קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משחקי אונליין| הוקי אויר גירסה שנייה
    על ידי Future בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 17:52
  2. [מידע-ספורט] הוקי קרח !
    על ידי ToNiC בפורום ספורט כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-10-2007, 18:30
  3. מנהל הוקי 2007| HOCKEY MANAGER 2007
    על ידי omric0 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 16:02
  4. חדשה... Jason (ההוא עם המסיכת הוקי חח)
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-12-2006, 03:47
  5. מי בא נגדי הוקי 2007?
    על ידי blizzard41 בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2006, 22:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

הוקי ....

משתמש מכור האוואטר של Mr.G
    לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

ברירת מחדל הוקי ....

אחריי משחק נדיר כמו אתמול אני חייב לספר הרבה על מה שעברתי ומה שאני מצפה לעבור באחד מענפיי הספורט היפים והמושכים ביותר

אז ככה
    לפניי חמש שנים אח שלי התחיל עם המחלה שנקרת הוקי הוא התחיל בערך בכיתה ג' שזה הגיל !!! להתחיל להחליק וללמוד את המשחק ואכן כך היה אחריי חצי שנה הוא התחיל לשחק והתאמן עם קבוצת הליגה פעם הם נקראו האפרוחים ובהתחלה בשבילי זה היה בדיחה כזאת לבוא ולראות אותו מתאמן וילדים נופלים ובעיקרון באתי בשביל הצחוק אבל באותו זמן התחלתי ליראות גם את קבוצת הנוער (איפה שאני משחק היום)
    באותו זמן התאמנתי באיגרוף תאלינדי ואחריי חצי שנה פרשתי באותו זמן אבא שלי סיפר לי שיש בעיה בביאליק נוער אין להם שוער
    והוא שאל אותי אולי תנסה גם ?
    ואני באופן ישיר אמרתי לא ! אני לא יודע להחליק אני אפול זה כואב זה מפחיד זה לא כיף
    וככה זה היה חצי שנה בערך עד ש.... התחלתי ללמוד החלקה בסיסית ואז החלקה מתקדמת והיום אני מלמד החלקה בסיסית ומתקדמת
    וככה זה התחיל אחריי שהתחלתי להחליק באופן טוב והגעתי לרמה טובה של שיווי משקל ויציבות על הסקייט החלטנו אני והמאמן שהגיע הזמן לנסות וליראות את הכישרון שלי כשוער האימון הראשון כשוער היה עם קבוצת הילדים מתחת לגיל 14 אז שם כולם היום 8 9 בערך ואני הייתי 14 (כדיי שתראו את הרמה) מהרגע ששמתי את הקסדה ליד השער ועד הרגע שיצאתי מהשער זה היה אדיר !!!!!!!!! כול כדור שבאו איתו אליי כול חבטה שנחבטה לעבריי כול משיכה וכול זריקה של כדור גרמה לי לרצות עוד ועוד ועוד, עוד הוקי , עוד רמה יותר גובהה, עוד אימונים ועוד משחקים

האימון הראשון שלי הראה שיש לי כישרון רפלקסים חדים יכולת יצרתית לעצירת כדורים ועוד כול מיני שדורשים לשוער הוקי מעולה רק שהיית בעיה אחת שאני צריך להיות שוער ראשון בגיל נוער שזה לא דבר פשוט בכלל

ועברה לה שנה והתחילה השנה הראשונה שלי בליגה הגיע מאמן חדש ואחריי שזכינו שנה שעברה בליגה (הבאנו שוער מקבוצה אחרת)
    צפינו ליותר ויותר וגם הצלחנו לשכנע את השוער הראשון האגדי שלנו לחזור ונראנו והתאמנו והיינו בכושר טוב מתמיד אבל רק בעייה אחת היית,והיא אגו בשמיים פשוט התרסקנו השוער לא בא לאימונים ומשחק בליגה האימונים לא באמת אימונים הכול חרטא בקיצור (אותו סיפור בגיל ילדים) התרסקנו תרתי משמע ממקום ראשון נפלנו למקום ריבעי
    ואני ? שלוש משחקים בלחץ שיחקתי עונה שלמה זה הכול !!!! הייתי מבואס אבל הייתי בטוח שאני שוער ראשון
    בטוח תוכנו כיוונו לגביע שבגביע נקבל בית קל שבגביע נצח ידענו שתמיד לגביע יש חוקים משלו וקבלנו בית שיכלנו לעלות לחצי ולעבור את החצי גמר וכול זה בידיעה שיש לנו שוער טוב ואני לא עומד בשער אבל כמו לכול דבר טוב לדבר הזה גם היה סוף השוער הראשון הועף מהקבוצה ואני !!! השוער שלא עמד שום משחק שלם בליגה צריך לעמוד שתיי משחקים אחד אחריי השני ועוד נגד נופית הקבוצה הכי טובה באותה שנה ושנים אחר כך גם כן ואז עוד משחק נגד בית לחם פשוט זוועה ! פחדתי פחד מוות אבל אז כמו כול שוער ושחקן טוב לא מפחדים ומסתכלים לפחד בעיינים.

במשחק הראשון שלי נגד נופית 8-4 הפסדנו אבל עצרתי הרבה והיה משחק טוב אחריי עוד שעה עוד משחק נגד בית לחם ניצחנו !!!! את התוצאה אני לא זוכר אבל מה שכן עצרתי פנדל אחד או כמה שזה דבר אדיר !!!! והכי חשוב עלינו לחצי גמר !!!!! עם אלעד השוער השני שלנו מכול השנה נתתי לי ולהקבוצה שלי הוכחה שאנחנו מסוגלים לנצח שגם אני עומד בין הקורות בשער הקטן למחרת משחק חצי גמר נגד אלונה בנימינה הפסדנו 9-5 (ניראלי) אבל הייתי רבע שעה שהיינו ביתרון ופה התחילה מערכת יחסים ארוכה מאוד בינינו לבין אלונה בנימינה
    בקרב על מקום שלישי הפסדנו גם כן אבל מחצית שלמה בלי גול השיפור היה אדיר וכולם ראו שאני ראוי לעמוד בשער של ביאליק למרות שאני דיי חדש

ועוד שנה עברה ואני שוער ראשון בנוער זה כול כך מרגש אבל שוב עם אותו מאמן שהתברר כאכזבה באותה עונה (שנה שעברה לא עשינו שום דבר מעניין חוץ ממשחק אחד 2-2 נגד אותה אלונה בניימינה במשחק שכולו ביאליק שבגלל טעות הגנה חטפנו גול
    בהמשך באותה השנה התקשר אל אבא שלי המאמן של אלונה באותה שנה אם אני יכול לשחק אצלם בפאקניג משחק בוגרים !!!!! אותם שחקנים בוגרים שכול הזמן ראיתי ופחדתי מהם הייתי צריך לשחק איתם ונגדם במשחק שלם והלכתי ושוב הסתכלתי לפחד בעיינים והצלחתי 9-9 עצרתי את אחד מהשחקניים הגדולים של ישראל אמיר אלפסיי שכיום משחק איתי בביאליק וושוב אני נפגש עם אלונה רק שאני עומד ועוזר להם זה היה משחק אדיר קיבלתי מחמאות ותודות מכולם בין עם זה מאמן אלונה או מהשחקנים שלו

ועוד שנה עברה לה ועכשיו השנה הזאת המאמן שלנו עזב אותנו ובעלים של המעדון שהוא מאמן מעולה התחיל לאמן אותנו בנוסף החלטנו כול שחקניי הנוער שלא משחקים בבוגרים להרשם לבוגרים ולעזור להם כי ידענו שהשנה בבוגרים יש לנו סגל חזק מאוד אותו אמיר אלפסיי שעצרתי עם אלונה משחק איתי ולציידי בביאליק זה פשוט אדיר אבל שוב כמו בביאליק גודל הצפייה כגודל האכזבה לא הגשנו את החיבור בין השחקנים ופציעות ונשברנו הפסדנו בשלושת המשחקים הראשונים שלנו נגד רמת ישי נגד היוגב ונגד בית לחם הפסדנו טכנית (לא היו שחקנים) אבל תנופת הירידה נותנת כוח לעלייה וכך היה התחלנו לשחק הוקי ולא סתם אנשים עם מקלות וגלגלים עם הנעליים 5-5 נגד אלונה בגביע (אני כשוער שני שלא נכנסתי) זה היה משחק אדיר אלונה השנה ממש חזקים המאמן הקודם שלנו משחק ומאמן שם ועוד שחקן נבחרת ישראל וזה היה תענוג לסיים בתיקו מולם עבר עוד משחק וצור הדסה קיבלה ביאליק בראש 9-3 יומיים לאחר מכן עוד פעם צור הדסה בגביע 5-4 אבל המשחק נפסק באמצע עקב אורות שנכבו רצינו כול כך את המשחק הזה מיכוון שנצחון ואנחנו עולים לחצי גמר בוגרים פשוט מדהים יהיה באותו משחק השוער הראשון שלנו סדק צלע ולא ידענו עד למשחק נגד רמת ישי (הכי חזקה כרגע בליגה) אני כמו כול משחק בדרך למגרש המרוחק ברמת ישי שומע מוזיקה ונהנה ושאני מגיע המאמן אומר לי :" אלעד מוכן לתת להם בראש אתה פותח היום". והנה עוד חלום הוגשם לשחק עם ביאליק שוער ראשון בוגרים ביחד עם כול השחקנים פתחנו ממש טוב ועצרתי כול כדור כמעט עד ש... הכושר של הקבוצה התפרק ונפלנו מנטלית 15-3 אווץ' כשוער ראשון בבוגרים זה כאב התחלתי להשקיע עוד יותר ולבוא ולעמוד כמה שיותר ושלוש שבועות אחריי עוד פעם אלונה עוד פעם בוגרים עוד פעם אני שוער ראשון ואני מת מפחד 15 עוד חזק בראש שלי ואני בידעה שזה ליגה ולא יקרה כלום עם נפסיד אבל אחריי אימונים קשים באה ההצלחה 9-8 ניצחון מוחץ של ביאליק שבכלל מחצית ראשונה עמדתי ומחצית שנייה שוער U16 עמד (הוא בן 14) ולחשוב שרק לפניי חודש חטפתי 15 גולים כולם היו בשוק במיוחד המאמן שלי משנה שעברה בתחילת המשחק אמר לי :"צפה פגיעה" והכדור שלו ירד כמו כול כדור אחר שנבחט לעבריי בנתיים ביאליק בשתיי הגיילאים השונים מנצחים גם הם את אלונה 3-2 ו4-3 ואותו מאמן לשעבר רותח מעצבים ואנחנו מאושרים ביאליק מנצחת ביאליק מנצחת ואפאחד לא מאמין

ורק משחק אחד נשאר בנוער איפה שאני שוער ראשון בטבעיות משחק נגד אלונה אותה אלונה שהיה מולם 2-2 אדיר ואנחנו באים עם ראש מורם יודעים מה אנחנו שווים ונתנו בראש עם משחק נדיר !!!!!!!!!!!!!!!! בדקה האחרונה שלוש גולים שתיים שלנו ואחד של אלונה משחק מושלם של השוערים משחק משולם בהתקפה ושלא נדבר בהגנה שיחקנו כקבוצה ניצחנו 7-6 עוד נצחון על אלונה ונצחון שני שלי ברציפות וזה פעם ראשונה שאני מנצח בהוקי פעם ראשונה שקורה משהו טוב פעם ראשונה שאני מצליח בהוקי

ועכשיו פנינו לעתיד עם סגל חזק גם בבוגרים וגם בנוער אנחנו מצפים להגיע למקומות גובהיים בגביע יום חמישי משחק בוגרים גביע נגד צור הדסה אותה צור הדסה שהיה 5-4 ונספק באמצע אותו משחק שבגללו עמדתי שתיי משחקים כשוער ראשון אותו משחק שלא אמנע מביאליק להגיע לפיינלפור לארבעת הקבוצות הגדולות ועם תשאלו אותנו אין קבוצה שיכולה לעצור אותנו עם שחקניים קדמיים שלא יורדים ממוצע של 6 גולים למשחק עם שוער בוגרים שהיה בעבר שוער נבחרת ישראל עם שחקן אחורי שאין לו רחמים ומוכן להוריד כול שחקן בלי להתבייש אנחנו צועדים לעבר הגמר ורוצים גם שם לנצח

אללה ביאליק
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

No 1 Cares ..

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

ציטוט נכתב במקור על ידי gadisop צפיה בהודעה
    No 1 Cares ..
    זה כי הרמת IQ שלך שואפת לרמת IQ של האדם הקדמון אם היית קורא והיה לך לב היית רואה את המסכנה שהתמדה ואהבה למה שאתה עושה אתה כן יכול להצליח
    אבל אתה "בן אדם" ומוצאם של האנושות זה הקוף ואתה ההוכחה לכך
    אם אין לך משהו חכם להגיד אז פשוט תסתום כי יש כאלה שסיפורים כמו שלי יכולים רק לתת להם השארה ולגרום להצלחתם
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

משתמש מתחיל האוואטר של gibs0n
    לייקים
    21
    נקודות
    50

עצם זה שחשבת שמישהו באמת יקרא את כל זה בפורום דיבורים( aka ספאמרים) מעיד שהרמת IQ שלך כל כך נמוכה שאין מספר שיתאר עד כמה זה נמוך. ״״

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

זה שפורים עכשיו לא אומר שצריך לכתוב עוד מגילה...

משתמש מכור האוואטר של Capt. Miller
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

מה המטרה שלך במגילה שכתבת פה? ברצינות!

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

ציטוט נכתב במקור על ידי gibs0n צפיה בהודעה
    עצם זה שחשבת שמישהו באמת יקרא את כל זה בפורום דיבורים( aka ספאמרים) מעיד שהרמת IQ שלך כל כך נמוכה שאין מספר שיתאר עד כמה זה נמוך. ״״
    כתבתי את זה כי אני בטוח שיש פה כמה אנשים שלא מודים בכך אבל הם צריכים מוטיביציה ואם תקרא את זה תבין מהזה התמדה
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Bean צפיה בהודעה
    זה שפורים עכשיו לא אומר שצריך לכתוב עוד מגילה...
    בניגוד למגילת פורים המגילה הזאת אמיתית ויש סיפור אמיתי מאחוריי זה ובנאדם משכיל או לפחות אחד שאמור להיות משכיל צריך להבין את המסכנה מפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Capt. Miller צפיה בהודעה
    מה המטרה שלך במגילה שכתבת פה? ברצינות!
    זה עוד כלום לעומט הסיפור חיים שלי זה מה שעברתי בארבע שנים בענף ההוקי גלגליות זה סיפור על צפיות שהופכות לאכזבות ונפילות ובסוף באה העלייה
    אני בוגר קורס מיכא"ל אם הייתי חושב שזה חפירה לא הייתי מפרסם את זה

אנשים שהם במשברים מתמשכים יכולים רק לקחת את זה ולהתחיל ליראות את האור שבקצה המנהרה כי בסיפור שלי היו בעיקר נפילות
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.G צפיה בהודעה
    כתבתי את זה כי אני בטוח שיש פה כמה אנשים שלא מודים בכך אבל הם צריכים מוטיביציה ואם תקרא את זה תבין מהזה התמדה

בניגוד למגילת פורים המגילה הזאת אמיתית ויש סיפור אמיתי מאחוריי זה ובנאדם משכיל או לפחות אחד שאמור להיות משכיל צריך להבין את המסכנה מפה

זה עוד כלום לעומט הסיפור חיים שלי זה מה שעברתי בארבע שנים בענף ההוקי גלגליות זה סיפור על צפיות שהופכות לאכזבות ונפילות ובסוף באה העלייה
    אני בוגר קורס מיכא"ל אם הייתי חושב שזה חפירה לא הייתי מפרסם את זה

אנשים שהם במשברים מתמשכים יכולים רק לקחת את זה ולהתחיל ליראות את האור שבקצה המנהרה כי בסיפור שלי היו בעיקר נפילות
    מזל טוב,עדיין לןא הבנתי מה המטרה של המגילה

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

מזל טוב,עדיין לןא הבנתי מה המטרה של המגילה
    קראת אותה ?
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

שם פרטי
    אייל
    לייקים
    109
    נקודות
    648
    משפט מחץ
    Tonight's The Night

קראת אותה ?
    כן ולא הבנתי אותה עדיין,מצטער

אייל,מפקח קטגוריית ספורט

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

כן ולא הבנתי אותה עדיין,מצטער
    כנראה שהיא לא מיועדת לך הסיפור שם מספר כמה נפילות ענקיות שהיו לי בענף ואיך עכשיו הכול מתחבר ויש עלייה אחת ענקית שקורת לי ולקבוצה שלי בזמן האחרון
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

משתמש מתחיל האוואטר של gibs0n
    לייקים
    21
    נקודות
    50

כתבתי את זה כי אני בטוח שיש פה כמה אנשים שלא מודים בכך אבל הם צריכים מוטיביציה. ואם תקרא את זה, תבין מה(רווח)זה התמדה.

בניגוד למגילת פורים, המגילה הזאת אמיתית ויש סיפור אמיתי מאחוריי זה ובנ רווח)אדם משכיל או לפחות אחד שאמור להיות משכיל צריך להבין את המסכ(ק)נה מפה

זה עוד כלום לעומט(ת) הסיפור חיים שלי. זה מה שעברתי בארבע שנים בענף ההוקי גלגליות. זה סיפור על צ(י)פיות שהופכות לאכזבות ונפילות, ובסוף באה העלייה.
    אני בוגר קורס מיכא"ל. אם הייתי חושב שזה חפירה לא הייתי מפרסם את זה.

אנשים שהם במשברים מתמשכים יכולים רק לקחת את זה ולהתחיל ליראות את האור שבקצה המנהרה, כי בסיפור שלי היו בעיקר נפילות.
    מישהו כאן לא הלך לשיעורי לשון.

בהצלחה, מקווה לראותכם משחקים מול קבוצות גדולות יותר.

לייקים
    123
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hockey...Untill i dead

ציטוט נכתב במקור על ידי gibs0n צפיה בהודעה
    מישהו כאן לא הלך לשיעורי לשון.
    מישהו כאן היפרקטיבי עם הפרעת קשב וריכוז חמורה מאוד
    יש לי בעיה מוכחת בלשון בכך שאני לא יכול ללמוד שפות ובמיוחד לא סימני פסוק

תוותר לי טוב ?
    מחפש מעלים עם ידע בקידוד
    לפרטים

מישהו כאן היפרקטיבי עם הפרעת קשב וריכוז חמורה מאוד
    יש לי בעיה מוכחת בלשון בכך שאני לא יכול ללמוד שפות ובמיוחד לא סימני פסוק

תוותר לי טוב ?
    אחד הדברים שאתה צריך לדעת הוא שכשאתה יורד על אנשים אחרים, הם יחפשו את אותו הדבר גם אצלך. אין צורך להתייחס לכל תגובה...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,541 | הודעות: 8,202,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect