מה זה משנה איך אתה מחשיב את עצמך?
אתה הייתי מחשיב מישהו למשהו כשהוא לא במצב הכי מזהיר ובשיא שלו? לא.
מה זה משנה איך אתה מחשיב את עצמך?
אתה הייתי מחשיב מישהו למשהו כשהוא לא במצב הכי מזהיר ובשיא שלו? לא.
|
|
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:33.
אל תענה לי כמו ילד קטן פולו..נו בחייאת..
ברור שיש לך חברים שאתה חושב שהם מדהימים פה זה לא העניין.
כשאתה יודע שיש מישהו שהולך עם חליפה עם רולקס ומניע כל בוקר את הלקסוס שלו..אתה יודע שהוא לא סתם עוד איזה מישהו מהחבר'ה. על זה אני מדבר.
למי אמרתי שהוא לוזר זה למי שאמר לו שהוא חולם, מי שלא חולם לא מצליח.
ואתה לוזר אם אתה מעיז לעצור אותו לנסות לעשות משהו שהוא רוצה לעשות, הוא לא מדבר על כסף ובחורות הוא מדבר על משהו לא כזה קשה.. אתם חרא של אנשים במקום לדרבן אותו ולהגיד יאללה קדימה כל הכבוד ולעזור לו בטיפים אתם קוטלים אותו.
תלמדו לקח לחיים מי שלא חולם לא מגיע רחוק
איכככ..
אני לא סובל אנשים שמסתובבים עם רולקס ואיזה חליפה יקרה, הם נראים כמו חבורה של קופים שנראים אותו דבר. לא שווים כלום.
וגם אני לא סובל לקסוס אז...
אנשים שמתלבשים יפה, וכשהם באים, כל החדר שם לב אליהם, יש להם כריזמה חזקה, יש להם מציאות חזקה מאוד ומושכת מאוד, והם מדברים עם כולם ואנרגטים ושמחים יותר מכולם...הם אנשים הרבה יותר שווים מאיזה קוף עם חליפה.
גם אם תגיד שלא, כשאתה רואה אדם כזה אתה אוהב אותו יותר ומעריך אותו יותר.
כסף לא שווה כלום אם אתה לא שווה כלום כבנאדם.
אתה חי בסרט אחי, ואי אתה עובד במקדונלדס מרוויח 20 שקל לשעה ומשחק אותה מיליונר יאו יסוסססס יתותח אתה הולך להשקיע בשוק ההון גם כמו טיילר ? שניכם אלילים פאקקק אתם הולכים להרוויח מיליונים בגלל שאתם מתאמנים במכון כושר ואתם הולכים לקבל כריזמה עם זהה,
GIVE ME SOME POPCORN BITCHES
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.
I could'nt said that better.
בן אדם מצליח בחיים שלו, גם מהפאן החברתי, גם מהפאן הכלכלי, גם מהפאן הרווחי וגם בגלל מי שהוא בזכות עצמו..הוא בן אדם מוערך.
אבל, אם נגיד יש לך חבר טוב שמאד מאד מצליח ואתה רוצה שחבר אחר טוב שלך יתחבר אליו ויאהב אותו...מה אתה תרצה להגיד לו?
אתה תגיד לו שגם הוא אוהב את אותם הדברים, יש לכם דברים משותפים ביחד, הוא מצליחן והכל...למה? כי ככה אנחנו, זה העולם. אנשים בדרך כלל נמדדים לפי ההישגים שלהם.
אגב, המקום הכי הכי מוחצן שיש לזה, זה הקורות חיים שלך שתכתוב כדי להתקבל לעבודה.
בקורות חיים אתה חייב לכתוב את ההישגים שלך בצורה הכי יפה, הכי מוחצנת והכי מושכת שאפשר..ככה זה קורות חיים.
רודני אוברפאור למה מי אתם בכלל? אוברפאור אתה חושב שאתה איזה מיליונר? מה כבר עשית בחיים מה?? איפה היית??? מה עשית מההההה כמה כסף ישך?
למה אתה כל כך אנטי? למה אתה כזה נגד כל חברי הפורום? מה יש לך?
מה אכפת לך מה עשינו בחיים שלנו ומה השגנו? תכלס, למה זה מעניין לך תזין? גם לא לי מעניין מה כל אחד השיג פה..כולם על הזין, לא מזיז לי מה כל אחד עושה פה ומה כל אחד השיג..זה פורום. זה הכל.
מה בכלל את מתערבים בחיים של אחרים? כל אחד ומה שבשבילו הישג.
יש לי חבר שבשבילו להיות לנצח נצחים עם בחורה אחת ולמצוא את המושלמת שלו כבר בתחילת דרכו זה ההישג האמיתי בשבילו. הוא לא רוצה מסיבות, סטוצים, לא חשוב לא ניסיון מיני- בשבילו סקס מסמל אהבה- ואני מעריך אותו על זה שהוא לא מדרדר אחרי רוב הגברים שהיו קוראים לו נקבה. כי הוא הכי תותח, הוא שם זין על כולם... גם אם המטרה שלו שונה משלי. תפסיקו לשפוט אנשים- איש איש ומטרתו.
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-11-2018 בשעה 00:19.