נכתב במקור על ידי
shaul5540
תגידו חברים בבקשה, יכול להיות שבמערכת ההפעלה המהוללת ANDROID של ה-LG-OPTIMUS-L3 שקניתי לפני שבוע, אי-אפשר לשים רינגטון אישי למישפחה שלי, כמו בצילצול או ב-אס.אמ.אס או בתיזכורות לוח-שנה?...
בסלולארי הקודם שלי NOKIA701 עם ה-SYMBIAN, יכולתי לשים את השיר "אור" של אלון דה-לוקו לבן שלי אור ולבת שלי סהר שמתי את "קרן סהר" של יהורם גאון ולאישתי שתחייה אלה, שמתי את "אלה אלה" של דפנה ארמוני....
עכשיו אני צריך ליזרוק את הרינגטונים האלה לזבל ולשים להם את הרינגטונים המשעממים שמובנים ב-ANDROID ???...זה לא יתכן דבר כזה...הנוקייה701 שהיתרסק לי על הריצפה, גם עלה לי לפני שנה 800שקל, כמו ה-LG-OPTIMUS-L3 שקניתי לפני שבוע...איך זה ייתכן אסון כזה?....
קניתי את זה ב"באג"(קניון איילון), לא היזמנתי הבייתה מהאינטרנט ולכן אין החזרות....זו הפעם האחרונה שקניתי משהו בחנות.....
-------
מהיום והלאה אני רק מזמין הבייתה עם שליח מהאינטרנט, זה נותן 14יום אפשרות להחזיר אם משהו לא ניראה לכם!!!!....זהו חברים, גמרתי עם ליקנות בחנויות וקניונים....ה'1600
------------------------------------------------
יש לי גירסה 2.3.6 ולבן שלי אור יש גירסת 4.0.3 והוא יכול ליבחור איזה רינגטון שהוא רוצה לקבוצות אנשי-קשר לגלקסי2 שלו....אבל אני עדיין קונה מעכשיו רק מהאינטרנט...