קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שרשור Genesis - תוצאות (S)
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-11-2005, 19:41
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 22:38
  3. למי שיש חשבון סטים של 1.6 שיצור איתי קשר
    על ידי U.v.M בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 19:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

שרשור דף קשר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שרשור דף קשר

הרבה זמן לא הייתי בפורום ולאחרונה התפנה לי זמן לחזור ולצאת לשטח בדגש על פיקאפ, באתי לפורום כדי למצוא חבר'ה איכותיים לצאת איתם לסארג'ים אבל לא מצאתי איזור בפורום או אפילו שרשור שמוקדש לזה.
    אולי אני פשוט לא מכיר או שיש סיבה ללמה אין, אבל למה באמת אין פה איזה שרשור "התפקדות"?

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אנשים לא יוצאים פה לסארג'ים כי סארג'ים זה לכובעים מנודים מהחברה...מה יותר עלוב מלצאת בשביל להתחיל עם בנות? ועוד להכיר בנים בשביל להתחיל עם בנות? פשוט תצא עם חברות של ידידה שלך תביאו שתיה והופה מה שצריך לקרות יקרה...לא מבין מה מסובך..

אנחנו משפרים את עצמנו וגורמים לבנות לעשות סארג'ים עלינו ומרחיבים מעגלים חברתיים...רק אתמול 2 בנות במסיבת בית ניגשו עלי כי אני SICKKUNT שלא צריך לחפש כוס

U MIRIN?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 23-02-2013 בשעה 23:42.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

"SIKKUNT"? "U MIRIN"? אחי דבר בעברית ותוציא את הראש מהתחת, נקריסיזם נוזל לך מהאוזניים. עצה ממני אלייך, לשאר החיים, תקפיד לא לדבר בצורה גסה ולקרוא לאנשים שאתה לא מכיר "כובעים", שאין לי מושג מה זה אבל אני בטוח שזה לא מחמאה, או מנודים מהחברה. אני אולי יכול לסנן עוד את הגישה המתנשאת שלך אבל בחור צעיר שיגיע לפה עוד עלול להיעלב ולחשוב שזה שאין לו מעגל חברים כמו של דון ג'ואן שמורכב מליידי קילרז אומר שהוא נכשל בחיים, אני בטוח שאתה לא רוצה את זה.
    תגובות מעשיות יתקבלו בברכה אגב.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי bar805 צפיה בהודעה
    "SIKKUNT"? "U MIRIN"? אחי דבר בעברית ותוציא את הראש מהתחת, נקריסיזם נוזל לך מהאוזניים. עצה ממני אלייך, לשאר החיים, תקפיד לא לדבר בצורה גסה ולקרוא לאנשים שאתה לא מכיר "כובעים", שאין לי מושג מה זה אבל אני בטוח שזה לא מחמאה, או מנודים מהחברה. אני אולי יכול לסנן עוד את הגישה המתנשאת שלך אבל בחור צעיר שיגיע לפה עוד עלול להיעלב ולחשוב שזה שאין לו מעגל חברים כמו של דון ג'ואן שמורכב מליידי קילרז אומר שהוא נכשל בחיים, אני בטוח שאתה לא רוצה את זה.
    שמע, אני אחד שכן אוהב לזרוק מבטים ולפעמים להתחיל עם מישהי אם היא ממש בטעם שלי באמצע הרחוב/קניון/כל דבר אחר.
    אבל הרעיון שלך של "לצאת כדי להתחיל עם בחורות" זה נשמע פאטתי . אני לא משחק אותה חסיד גם אני פעם חשבתי שזה הדבר הכי טוב לעשות, אבל זה ממש פאטתי.
    תצא, עם חברים, עם ידידות, תצא כדי להנות. אם על הדרך אתה רואה מישהי שאתה רוצה תיגש אליה. ולא כמו ליצן עם משפטים של מי משקר יותר אלא תיגש אליה הכי סבבה שך כי אתה בתכלס מה באת לעשות? באת להנות. ואתה מציע לה להנות איתך. לא בא לה? באסה. למי? תלוי בך.
    אם אתה נראה טוב ואתה מתחיל עם מישהי שנראת טוב, באסה לה. כי אתה יכול להשיג עוד בחורות שנראות טוב.
    אם אתה נראה רע, ואתה מתחיל עם מישהי שנראת טוב. באסה לך. כי לא הצלחת להשיג מישהי שנראת טוב.

הבנת? בשורה התחתונה תצא בלי קשר לבנות, תוציא בנות מהחיים שך תשים במרכז החיים את עצמך, ואת מה שאתה רוצה לעשות. רוצה להנות רוצה לאכול רוצה לשחק באולינג, רוצה לשתות בפאב, תצא . תצא בלי קשר לבחורות. הבחורות יבואו תוך כדי..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בפעם האחרונה שאני בדקתי, ואני מודה שזה היה ממזמן, סארג' היה שיצאת עם כמה חבר'ה למועדון, נהנתם, ודאגתם ליצור ערב כיף ואווירה טובה שאיתה היה אפשר גם להיכנס לוויב הכי טוב ולזרוק את ההערה הזאת תתחיל את השיחה עם הבחורה שראית בצד השני של הפאב.
    אני לא מגיב פה הרבה ולכן אני מבין את ההתגובות של "תצא עם חברים, תהנה", כי נוצר הרושם שאני חדש, אז גילוי נאות- אני לא. אין צורך בתגובות חיזוק או הערות בנוגע לאיך אני אצליח או לא אצליח להשיג את השאיפות שלי, אני סגור בעניין הזה.
    העניין מבחינתי הוא פשוט, אם יש בפורום רושם מסוג כזה או אחר על סארג'ים שעשה אותו סוג של "טאבו", מקובל עלי והבנתי. אם למישהו יש צד חדש להוסיף לשרשור- בבקשה.
    ואגב אם מישהו מכם רוצה לשמוע קצת מהנסיון הצנוע שלי ולהבין למה למצוא אנשים שמכוונים לאותם שאיפות כמו שלך ולרדוף אחרי ההצלחה שלך ביחד איתם זה לא כזה רע, אתם מוזמנים לשאול, אני אולי אפילו ישנה את דעתכם, אבל אני לא מבטיח.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

.....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:31.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

בפעם האחרונה שאני בדקתי, ואני מודה שזה היה ממזמן, סארג' היה שיצאת עם כמה חבר'ה למועדון, נהנתם, ודאגתם ליצור ערב כיף ואווירה טובה שאיתה היה אפשר גם להיכנס לוויב הכי טוב ולזרוק את ההערה הזאת תתחיל את השיחה עם הבחורה שראית בצד השני של הפאב.
    אני לא מגיב פה הרבה ולכן אני מבין את ההתגובות של "תצא עם חברים, תהנה", כי נוצר הרושם שאני חדש, אז גילוי נאות- אני לא. אין צורך בתגובות חיזוק או הערות בנוגע לאיך אני אצליח או לא אצליח להשיג את השאיפות שלי, אני סגור בעניין הזה.
    העניין מבחינתי הוא פשוט, אם יש בפורום רושם מסוג כזה או אחר על סארג'ים שעשה אותו סוג של "טאבו", מקובל עלי והבנתי. אם למישהו יש צד חדש להוסיף לשרשור- בבקשה.
    ואגב אם מישהו מכם רוצה לשמוע קצת מהנסיון הצנוע שלי ולהבין למה למצוא אנשים שמכוונים לאותם שאיפות כמו שלך ולרדוף אחרי ההצלחה שלך ביחד איתם זה לא כזה רע, אתם מוזמנים לשאול, אני אולי אפילו ישנה את דעתכם, אבל אני לא מבטיח.
    התחלת אז תסיים.. נשמח לשמוע על הנסיון שלך ואולי באמת תלמד אותנו כמה דברים. או לפחות אותי..

mishpat be ibrish ki ani magniv kmo kol a betulim po

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אבל זה נכון. מתחת לכל ה"נרקיסיזם" שלי אתה אמור להבין שאנלא סתם כותב את מה שאני כותב. תצא החוצה תסתכל מה קורה סביבך...מה שאני כותב כאן זה עוד בצורה עדינה לעומת מה שהולך במציאות. אני אומר את זה לטובתך.

אם אתה מסתובב עם אפסים, אתה אפס. נקודה. אי אפשר להשתנות אם אתה לא משנה את הסביבה שלך. אתה יכול להיות הכי חתיך בעולם, הכי עשיר בעולם, הכי הכל אבל אם אתה מסתובב עם אנשים שהם לא כאלה אתה אוטומטית יורד לרמה שלהם...
    אם אתה מסתובב עם אנשים שהולך להם בחיים בכל תחום שהוא אתה תהיה אחד כזה במוקדם או במאוחר

תגיד מי האנשים שלך ואגיד לך מי אתה...לאדע, להכיר בנים (שלא מצליחים חברתית, לא ראיתי מישו אחד שהולך לו חברתית שיוצא עם חבורה של בנים ל"סארג'ים" באור יום) בשביל להכיר בנות נשמע לי כמו שמשו שלא הגיוני לעשות..זה כמו להתחבר להומלסים בתחנה מרכזית בשביל לעשות כסף.

אם אתה רוצה שיכבדו וישימו עליך, אתה חייב להסתובב עם האנשים הכי איכותיים, אתה חייב להכיר את מי שצריך להכיר, אתה חייב קשרים, אתה חייב ידידות מקושרות, אתה חייב להסתובב עם כוסיות, אתה חייב לשפר את המראה החיצוני שלך הכי חזק שאתה יכול ואתה חייב לשים זין ולעשות מה שאתה אוהב ולא להקשיב לקנאים.

מי שאומר אחרת כנראה חי בבונקר של נסראללה כל החיים.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-02-2013 בשעה 02:10.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אבל זה נכון. מתחת לכל ה"נרקיסיזם" שלי אתה אמור להבין שאנלא סתם כותב את מה שאני כותב. תצא החוצה תסתכל מה קורה סביבך...מה שאני כותב כאן זה עוד בצורה עדינה לעומת מה שהולך במציאות. אני אומר את זה לטובתך.

אם אתה מסתובב עם אפסים, אתה אפס. נקודה. אי אפשר להשתנות אם אתה לא משנה את הסביבה שלך. אתה יכול להיות הכי חתיך בעולם, הכי עשיר בעולם, הכי הכל אבל אם אתה מסתובב עם אנשים שהם לא כאלה אתה אוטומטית יורד לרמה שלהם...
    אם אתה מסתובב עם אנשים שהולך להם בחיים בכל תחום שהוא אתה תהיה אחד כזה במוקדם או במאוחר

תגיד מי האנשים שלך ואגיד לך מי אתה...לאדע, להכיר בנים (שלא מצליחים חברתית, לא ראיתי מישו אחד שהולך לו חברתית שיוצא עם חבורה של בנים ל"סארג'ים" באור יום) בשביל להכיר בנות נשמע לי כמו שמשו שלא הגיוני לעשות..זה כמו להתחבר להומלסים בתחנה מרכזית בשביל לעשות כסף.

אם אתה רוצה שיכבדו וישימו עליך, אתה חייב להסתובב עם האנשים הכי איכותיים, אתה חייב להכיר את מי שצריך להכיר, אתה חייב קשרים, אתה חייב ידידות מקושרות, אתה חייב להסתובב עם כוסיות, אתה חייב לשפר את המראה החיצוני שלך הכי חזק שאתה יכול ואתה חייב לשים זין ולעשות מה שאתה אוהב ולא להקשיב לקנאים.

מי שאומר אחרת כנראה חי בבונקר של נסראללה כל החיים.
    אתה מדבר מנקודת מבט של בחור במדד 7-8 שמוריד את האחרים ל-6, פחות ממנו. נורא מטרידה אותי ההנחה שלך לגבי הסביבה, ממתי אתה צריך להסתובב בחברה של אנשים בעלי רמה אישית גבוהה? למה שלא אתה זה שתשאף להיות אחד כזה ותהפוך את אלה שמסביבך להיות גם כאלה? אם יוצא לך להסתובב עם אנשים ברמה נמוכה וגבוהה, ואתה אומר לי להיפטר מהאנשים ברמה הנמוכה אתה מדבר פה מאגו בלבד וזה האויב הכי גדול של גבר.

תשאף להיות 9,10 ותגרום לאנשים שמסביבך גם להיות כאלה, תן עצות לשפר את עצמם, תן מחמאות וחיזוקים כדי שהם יוכלו לטפס גם כן אליך. אני מסוג האנשים שיודע לדבר עם כל אדם בגובה העיניים שלו, לא יורד לרמה נמוכה אבל יודע לגרום לאנשים להיות כאלה. זה שימוש רע ומניפולטיבי בחברה, כשכל מה שאנשים רוצים הוא להיות טובים יותר בעצמם, תעזור להם ותהיה זה שסייע להם בתהליך ואל תזרוק אותם באמצע. אתה יוצא חסר ביטחון ביג טיים.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 24-02-2013 בשעה 09:52.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בוריס, יש לך וואחד ראש אחי, אני לא מתכוון לשקר.
    אבל אתה צריך להבין משהו אם עוד לא הבנת, לגבי הפורום הזה ספציפי.

זה פורום שדוגל דבר ראשון במראה כדי להשיג בנות.
    אל תיתפוס אותי לא נכון, הכוונה היא לא שצריך להיות חתיך על כדי להשיג בחורות, אלה שאם אפשר (ותמיד אפשר) אז למה לא למקסס את עצמך? (למקסס- להפוך את עצמך ל10\10) זה הדבר הכי הגיוני שבעולם, גבר שנראה טוב, מצליח להשיג נשים יותר מגבר שנראה פחות טוב, אין פה שום טריקים, זה הדבר הכי הגיוני שיש.

אבל, חוץ ממראה צריך וחייב גם אופי מסויים, אי אפשר להשיג בחורות אם אתה בחור דכאוני שיושב כל היום בבית במחשב, ומאונן 3 פעמים ביום, זה לא אפשרי.

מכאן אני יגיע לנקודה הבאה שבפורום הזה אנחנו לא דוגלים כמעט בכל שיטת הפיקאפ המצחיקה שקיימת, אין פה סארג'ים, אין DC למיניהם, אין את כל המשחקים המפגרים האלה של נשים, ואין פה את כל ה"להוריד לבחורה את הבטחון" אנחנו לא אומני פיתוי ואף אחד לא מתיימר להיות אחד כזה פה. גם אני לא.
    זה לא הגישה של הפורום. הגישה של הפורום זה- תעשה מה שאתה צריך ומה שטוב לך כדי להשיג את הבחורה שאתה רוצה. אני לא שולל את הDC והסארגים אני פשוט מוצא את זה נורא מטומטם, אם יש גישה שהיא נואשת, אז זאת היא.
    נכון, הרוב פה נואשים וצריכים להשיג כוס בזמן הקרוב, אבל ללכת בתוך קניון עם 6 שעונים על היד ולשאול בחורה "מה השעה" לא ישיג לאף אחד כוס.

אם האנשים קודם כל ישתפרו, גם חיצונית וגם פנימית, הם יקבלו המון בטחון עצמי, ואוטומטית יהיה להם קל יותר להשיג בחורות, ואז הם יצטרכו ללמוד קצת כלים של פיקאפ (עקיצות, כלי משיכה ופיתוי, שפת גוף וכדומה)

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אתה מדבר מנקודת מבט של בחור במדד 7-8 שמוריד את האחרים ל-6, פחות ממנו. נורא מטרידה אותי ההנחה שלך לגבי הסביבה, ממתי אתה צריך להסתובב בחברה של אנשים בעלי רמה אישית גבוהה? למה שלא אתה זה שתשאף להיות אחד כזה ותהפוך את אלה שמסביבך להיות גם כאלה? אם יוצא לך להסתובב עם אנשים ברמה נמוכה וגבוהה, ואתה אומר לי להיפטר מהאנשים ברמה הנמוכה אתה מדבר פה מאגו בלבד וזה האויב הכי גדול של גבר.

תשאף להיות 9,10 ותגרום לאנשים שמסביבך גם להיות כאלה, תן עצות לשפר את עצמם, תן מחמאות וחיזוקים כדי שהם יוכלו לטפס גם כן אליך. אני מסוג האנשים שיודע לדבר עם כל אדם בגובה העיניים שלו, לא יורד לרמה נמוכה אבל יודע לגרום לאנשים להיות כאלה. זה שימוש רע ומניפולטיבי בחברה, כשכל מה שאנשים רוצים הוא להיות טובים יותר בעצמם, תעזור להם ותהיה זה שסייע להם בתהליך ואל תזרוק אותם באמצע. אתה יוצא חסר ביטחון ביג טיים.
    בחור במדד 7-8 שמוריד את האחרים ל6? רואים שאתה לא מכיר אותי, אני הבנאדם האחרון שמוריד אנשים אחרים, אם כבר אני אחד שאנשים במדד 1-2 מנסים להוריד אותו כי הם מקנאים בי.

מישו אמר שאני לא ברמה גבוהה? יש לי לאן להשתפר כי אחרי הכל אני פה רק כמה חודשים אבל הולך לי לא רע, ואני מסתובב עם אנשים מקושרים באיזור שלנו שמכירים את כל המסיבות ומכניסים אותי ואני אוטומטית הופך להיות אחד מהם מבין???
    אם הייתי מסתובב פה עם כל מיני חננות בתולים ביישנים הייתי אוכל זין בפנים..אתה יודע כמה זמן לוקח לשנות מישו כזה?? אז ככה בתור אחד שבעצמו בחטיבה היה כזה אני יגיד לך זה לוקח לפחות שנה לבנאדם...ואני אחד עם נתונים מעל הממוצע וגם בפוקס נפלתי על תקופה טובה ואנשים טובים, בד''כ זה לוקח אפילו שנתיים... מה אני יתחיל לשנות את כולם?? יש פה אנשים שזה החברים היחידים שיש להם כל מיני יצורים מנודים מהחברה חסרי ידידות אתה באמת חושב שהם צריכים "לשפר אותם"? ומה אם הם לא רוצים להשתפר? זה אומר שהוא צריך להתקע בחרא שלהם?

אני מעדיף לצאת הכי חסר בטחון בעיניי ילדים בפורום וכל מיני קנאים אחרים אבל בסופו של יום, אני הזה שחי תחיים הטובים ולא אף אחד מהם...כן אני מניפולטיבי כי אני יודע שיש מעמד כזה ומעמד כזה ויודע עם מי צריך לדבר ועם מי לא, זה עושה אותי "חסר בטחון"? ההפך, זה עושה אותי אחד שמבין עם מי להסתובב ועם מי לא ובפעם האחרונה שבדקתי זאת תכונה חיובית שתעזור לך הרבה בחיים

אבל עזוב אתה עוד אחד שחי בנקמת היורמים ולא מבין מה הולך באמת, בשביל להיות 9-10 צריך להסתובב עם כאלה שהם 9-10 וללמוד מהם ולא לנסות להיות גורו של אנשים במדד 0 ו1.

בוא נקח 2 אנשים אחד הולך בשיטה שלי - זורק תחברים המעפנים שלו שלא רוצים להשתנות (ו99% מהחנונים לעולם לא ישתנו), מקסימום לוקח מישו אחד שרוצה להשתנות כמוהו, שניהם דופקים שינוי רדיקלי במראה החיצוני ובהתנהגות שלהם, אחרי שנה מתחילים להסתובב עם אנשים אחרים, לצאת, ליצור קשרים...

ואחד הולך בשיטה שלך - מנסה להשתנות, החברים החנונים שלו אומרים "עזוב לא ילך לך" ו"מי תרצה אותך ימכוער" ו"עזוב פדיחות" וככה הוא נתקע שנה על ויכוחים איתם. בסוף הוא נכנע ונשאר בדיוק מי שהוא היה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin בבאן; 24-02-2013 בשעה 22:33.

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin בבאן צפיה בהודעה
    בחור במדד 7-8 שמוריד את האחרים ל6? רואים שאתה לא מכיר אותי, אני הבנאדם האחרון שמוריד אנשים אחרים, אם כבר אני אחד שאנשים במדד 1-2 מנסים להוריד אותו כי הם מקנאים בי.

מישו אמר שאני לא ברמה גבוהה? יש לי לאן להשתפר כי אחרי הכל אני פה רק כמה חודשים אבל הולך לי לא רע, ואני מסתובב עם אנשים מקושרים באיזור שלנו שמכירים את כל המסיבות ומכניסים אותי ואני אוטומטית הופך להיות אחד מהם מבין???
    אם הייתי מסתובב פה עם כל מיני חננות בתולים ביישנים הייתי אוכל זין בפנים..אתה יודע כמה זמן לוקח לשנות מישו כזה?? אז ככה בתור אחד שבעצמו בחטיבה היה כזה אני יגיד לך זה לוקח לפחות שנה לבנאדם...ואני אחד עם נתונים מעל הממוצע וגם בפוקס נפלתי על תקופה טובה ואנשים טובים, בד''כ זה לוקח אפילו שנתיים... מה אני יתחיל לשנות את כולם?? יש פה אנשים שזה החברים היחידים שיש להם כל מיני יצורים מנודים מהחברה חסרי ידידות אתה באמת חושב שהם צריכים "לשפר אותם"? ומה אם הם לא רוצים להשתפר? זה אומר שהוא צריך להתקע בחרא שלהם?

אני מעדיף לצאת הכי חסר בטחון בעיניי ילדים בפורום וכל מיני קנאים אחרים אבל בסופו של יום, אני הזה שחי תחיים הטובים ולא אף אחד מהם...כן אני מניפולטיבי כי אני יודע שיש מעמד כזה ומעמד כזה ויודע עם מי צריך לדבר ועם מי לא, זה עושה אותי "חסר בטחון"? ההפך, זה עושה אותי אחד שמבין עם מי להסתובב ועם מי לא ובפעם האחרונה שבדקתי זאת תכונה חיובית שתעזור לך הרבה בחיים

אבל עזוב אתה עוד אחד שחי בנקמת היורמים ולא מבין מה הולך באמת, בשביל להיות 9-10 צריך להסתובב עם כאלה שהם 9-10 וללמוד מהם ולא לנסות להיות גורו של אנשים במדד 0 ו1.

בוא נקח 2 אנשים אחד הולך בשיטה שלי - זורק תחברים המעפנים שלו שלא רוצים להשתנות (ו99% מהחנונים לעולם לא ישתנו), מקסימום לוקח מישו אחד שרוצה להשתנות כמוהו, שניהם דופקים שינוי רדיקלי במראה החיצוני ובהתנהגות שלהם, אחרי שנה מתחילים להסתובב עם אנשים אחרים, לצאת, ליצור קשרים...

ואחד הולך בשיטה שלך - מנסה להשתנות, החברים החנונים שלו אומרים "עזוב לא ילך לך" ו"מי תרצה אותך ימכוער" ו"עזוב פדיחות" וככה הוא נתקע שנה על ויכוחים איתם. בסוף הוא נכנע ונשאר בדיוק מי שהוא היה.
    ברור שאני לא מכיר אותך, אך לפי התגובה שלך ניתן להבין זאת. וזה שיפוט מהיר מידי, זה נכון אבל יכולת אולי לכתוב את זה אחרת או לפי התגובה השנייה שלך כדי שזה יצא בצורה מובנת יותר.
    לכל בנאדם יש דרך לשאוף ליותר ולהשתפר, אנשים שעומדים מולו או מסביבו הם רק מכשולים שהוא צריך לעבור, ובגלל זה אנחנו כאן.

ילדי הפורום? אני חושב שאלו האנשים שמשקפים את המציאות שלך באיזשהו מקום, כך שכדאי שתחשוב על זה שנית.

והנה שוב בתגובה שלך אתה כבר מתחיל להוריד ערך של מישהו אחר, מבלי שהכרת אותו וכמה שהוא יכול לתת לך ערך מוסף. כבר אתה מחשיב את עצמך מעל בנאדם שאינך מכיר ואולי לא יצא לך להכיר.

אני מכיר טוב מאוד את היורמים שאתה מדבר עליהם, אני גם הייתי בבית ספר כמוך וצבא ובכל מסגרת יהיו אנשים שאתה יכול לתייג אותם. עצם זה שאתה הבנאדם שכולם מרגישים נוח לדבר איתו, לצחוק איתו זה ממש לא הופך אותך להיות אחד מהם - אתה בסך הכל גבר ברמה בשבילם.

אגב, אני הלכתי גם כן על השיטה הראשונה שלך, בגלל זה יש לי משהו דומה אליך. אך לפי דעתי יכולתי לאתגר את עצמי וללכת בדרך השנייה ולשלב את הראשונה ולקבל פי 2 ולזכות בהרבה יותר ממה שיכולתי לדמיין.

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

שמע לי אף פעם לא באמת היו תחברים החנונים האלה, בחטיבה היו לי 2 ילדי כאפות שאחרי שהשתניתי תקעתי אותם בסלקציה באיזו מסיבה עם הערסים מתוך תקווה שהם יאכלו מכות כי לא סבלתי תבני זונות ואף פעם לא הרגשתי שייך אליהם ובכלל אף פעם לא הרגשתי שייך לסוג האנשים הזה, כי תכלס אני לא אחד מהם
    אפילו כשהם יצאו אני נשארתי בבית כי העדפתי לא לצאת מהבית מאשר להסתובב עם סוג האנשים הזה, זה כמה ששנאתי אותם. אפילו שהייתי בתחתית שרשרת המזון הרגשתי לא שייך לשם - ככה אתה יודע אם אתה SICKKUNT או SADCUNT

והילדי כאפות האלה רק ידעו להגיד "מי תרצה אותך ימכוער" ו"בחיים לא תהיה לך בחורה" איפה אני עכשיו ואיפה הם? אני זרקתי אותם לפני התיכון ודפקתי שינוי, הם נשארו אותם שמנים שעירים מסריחים שעכשיו מקרצפים אסלות עם מברשת שיניים באיזה בסיס מסריח בשביל 300 שקל ונמצאים במערכת יחסים עם כונפה משכונת מצוקה ואני חי תחיים הטובים ועשיתי משו עם החיים שלי

אם הייתי מנסה לשנות אותם ולהשתנות איתם לא רק שזה לא היה הולך לי אלא גם הם היו מורידים לי תמוטיבציה אפילו יותר והייתי נשאר אותו בתול שפתיים מעפן וכנראה מת בתור אחד כזה כי אף בחורה לא תרצה מישו שלא עונה להגדרות שאני כותב פה, אפילו לכונפות שמנות יש דרישות.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, האמת שפה יצאת ממש בן זונה, לא יצאת גבר. מצטער, אבל זאת האמת ודווקא בגלל שאני אוהב אותך אני יגיד לך את זה.
    במקום לצאת חרא של בן אדם ופשוט לנטוש את חברים שלך בגלל שהם חנונים ואפסים, אתה יכול לקחת אותם כחסות שלך ולעזור להם להשתפר, ממש לשפר אותם בעצמך. זה יתן לך המון.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,782 | הודעות: 8,202,375 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect