כי אם יתפסו אותו מחזיק לא יזיינו אותו בתחת...
כי אם יתפסו אותו מחזיק לא יזיינו אותו בתחת...
|
|
לסם השני שהוא דיבר עליו? לא נראלי.
יש לו אישור רפואי להחזיק מריחואנה..לחצי מהעולם הזה יש כזה אישור כבר חחח..לא משנה.
הוא בטח לוקח גם הרואין\קוק ולזה אין אישור רפואי כלל.
חחחח אתה כזה סאחי, הוא לא ילך למכור את זה במקומות נטושים ומגעילים, הוא ימכור את זה לחברים שלו שמשתמשים, אני מניח שמשם הוא גם השיג את זה.
ועכשיו ברצינות לנושא, אין לך מה להפסיק עם המריחואנה, רק אל תעשן בבוקר אני שונא את זה כי זה דופק את כל היום.. תעשן לפני יציאה בלילה או סתם איזה שאכטה לפני השינה.
לא צריך לקבל קריז מחשיש כדי להיות מכור. מספיק שהוא אוהב את הרגשה שזה נותן לו ומספיק שהוא נהנה מזה..פתאום אתה בא ומפיל עליו תיק "אל תעשן יותר חוץ מביציאות" הוא פשוט מסתכל עליך ככה O.ם ואומר "מה אתה דפוק? למה לי להפסיק?"
נערך לאחרונה על ידי R0Y; 20-02-2013 בשעה 16:45.
מה אתם מבלבלים את המוח ??
הוא אומר בעצמו שהוא מתחיל להתמכר והוא מתנהג כמו מכור..אז מה אתם משחקים אותה מומחים שאכטות ואומרים שזה קל להפסיק שעובדה שלו זה קשה..
ורוי, בכיתה י' זה היה מגניב לעשות שכטות, היום כל העולם עושה את זה, תפסיק להגיב רק באשכולות כאלה ולהתנהג כאילו זה איזה משהו מיוחד ואתה מגניב שאתה עושה את זה.
לא. לא נגעת בזה בחיים שלי.
אבל מספיק שהוא בעצמו אמר שהוא מכור.
ומספיק לי לשמוע מחברים אחרים שכן מעשנים ואמרו לי בעצמם שכן, החומר עצמו לא ממכר כי אין בו חומרים ממכרים, אבל זה בדיוק כמו נרגילה..אתה לא מתמכר לטבק אתה מתמכר להרגשה ולתהליך עצמו.
זה מהפה של אנשים אחרים, לא שלי.
רודני מה שאמרת לו זה לא חכם בכלל אחשלי היקר כי לסחור בקוק/MD זה הרבה מאוד שנים בכלא וירוק זה לא ממכר(הרבה הרבה פחות מסיגריות לדוגמא)
בגלל זה אמרתי - באותה הדרך שהוא השיג את הקוק\אקסטה, ככה הוא גם יכול למכור את זה חזרה. אם הוא לא מספיק חכם כדי לקנות את זה ולהשתמש בזה, אז הוא יהיה גם לא בדיוק חכם כדי למכור את זה. מצטער אם אני מעליב, אבל זאת דעתי.