אז עוד מעט 16 איזה פירסינג כדאי לעשות? בנתים יש לי הליקס
*אני המקורי סתם לידע כללי
לילה טוב.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
בביצה
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי PerfectBitch אז עוד מעט 16 איזה פירסינג כדאי לעשות? בנתים יש לי הליקס ילדון. נכתב במקור על ידי Sex Devil בביצה אוו.ץ לילה טוב
ספוילר:
נכתב במקור על ידי .Messi. ילדון. אוו.ץ לילה טוב אם הוא ילדון, מה אני?!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אם הוא ילדון, מה אני?! בן כמה אתה?
נכתב במקור על ידי .Messi. בן כמה אתה? Are you fu** kidding me? 13 :|
נכתב במקור על ידי -Smoxer- Are you fu** kidding me? 13 :| חחחח ואי מה שאתה עוד לא ראיתה אני שחכתי לילה טוב מחר מבחן בספרות עם המורה הכי בת ז*נה שיש
נכתב במקור על ידי .Messi. חחחח ואי מה שאתה עוד לא ראיתה אני שחכתי לילה טוב מחר מבחן בספרות עם המורה הכי בת ז*נה שיש איזה כיתה אתה שוב? י?
נכתב במקור על ידי Sex Devil איזה כיתה אתה שוב? י? יא..
נכתב במקור על ידי Sex Devil איזה כיתה אתה שוב? י? שואל שאלות פידבק בכדי לעגל אלפייה אה? תחמן..
נכתב במקור על ידי -Smoxer- שואל שאלות פידבק בכדי לעגל אלפייה אה? תחמן.. אתה מעדיף שאני יתחיל לצחוק שוב על החדשים בשביל לעגל לאלף לייקים?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אתה מעדיף שאני יתחיל לצחוק שוב על החדשים בשביל לעגל לאלף לייקים? פחח חובבן.. למה יש את: משחקים להורדה תוכנות להורדה רקעים למחשב גרפיקה ועיצוב אתרים אתה חמוד..
נכתב במקור על ידי -Smoxer- פחח חובבן.. למה יש את: משחקים להורדה תוכנות להורדה רקעים למחשב גרפיקה ועיצוב אתרים אתה חמוד.. להשקיע? לאא נראה לי לא כלכך בשבילי.....
בוקר טוב
חוקי הפורום