היום היה בבצפר שלי איזה אחד שבא להרצות, שטוען שהוא היה מפקד או משהו כזה בלשכת גיוס. אז קיצור, שאלתי אותו איך אני יכול לבדוק מתי יגיע לי כבר צו ראשון, כי לפי מה שהבנתי, היה אמור להגיע לי ב-16.6, לפני 4 חודש. קיצור, הוא שאל אותי מה התאריך לידה הלועזי שלי (08/04/96) ואז הוא חשב שנייה ואמר שאני צריך לקבל זימון ניסן (ניסן זה החודש לידה העברי שלי), זתומרת לקבל את הצו בחודש הבא (מרץ) והתאריך זימון יהיה אחרי פסח. מישהו יודע איך הוא ידע את זה? ואם זה אמין וניתן לסמוך על כך שחודש הבא יהיה לי צו ראשון? כי אני רואה את כולם כבר אחרי צו ראשון, ורק אני עוד בלי (ואל תשגעו אותי עם המשפט הקבוע שאני שומע של "אל תדאג, הצבא לא שוכח אף אחד, אתה תקבל צו ראשון", כי אני יודע שאני אקבל, אני לא מטומטם, אבל נמאס לי לחכות! יאללה, שהעניינים יתקדמו כבר!).
ועוד שאלה... לגבי המקצוע עיסוק בשירות הצבאי. יש רק 2 דברים שמעניינים אותי ואני יכול לראות את עצמי משרת בהם - או חובש (שאני מת להיות, אני אפילו מתנדב במד"א בתור מגיש עזרה ראשונה ומת להגיע לקורס חובשים/חובשים בכירים), או טכנאי מחשבים (שזה מקצוע שמעניין אותי טיפה פחות מהמקצוע של החובש, אבל נורא חשוב לי לקבל אותו בצבא. לפני שנתיים בערך חברת סיסקו, חברה לייצור שרתים, ארגנה פרויקט בעיר שלי שהיא לקחה תלמידים מכמה בתי ספר בעיר, והעבירה אותם קורס טכנאי מחשבים ורשתות, שבסופו קיבלנו תעודת טכנאי מחשבים ורשתות מקורית של סיסקו). אם אני מסמן במנילה בעדיפות הכי ראשונה את הטכנאי מחשבים, ובעדיפות מתחת את החובש, מה הסיכויים שיבחרו אותי לעבוד במחשבים? כי פשוט אמרו לי שתמיד יש מחסור בחובשים בצבא, וכמעט תמיד מקבלים לקורס חובשים את מי שמבקש. וגם יש בכלל אפשרות לעבוד ולהתעסק במחשבים שם? כי אחד שהיה איתי בקורס התקבל לטפל ברשתות, אבל לא מעניין אותי רשתות, זה סתם עוד שטות שלימדו אותנו בקורס (אני יודע שזה לא ממש שטות וחשוב מאוד בהרבה מקומות, אבל מבחינתי זה חרטא ואני לא רוצה להתעסק בזה).

ציטוט ההודעה