הפלילו אותי שעישנתי סמים איך להתהג בחקירה להודות או להגיד שלא נגעתי?
אין לי שום דבר בחדר ואין להם ממש הוכחות
הפלילו אותי שעישנתי סמים איך להתהג בחקירה להודות או להגיד שלא נגעתי?
אין לי שום דבר בחדר ואין להם ממש הוכחות
|
|
מה זה נראה לך פה פורום פשיעה?
אם לא נגעת כמו שאתה אומר תגיד שלא נגעת יבקשו ממך לעשות בדיקת שתן תעשה תצא נקי נגמר הסיפור..
מה יש לפחד כל עוד אתה חף מפשע תגיד את האמת וישחררו אותך
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 28-02-2013 בשעה 19:24.
נשמע קצת כמו טרוליזם
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.
יא נרקומן פשוט תודה וזהו.....אני לא מעשן סמים נראה לך אותי יפלילו? לא!! כי אני לא מעשן אותם!! בניגוד אליך!!
הם ישלחו אותך לגמילה וככה תיגמל זה יהיה קשה יהיה לך קריז והכל אבל תיגמל וככה יהיה טוב ואחרי שתסיים גמילה גם אם יפתחו לך תיק הוא ירד כי אתה כבר לא נרקומן והם סלחו לך וככה תוכל להתקבל לעבודה ולחיות חיים נורמלים ולא חיי סם...
זה לא פורום לנרקומנים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 'מזריק חשיש' 'מכור לסם' 'גונב בשביל לממן את הסם' 'תת משקל' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא מדבר על חשיש לא על הרואין
בוא תספר לי על מקרה אחד שאדם הזריק חשיש... אחרי זה תגיד לי מתי ראית בתחנה מרכזית נרקומנים שמכורים לחשיש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל תגובה שלך אתה רק מראה כמה אתה טמבל או שנמחק לך המוח מסמים קשים אבל באמת נמחק או שאתה ילד בן 14 טמבל אחושרמוטה עם בעיה נפשית קשה
איזה נרקומנים פשוט לא יאמן, פשוט בבונים חסרי תרבות, אני נותן להם עצה והם ככה צוחקים עלי
תמשיכו להרוס את החיים שלכם אין בעיה רק שתהיו מכורים לסם אל תגידו שלא הזהרתי
וכן פעם ראיתי גם נרקומן (כמוכם) מסניף מריחואנה!!! ומזריק חשיש
אתה מתחיל בלעשן ואז עובר ללהסניף ואז מזריק
או שאתם על סמים ולא אכפת לכם לצחוק..אבל אחרי שההשפעה מפסיקה, אתם תתחילו לבכות!!! כי תרצו עוד מנה ותעשו הכל בשביל להזריק חשיש
תתפלא אני בן אדם וכן אמיתי זה שאתה רואה חייזרים בגלל הסמים שלך וכל ההזיות שאתה הוזה לא אומר שאין בני אדם במציאות
עוד נרקומן...לך לגמילה תראה אמי ווינהאוס הייתה רק בת 26 ומתה בגלל מנת יתר של חשיש ולמה כל הפוזה הזאת?! אני מזריק חשיש אני מגניב?
you should go to rehab brah
dont say nonono