טוב, אין לי כח לזיין תמוח...תהנו חבר'ס:
טוב, אין לי כח לזיין תמוח...תהנו חבר'ס:
|
|
מתחרה? הם עובדים באותה חברה.
.....
נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.
.....
לא יעזור כלום, פולו, זה פורום שנושא את כל אומני הפיקאפ הישראלים שיש..אין לך מה להעלב, אז כל מה שהיית צריך להסביר לו, זה שלא...הוא לא עוד סנייה חמוד וקירח![]()
.....
אוי אתה בן אדם ממורמר.. רחמים עליך אפילו אל תגיב להודעה הזאת כי אני לא מתכוון לריב פה עם ילד בפורום שתשחק לי אותה פסיכולוג ותחשוב שאתה קינג כי ניצחת בוויכוח וקראת לי אידיוט..
בלי קשר לא ידעתי מי הם אז שאלתי אם זה כמו סניה והחברים שהוא יעני אמן פיתוי שמפרסם את עצמו בסקאם או שהוא הדבר האמיתי..
תתפלא פולו, לא כולם כמוך לא כולם יודעים את הכל בחיים. לא ידעתי מי זה ג'וליאן ועכשיו אני יודע.
.....
לא יודע מה נפלתם על OP, לפי דעתי יש לו אחלה של ראש.
ראית איך הבנאדם נראה? מעל רוב האכלוסיה בזה תהיה בטוח. אני לא מתפלא שכולן זורמות איתו, הייתי מתפלא אם היה קורה ההפך (כמו שקורה לי עם הקוקבלוקים)
גם ג'וליאן נראה טוב ממה שאני זוכר
וזה רק אני או שרוב הבנות שהם מביאים אלה אסיאתיות וכל מיני תיירות מווגאס? זה לא חוכמה, אפילו אני, אחד שגרוע עם בנות יכול לזיין שם בערימות, כולם מזיינים בווגאס, בתור אחד שהיה שם. להיות תייר בווגאס=לשחק במחשב עם צ'יטים. יש שם בחורות מקומיות שאשכרה מחפשות תיירים ברחוב.
ואסיאתיות סתם לא מושכות אותי רובן ביישניות מעפנות שזורמות עם כל אחד שנראה טוב ולבן
אם מישו שנראה ממוצע או יותר גרוע מכוער ינסה את זה הוא יאכל סטירה
הסרטונים שאתה מביא בעיניי שווים ערך לסרטונים של זיז ושל THE SITUATION מג'רזי שור
אני רוצה לראות את החבר'ה האלה באיזו מסיבת בית או מועדון אקראי במקום שהוא לא ווגאס ומקומות בסגנון, כולם יחזרו הביתה להביא ביד.
עכשיו רפרפתי גם בסרטון וזה נראה מבויים אחושרמוטה, הוא בא ל2 בחורות אומר להן HI HOW U DOING ואחרי שניה אחת מהן אוטומטית מתנשקת איתו?! מזה הבולשיט הזה? זה לא קיים במציאות אתם יודעים...
אני אגיד לכם מה היה קורה במציאות, מנסיון
הן לא היו דוחות אותו כי כשאתה נראה טוב אתה כמעט ולא מקבל דחיות
הן היו זורמות איתו, אפילו אחת מהן הייתה מתעניינת בו אבל בשום אופן לא מתנשקת איתו
אח''כ חברה שלה הייתה מתערבת ומעיפה אותה משם בכוח
והוא היה חוזר הביתה להביא ביד
והקטע עם ה מסיכה של סוס בכלל בולשיט, אם הוא היה עושה את זה פה היו צועקים עליו "GET THE FUCK OUT U CREEP"
נמאס מסרטונים מבויימים של PUGAY
נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 25-02-2013 בשעה 05:27.
לא מבוים ולא שיט, תפסיק לתרץ, לא כל מה שלא הולך לך לא הולך לאחרים.
אתה יודע כמה דברים מגעילים אמרתי לבנות והצלחתי בסוף להשיג נשיקה? היום מקרים שהוצאתי בערך משפט-2 מהפה עד שהגעתי לנשיקה עצמה...הכל תלוי באיך שאתה מתנהג ומה אתה אומר לבחורה בסאב-טקסט, זה הכל.
בקשר לזה שאמרת שהוא חתיך- הוא לא. הוא נראה טוב, והוא דיי גדול מבחינה פיזית, זתומרת יש לו וואחד גב וכתפיים..הוא נראה פשוט גברי. ככה שמבחינת היופי, הוא נראה 10\10 אצלו. אבל זה עדיין לא אומר שהוא חתיך, הוא פשוט נראה טוב.
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 25-02-2013 בשעה 11:50.