נכון דוגמניות יוצאות רק עם מקריחים... גם אם הם עניים וביישנים- אם הם מקריחים!!! הם שובים את הבנות.
נכון דוגמניות יוצאות רק עם מקריחים... גם אם הם עניים וביישנים- אם הם מקריחים!!! הם שובים את הבנות.
|
|
עזוב, אני יכול להביא לך את הדוגמא הקלאסית של זיז והחברים שלו אבל אני לא אביא,
אני אביא תמונה של מישהו שנראה ממוצע אפילו ממוצע מינוס כי הפנים שלו די מעוותות כנראה מהעודף משקל שהיה לו לפני זה.. ותראה איזה שינוי. מבנאדם שנראה כמו אחד שמאונן כל היום לאחד שנראה אחלה גבר ואשכרה בא לך לצאת איתו לבירה עם בנות וחברים..
התדמית שלך משדרת תמונה כלשהי, וגוף מחוטב ומעוצב משדר "אני משקיע בעצמי" , והבונוס הוא שאתה לא רק משדר את זה אלא אתה אשכרה נראה טוב, מחוטב, גדול ,בקיצור נראה טוב. ובונוס המנצח זה פנים מנצחות, אם יש לך פנים בנוסף לגוף לקחת את הקופה.
בגלל זה, לעבוד במכון כושר א לפתח גוף בצורה כלשהי כן יביא לך בחורות בדרך קסם.
![]()
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:18.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:33.
אני לא מושפע מטיילר ולא מהדיבור של זיז (אין לי מושג איך זיז מדבר אגב) ואין שום רע בחצי אנגלית..אני דובר אנגלית, למה שאני לא יכתוב אותה?
בולשיט, אין סקר שנשים מעדיפות או לא מעדיפות שרירנים.
זה פשוט סוג של סטטיסטיקה שדיי ברורה וידועה לכולם, אם אתה לא רוצה להאמין לזה...בחירה שלך, אבל אל תגיד שזה לא קיים.
איזה אידיוטים במקום להמשך לאנשים שצריך להמשך אליהם נמשכים לזיז אוחצ'ה דו מיני עם גוף יפה
נו, איך זה קשור לטיילר ולזיז? אומנם טיילר חושב כמוני אבל זה לא שאני מושפע ממנו יאהבל.
אני חושב כמוהו אבל בדיוק כמוהו יש עוד המון אנשים שחושבים ככה, אין לזה שום קשר ללהיות מושפע ממנו.
אנשים לא חושבים שלהתנפח יביא להם בנות, אנשים יודעים שאם הם יראו טוב זה יעזור להם בהמון תחומים וגם עם נשים.
זה שאתה עצלן ואין לך כח לשפר את עצמך לא אומר שכולם כמוך. אתה לא רוצה להשתפר? אתה לא רוצה להראות טוב? בעיה שלך, אל תגרור אחרים איתך.
שרירים לא מביאים בנות, שרירים מביאים גוף יפה ואסטתיקה, וזה מביא לך אחלה של תוצאות בכל דבר בחיים.
אז? תחשוב כמה הממוצע התותח הזה היה מביא כשהוא גם עם גוף יפה.
מבין מה אני אומר? לפתח גוף יפה זה לא הדבר הכי חשוב- זה נועד לשיפור תוצאות _בכללי, לא רק עם בנות), אותו דבר לגבי לטפח את עצמך ולהריח טוב לדוגמא.
אם אתה תותח כשאתה מסריח ועם שיער לא מחמיא ושחיף ולבן והכל.... תאר לך איזה תותח תהיה כשתהיה שחום עם גוף יפה, תספורת מחמיאה וריח טוב.