רונאלדו עם צמד (13 בפנדל ו-57) ו-וראן (68) הפכו את המבצר הקטאלוני לרחבת ריקודים בדרך לגמר הגביע. אלבה רק צימק (89) לבארסה שנמצאת במשבר
להמשך הכתבה
משחק חלש מאוד של בארסה ועוד בבית,בהחלט רואים ירידה ברמה במשחקים של בארסה, 2:0 למילאן
ו3:1 לריאל
רונאלדו עם צמד (13 בפנדל ו-57) ו-וראן (68) הפכו את המבצר הקטאלוני לרחבת ריקודים בדרך לגמר הגביע. אלבה רק צימק (89) לבארסה שנמצאת במשבר
להמשך הכתבה
משחק חלש מאוד של בארסה ועוד בבית,בהחלט רואים ירידה ברמה במשחקים של בארסה, 2:0 למילאן
ו3:1 לריאל
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
|
|
למה אתה כולל את כולם ?
רובם כאן אוהדי הצלחות.
ברצלונה שיחקה נורא עם ראורה, ריאל התכוננה טוב למסי וברצלונה וקפצו עליו בכל נגיעה שלו בכדור 2 שחקנים. ריאל הראתה
משחק נפלא לדעתי, יצאה למתפרצות, נתנה לרונאלדו את המרחב שהוא אוהב והשתיקה לגמרי את ברצלונה וראורה שלא יודע לאמן וסוף סוף התאוריה שברצלונה "לא אנושית" ושכל אחד יכול לאמן אותה מסתיימת כעת. בארסה תגידה למשחק בשבת, וקשה לומר את זה כ"אנדר דוג", בסנטיאגו ברנבאו וריאל שתחסר את די מאריה ופה אני שמח כי אני מת לראות את קאקה משחק בתפקיד שלו תנסה לעשות את זה שוב, ברצלונה צריכה להסתמך יותר על האגפים ולא תמיד על מסי כשיש גם את וויה, אלכסיס וגם ססק.
כאן נמדדים אוהדים, אני לא אנטוש בחיים את בארסה ואשאר איתה ואתה מאור תפסיק עם התאוריות שלך וזאת תמונה למזכרת:
![]()
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 28-02-2013 בשעה 00:46.
ספוילר:
מה שאני אוהב ברוב אוהדי בארסה זה שלא משנה למי הם יפסידו ובכמה הם לא יודו שהם היו פחות טובים ולא משנה מה הם לא יודו שהגיע לקבוצה השנייה לנצח.
הם תמיד יתלוננו שהמגרש נטה לכיוון השער שלהם, שהיה רוח לכיוון השער שלהם, שהשופט היה גרוע ועוד ועוד הם בחיים לא יוכלו להפסיד בכבוד.
אבל באמת שיש כאלו שיוכלים פשוט להגיד שהקבוצה השנייה הייתה יותר טוב והגיע לה לנצח אבל הם מיעוט.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi