קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 14:13
  2. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:54
  3. 6 דרכים לעשות באנג'י
    על ידי Bigbond בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 19:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

הבטחון ברצפה, מה לעשות ? (14)

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ברירת מחדל הבטחון ברצפה, מה לעשות ? (14)

עד לפני חצי שנה הייתי חנון כזה שלא יוצא מהמחשב והייתי עוד בתול שפתיים, אמרתי לעצמי שאני אשתנה והשתנתי, התחלתי לצאת עם בנות יותר, חברים, מסיבות והכל והיה לי ביטחון, צירפתתי מאז 7 בנות, הפעם האחרונה הייתהלפני איזה 3 חודשים ומאז אני לא מצליח עם בנות בשיט, אני לא יודע מה קרה, פשוט אני מעפן, לפני כמה ימים נפגשתי עם מישהי ממש פצצה, גבוהה, גוף יפה, ציצים גדולים, קיצר כוסית, אחרי 2 דקות ניסיתי לנשק אותה, כל הזמן חשבתי על לסגור לסגור לסגור והיא לא זרמה, אמרתי בסדר המשכנו לדבר וזה, אחרי שעה וחצי שהיא חפרה לי אחושרמוטה דיברנו על זה והיא אמרה גם שהיא לא מתנשקת עם ילדים בגלל שפעם איזה אחד שיחק בה קיצר סיפור ארוך, היא אמרה גם שיש כאלה שהיא רוצה להתנשק איתם והיא עדיין לא ויש כאלה שהיא לא והם מנסים, בוא נגיד שאני האלה מהלא, היא אמרה שאאני מושלם והיא לא רוצה לאבד אותי כידיד, כי עשינו שיחת נפש כזאת, היא סיפרה לי מלא דברים והייתי הבן אדם הכי נסיך בעולם,
    הייתי רגיש כזה ונחמד רצח, הקיצר שאלתי אותה אם לא יהיה בנינו כלום בחיים והיא אמרה שכן, וזה דפק לי תביטחון ברמות.

מאז אני טוחן ג'אנק פוד, שותה קולה בלי הפסקה ויושב 24/7 על המחשב כמו איזה SADCUNT.

אני לא נראה טוב ממש ולא רע, יש לי הרבה מה לשפר אבל אני לא נקרא מכוער זה ברור,
    עכשיו יש בנות שרוצות להפגש איתי ואני פשוט לא יכול בגלל שאין לי ביטחון, וואני ממשיך להמציא תירוצים למה אני לא יכול ולא הולך להפגש עם אף אחת, אין לי מושג מה לעשות.

מצטער על החפירה, אשמח לתשובות!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

התירוץ הכי גדול ששמעתי באשכול הזה, זה "יש בנות שרוצות להפגש איתי ואני פשוט לא יכול בגלל שאין לי בטחון" או שאתה משקר או שאתה דביל.
    אם הרבה בנות היו רוצות אותך והיו רוצות להפגש איתך, הבטחון שלך לא היה נמוך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    התירוץ הכי גדול ששמעתי באשכול הזה, זה "יש בנות שרוצות להפגש איתי ואני פשוט לא יכול בגלל שאין לי בטחון" או שאתה משקר או שאתה דביל.
    אם הרבה בנות היו רוצות אותך והיו רוצות להפגש איתך, הבטחון שלך לא היה נמוך.
    יש 2 בנות שאני אמור להפגש איתן אני לא בטוח אסגור זה למה אני לא רוצה ללכת, זה לא כאילו בנות באות ומציעות לי להפגש איתן אם זה מה שאתה חושב, זה ידידות שאני מכיר ורציתי להפגש איתן בהתחלה פשוט אחרי זה אני לא רוצה ללכת כי אני חושב שאני לא אסגור, מבין?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא, תסביר מחדש.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

לא, תסביר מחדש.
    פעם הייתי נפגש עם בנות הייתי בטוח שאני הולך לנשק אותן , ב100 אחוז, הייתי בא עם ביטחון עצמי מטורף באמת, עד שפעם אחת נפגשתי עם מישהי והיא אמרה שזאת פגישה כידידים ולא יהיה בנינו כלום והיא חשבה שאנחנו נפגשים כידידים, והלכתי שעה וחצי ברגל בשבילה, אז מאחרי זה תמיד שאלתי בנות אם הן יזרמו איתי וזה ולא נפגשתי עם מישהי שאמרה שהיא לא יודעת אם יהיה בנינו משהו כי פשוט חשבתי שלא יהיה, לא יודע למה, עכשיו תמיד אני שואל מישהי אם היאתזרום איתי בנשיקה וזה, כי אני לא רוצה ללכת סתם ושיקרה מה שקרה ולפני כמה ימים זאת שדחתה אותי אמרה אולי, והיא הייתה ממש בקטע שלי והרסתי את זה אני יודע שהיא הייתה, עכשיו לפני שנפגשתי איתה דיברתי עם כמה בנות ואמרתי להן אם באלהן להפגש, והן רוצות אני פשוט פוחד ללכת ולבזבז מלא זמן על כלום ולקבל דחייה שוב, זה סתם יוריד לי עוד מהביטחון, נגיד עכשיו איזה אחת שגרה עיר לידי ויכלתי לקחת אוטובוס אליה יכלה להפגש ותאכלס מבפנים רציתי אבל לא הלכתי בסוף כי חשבתי שזה בזבוז זמן כי אני במלא לא אנשק,
    קשה לי ממש להסביר את זה, מקווה שתבין

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תגיד לי מה אתה גזור?
    ממתי שואלים בחורה לפני שנפגשים "את חושבת שנתנשק היום? שאני ידע כדי שאני לא יבזבז את הזמן שלי" מה אתה מסטל? מה נסגר איתך?
    אם אתה לא רוצה לבזבז את הזמן שלך או שאתה לא רוצה ללכת דרך ארוכה כדי להפגש עם בחורה, אל תלך. אם אתה הולך על זה, אז תנסה לנשק מבלי לשאול. כל הכיף זה הדברים הלא צפויים. בדיוק כמו שאתה לא יודע אם תתנשקו גם הבחורה לא יודעת, ואם אתה תשאל "אנחנו נתנשק?" אתה הורס הכל. אי אפשר לשאול דבר כזה.

אפשר כשאתה תופס לבחורה את הלחי, אומר בשקט "אפשר לנשק אותך..?" בתור שאלה רטורית וללכת על זה מבלי לחכות לתשובה שלה. אתה אמור לעשות את זה מבלי לשאול, לעשות את זה בבטחון ופשוט ללכת על זה.

בקשר לזה שהבטחון שלך יורד. תתרגל ירכרוכי אחד...אתה צריך להיות גבר, תתרגל לקבל דחיות ותתרגל לקבל "לא" מבחורות, ככה זה עובד.
    אתה לא יכול לתת לכל בחורה להוריד לך את הבטחון וככה לערער אותך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

תגיד לי מה אתה גזור?
    ממתי שואלים בחורה לפני שנפגשים "את חושבת שנתנשק היום? שאני ידע כדי שאני לא יבזבז את הזמן שלי" מה אתה מסטל? מה נסגר איתך?
    אם אתה לא רוצה לבזבז את הזמן שלך או שאתה לא רוצה ללכת דרך ארוכה כדי להפגש עם בחורה, אל תלך. אם אתה הולך על זה, אז תנסה לנשק מבלי לשאול. כל הכיף זה הדברים הלא צפויים. בדיוק כמו שאתה לא יודע אם תתנשקו גם הבחורה לא יודעת, ואם אתה תשאל "אנחנו נתנשק?" אתה הורס הכל. אי אפשר לשאול דבר כזה.

אפשר כשאתה תופס לבחורה את הלחי, אומר בשקט "אפשר לנשק אותך..?" בתור שאלה רטורית וללכת על זה מבלי לחכות לתשובה שלה. אתה אמור לעשות את זה מבלי לשאול, לעשות את זה בבטחון ופשוט ללכת על זה.

בקשר לזה שהבטחון שלך יורד. תתרגל ירכרוכי אחד...אתה צריך להיות גבר, תתרגל לקבל דחיות ותתרגל לקבל "לא" מבחורות, ככה זה עובד.
    אתה לא יכול לתת לכל בחורה להוריד לך את הבטחון וככה לערער אותך.
    רוב הבנות אני מביא מהפייסבוק בכללי זה עובד אבל אני פשוט לא יכול לדעת אם היא רוצה שנפגש כידידים או שנפגש ויהיה קטע מבין? אז מה לעשות ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    רוב הבנות אני מביא מהפייסבוק בכללי זה עובד אבל אני פשוט לא יכול לדעת אם היא רוצה שנפגש כידידים או שנפגש ויהיה קטע מבין? אז מה לעשות ?
    תפסיק להביא בנות מהפייסבוק כי זה מרגיל אותך רק להשתמש בכתיבה, אין שום שימוש בשפת גוף, טון דיבור ודברים חשובים אחושרמוטה
    וככה, לא משיגים בנות

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    תפסיק להביא בנות מהפייסבוק כי זה מרגיל אותך רק להשתמש בכתיבה, אין שום שימוש בשפת גוף, טון דיבור ודברים חשובים אחושרמוטה
    וככה, לא משיגים בנות
    אני גר בפאקינג חור, יש פה 2 בנות גג, אני לומד בבית ספר של ערסים ובקושי רואה בנות, שאני רואה זה בנות מאיפה שאמא שלי גרה, אין לי כלכך אפשרות אחי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אני גר בפאקינג חור, יש פה 2 בנות גג, אני לומד בבית ספר של ערסים ובקושי רואה בנות, שאני רואה זה בנות מאיפה שאמא שלי גרה, אין לי כלכך אפשרות אחי.
    אתה בן 14, עוד לא מאוחר מדי, ואתה גר בחור
    תמיד, אבל תמיד, בכל חור יש בית ספר אזורי טוב לאנשים איכותיים באמת, ככה שתפתח קשרים עם אנשים מהאזור ולא רק מהעיר
    זה מה שהציל אותי אישית
    תברח מבתי ספר של ערסים בדחיפות הם יעשו לך רק רוע ומרמור, אני מבין מאיפה החוסר בטחון שלך

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני פשוט לא יכול לדעת אם היא רוצה שנפגש כידידים או שנפגש ויהיה קטע מבין? אז מה לעשות ?
    לא אמור להיות לך בכלל אכפת אם היא רוצה שתפגשו כידידים או שתפגשו בשביל קטע, אתה נפגש איתה וזהו.

חוץ מזה, שאם אתה מכיר בחורה מהפייסבוק (מתחיל איתה) איך אתה רוצה להפגש איתה כידידים אם אתה לא מכיר אותה? לא נראלי שהבנת מה זה ידידים.
    ידידה זאת מישהי שאתה מכיר כבר הרבה זמן. אם אתה מתחיל עם מישהי בפייסבוק (פעם ראשונה) ונפגש איתה, זה לא נקרא להפגש עם ידידה, זה נקרא סוג של דייט.

בכל מקרה זה לא משנה, פשוט תפגש עם הבחורה מבלי שבכלל יזיז לך אם זה פגישה של ידידים או קטע..פשוט זרום! תפסיק לחשוב כל כך הרבה, תן לזמן לעשות את שלו ואם יזרום אז תנסה לנשק אותה וזהו.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לפעמים אני חושד שכולם פה בתולי שפתיים

מזה לשאול תבחורה אם אפשר לנשק אותה?! גם בנשיקה הראשונה שלי שהייתי הכי חסר בטחון ועם AA משתק לא עשיתי תשטויות האלה ורק המחשבה על זה גרמה לי להקיא
    ממך רודני לא ציפיתי לשטות הזאת זה אולי הדבר הכי לא טבעי שאפשר לעשות...אם אתה באמת מצליח כמו שאתה טוען אתה אמור לדעת שזה משו שמגיע לבד ולא צריך לשאול אף אחד שומדבר, או שזה בא או שזה לא (לא משנה ביוזמת מי)

ואני אומר את זה בתור אחד שיותר גרוע מכולם פה בלהתחיל עם בנות אבל מה שכן אני יודע מה לעשות בזמן אמת. מה לעשות אני גרוע בדיבורים וטוב במעשים
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 27-02-2013 בשעה 20:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    לפעמים אני חושד שכולם פה בתולי שפתיים

מזה לשאול תבחורה אם אפשר לנשק אותה?! גם בנשיקה הראשונה שלי שהייתי הכי חסר בטחון ועם AA משתק לא עשיתי תשטויות האלה ורק המחשבה על זה גרמה לי להקיא
    ממך רודני לא ציפיתי לשטות הזאת זה אולי הדבר הכי לא טבעי שאפשר לעשות...אם אתה באמת מצליח כמו שאתה טוען אתה אמור לדעת שזה משו שמגיע לבד ולא צריך לשאול אף אחד שומדבר, או שזה בא או שזה לא (לא משנה ביוזמת מי)

ואני אומר את זה בתור אחד שיותר גרוע מכולם פה בלהתחיל עם בנות אבל מה שכן אני יודע מה לעשות בזמן אמת. מה לעשות אני גרוע בדיבורים וטוב במעשים
    בחיים לא שאלתי בחורה אם אני יכול לנשק אותה שאלתי אותה אם היא תזרום ואם אנחנו באותו כיוון כזה,
    אני לא דפוק.
    לא אמור להיות לך בכלל אכפת אם היא רוצה שתפגשו כידידים או שתפגשו בשביל קטע, אתה נפגש איתה וזהו.

חוץ מזה, שאם אתה מכיר בחורה מהפייסבוק (מתחיל איתה) איך אתה רוצה להפגש איתה כידידים אם אתה לא מכיר אותה? לא נראלי שהבנת מה זה ידידים.
    ידידה זאת מישהי שאתה מכיר כבר הרבה זמן. אם אתה מתחיל עם מישהי בפייסבוק (פעם ראשונה) ונפגש איתה, זה לא נקרא להפגש עם ידידה, זה נקרא סוג של דייט.

בכל מקרה זה לא משנה, פשוט תפגש עם הבחורה מבלי שבכלל יזיז לך אם זה פגישה של ידידים או קטע..פשוט זרום! תפסיק לחשוב כל כך הרבה, תן לזמן לעשות את שלו ואם יזרום אז תנסה לנשק אותה וזהו.
    אני אעשה אחי תודה!
    אתה בן 14, עוד לא מאוחר מדי, ואתה גר בחור
    תמיד, אבל תמיד, בכל חור יש בית ספר אזורי טוב לאנשים איכותיים באמת, ככה שתפתח קשרים עם אנשים מהאזור ולא רק מהעיר
    זה מה שהציל אותי אישית
    תברח מבתי ספר של ערסים בדחיפות הם יעשו לך רק רוע ומרמור, אני מבין מאיפה החוסר בטחון שלך
    הייתי בבצפר של ערסים ואני בדיוק יום ראשון מתחיל ללמוד במקום חדש, חוץמיזה שההתנהגות שלי בתעודות וזה לא משו ואף בית ספר לא יקבל אותי ככה
    נערך לאחרונה על ידי Biech; 27-02-2013 בשעה 21:03.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

בחיים לא שאלתי בחורה אם אני יכול לנשק אותה שאלתי אותה אם היא תזרום ואם אנחנו באותו כיוון כזה,
    אני לא דפוק.

אני אעשה אחי תודה!

הייתי בבצפר של ערסים ואני בדיוק יום ראשון מתחיל ללמוד במקום חדש, חוץמיזה שההתנהגות שלי בתעודות וזה לא משו ואף בית ספר לא יקבל אותי ככה
    מגניב לך לכיתת מופת אם יש אצלכם, סתם יש לזה רושם של חנונים כולם סטלנים רצח ויש מלא כוסיות

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

מגניב לך לכיתת מופת אם יש אצלכם, סתם יש לזה רושם של חנונים כולם סטלנים רצח ויש מלא כוסיות
    חח אני הולך לקידום נוער, איזה מופת איזה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect