קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני חייב עזרה דחופה.
    על ידי FrostMan בפורום KartRider
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 18:41
  2. בעיה/ the sims 2 חייב עזרה דחופה!!
    על ידי jojo724 בפורום ליגות ומשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-10-2007, 19:42
  3. כנסו חבר'ה אני חייב עזרה דחופה =[
    על ידי Bar בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 11-06-2007, 08:34
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-10-2006, 22:26
  5. בבקשה אני חייב עזרה דחופה
    על ידי ReDevil בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 18:01
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

חייב עזרה דחופה לגבי הסוללה ברייזר שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    16
    נקודות
    50

ברירת מחדל חייב עזרה דחופה לגבי הסוללה ברייזר שלי

יש לי בעיה שהסוללה נגמרת מהר גם על שימוש סביר!
    הבעיה היא שהוא לא מרזיק יותר מ3 שעות!!!!!!
    הוא לא מטעין לי 100% אם הוא מגיע הוא יורד אחרי ניתוק המטען ישר ולא אחרי זמן כל שהו ישר יורד ל99%
    יש לי כרגע אנדרואיד 4.0.4 הרישמי של מוטורולה
    מי שיוכל לעזור לי ונתקל בבעיה כזאת או אחרת זה יעזור לי מאוד.. נסיתי להתקין קבצי בטריה שראיתי באתרים אחרים זה דפק לי תמכשיר! ונאלצתי להלחם על החייה של הפלאפון שלי בבקשה רק מי שהיה לו בעיה כזאת והצליח לתקן אותה! ושירזיק לי כמו שכל פלאפון כזה או אחר מרזיק סוללה.. למה אני הבנתי לפי מה שאנשים אחרים כותבים שיש לו סוללה חזקה מאוד. 1800MHZ אני לא רואה שהיא חזקה אם היא מרזיקה לי רק 3 שעות בלחץ! בבקשה תעזרו לי אני מתחנן זה לא ירזיק לי ליום שלם בבסיס!!
    תודה לעוזרים !!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

האבסורד, שדווקא הגרסה האמריקאית - MAXX מגיעה עם סוללה יחודית.
    בכל מצב, יש לך עדיין אחריות על המכשיר?

(טיפ שתמיד יכול לעזור - תנסה להטעין באמצעות מטען אחר)

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

הונדה, זה בדיוק מה שקורה לי אחי ולצערי גם אני לא מצאתי פתרון נורמלי לבעיה.

מה שאתה כן יכול לעשות זה לנתק את האינטרנט דרך ההגדרות מה שיכול לחסוך המון בבטרייה.

משתמש מתחיל האוואטר של roirahimi
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב׳ה אני אוהב אותך!!!!

שמע גם יש בעיה במכשיר . שמתי את המכשיר לילה שלם במקפיא וזה עזר

משתמש ותיק האוואטר של Eyalnet
    לייקים
    31
    נקודות
    -38
    משפט מחץ
    משרד החיוך קובעה: השמחה מזיקה לעצבות

רק שתיידע שזה מגיע ל100% אז זה עדיין לא גמר להטעין לגמרי לכן תמשיך להטעין עוד איזה 10/15 דקות אחרי זה עד שרשום לך הסוללה טעונה לגמרי או במלואה או משהו כזה..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הנכס היחיד הטוב ביותר שיש לנו הוא המוח שלנו. אם יאומן היטב, הוא עלול ליצור עושר עצום.

אתמול נסעתי איתו בעזרת ה-WAZE לצפון תל אביב והמסך נתקע ללא שום יכולת לסגור את המכשיר או אפילו לאפס אותו.

נשבע לכם שאני כבר לא יודע מה לעשות איתו כי זה לא פעם ולא פעמיים שזה קורה לי עם המכשיר.

הדבר היחיד שאני יכול לעשות במקרה הזה, זה לחכות שהסוללה תתרוקן ושהמכשיר יכבה.

לא יצא לי פעם אחת נורמלית שעשיתי מסלול ב-WAZE והמכשיר נתן לי מסלול ישירות אלא רשם לי שה-GPS לא מוצא אותי מה שלמשתמשי אייפון אצלי בבית אף פעם לא קורה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אברי
    לייקים
    6
    נקודות
    0

כמה זמן המכשיר נמצא אצלך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    16
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה

ציטוט נכתב במקור על ידי oz1987 צפיה בהודעה

מה שאתה כן יכול לעשות זה לנתק את האינטרנט דרך ההגדרות מה שיכול לחסוך המון בבטרייה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי roirahimi צפיה בהודעה
    ציטוט נכתב במקור על ידי Eyalnet צפיה בהודעה
    רק שתיידע שזה מגיע ל100% אז זה עדיין לא גמר להטעין לגמרי לכן תמשיך להטעין עוד איזה 10/15 דקות אחרי זה עד שרשום לך הסוללה טעונה לגמרי או במלואה או משהו כזה..
    ציטוט נכתב במקור על ידי NooBxiTe צפיה בהודעה
    לשים במקפיא זה נשמע מצחיק ומסוכן לדעתי.. (רטיבות) לכן לא אנסה את זה. המכשיר בן 8 חודש אחרי שקניתי מחבר שלי אחריות מאמין שיש אבל מהיצרן לא נסיתי לגשת לאורנג' ולנסות כי אני עשיתי לו את העדכון לבד. והקטע שאין קשר לחכות שיהיה טעינה מלאה "רשום" אני נותן לו גם להטען כל הלילה זה מספיק זמן והוא בחיים לא רושם גם כאשר מגיע ל100%!! הוא עדיין רושם "טוען" השאלה למה זה ככה .. אני כל הזמן מחפש פתרונות כיולים ודברים תוכנות שום דבר לא עוזר לי!! והיה לי מוטורולה DEFY גם לו יש אותו הבעיה לא מטעין עד 100 בחיים לא רושם טעינה הושלמה או מלאה כאשר מנתק 99% יורד ! וכמובן שיש לו DROP בסוללה גם לדפיי ולרייזר בין 55% ישר ל50% שמתי לב אצלי בדפיי יש מ60% ל49% אין לי מושג בשיט למה זה קורה!! אותו הדבר גם מ30% ל20% 10 אחוז פחות!! שזה המון מאוד! ועוד 5 אחוז כאשר הוא על 10% סוללה יורד.. בבקשה בואו נעשה חיפושים בגוגל לא יודע כבר איפה אפשר למצוא את הפתרון לזה! ואין קשר לסוללה לא תקינה כי זה לכולם קורה לדעתי אחרי עדכון גרסה או טעינה לא תקינה למכשיר זאת דעתי

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

אתמול נסעתי איתו בעזרת ה-WAZE לצפון תל אביב והמסך נתקע ללא שום יכולת לסגור את המכשיר או אפילו לאפס אותו.

נשבע לכם שאני כבר לא יודע מה לעשות איתו כי זה לא פעם ולא פעמיים שזה קורה לי עם המכשיר.

הדבר היחיד שאני יכול לעשות במקרה הזה, זה לחכות שהסוללה תתרוקן ושהמכשיר יכבה.

לא יצא לי פעם אחת נורמלית שעשיתי מסלול ב-WAZE והמכשיר נתן לי מסלול ישירות אלא רשם לי שה-GPS לא מוצא אותי מה שלמשתמשי אייפון אצלי בבית אף פעם לא קורה.
    כי לא הדלקת את ה-GPS בשביל שהוייז ימצא אותך, ציפית שהוא ימצא אותך עם האינטרנט?!

ציטוט נכתב במקור על ידי HONDA16 צפיה בהודעה
    לשים במקפיא זה נשמע מצחיק ומסוכן לדעתי.. (רטיבות) לכן לא אנסה את זה. המכשיר בן 8 חודש אחרי שקניתי מחבר שלי אחריות מאמין שיש אבל מהיצרן לא נסיתי לגשת לאורנג' ולנסות כי אני עשיתי לו את העדכון לבד. והקטע שאין קשר לחכות שיהיה טעינה מלאה "רשום" אני נותן לו גם להטען כל הלילה זה מספיק זמן והוא בחיים לא רושם גם כאשר מגיע ל100%!! הוא עדיין רושם "טוען" השאלה למה זה ככה .. אני כל הזמן מחפש פתרונות כיולים ודברים תוכנות שום דבר לא עוזר לי!! והיה לי מוטורולה DEFY גם לו יש אותו הבעיה לא מטעין עד 100 בחיים לא רושם טעינה הושלמה או מלאה כאשר מנתק 99% יורד ! וכמובן שיש לו DROP בסוללה גם לדפיי ולרייזר בין 55% ישר ל50% שמתי לב אצלי בדפיי יש מ60% ל49% אין לי מושג בשיט למה זה קורה!! אותו הדבר גם מ30% ל20% 10 אחוז פחות!! שזה המון מאוד! ועוד 5 אחוז כאשר הוא על 10% סוללה יורד.. בבקשה בואו נעשה חיפושים בגוגל לא יודע כבר איפה אפשר למצוא את הפתרון לזה! ואין קשר לסוללה לא תקינה כי זה לכולם קורה לדעתי אחרי עדכון גרסה או טעינה לא תקינה למכשיר זאת דעתי
    הבעיה שלך זה שהתקנת קבצים שאין להם שום מקור אמין ובחיים לא שמעתי על פיתרון של "התקנת קבצי בטריה"...

תאפס את המכשיר שלך דרך איפוס הגדרות יצרן ואולי גם תקנה סוללה חדשה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כל מה שרשמת כאן קורה בדיוק גם לי, המכשיר הזה מתחיל לייאש אותי כבר. יש לי אותו עוד מעט קרוב לשנה-קניתי אותו במרץ שנה שעברה.

ויש לו ממש שלל בעיות- בטרייה מצחיקה, בעיות קליטה(שזה לדעתי מה שעושה לי את הבעיות כשאני מפעיל WAZE) והמסך נתקע מדי פעם.

אולי אעבור לחברות אחרות-HTC, LG, Samsung כי זה כבר ממש מתחיל להציק לי.

הדבר הראשון שאני עושה לפני שאני פותח את ה-WAZE זה לפתוח את ה-GPS, וגם במקרה ולא הדלקתי- אז ה-WAZE נותן לי התראה שה-GPS לא פתוח ושאין אפשרות לקבל את המסלול שאני רוצה אחי.
    נערך לאחרונה על ידי oz1987; 15-02-2013 בשעה 14:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    16
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה

ציטוט נכתב במקור על ידי roirahimi צפיה בהודעה
    ציטוט נכתב במקור על ידי Eyalnet צפיה בהודעה
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Bean צפיה בהודעה

הבעיה שלך זה שהתקנת קבצים שאין להם שום מקור אמין ובחיים לא שמעתי על פיתרון של "התקנת קבצי בטריה"...

תאפס את המכשיר שלך דרך איפוס הגדרות יצרן ואולי גם תקנה סוללה חדשה.
    כל מה שרשמת כאן קורה בדיוק גם לי, המכשיר הזה מתחיל לייאש אותי כבר. יש לי אותו עוד מעט קרוב לשנה-קניתי אותו במרץ שנה שעברה.

ויש לו ממש שלל בעיות- בטרייה מצחיקה, בעיות קליטה(שזה לדעתי מה שעושה לי את הבעיות כשאני מפעיל WAZE) והמסך נתקע מדי פעם.

אולי אעבור לחברות אחרות-HTC, LG, Samsung כי זה כבר ממש מתחיל להציק לי.

הדבר הראשון שאני עושה לפני שאני פותח את ה-WAZE זה לפתוח את ה-GPS, וגם במקרה ולא הדלקתי- אז ה-WAZE נותן לי התראה שה-GPS לא פתוח ושאין אפשרות לקבל את המסלול שאני רוצה אחי.
    וואלה אחי זה לא קשור בכלל לסוללה זה משו במכשיר עצמו.. נסיתי לעשות הגדרות יצרן (שחזור) לא עזר ואין קשר בכלל להאפליקציות בו אני יצלם לך תמונות מסך הפלאפון נקי! חוץ מוואטסאפ פייסבוק ועוד כמה תוכנות זהו.. חוץ מזה ממש נקי! בבקשה אני חיייב את העזרה הזאת זה לא מספק לי חצי יום שימוש! זה כולה שלוש שעות בלחץ!!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    53
    נקודות
    50
    משפט מחץ

וואלה אחי זה לא קשור בכלל לסוללה זה משו במכשיר עצמו.. נסיתי לעשות הגדרות יצרן (שחזור) לא עזר ואין קשר בכלל להאפליקציות בו אני יצלם לך תמונות מסך הפלאפון נקי! חוץ מוואטסאפ פייסבוק ועוד כמה תוכנות זהו.. חוץ מזה ממש נקי! בבקשה אני חיייב את העזרה הזאת זה לא מספק לי חצי יום שימוש! זה כולה שלוש שעות בלחץ!!
    זה בהחלט משהו מובנה במכשיר, אני כבר החלפתי פעם אחת סוללה אחרי שהתקיעה הראשונה של המכשיר הגיעה אחרי כמה שבועות שקניתי אותו וזאת הסיבה שבאורנג' נתנו לי "שאולי קרה משהו עם הסוללה", לקחו אותו לתיקון כמה ימים החליפו לו סוללה ולצערי מאז שום דבר לא היטיב ולא השתנה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    16
    נקודות
    50

זה בהחלט משהו מובנה במכשיר, אני כבר החלפתי פעם אחת סוללה אחרי שהתקיעה הראשונה של המכשיר הגיעה אחרי כמה שבועות שקניתי אותו וזאת הסיבה שבאורנג' נתנו לי "שאולי קרה משהו עם הסוללה", לקחו אותו לתיקון כמה ימים החליפו לו סוללה ולצערי מאז שום דבר לא היטיב ולא השתנה.
    כן, השאלה אם אני הולך לטכנאי או לאורנג' ואומר להם את המקרה אם הסוללה אם הם יודעים מה לעשות כדי להחזיר אותה לחיים הטבעים שלה.. יש לך אחריות במקרה? תנסה לגשת אליהם אם התקלה הזאת אם זה יעבוד אני ינסה גם בכל זאת למרות שאין לי אחריות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אברי
    לייקים
    6
    נקודות
    0

תעשה את כל סוגי הWIPE

משתמש מתחיל
    לייקים
    16
    נקודות
    50

תעשה את כל סוגי הWIPE

נסיתי.. כולל צריבה רום מחדש.. כאילו חסר לו קובץ או צריך להחליף קובץ

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,437 | הודעות: 8,204,030 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect