נכתב במקור על ידי
DashBerlin בבאן
בחור במדד 7-8 שמוריד את האחרים ל6? רואים שאתה לא מכיר אותי, אני הבנאדם האחרון שמוריד אנשים אחרים, אם כבר אני אחד שאנשים במדד 1-2 מנסים להוריד אותו כי הם מקנאים בי.
מישו אמר שאני לא ברמה גבוהה? יש לי לאן להשתפר כי אחרי הכל אני פה רק כמה חודשים אבל הולך לי לא רע, ואני מסתובב עם אנשים מקושרים באיזור שלנו שמכירים את כל המסיבות ומכניסים אותי ואני אוטומטית הופך להיות אחד מהם מבין???
אם הייתי מסתובב פה עם כל מיני חננות בתולים ביישנים הייתי אוכל זין בפנים..אתה יודע כמה זמן לוקח לשנות מישו כזה?? אז ככה בתור אחד שבעצמו בחטיבה היה כזה אני יגיד לך זה לוקח לפחות שנה לבנאדם...ואני אחד עם נתונים מעל הממוצע וגם בפוקס נפלתי על תקופה טובה ואנשים טובים, בד''כ זה לוקח אפילו שנתיים... מה אני יתחיל לשנות את כולם?? יש פה אנשים שזה החברים היחידים שיש להם כל מיני יצורים מנודים מהחברה חסרי ידידות אתה באמת חושב שהם צריכים "לשפר אותם"? ומה אם הם לא רוצים להשתפר? זה אומר שהוא צריך להתקע בחרא שלהם?
אני מעדיף לצאת הכי חסר בטחון בעיניי ילדים בפורום וכל מיני קנאים אחרים אבל בסופו של יום, אני הזה שחי תחיים הטובים ולא אף אחד מהם...כן אני מניפולטיבי כי אני יודע שיש מעמד כזה ומעמד כזה ויודע עם מי צריך לדבר ועם מי לא, זה עושה אותי "חסר בטחון"? ההפך, זה עושה אותי אחד שמבין עם מי להסתובב ועם מי לא ובפעם האחרונה שבדקתי זאת תכונה חיובית שתעזור לך הרבה בחיים
אבל עזוב אתה עוד אחד שחי בנקמת היורמים ולא מבין מה הולך באמת, בשביל להיות 9-10 צריך להסתובב עם כאלה שהם 9-10 וללמוד מהם ולא לנסות להיות גורו של אנשים במדד 0 ו1.
בוא נקח 2 אנשים אחד הולך בשיטה שלי - זורק תחברים המעפנים שלו שלא רוצים להשתנות (ו99% מהחנונים לעולם לא ישתנו), מקסימום לוקח מישו אחד שרוצה להשתנות כמוהו, שניהם דופקים שינוי רדיקלי במראה החיצוני ובהתנהגות שלהם, אחרי שנה מתחילים להסתובב עם אנשים אחרים, לצאת, ליצור קשרים...
ואחד הולך בשיטה שלך - מנסה להשתנות, החברים החנונים שלו אומרים "עזוב לא ילך לך" ו"מי תרצה אותך ימכוער" ו"עזוב פדיחות" וככה הוא נתקע שנה על ויכוחים איתם. בסוף הוא נכנע ונשאר בדיוק מי שהוא היה.