קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-02-2006, 16:45
  2. חידה שאני צריך את התשובה שלה כנסו
    על ידי Sprint בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 17:23
  3. מקורות מידע שאני צריך לעבודה
    על ידי Metal Snake בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-11-2005, 13:27
  4. משהו שאני צריך לדעת.. =]
    על ידי TheKingMan בפורום יהדות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 22:28
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 19:19
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567
מציג תוצאות 91 עד 94 מתוך 94

מטרות שאני צריך לעמוד בהן בעוד 3 שנים - עמוד 7

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    מגיב לך רציני כי אני מרחם עליך ועל אנשים כמוך שמורידים אחרים למטה ואולי אם תבין עם מי אתה מדבר הגישה שלך לחיים תשתנה

1. אי אפשר להרים 5 קילו בסקוואט, דדליפט, בנצ' וכו', רק המוט זה 20 (אצלנו במכון לפחות). יצאת הומו. מה גם שכל אימון אני מוסיף 2.5 קילו למוט, אבל אתה הומו, אתה מההומואים האלה שעושים BICEPS CURLS בכלוב שאתה נכנס למכון אף אחד לא מכבד אותך כי אתה ליצן. ואני אוכל בריא, לא כמוך, שמן מסריח שאוכל צ'יטוס כל היום

2. כל אחד שהוא לא SADCUNT כמוך הוא האליל שלי..למה מי האלילים שלך? הודים מסוממים עם משפטים "יפים"?

3. אני פה די הרבה, אז? למה אתה לא חורש על הפייסבוק? אותו דבר פה מה אתה משחק אותה איזה ילד רחוב...כולך אשכנזי או תימני קטן וחמוד

4. הפסקתי עם הסמים תאכל בולבול. סחי בלטה כבר 3 ימים כמעט. אולי אשתה בסופש וזהו. אבל משום מה יש לי הרגשה שאתה מקנא שאני נהנה מהחיים ויוצא למקומות שלא תהיה בהם בחיים שלך ואתה יוצא למסיבולבולים בצ'ין צ'ין עם חבורה של 10 בנים. יודע מה הייתי מעדיף לחיות תחיים שלי חצי שנה ואז למות מאדר לחיות חיים מלאים כמו שלך

5. מה שאתה אומר עלי זה מה שכולם אמרו עלי, איפה הם ואיפה אני?? אני לומד עכשיו במקום טוב משקיע בעתיד שלי והם תקועים בבסיס שלהם ומשדחים דפים ומנקים אסלות בשביל 300 שקל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי הנרקומן??? אם לא ההורים שלהם הם היו גרים ברחוב לא אני, שכר דירה עולה קצת יותר מ300 שקל חחחחחחחחחחח

6. כן אני יהיה מליונר, או לפחות יש לי יותר סיכויים להיות אחד מאשר לילדים כמוך שבגיל שלי יוצא בלי גרוש על התחת מהצבא שלהם לי יש כסף כפרה והרבה ממנו מה קרה מקנא?? מקנא שאני עשיתי משו עם החיים שלי במקום לנקות אסלות אחרי הרס''ר כמו החברים שלך?? כן יש לי הרבה במה להתעסק אבל לפחות אנלא מוריד אנשים למטה כמוך.

7. בשביל הרקורד, עוד מעט אני שוב בווגאס כנראה במאי כשהמזג אוויר יהיה טוב והפעם זה יהיה סופש ולא יום אחד ובקיץ גם אסע לאנשהו, ומה אתה תעשה??! תלך לאילת עם החברים הערסים שלך ותשתו וודקה רדבול ותעשו תנועות של אקדח עם האצבעות במועדון מעפן של 90% בנים וכל הכונפות שיש יברחו מכם ואז תצעקו שהם "זונות לא זורמות" ותתחילו מכות עם הסלקטור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תהנה מהחיים שלך, אספרגר

HATERS GONNA HATE BRAH

אני לא מוריד אף אחד למטה, רק אומר ת'אמת כדי שאנשים כמוך וכמו OP שחושבים שהם מלכים ילמדו קצת.

1.יש גם משקולות של קילו 1, לא לכל דבר יש מוט, אתה יצאת דפוק. אוכל בריא ועושה סמים כל היום COOL STORY BRAH

2. SADCUNT? דיי להיות מושפע טיילר, אין לי אלילים אחי אני לא גיי כמוך.

3. פייסבוק ואטרף זה שונה, GO HOME TYLER.

4. אחי אתה כולה בן 20, איזה חי תחיים? אז זיינת כמה בנות שיכורות? פשש סוס אתה טיילר יאליל מקנא בך !

5. עתיד ? עם הדברים שאתה עושה ומספר פה באשכולות שלך לא נראלי שיהיה לך עתיד, אני לא אתפלא אם אתה תמות עוד חצי שנה ממנת יתר.

6. אז להשתמט, ללכת לח''ול, לזיין בנות שיכורות ולעשות סמים נקרא לעשות משהו עם החיים שלך ? לא מקנא דיי להיות חי בסרט טיילר, צא צא מהסרט, לא הורדתי אף אחד למטה, אמרתי ת'אמת, במקום לזיין תשכל פה לילדים בני 13 שהם יכולים להביא כל בת שירצו אם הם ילכו למכון יתנפחו וישמעו תפלייליסט של ZYZZ להגיד ת'אמת זה עדיף

7. תהנה בווגאס אחי,

U MAD JUNKY?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    אני לא מוריד אף אחד למטה, רק אומר ת'אמת כדי שאנשים כמוך וכמו OP שחושבים שהם מלכים ילמדו קצת.

1.יש גם משקולות של קילו 1, לא לכל דבר יש מוט, אתה יצאת דפוק. אוכל בריא ועושה סמים כל היום COOL STORY BRAH

2. SADCUNT? דיי להיות מושפע טיילר, אין לי אלילים אחי אני לא גיי כמוך.

3. פייסבוק ואטרף זה שונה, GO HOME TYLER.

4. אחי אתה כולה בן 20, איזה חי תחיים? אז זיינת כמה בנות שיכורות? פשש סוס אתה טיילר יאליל מקנא בך !

5. עתיד ? עם הדברים שאתה עושה ומספר פה באשכולות שלך לא נראלי שיהיה לך עתיד, אני לא אתפלא אם אתה תמות עוד חצי שנה ממנת יתר.

6. אז להשתמט, ללכת לח''ול, לזיין בנות שיכורות ולעשות סמים נקרא לעשות משהו עם החיים שלך ? לא מקנא דיי להיות חי בסרט טיילר, צא צא מהסרט, לא הורדתי אף אחד למטה, אמרתי ת'אמת, במקום לזיין תשכל פה לילדים בני 13 שהם יכולים להביא כל בת שירצו אם הם ילכו למכון יתנפחו וישמעו תפלייליסט של ZYZZ להגיד ת'אמת זה עדיף

7. תהנה בווגאס אחי,

U MAD JUNKY?

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ביץ' טיילר לא חושב שהוא מלך אבל לגבי OP הוא באמת הבלוף של הפורום אין לך מה להתרגש ממנו..הוא חי בסרט באמת חחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני דווקא כן מלך
    ...
    יחסית לSADCUNTS למינהם אני הבן של אלוהים שנשלח אליכם כדי להפוך אתכם לSICKKUNTS ולגרום להייטרים למות מקנאה ולהדחף בסלקציה עם הערסים תוך כדי שהם צועקים את השם שלי=מתפללים לאלוהים..אבל אני לא שומע כי הם קטנים מדיייייייייייייייייייייייייי הם כמו עכברים שאני מועך בזמנין הפנוי

MIRERS WILL BE MIRIN
    NARCISSISM4LYFE BRAH

אה ולהייטרים שלי - החזקתי סופש בלי סמים U MAD??
    ואני יוצא גם היום ולא אגע בשום סם
    אני נקי ואני אשאר נקי חוץ מירוק פה ושם שגם ככה אני מעשן אותו חוקי ולא כמוכם חוטף התקף לב מהמילה "משטרה" כשאתם מפילים את הראש חשיש שקניתם בתחנה מרכזית מהסודנים

U MAD BRAHS??
    YA U MAD CUNTS
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-02-2013 בשעה 23:18.

+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 7 << ראשון ... 567

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect