני לא עושה דברים ומעשים כדי שיעריכו אותי וכדי שיתסכלו עליי באור שונה מאחרים. יותר מזה להגיד לך? לא מעניין אותי איך הם מסתכלים עליי. אני עושה את הדברים שאני עושה כי אני רוצה לעשות אותם וכי לי זה אכפת. כמו שאני משיג כוסיות..אני לא משיג אותן כדי שאחרכך אני יוכל להפגיש בה עם חברים שלי כדי שהם "יראו" שאני משיג כוסיות...כאילו, מה אכפת לי איך הם רואים אותי? שיזדיינו! אני משיג אותה כי אני רוצה להשיג אותה ולא כדי שאחרים יראו שאני מצליח להשיג אותה. אני לא צריך את הציונים של אף אחד אחר לגבי. לא אכפת לי אם מעריכים אותי ואם לא מעריכים אותי.

אבל מה שאני בטוח זה שאני חבר טוב, כי לחבר טוב מתנהגים בצורה שלא דומה לשום צורה אחרת, וככה מתנהגים איתי. יש לי המון חברים, המון קשרים בכל מקום ושמי הולך לפני...אבל להגיד לך תאמת? כל זה לא מעניין אותי כי זה מבחינתי צביעות.
    אני רוצה להשיג את מה שאני רוצה להשיג בזכות מי שאני ולא בגלל שאני מכיר את זה ואת זה ואת זה...אני אוהב להכנס למסיבות בגלל שאני יודע לדבר עם המאבטח בכניסה ולא בגלל שאני מכיר את היחצן או את הבעלים של המועדון...אני יכול לעשות טלפון ולהכנס מהצד..אבל למה? זה צבוע ומפגר בעניי, למה? כדי להראות לכולם שאני מקושר? מה אכפת לי מכולם? אני עושה את זה בשביל עצמי. אני נכנס כמו כולם, אבל כשצריך אני משתמש בקשרים שלי...כמו למשל צ'ייסר חינם או כוס בחינם על הבר
    אני דווקא הבנאדם שעושה הכי הרבה דברים בניגוד למה שהחברה מצפה ממנו... נכנסתי לכיתה אלף פעם והתחלתי לדבר על מייפל בלי לשים זין על מה יחשבו עליי רק כי אהבתי את המשחק, אני שומע דאבסטפ גם כשאנשים צוחקים עליי כל הזמן ואני ממשיך לשמוע, אני מהאנשים האלה שתמיד אומרים את האמת (ולפעמים יותר מדי- אבל תכלס? זאת התכונה שאני הכי אוהב בי. אני ישיר לאללה!), אני אומר לחברים "אחי לא יכול להפגש איתך יש מבחן בהיסטוריה עוד שבוע" ובאמת לחרוש להיסטוריה במקום להיפגש עם החבר... אני שונה מהשאר וגם בולט מהשאר ואפילו לא בגלל שאני רוצה צומי. בגלל שנולדתי עם חשיבה לגמרי הפוכה מהשאר. אני תמיד בעד תכונות מייחדות!
    אלא מה? כולם צריכים הערכה ותשומת לב. Don't get me wrong, אני לעולם לא אעשה משהו במיוחד כדי לקבל תשומת לב עליו, אבל עדיין, תמיד נחמד לספר סיפור ושיתקהלו סביבך אנשים, לדעת שאנשים קמים בבוקר וחושבים עליך, שאנשים מסמסים לך או באים אליך "שמע אני צריך לדבר איתך" ומדברים איתך, מפרגנים לך מאחורי הגב שלך וכל זה.. זה תמיד מחמם את הלב, וזה קצת חסר לי באיזשהו מקום. ואני יודע בוודאות שזה בצורה שאני מספר הכל ולא כי לא אוהבים אותי או משהו וזה חבל לי. אני מרגיש שאני מתבזבז באיזשהו מקום!

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

דאבסטפ זה לSICKKUNTS כמונו אחי שים זין על ההייטרים והקנאים

בכל מקרה תעשה קוק אחי ואז תרקוד מול כל הכיתה של הגייז שלך טקטוניק ותצעק "COME AT ME BROS"
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 13-02-2013 בשעה 23:27.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא מדבר על להגיד דברים מבלי לשים זין על אף אחד בצורה הזאת...כי פה דווקא בשבילך אתה יודע שאתה תצא אפס כי אתה יודע בעצמך,בתוך תוכך שלשחק מייפל סטורי זה קצת...גיי...וזה קצת...ילדותי, אז למה לדבר על זה ברבים?
    אני למשל טיפוס מאד לא רגשני, כמעט ולא מראה רגשות אף פעם..אבל מידי פעם שכן יוצא לי איזה רגש או משהו בסגנון עם בחורה, אני דואג שהיא תשים לב, אבל אני עושה את זה עם טקט..שוב, אני עושה את זה בשביל עצמי ולא כדי שהיא תגיב לי על זה, לא אכפת לי איך תגיב.

אגב, גם אני בן אדם מאד מאד ישיר ואני אומר את האמת המרה בפנים לכל בן אדם. חלק מהאנשים נרתעים וחלק דווקא מאד נמשכים לתכונה הזאת אצלי.
    אני מסוגל לבוא לבחורה שנראת לא הכי טוב בעולם ושרוצה אותי, להגיד לה "שמעי מאמי, את לא עושה לי את זה...שיהיה לך בהצלחה" וזהו.
    אני יודע שאני פוגע באנשים כשאני עושה את זה, אבל לא אכפת לי. אנשים צריכים לדעת לקבל דברים ולא להתייחס לכל דבר שאומרים להם.

כולם צריכים הערכה ותשומת לב.
    פה אני לא מסכים איתך.
    אני הבן אדם האחרון שצריך תשומת לב וצריך הערכה בחיים.
    ודווקא בגלל זה, אני מקבל את זה בכמויות. לא שאני מתלהב מזה, אבל אני כן יודע להגיד "תודה רבה, אני מעריך את זה" כי אנשים אחרים כן אוהבים לשמוע שיודעים להעריך את זה, אבל לי אישית זה לא באמת עושה משהו. זה סתם.

יש כאלה שאוהבים לסוע ממש מהר סתם כדי לצאת מגניבים וכדי שיחשבו שהם איזה נהגי מירוצים...אני כשאני עושה את זה, אני נהנה מזה ולא אכפת לי איך מסתכלים עליי.
    יותר מזה? כשמישהו אומר לי "יואו אחי, איך תלא מפחד לסוע ככה?" נראלך שאני עף על עצמי? להפך אני עונה בערך משהו כמו "מי אמר שאני לא מפחד? אני פשוט נהנה"
    אני עושה את הדברים בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר, אבל לכל דבר יש את המקום שלו ואת הטקט שלו.
    כמו שאני לא מדבר בפומבי על היכולת שלי לא לגמור כל כך מהר, כי זה לא צריך לעניין אף אחד...אותו הדבר לגבי כל דבר. אבל כשיש מקום אני כן מדבר על זה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    דאבסטפ זה לSICKKUNTS כמונו אחי שים זין על ההייטרים והקנאים

בכל מקרה תעשה קוק אחי ואז תרקוד מול כל הכיתה של הגייז שלך טקטוניק ותצעק "COME AT ME BROS"
    דאבסטפ זה אחחחחחחחחח
    ולא.

אני לא מדבר על להגיד דברים מבלי לשים זין על אף אחד בצורה הזאת...כי פה דווקא בשבילך אתה יודע שאתה תצא אפס כי אתה יודע בעצמך,בתוך תוכך שלשחק מייפל סטורי זה קצת...גיי...וזה קצת...ילדותי, אז למה לדבר על זה ברבים?
    אני למשל טיפוס מאד לא רגשני, כמעט ולא מראה רגשות אף פעם..אבל מידי פעם שכן יוצא לי איזה רגש או משהו בסגנון עם בחורה, אני דואג שהיא תשים לב, אבל אני עושה את זה עם טקט..שוב, אני עושה את זה בשביל עצמי ולא כדי שהיא תגיב לי על זה, לא אכפת לי איך תגיב.

אגב, גם אני בן אדם מאד מאד ישיר ואני אומר את האמת המרה בפנים לכל בן אדם. חלק מהאנשים נרתעים וחלק דווקא מאד נמשכים לתכונה הזאת אצלי.
    אני מסוגל לבוא לבחורה שנראת לא הכי טוב בעולם ושרוצה אותי, להגיד לה "שמעי מאמי, את לא עושה לי את זה...שיהיה לך בהצלחה" וזהו.
    אני יודע שאני פוגע באנשים כשאני עושה את זה, אבל לא אכפת לי. אנשים צריכים לדעת לקבל דברים ולא להתייחס לכל דבר שאומרים להם.

פה אני לא מסכים איתך.
    אני הבן אדם האחרון שצריך תשומת לב וצריך הערכה בחיים.
    ודווקא בגלל זה, אני מקבל את זה בכמויות. לא שאני מתלהב מזה, אבל אני כן יודע להגיד "תודה רבה, אני מעריך את זה" כי אנשים אחרים כן אוהבים לשמוע שיודעים להעריך את זה, אבל לי אישית זה לא באמת עושה משהו. זה סתם.

יש כאלה שאוהבים לסוע ממש מהר סתם כדי לצאת מגניבים וכדי שיחשבו שהם איזה נהגי מירוצים...אני כשאני עושה את זה, אני נהנה מזה ולא אכפת לי איך מסתכלים עליי.
    יותר מזה? כשמישהו אומר לי "יואו אחי, איך תלא מפחד לסוע ככה?" נראלך שאני עף על עצמי? להפך אני עונה בערך משהו כמו "מי אמר שאני לא מפחד? אני פשוט נהנה"
    אני עושה את הדברים בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר, אבל לכל דבר יש את המקום שלו ואת הטקט שלו.
    כמו שאני לא מדבר בפומבי על היכולת שלי לא לגמור כל כך מהר, כי זה לא צריך לעניין אף אחד...אותו הדבר לגבי כל דבר. אבל כשיש מקום אני כן מדבר על זה.
    אתה צודק.
    ואתה יודע מה? כמה שאני לא אנסה, וניסיתי הרבה, אני חייב תשומת לב. אני לא כובע אידיוט ואני לא אבוא על מטאטא עם ראש סוס לבחורות "רוצה לרכב?", לא הסוג הזה של תשומת לב. יש בעיקרון שני סוגי משיכה עיקריים-מינית וכריזמה. אין לי שום בעיה עם משיכה מינית. שמתי לב שהדגש בפורום הזה הוא יותר על שיפור עצמי מאשר למשוך בנות, מה שאני אגב מאוד מעריך כי בלי אורח חיים טוב-אין בנות. יש לי אחלה של אורח חיים, החיים שלי מעולים תכלס, אבל אני לא יודע איך לשדר את זה בצורה טובה לצד השני ככה שהוא יבחין בזה. אני יודע, צריך לבוא בגישה של "מכפת לי" אבל הבעיה היא שכן אכפת לי!

ולסיכום כי הכתיבה שלי לא מאורגנת בשיט, יש לי 2 בעיות עיקריות:
    1.אני לא יודע איך לגרום לעצמי להיות פחות אכפתי מהתשומת לב וההערכה שאני מקבל.
    2.אני לא כריזמטי, אני לא יודע לדבר עם אנשים, להקסים אותם ולשאוב אותם אל הסיפורים שאני מספר.
    3.אין לי אפילו סיפורים לספר! אני לא יודע איך להשיג כאלה בכלל :'( הדבר הכי "פרוע" שעשיתי היה פעם אחת לאכול חתיכת ספיישל בראוניז
    נערך לאחרונה על ידי iNokia; 14-02-2013 בשעה 07:19.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

נתחיל מזה שכנראה שאין לך משיכה מינית, כי אמרת שיש לך יותר ידידות מחברים. פה כבר יש לך טעות.
    אם יש לך כל כך הרבה ידידות ועוד כוסיות, אז כנראה שחסר לך משיכה מינית ברמות. אם הייתה לך משיכה מינית, הידידות האלה ממזמן כבר לא היו ידידות.

2 - הדגש בפורום ממש לא על שיפור עצמי, יש פשוט אינספור מדריכים ומאמרים על איך להיות מושך ואיך להשיג בנות ואיך ואיך ואיך שפשוט כבר נשבר לנו הזין מכל הדברים האלה אז הוספנו עוד פרמטר לפורום שהוא בעצם דבר שמאד מאד קשור לפיקאפ וזה המראה החיצוני.
    אני אישית פעם חשבתי שלא צריך להראות טוב אפשר סתם לדאוג להיות קצת מטופח כדי להשיג בנות...אבל טעיתי. אומנם אפשר להשיג, אבל ברגע שמשפרים את המראה החיצוני בכמה רמות למעלה במקום סתם לדאוג לטיפוח עצמי אפשר להשיג תוצאות מטורפות בכמה רמות. חוץ מזה שההרגשה האישית והפנימית הרבה יותר טובה. אתה לא צריך לזייף בטחון, אתה באמת תרגיש בטוח בעצמך ברגע שתשפר את עצמך.

3- אם החיים שלך מעולים למה אתה רוצה לשדר את זה כדי שיבחינו בזה? מה אכפת לך אם אחרים שמים לב לזה? שהם יהנו מעצמם ומהחיים שלהם ואתה תהנה מהחיים שלך.
    ברגע שתכניס לעצמך לראש שזה לא חשוב אם אנשים שמים לב לזה שאתה חיי טוב, רק אז אנשים ישימו לב לזה.
    בדיוק כמו נשים, ברגע שתראה לבחורה שאתה מת לזיין אותה, היא לא תרצה לשכב איתך. ברגע שתראה לבחורה שזה לא באמת כל כך חשוב לך לזיין אותה, היא מאד תרצה שתרצה לזיין אותה ואז היא תהפוך עולמות כדי שזה יקרה...ממש להפוך עולמות

בקשר ל1- גם אני לא חחח פשוט תפסיק לחפש תשומת לב, זה גועלי.
    2- אני בקרוב יכין מאמר לגבי איך להיות יותר כרזימטי אבל בנתיים יש כל מיני מאמרים שכבר מסבירים בערך על הדברים האלה..אני יערוך ויתן לך.
    3- כדי להיות באמת בן אדם פרוע אתה צריך לעשות דברים שאתה לא עושה באופן רגיל. אתה צריך להיות ספונטני.

אתה יודע למה אנשים כל כך אוהבים שאני מביא את עצמי למסיבות איתם וכדי להיות איתם? כי אני יודע לשלוט במצבי רוח שלי ויודע לשלוט בוויב שלי.
    חוץ מזה שלפעמים אני דואג בעצמי לבוא עם איזה בקבוק ביד ולעשות שמח...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מאמר לאיך לקחת את החיים בקלות - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=854201
    לגבי שפת גוף ולהיות כרזמיטי - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=826658
    הדרך לשדר בטחון - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=882417
    מאמר של טיילר מפעם, אחלה מאמר שבעולם - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=567951
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 14-02-2013 בשעה 15:40.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

נתחיל מזה שכנראה שאין לך משיכה מינית, כי אמרת שיש לך יותר ידידות מחברים. פה כבר יש לך טעות.
    אם יש לך כל כך הרבה ידידות ועוד כוסיות, אז כנראה שחסר לך משיכה מינית ברמות. אם הייתה לך משיכה מינית, הידידות האלה ממזמן כבר לא היו ידידות.

2 - הדגש בפורום ממש לא על שיפור עצמי, יש פשוט אינספור מדריכים ומאמרים על איך להיות מושך ואיך להשיג בנות ואיך ואיך ואיך שפשוט כבר נשבר לנו הזין מכל הדברים האלה אז הוספנו עוד פרמטר לפורום שהוא בעצם דבר שמאד מאד קשור לפיקאפ וזה המראה החיצוני.
    אני אישית פעם חשבתי שלא צריך להראות טוב אפשר סתם לדאוג להיות קצת מטופח כדי להשיג בנות...אבל טעיתי. אומנם אפשר להשיג, אבל ברגע שמשפרים את המראה החיצוני בכמה רמות למעלה במקום סתם לדאוג לטיפוח עצמי אפשר להשיג תוצאות מטורפות בכמה רמות. חוץ מזה שההרגשה האישית והפנימית הרבה יותר טובה. אתה לא צריך לזייף בטחון, אתה באמת תרגיש בטוח בעצמך ברגע שתשפר את עצמך.

3- אם החיים שלך מעולים למה אתה רוצה לשדר את זה כדי שיבחינו בזה? מה אכפת לך אם אחרים שמים לב לזה? שהם יהנו מעצמם ומהחיים שלהם ואתה תהנה מהחיים שלך.
    ברגע שתכניס לעצמך לראש שזה לא חשוב אם אנשים שמים לב לזה שאתה חיי טוב, רק אז אנשים ישימו לב לזה.
    בדיוק כמו נשים, ברגע שתראה לבחורה שאתה מת לזיין אותה, היא לא תרצה לשכב איתך. ברגע שתראה לבחורה שזה לא באמת כל כך חשוב לך לזיין אותה, היא מאד תרצה שתרצה לזיין אותה ואז היא תהפוך עולמות כדי שזה יקרה...ממש להפוך עולמות

בקשר ל1- גם אני לא חחח פשוט תפסיק לחפש תשומת לב, זה גועלי.
    2- אני בקרוב יכין מאמר לגבי איך להיות יותר כרזימטי אבל בנתיים יש כל מיני מאמרים שכבר מסבירים בערך על הדברים האלה..אני יערוך ויתן לך.
    3- כדי להיות באמת בן אדם פרוע אתה צריך לעשות דברים שאתה לא עושה באופן רגיל. אתה צריך להיות ספונטני.

אתה יודע למה אנשים כל כך אוהבים שאני מביא את עצמי למסיבות איתם וכדי להיות איתם? כי אני יודע לשלוט במצבי רוח שלי ויודע לשלוט בוויב שלי.
    חוץ מזה שלפעמים אני דואג בעצמי לבוא עם איזה בקבוק ביד ולעשות שמח...
    קודם כל-אחלה מאמרים <3 תודה
    דבר שני-אסור לי אלכוהול כי אני על תרופה שאסור לשתות אלכוהול כשאתה משתמש בה אבל בתכלית האיסור וזה חרא, כי אני פועל יותר טוב עם אלכוהול
    דבר שלישי-אני יכול למשוך מינית מאוד טוב ואני מצליח בזה ועם בנות בכללי. הבעיה העיקרית היא שאני ממש, אבל ממש לא עצמי. (אני משקר אפילו הרבה פעמים) וזה מה שאני רוצה לשנות-גם לא לוותר על האישיות שלי וגם להיות מושך :\
    דבר רביעי- אני לא איש מסיבות ממש (מסיבות נחמדות של ילדים סטלנים כן, לא מסיבות מלאות בערסים "מתודלקים" חסרי מוח ופרחות מכוערות כשאני האשכנזי היחיד שם, ובלי מוזיקה גרועה) , אני איש "להסתובב בפארק-לעשות צחוקים-לנסוע לערים גדולות בארץ עם חברים"... זאת אמורה להיות בעיה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

זה ממש לא בעיה, אני גם לא אוהב ערסים ופרחות, אני לא חושב שיש מישהו שכן, אבל זה לא אומר שאני יוותר על מועדון\מסיבה בגלל שיש שם כאלה. אני פשוט מתרחק מהם וזה הכל.

בקשר למשיכה המינית..אם אתה אומר שאתה כן מצליח, אז תסביר איך..תן לי איזה סוטיאציה שהיית עם בחורה ותתאר איך התנהגת.
    ומה זאת אומרת "ממש לא עצמי"? לא הבנתי את זה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect