מאוד אהבתי את התוספת של השיפור עצמי בפיקאפ, אין לי כוח לספר לכם מי אני איך קוראים לי ומאיפה באתי (כרגע) יכול להיות שבקיץ כשאהיה חתיך ושזוף וחטוב אפילו יתאפשר לכם לראות תמונה שלי בלייב..... אתם יודעים מה? אפילו יותר טוב מתמונה! יהיה לכם אפילו את האפשרות לראות וידאו שלי מתאמן בחדר כושר!..... אך כל זאת בקיץ!
אני רק יספר שאני בן 19 ומשרת בצבא כבר חצי שנה בתפקיד הכי מקומבן בצה"ל בבסיסים סגורים אבל עד לפני חודש הייתי לוחם.
ואלו הם המטרות שלי עד לסיום הצבא:
להיות שרירי וחטוב משהו סטייל טיילור לאונטר אולי קצת יותר גדול
לדעת אנגלית ברמה גבוהה
לדעת שפות תכנות לבניית אתרים
לדעת לעצב אתרים
להיות רווחי בשוק ההון (ואני לא מושפע מ-dashbrain הזה אני בתחום הכסף באינטרנט ממזמן)
היכולת לרוץ מרתון (כרגע אני רץ 6 ק"מ)
לדעת קצת על כוח ההשפעה על אנשים ואיך אנשים חושבים וכל התחום הזה מאוד מעניין אותי
לסיים צבא ולהעתיק את מגורי לחו"ל אם אני יהנה שם אני ישאר לגור ואם לא נחזור לארץ: )
ועכשיו הבעיות שמפרידות ביני לבין הגעתי ליעד:
1.בחדר כושר בבסיס אין מכשירים יותר מדי מתקדמים ומאמן שיבנה לי תוכנית אימונים או יסביר לי איך עושים כל תרגיל כמו שצריך ואני לא מכיר יותר מדי תרגילים שאני יודע לעשות בעצמי ולכן זה קשה מאוד להתקדם.
ועכשיו לבעיה השנייה שקשורה לתזונה, עם כמה שזה נשמע מוזר בגלל שאני בתפקיד מקומבן אז אני יכול ללכת למטבח בבסיס ולאכול כמה שבא לי ממה שבא לי ומתי שבא לי שזה אומר חלבונים כמו קוטג' טונה ביצים ירקות וכו' יש לי חופשי אבל בבית יש לי רק מאכלים כמו פיצות בורקסים וכל החרא הזה ובגלל שאני רעב ואין אופציות אחרות אני פשוט אוכל והורס את כל החיטוב ובגלל שזה תפקיד של חמשושים ואפטר אז אני נמצא לרוב בבית ולא בבסיס.
2.בעיקרון יש לי את הרעיונות לאתרים וכו' אבל בגלל שאין לי כסף להשקיע לאנשים שיעשו לי את העבודות שזה אומר לבנות את האתרים ולכתוב לי את התוכן לאתרים שברצוני להקים אני חייב ללמוד לעשות הכל בעצמי זאת אומרת שאני צריך ללמוד אנגלית ברמה ממש גבוהה במיוחד בכתיבה וזה מאוד קשה שאין לך תוכנית לימודים מסודרת וכסף למורים פרטיים
ושפות תכנות זה פי כמה יותר קשה.
3. שוק ההון ממש מעניין אותי ואפילו שילמתי לאיזה מישהו שהראה "הוכחות" שלו באינטרנט שהוא מרוויח עשרות אלפי דולרים בחודש משוק ההון בשיטה "פשוטה" ואחרי שהוא לימד אותי לא הצלחתי להרוויח כלום עם השיטה שלו פעם היא עבדה ופעם לא אבל בגלל שכל רווח בעסקה הייתה 9 פיפס וכל הפסד היה 27 אז יצא שהייתי בהפסדים קיצר חרטא רצינית. זה אפשרי בכלל להרוויח בשוק ההון לאורך זמן ובצורה קבועה?
תודה

ציטוט ההודעה