קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צו ראשון , גיוס , זימונים וכד הכל פה .
    על ידי Ravid בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-01-2012, 14:40
  2. מאמר על צו ראשון[אני כתבתי]
    על ידי kill_boy בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 03:28
  3. [ידיעה] ציון ראשון ל Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:19
  4. צו ראשון
    על ידי Balas בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 03:56
  5. בבוקר יום ראשון של בצפר :( :(
    על ידי Bboy_Mastik בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 07:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

צו ראשון (16.10)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי, לא?
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נמחץ למוות

Question צו ראשון (16.10)

היום היה בבצפר שלי איזה אחד שבא להרצות, שטוען שהוא היה מפקד או משהו כזה בלשכת גיוס. אז קיצור, שאלתי אותו איך אני יכול לבדוק מתי יגיע לי כבר צו ראשון, כי לפי מה שהבנתי, היה אמור להגיע לי ב-16.6, לפני 4 חודש. קיצור, הוא שאל אותי מה התאריך לידה הלועזי שלי (08/04/96) ואז הוא חשב שנייה ואמר שאני צריך לקבל זימון ניסן (ניסן זה החודש לידה העברי שלי), זתומרת לקבל את הצו בחודש הבא (מרץ) והתאריך זימון יהיה אחרי פסח. מישהו יודע איך הוא ידע את זה? ואם זה אמין וניתן לסמוך על כך שחודש הבא יהיה לי צו ראשון? כי אני רואה את כולם כבר אחרי צו ראשון, ורק אני עוד בלי (ואל תשגעו אותי עם המשפט הקבוע שאני שומע של "אל תדאג, הצבא לא שוכח אף אחד, אתה תקבל צו ראשון", כי אני יודע שאני אקבל, אני לא מטומטם, אבל נמאס לי לחכות! יאללה, שהעניינים יתקדמו כבר!).
    ועוד שאלה... לגבי המקצוע עיסוק בשירות הצבאי. יש רק 2 דברים שמעניינים אותי ואני יכול לראות את עצמי משרת בהם - או חובש (שאני מת להיות, אני אפילו מתנדב במד"א בתור מגיש עזרה ראשונה ומת להגיע לקורס חובשים/חובשים בכירים), או טכנאי מחשבים (שזה מקצוע שמעניין אותי טיפה פחות מהמקצוע של החובש, אבל נורא חשוב לי לקבל אותו בצבא. לפני שנתיים בערך חברת סיסקו, חברה לייצור שרתים, ארגנה פרויקט בעיר שלי שהיא לקחה תלמידים מכמה בתי ספר בעיר, והעבירה אותם קורס טכנאי מחשבים ורשתות, שבסופו קיבלנו תעודת טכנאי מחשבים ורשתות מקורית של סיסקו). אם אני מסמן במנילה בעדיפות הכי ראשונה את הטכנאי מחשבים, ובעדיפות מתחת את החובש, מה הסיכויים שיבחרו אותי לעבוד במחשבים? כי פשוט אמרו לי שתמיד יש מחסור בחובשים בצבא, וכמעט תמיד מקבלים לקורס חובשים את מי שמבקש. וגם יש בכלל אפשרות לעבוד ולהתעסק במחשבים שם? כי אחד שהיה איתי בקורס התקבל לטפל ברשתות, אבל לא מעניין אותי רשתות, זה סתם עוד שטות שלימדו אותנו בקורס (אני יודע שזה לא ממש שטות וחשוב מאוד בהרבה מקומות, אבל מבחינתי זה חרטא ואני לא רוצה להתעסק בזה).

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

א. אל תחכה לצו ראשון
    ב. לא יהיה לך במנילה "טכנאי מחשבים"
    ג. אולי יהיה לך חובש אם יהיה..

ד. לך תהיה חובש בהצלחה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי, לא?
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נמחץ למוות

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    א. אל תחכה לצו ראשון
    ב. לא יהיה לך במנילה "טכנאי מחשבים"
    ג. אולי יהיה לך חובש אם יהיה..

ד. לך תהיה חובש בהצלחה
    א. מה זה אל תחכה לצו ראשון? אני כבר מת שיגיע!!! בא לי להתגייס כבר.
    ב. אז מה יהיה שקשור למחשבים? אם לא יהיה, איך אני אומר להם שאני רוצה לעסוק במחשבים?
    ג. נראה לי שיהיה, לא? מה כן יהיה?
    ד. אני מת להיות חובש, אבל זה רק אם לא יתנו לי תפקיד במחשבים.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי HereForQNA צפיה בהודעה
    א. מה זה אל תחכה לצו ראשון? אני כבר מת שיגיע!!! בא לי להתגייס כבר.
    ב. אז מה יהיה שקשור למחשבים? אם לא יהיה, איך אני אומר להם שאני רוצה לעסוק במחשבים?
    ג. נראה לי שיהיה, לא? מה כן יהיה?
    ד. אני מת להיות חובש, אבל זה רק אם לא יתנו לי תפקיד במחשבים.
    כשתתגייס אתה תחזור בך. אני לא יודע איך פועלת הפרצדורה בצה"ל של קבלת תפקיד במחשבים. אולי בראיון בצו ראשון או משו אתה יכול להגיד אני רק מחשבים או משו כזה. ככה סתם זה לא יופיע לך במנילה במיוחד לא כשאתה בעל פרופיל קרבי. הסיכוי היחידי שלך למחשבים הוא ללכת למיונים (אם לא קיבלת אתה יכול לנסות לבקש) לתפקידי ממרם\מודיעין או משו.

אני הגעתי לתפקיד מחשבים רק כי נשרתי מהתפקיד שהתגייסתי אליו ואחר כך קיבלתי מה שרציתי..
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי, לא?
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נמחץ למוות

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    כשתתגייס אתה תחזור בך. אני לא יודע איך פועלת הפרצדורה בצה"ל של קבלת תפקיד במחשבים. אולי בראיון בצו ראשון או משו אתה יכול להגיד אני רק מחשבים או משו כזה. ככה סתם זה לא יופיע לך במנילה במיוחד לא כשאתה בעל פרופיל קרבי. הסיכוי היחידי שלך למחשבים הוא ללכת למיונים (אם לא קיבלת אתה יכול לנסות לבקש) לתפקידי ממרם\מודיעין או משו.

אני הגעתי לתפקיד מחשבים רק כי נשרתי מהתפקיד שהתגייסתי אליו ואחר כך קיבלתי מה שרציתי..
    לא ידעתי שעוד מגיבים לאשכול הזה (אני פעיל במקור בפורום אחר בכלל, נרשמתי לפה רק בשביל לשאול גם כאן). אפשר לנעול, קיבלתי כבר צו.

משתמש כבוד האוואטר של RedJack
    לייקים
    231
    נקודות
    876

ציטוט נכתב במקור על ידי HereForQNA צפיה בהודעה
    לא ידעתי שעוד מגיבים לאשכול הזה (אני פעיל במקור בפורום אחר בכלל, נרשמתי לפה רק בשביל לשאול גם כאן). אפשר לנעול, קיבלתי כבר צו.
    לגבי השאלה שלך, קורס חובשים קורה אחרי הגיוס, בזמן או אחרי הטירונות (רק יחידות מיוחדות עלולות לעשות לפני). זה שאתה מתנדב במד"א (ועשית קורס 60 אני מניח), יתן לך יתרון מאוד גדול בקבלה לקורס (אפילו שכמו שאמרת, כולם יכולים לצאת לקורס בלי בעיה).
    התכנאי מחשבים, זה תלוי איפה אתה רוצה להיות כזה, אם יש לך פרופיל קרבי, אתה יכול רק להתקבל למודיעין. אחרת זה לא יצא לך (במידה ויש לך פרופיל קרבי).
    הנתונים שלך בצו ראשון, די מגדירים את האפשרויות שלך בצה"ל בתקופה הראשונה. אם אתה לא נחשב למתאים (קב"א\דפ"ר), אז שלח להם מכתב לחריג.
    תזכור שמיונים שם קשים, כך שמומלץ ללמוד על הנושא לפני. אם יש לך פרופיל נמוך, אז הסיכוי להתקבל לתכנאי מחשבים הרבה יותר גבוהה, יש אפשרות לבקש ב"יום המאה".
    שיהיה לך בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect