קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פריקה..עוד אחת כן כן..כבר נמאס לי לכתוב תמילה הזאת
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 03:13
  2. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 00:40
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2006, 00:13
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 99 מתוך 99

די כבר נמאס להיות גרוע עם בנות כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק INCEL RAGEEEEEEEEEEE - עמוד 7

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 02:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

גם אני הייתי בטוח שהאלה שכן מצליחים לדבר עם בנות איכשהו עושים את זה בצורה שונה ממני ובגלל זה הם מצליחים..אבל זה לא עובד ככה באמת.

ברגע שהתחלתי בעצמי לנסות באמת פשוט להתחיל עם בחורה, בלי כל הבולשיט של "תתחיל איתה אבל אל תראה לה שאתה רוצה" או כל הבולשיט האחר של "היא כוסית אז היא לא תשים עלייך" פשוט שמתי זיןןןןןןןןןןןןןןן ענקקקקקקקקקקק על הכל..על כולם, ופשוט הלכתי על זה ויהי מה! מה אכפת לי? מה אני יכול כבר להפסיד? מה זה משנה? רק טוב יכול לצאת מזה!

טיילר, בגלל שאני אוהב אותך, יש לי משימה בשבילך (למרות שאני לא מאמין שבאמת תעשה את זה, כי זה פאקינג פורום וזה בולשיט..אבל Who gives a damn fuck??)

אני רוצה שבמועדון\מסיבה\פאב\הופעה הבאה שתצא, אני רוצה שתיגש לבחורה (לא איכפת לי מי ואיך היא נראית) , תגע בה נגיעה קלה בכתף או בזרוע ותגיד "Hi there..." ותעשה את הדבר הבא עם העיניים: תסתכל לה על העיניים, תוריד את המבט לשפתיים שלה לאיזה שנייה וחצי ותעלה חזרה. וכמובן תחייך.

היא תענה בHi חזרה או לא משנה מה, אבל אל תנסה לשדר משהו שהוא לא אתה! פשוט תעמוד מולה, תהנה מהרגע ותחייך ופשוט תפתח שיחה אבל אל תתייחס לדברים אחרים שקורים מסביב..ואל תתנהג כמו טיילר טיפוסי..פשוט תיהיה איתה באותו הרגע ותהנה.
    אתה יכול נגיד-
    Hi there
    Hi...
    I'm tyler \ Im tyler, nice to mee tyou\ where you from? \ you look nervous! chill haha

פשוט זרום, אני לא יכול להסביר כל דבר..

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אין לי דיבור חמוד ויפה עשיתם ממני קוקסינל...יש גבול בין NICE GAY שמנסה להתחבב לכולם לאנס שאומר למישי "למצוץ לו". סתם לא הבנתי תהודעה שלך כמו שצריך...

פולו אתה כנראה לא הסתובבת עם הבנות שאני הסתובבתי איתן, ערסיות הן לא תהיה בטוח...פשוט אם אתה נופל על מישי עם יציאה של אנס, בעיקר בזמן נקרא לזה "לא טוב" שהיא צריכה משו אחר במקום, אתה נחשב כמת, אבל שוב, לא הבנת אותי ואני לא הבנתי אותך. ואני לא מדבר עליך דווקא, אני מדבר על כאלה שכן אפשר לגעת בהם כי תכלס רוב האכלוסיה היא ככה. במקומות שאני הולך אני מכיר רק מעטים שבאמת אי אפשר לגעת בהם. ואני עדיין לא במעמד כזה פה (אבל אני מתקדם אליו לאט לאט, בזה לשם שינוי יש לי נסיון)

שוב, לא באמת אכפת לי מהתגובה שלה כל עוד היא לא אחת מהסוג שציינתי אבל הבנות האלה נדירות גם ככה ועוד לא יצא לי לראות פה מקרים כאלה אם אני אהיה כנה איתך, אפילו בישראל לא, זה היה רק במעגלים שהסתובבתי איתם.

בכל מקרה ננסה את מה שאמרת רודני. אגב אני תמיד מסתכל לעיניים ולשפתיים, ככה שזו לא בעיה.

במקרה הרע אני אפול על איזו מסוממת בקריז והיא תחתוך לי תגרון, YOLO.

הגיע הזמן להוציא את התותחים הכבדים מהתיק לסופש הזה..ועל התותחים האלה אתה מרגיש מלך העולם לקצת זמן ולא באמת אכפת לך לצאת אנס או האם "יביכו אותו או ירביצו לו".

קיצר מחר אני כנראה יוצא, לא בטוח עדיין צריך לראות אם אני אחלים לגמרי.
    מה שכן שכחתי לבקש פייסבוק מאיזה אחד פה שמקושר לתחת של כל אחד ולכל הכוסיות שיש פה חח כל כוסית שאני מכיר הוא מכיר, מקווה שבסופש הזה אני יראה אותו למה הבנאדם תופס ממני SICKKUNT.

קיצר אם אני יוצא, I WILL LET U KNOW ואני גם אספר לכם איך הלך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני ממליץ לך לקלוט מישהי ולהבטיח לעצמך שאתה מסיים איתה את הערב. אם אתה SICKCUNT נעול מטרה כמו שאתה אומר... אתה תביא אותה. רק תהיה בטוח במאה אחוז שאתה הולך להביא אותה, ואתה תביא.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

GOT A HAIRCUT TODAY

U KNOW WHAT THAT MEANS BRAHS?

THAT MEANS IM GONNA GET SOME MAD PUSSY TOMORROW YO

אין כוח להביא תמונה, דמיינו לכם בראש ASIAN HAIRSTYLE עם שפיצים, זנבות ארוכות, פוני לצד ובכללי סגנון של SICKKUNT

BISHES GONNA MIRE

והתותחים הכבדים בכיס מחכים ללילה של מחר

קיצר אני SICKKUNT וההייטרים ממשיכים לקבל BUTTHURT מהטרולינג שלי

haters gonna hate, mirers gonna mire and aspergers gonna assburger
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-02-2013 בשעה 05:37.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

והנה ככה אני נראה

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...50#post7770450

MIRERS GONNA MIRE

איזה חתיךךךךךךךך אם הייתי בחורה הייתי זורם איתך איך יכול להיות שאתה לא מזיין כוסיות עם אף כזה?! ועוד בארה"ב?! חחחחח

ועכשיו ברצינות אחי אני קיבלתי משו כמו איזה 100 קוקבלוקים נראלי בחיים ואני לא מגזים... אה ו15 קוקבלוקים בערך אחרי שכבר הייתה איזה נשיקה או "זרימה" ככה שאני הכי מבין את מה שאתה אומר כאן, יש מצב יש לך פשוט מזל חרא כמו שלי חחח, וכן אני מודה גם לי קשה לזיין בנות באותו הערב אלא אם כן הן זורמות עם כל אחד, או אם הן לא מפה (תיירות וכו'), אבל אם בעולם שלנו לא היה את הקטע של לזיין... היה רק "לנשק" כבר הייתי "אמן פאתויי" שעושה כסף על אנשים בדיוק כמו סניה מאפי סטס וכל החרטא ברטא הזה חחחחח (אה אופס בעצם גם האמני פאתוי פה לא נראה לי מזיינים בכלל טעות שלי חח).

קיצר אני "נשק" "מזמז" אבל עדיין לא "זיין"...

GOING THROUGH THE NEXT LEVEL... Challange excepted חחח.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחחחחחחח מזמז
    "אני סטאס, אמן פאתוי רוסי ומזמז בינלאומי עם תואר באומנות הואגין"

כן אני עם היציאות שלי... אני עוד יעשה סרט קומדיה על עצמי יום אחד חחח (ויש הרבה יותר חומר ממה שאתה חושב)

+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,838 | הודעות: 8,150,420 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect