קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] איך לסמן את כל החברים בפייסבוק בבת אחת!
    על ידי Daniel בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-06-2012, 23:17
  2. [שאלה] איך להזרים שיחה בפייסבוק
    על ידי lockon בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-07-2010, 20:11
  3. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-01-2010, 19:50
  4. [שאלה] נגיד אחת שהיתי איתה בקשר פעם..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 19-03-2009, 18:35
  5. חחחח קבלו איזה שיחה מצחיקה רצח!!אחת המצחיקות!
    על ידי Toilet Papper בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 19:05
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 65

ציטוט שיחה בפייסבוק עם אחת שהתחיל איתה קטע (16) - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    תגיד לי אתה בן 4? מה זה התגובה המטומטמת הזאת?
    זה מה שאני צריך, להתייחס לכל הבחורות כאילו הן לא שוות כלום?

ציפיתי לתגובה רצינית.
    עזוב נו.. אנשים פה חושבים שהם יכולים לזיין את בר רפאלי
    תקשיב אחי קצת מוזר לי שעדיין יש תסצנות האלה בגיל 16, אני זוכר בחטיבה היו תקטעים האלה אבל מהתיכון כבר זה נהיה דיבורי דוגרי יעני "רוצה? לא רוצה?" וזהו.
    בלי סצנות
    כנראה שיש לכם התבגרות רגשית מאוחרת לך ולה.

זה נראה שאתה דלוק לה על התחת והיא הייתה דלוקה לך על התחת והאגו שך דפק אותך

אז כמה דברים:
    1. יצאת פארש
    2. לא יודע אם אתה יכול לתקן את זה
    3. שווה לנסות

יצאת פארש, למה? אמרו לך כבר. לא צריך לבקש סליחה, וגם אם כן - לא צריך להתחנן ולכתוב 100 שורות.. ראו מההתחלה שהיא לא בקטע של לדבר אתה פשוט עוזב אותה וביום אחר בא אליה פנים מול פנים סוגר איתה הכל.
    אני לא יודע אם אתה יכול לתקן את זה למה אם היית סוגר תשיחה מוקדם היא הייתה חושבת לעצמה כל הלילה מה אתה חושב, מה אתה רוצה, אם אתה רוצה אותה או לא, ואתה פשוט התחננת אליה והיא כנראה הבינה שבא לך עליה לא פחות ממה שבא לה עליך.. זה מוריד קצת..

קיצר, את העבר אי אפשר לתקן

תבקש סליחה כשצריך, גבר יודע גם לבקש סליחה מה אתם סניה שאתם אומרים לו גבר לא מבקש סליחה? מה זה השטויו האלה אם אני מבקש סליחה אתם חושבים שמישהי תגיד "או הנה הוא ביקש סליחה לא בא לי עליו".. מי שאומר את זה כנראה לא מכיר בחורות. תבקש סליחה כצריך אבל לא 100 פעם, רק כשבאמת צריך. ואם אתה רואה שאין תגובה, אין מה לעשות אין לך טעם לבקש שוב אתה תצא סתם פודל כי תקבל אותה תגובה.

בקיצורררר נסה לסגור איתה את זה פנים מול פנים, זה יהיה קשה לך אחי אולי בגלל אגו אבל אתה חייב לעבור את זה אם אתה רוצה אותה, לך בוקר אחד "בואי שנייה", תן נאום של 2 משפטים מטריפים של "לא יודע מה הסיפור שלך, לא יודע מה הסיפור שלי, לא הבנו אחד ת'שני, נראלי צריכים להמשיך מכאן איכשהו ולא לריב בפייסבוק מה אנחנו ילדים", ותקווה שהיא תיפול עליך עם חיבוק או צרפתית.

בהצלחה אחי

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אתה לוקח הכל רציני מדי תפסיק להיות SADCUNT, אתה סתם מגביל את עצמך, you are a sickkunt if u wanna be brah

אפילו אני, אחד שגרוע בלהתחיל עם בנות שם עליהן זין ומטריל אותן כי זה מצחיק וככה אתה לא מתנהג כמו PHAGGOT שמתלהב ממנה, אני לא אומר לך תתנהג כמו אומן פאאאאתויייי אבל וואלה אל תהיה פוסי

ואם מישי לא זורמת איתי שתלך להזדיין, אני SICKKUNT כי אני מחרבן עליה ועל התגובות שלה
    היא - SADCUNT
    מי שזורמת איתי - SICKKUNT יותר ממני

מה שאתה עושה זה ידיד הומו..יש לי פה איזו ידידה (די שווה הייתי אומר, בחורה אחת השוות שראיתי בLA בוא נגיד את זה ככה בישראל הרמה הזו לא קיימת) ויש לה כל שבוע איזה SADCUNT חדש שמסיע אותה למסיבות באוטו וחושב שככה הוא ישיג אותה אבל הוא נשאר כלבלב שלה
    הקטע שאתם לא מבינים שלא בא לו להתחיל עם בנות נראלי בא לו על הספציפית הזאת למה מהדיבור שלה איתה מה שרואים כאן הוא חם עליה בטירוף גם אם הוא יכחיש אפשר לראות מהדיבור שלו איתה.....
    אז לתת לו פה דברים של "שים זין עליה" לא יעזור כי הוא רוצה אותה ולהבדיל מסיפורי של "פגשתי ברמנית מיליפית שאין לי מושג מי היא אבל בא לי עליה איך אני שוכב איתה", לבחור שפה כן יש סיכוי עם זאתי שהוא רוצה. אז נעזור לו להשיג אותה חחחח

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    הקטע שאתם לא מבינים שלא בא לו להתחיל עם בנות נראלי בא לו על הספציפית הזאת למה מהדיבור שלה איתה מה שרואים כאן הוא חם עליה בטירוף גם אם הוא יכחיש אפשר לראות מהדיבור שלו איתה.....
    אז לתת לו פה דברים של "שים זין עליה" לא יעזור כי הוא רוצה אותה ולהבדיל מסיפורי של "פגשתי ברמנית מיליפית שאין לי מושג מי היא אבל בא לי עליה איך אני שוכב איתה", לבחור שפה כן יש סיכוי עם זאתי שהוא רוצה. אז נעזור לו להשיג אותה חחחח
    להתנהג כמו ידיד הומו וSADCUNT זאת לא תשובה תהיה בטוח.

לא אומר שצריך להתנהג כמו אומן פאאאאאתוי אבל יש הבדל בין זה לבין SADCUNT

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    עזוב נו.. אנשים פה חושבים שהם יכולים לזיין את בר רפאלי
    תקשיב אחי קצת מוזר לי שעדיין יש תסצנות האלה בגיל 16, אני זוכר בחטיבה היו תקטעים האלה אבל מהתיכון כבר זה נהיה דיבורי דוגרי יעני "רוצה? לא רוצה?" וזהו.
    בלי סצנות
    כנראה שיש לכם התבגרות רגשית מאוחרת לך ולה.

זה נראה שאתה דלוק לה על התחת והיא הייתה דלוקה לך על התחת והאגו שך דפק אותך

אז כמה דברים:
    1. יצאת פארש
    2. לא יודע אם אתה יכול לתקן את זה
    3. שווה לנסות

יצאת פארש, למה? אמרו לך כבר. לא צריך לבקש סליחה, וגם אם כן - לא צריך להתחנן ולכתוב 100 שורות.. ראו מההתחלה שהיא לא בקטע של לדבר אתה פשוט עוזב אותה וביום אחר בא אליה פנים מול פנים סוגר איתה הכל.
    אני לא יודע אם אתה יכול לתקן את זה למה אם היית סוגר תשיחה מוקדם היא הייתה חושבת לעצמה כל הלילה מה אתה חושב, מה אתה רוצה, אם אתה רוצה אותה או לא, ואתה פשוט התחננת אליה והיא כנראה הבינה שבא לך עליה לא פחות ממה שבא לה עליך.. זה מוריד קצת..

קיצר, את העבר אי אפשר לתקן

תבקש סליחה כשצריך, גבר יודע גם לבקש סליחה מה אתם סניה שאתם אומרים לו גבר לא מבקש סליחה? מה זה השטויו האלה אם אני מבקש סליחה אתם חושבים שמישהי תגיד "או הנה הוא ביקש סליחה לא בא לי עליו".. מי שאומר את זה כנראה לא מכיר בחורות. תבקש סליחה כצריך אבל לא 100 פעם, רק כשבאמת צריך. ואם אתה רואה שאין תגובה, אין מה לעשות אין לך טעם לבקש שוב אתה תצא סתם פודל כי תקבל אותה תגובה.

בקיצורררר נסה לסגור איתה את זה פנים מול פנים, זה יהיה קשה לך אחי אולי בגלל אגו אבל אתה חייב לעבור את זה אם אתה רוצה אותה, לך בוקר אחד "בואי שנייה", תן נאום של 2 משפטים מטריפים של "לא יודע מה הסיפור שלך, לא יודע מה הסיפור שלי, לא הבנו אחד ת'שני, נראלי צריכים להמשיך מכאן איכשהו ולא לריב בפייסבוק מה אנחנו ילדים", ותקווה שהיא תיפול עליך עם חיבוק או צרפתית.

בהצלחה אחי
    קודם כל כן, במסגרת העבודה שלי יצא לי לפגוש את בר רפאלי, אבל היא אוהבת יותר כסף מגברים. כסף לא זורקים, גברים אפשר לזרוק על ימין ועל שמאל.

דבר שני, אפשר לבקש סליחה אבל כמו שאמרתי - לא על שטות כזאת ילדותית. ממתי אתה ביקשת סליחה מאמא שלך שלא הודעת לה איפה אתה נמצא ולא ענית לה בפלאפון במשך כל היום? אם כן ביקשת, כנראה שגם מהבחורות תבקש על הקטנות האלה.

כל זה מגיע מהחינוך שאתה מקבל כילד, אם גדלת עם דמות אם דומיננטית יותר או דמות אב דומיננטית יותר האופי שלך והיחס לבחורות הוא בהתאם.

בכל מקרה, הוא היה יכול לומר משפט אחד במקום "סליחה, סליחה, סליחה" שהיה נשמע כמעט אותו הדבר אבל והיא הייתה רוב הסיכויים שוכחת הכל ומשלימה איתו.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ואם גדלתי בלי אב?? זה אומר שאני אמור להתנהג כמו glorious winged phaggot ונייס גאי לפי התאוריה שלך? כי אף פעם לא הייתי כזה, אף פעם אף פעם, אפילו בחטיבה שלא הייתה לי אפילו ידידה, זה היה פשוט נראה לי מוזר כי ראיתי אחרים מתנהגים ככה ולא הלך להם אז אמרתי למה שלי זה ילך? וצדקתי כי ראיתי שמי שמשיג בנות נראה ככה וככה ומתנהג ככה וככה והתחלתי לחקות אותם..אין לזה שום קשר עם מי גדלתי...

בד''כ אתה כותב דברים חכמים אבל פה כתבת שטות, זה שטות בדיוק כמו "אם היא משחקת בשיער היא נמשכת אליך" ו"כל גבר יכול להשיג כל אישה" ו"אם אתה מדבר עם בחורה יותר מX דקות בטלפון אתה תהיה ידיד גיי שלה לנצח" כל אלה תאוריות שרצות ברשת שנים על גבי שנים שלא הוכחו מעולם

אה ובחיים לא ביקשתי "סליחה" מבחורה אם משכיחים את הפעמים שבאמת התנהגתי כמו ASSHOLE והסליחה הייתה במקום (לרוב זה קרה כי הייתי מסטול ויש לי סטלות רעות שבהן אי אפשר לסבול אותי). אני קצת נוגד תתאוריה שלך...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-02-2013 בשעה 08:30.

כל גבר שנראה לך natural וטבעי עם הקטע של הבחורות, הוא לא באמת כזה. מצחיק ומגוחך, זה מה שאתה חושב על מה שאמרתי קודם נכון? אז תרשה לי לומר לך שגם אלה הnatural שראית השיגו את היכולות שלהם מאיפשהו. אף אחד לא נולד עם היכולת לפתות ולמשוך בחורות, זה נלמד!
    אומנם נלמד זה לא אומר שהבנאדם קרא ספר ועכשיו זה בא לו טבעי, זה יכול להיות שתהליך הלמידה שלו היה שונה משלך. הידע של מי שחיקית נרכש על ידי אדם אחר.

התנהגות זהה קיימת אצל בעלי החיים, חיקוי ההתנהגות הזכר בחייהם שזהו בעצם האב, או אח בכור. וכמובן בעזרת דמות האם הוא לומד מה אסור ומה מותר. זהו הדבר היחידי שמפריד בינך לבין מישהו שהתברך בטבעיות הזאת.

אני זוכר שראיתי בנאשיונל גאוגרפיק מספר ניסויים על זאבים. חייה שעוקבת אחר זכר האלפא, הזכר השולט בחבורה שלה.
    ניסוי מספר 1:
    בניסוי שמו זכר בוגר, בשדה ענקי שמתפרס על מספר דונמים שמסביב לשדה גדר גבוהה מאוד.
    לצידו, לא רחוק ממנו כך שיוכל לראות את הזאב הבוגר שמו זכר צעיר, אותו הדבר גם לגביו, גם הוא בשדה ענקי ועם גדר גבוהה מאוד.
    הזאב הבוגר הלך יותר במרכז, וניסה למצוא כיצד לצאת מהשדה. התנהגות בעלת ביטחון.
    בעוד שהזאב הצעיר הלך יותר מסביב והיה לחוץ הרבה יותר. התנהגות בה הוא מרגיש מאוים ומפוחד.
    בשלב כלשהו הזאב הבוגר ניסה למצוא חורים בהם יוכל לברוח מהגדר, ברגע שהוא עשה זאת והצליח, גם הזאב הצעיר התחיל באותה התנהגות, כלומר החל לעמוד במרכז ולחפש אזורים קלים, וברח באותה דרך שהזאב הבוגר ברח.
    מהניסוי הזה אתה יכול להבין שהזאב הצעיר חיקה את הזאב הבוגר בהתנהגות שלו בשדה, ובדרך הבריחה. בלעדיו כנראה היה סגור שם לעד.

ניסוי מספר 2 היה משהו דומה, רק הפעם זה היה עם נקבה ובפעם הזאת היה טריגר אחר, קופסה מעץ שבה הכניסו אוכל. מכיוון שזאבים הם חיות חשדניות, במיוחד כשמדובר בדברים מבני האדם. גם היא כמו הזכר הצעיר עקבה אחר התנהגות הזכר הבוגר ומתוצאות הניסוי יכולת להסיק שבלעדיו היא הייתה נשאר בכלוב וגוועת ברעב.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני לא מדבר על "יכולת למשוך בחורות" אני מדבר על דברים בסיסיים יותר מזה והדברים הם לא להתנהג כמו SADCUNT שמנסה להרשים אותה כל הזמן, לקנות לה מתנות, לזרוק מחמאות מיותרות, להתרפס בפניה כמו כאפות או להיות ידיד של מישי שאני מאוהב בה ולהיות כבד כזה באווירה של דייטים ולהעריץ כל דבר שהיא עושה

דברים כאלה בחיים לא קרו לי ובחיים לא מצאתי את עצמי עושה תדברים האלה

ולדברים האלה אין קשר להאם גדלת עם דמות אב או אח (אין לי אחים), לא הייתה לי שום דמות כזאת ובחיים לא התנהגתי כמו חצי מהגברים שם בחוץ כי ראיתי שזה פשוט לא עובד...זה כמו שתנסה לנשום מתחת למים אחרי שאתה רואה שלאף אחד זה לא מצליח..
    ראיתי שכל מי שכן הולך להם הם ההפך מזה, אז זה מה שעשיתי וזה עבד לי במובן מסויים

בגדול אני נחשב "טבעי" כי כן הלך לי עם בנות בתיכון בלי שידעתי מזה התחום הזה בכלל, מה שכן אני גרוע בלהתחיל עם בנות כי אף פעם לא הייתי עושה את זה ולא הייתי צריך את זה בכלל..ומשו שאתה לא עשית בחיים אתה לא יכול להיות טוב בו, כמו שתנסה לרקוד ריקוד כלשהו בפעם הראשונה זה יראה מעפן רצח...ככה גם אני בלהתחיל עם בנות שאנלא מכיר מחוץ למעגל חברתי, אני לא אמור להיות טוב בזה
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 28-02-2013 בשעה 10:26.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איזה זיון שכל אחד גדול...
    שמע, בגדול יצאת פשוט לקקן, אבל יש לך אפשרות לתקן כי הבחורה אוהבת אותך או מרגישה אלייך רגשות אבל היא מפחדת להפגע בגלל זה היא התנהגה אליך ככה.

דבר ראשון, בחיים שלך אל תנסה להיצתדק בפני בחורה. היא חושבת שסיננת? תגיד לה "בואי נתערב שלא! כי אם יש לך הוכחות לזה שסיננתי אני ישמח לראות" היא תרצה להראות לך, תגיד לה "קיצר, ב8 בערב אני בא לאיזור שלך, נשב ונדבר זה לא נושא לפייסבוק"

דבר שני,
    אני אני מצטער מצטער מצטער
    שגרמתי לך
    להרגיש שאני נוטש אותך
    באמת מצטער, אני לא שמתי לב
    אה וגם היה ערב אחד ששלחת לי 2 אסמסים ששאלת אותי מה קרה ופשוט ראיתי את זה יומיים אחרי זה
    באמת
    אני אומר את האמת......
    יש לך את זה ביותר ליקוק תחת? פעם הבאה אתה יכול למרוח לה קצת שוקולד על התחת ולקק, יותר טעים.
    ועכשיו ברצינות, מה זה מצטער מצטער מצטער, מה נסגר איתך? זוכר את הסרטון של סטס אמן פאאאתוי? שהוא אומר שהוא מחצלת של הבחורה שהיא יכולה לדרוך עליו? ככה בדיוק התנהגת.
    אם הבחורה לא מקבלת את ההתנצלות שלך, תגיד לה "קיצר נשמה, את חשובה שלי ואם זה לא מעניין אותך ואת לא מקבלת את זה, חבל לי לבזבז תזמן שלי"

דבר שלישי, שלח לה סמס מתישהו "אני רוצה שנפגש ונדבר כמו בני אדם כי אני לא מדבר ככה בפייסבוק" ותחתור לפגישה איתה.
    שבו דברו, או שתסגור איתה את הסיפור או שתנסה להסביר לה מה היה, היא תסביר לך מה היה מהצד שלה, היא תגיד מצטערת, אתה תגיד סליחה ותתנשקו. פה זה יגמר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

בגלל שאני מבין קצת שאתם ידידים טובים ולא סתם אז אנלא יהיה בוטה
    אבל אחי מה זה היא מדברת אלייך כמו פח אשפה אתה כולך מבקש סליחה... בשלב מסויים לפחות במקומך הייתי אומר "בקיצור על הזין מה את עושה פוזות אני עוד שניה יורד פה על הברכיים ואת משחקת אותה עם איזה רמה לכי חפשי"
    שתראה גם מיליון דולר, מי היא שתגרום לך להרגיש כמו איזה זבל... יש גבול לנואשות נשמה

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

תגיד לי אתה בן 4? מה זה התגובה המטומטמת הזאת?
    זה מה שאני צריך, להתייחס לכל הבחורות כאילו הן לא שוות כלום?

ציפיתי לתגובה רצינית.
    צודק אחי, תמשיך להתחנן לבחורה אחת מתוך מליונים..אין עוד בחורות אחשלי

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אני לא מדבר על "יכולת למשוך בחורות" אני מדבר על דברים בסיסיים יותר מזה והדברים הם לא להתנהג כמו SADCUNT שמנסה להרשים אותה כל הזמן, לקנות לה מתנות, לזרוק מחמאות מיותרות, להתרפס בפניה כמו כאפות או להיות ידיד של מישי שאני מאוהב בה ולהיות כבד כזה באווירה של דייטים ולהעריץ כל דבר שהיא עושה

דברים כאלה בחיים לא קרו לי ובחיים לא מצאתי את עצמי עושה תדברים האלה

ולדברים האלה אין קשר להאם גדלת עם דמות אב או אח (אין לי אחים), לא הייתה לי שום דמות כזאת ובחיים לא התנהגתי כמו חצי מהגברים שם בחוץ כי ראיתי שזה פשוט לא עובד...זה כמו שתנסה לנשום מתחת למים אחרי שאתה רואה שלאף אחד זה לא מצליח..
    ראיתי שכל מי שכן הולך להם הם ההפך מזה, אז זה מה שעשיתי וזה עבד לי במובן מסויים

בגדול אני נחשב "טבעי" כי כן הלך לי עם בנות בתיכון בלי שידעתי מזה התחום הזה בכלל, מה שכן אני גרוע בלהתחיל עם בנות כי אף פעם לא הייתי עושה את זה ולא הייתי צריך את זה בכלל..ומשו שאתה לא עשית בחיים אתה לא יכול להיות טוב בו, כמו שתנסה לרקוד ריקוד כלשהו בפעם הראשונה זה יראה מעפן רצח...ככה גם אני בלהתחיל עם בנות שאנלא מכיר מחוץ למעגל חברתי, אני לא אמור להיות טוב בזה
    דווקא יש קשר ועצם זה שקראת את המחשבות שלי ומה שרציתי לרשום בנוסף לתגובה הקודמת מוכיח זאת. דווקא בגלל זה, אנשים שהם "טבעיים" לא יכולים לשלוט בסביבה שלהם. הם לא יודעים למה הם עושים דברים מסוימים, הם עושים אותם בצורה מסוימת רק מכיוון שכך הם תמיד היו רגילים לעשות אותם. אתה עובד על פי תת-המודע שלך. זה בדיוק הכוונה ללהיות "טבעי". כל פעם שאתה מתחיל עם בחורה הכל פועל דרך תת-המודע שלך. אין לך אפילו מושג למה זה עובד או למה זה לא, מהסיבה שאתה לא מודע למה שאתה עושה נכון. בסופו של יום זה מרגיש לך "טבעי" וכך גם אתה מגדיר את עצמך.

אני מדבר איתך פה עכשיו על מחקרים מוכחים, אדם שחיי כל חייו בסביבה עבריינית, זה יהיה הגיוני שבסופו של דבר הוא גם יצטרף לאחוזי הפשיעה?
    אדם שחי כל חייו בסביבה אלימה, וסבל גם הוא מאלימות, זה לא יהיה הגיוני שבסופו של דבר הוא ידרדר לאונס על מנת להוציא את התסכול שבו?

בשביל האנשים האלה זה ייראה טבעי לגמרי, הם לא מודעים כל כך למה שהם עושים. הכל נמצא בתת-המודע שלנו, ובגלל זה כל זה נראה לנו טבעי.
    בגלל זה אנשים אלה אחרי זה צריכים לעבור טיפולים יקרים ורבים, כדי לשנות אותם. או שהדרך היותר קלה כמו בUS הוא הוצאה להורג.

עכשיו, אני לא משווה אותך ספציפית לאנשים האלה אבל אני באמת חושב שהתהליך של שיפור עצמי הוא חשוב מאוד יותר מלנסות לשפר ולשנות את הסביבה שלך רק כדי לעלות את מעמדתך.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    צודק אחי, תמשיך להתחנן לבחורה אחת מתוך מליונים..אין עוד בחורות אחשלי
    מה קשור אין בחורות?!?!?!?
    פאק...כאילו אסור להשקיע בבחורה ולנסות לתקן כשיש בעיות? ישר אומרים לה ללכת להזדיין כי יש מליון כמוה?

וואו פשוט תהיו בשקט...זה מתחיל כבר ממש להישמע דבילי.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

מותר להשקיע בבחורה והכל ואפילו שאני לא טיפוס כמוך של "מחפש את האחת" אני יכול להבין את הראש שלך כי אני גם בנאדם שמשקיע במי שהוא אוהב ובמה שהוא אוהב... אבל ויש אבל גדול, יש הבדל בין לנסות לתקן בעיות לבין לעשות את זה כמו הכלבלב שלה... התוצאה סבבה הדרך זה מה שמשנה פה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה קשור אין בחורות?!?!?!?
    פאק...כאילו אסור להשקיע בבחורה ולנסות לתקן כשיש בעיות? ישר אומרים לה ללכת להזדיין כי יש מליון כמוה?

וואו פשוט תהיו בשקט...זה מתחיל כבר ממש להישמע דבילי.
    גבר, אתה לא יכול לבקש עזרה ולהגיד "וואו פשוט תיהיו בשקט" זה לא עובד ככה. זה שאתה חושב על מה שעשית בצורה מסויימת לא אומר שאתה צודק. אפילו יותר מיזה, ברוב המקרים אנחנו בטוחים שמה שאנחנו עושים זה נכון ואנחנו צודקים...גם אני פעם חשבתי שאם אני יציק לבחורה שאני רוצה לראות אותה זה יראה לה שאני מרגיש אלייה רגשות ושאני רוצה אותה אז היא תרצה אותי חזרה, גם אני חשבתי ככה. אבל אז קלטתי והבנתי שיש דברים שאני לא מכיר, זה לא באמת עובד ככה.
    ברגע שאתה נפתח לעולם של הפיקאפ, אתה חייב לפתוח את האוזניים ולהקשיב ולהבין דברים שעד היום לא חשבת ככה. אתה יוכל לבחור להגיד " זה בולשיט" ולא להקשיב לזה. אבל אתה תשאר באותה הנקודה. תבוא בחורה חדשה לעולם שלך, אתה תתנהג אליה באותה הצורה ואז גם היא תברח ממך...למה? כי אתה לא משנה את ההתנהגות שלך. "טירוף- לעשות את אותו הדבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות בכל פעם" את זה לא אני אמרתי...איינשטיין אמר.

אתה צריך ללמוד איך הדבר הזה עובד, הדבר הזה שנקרא "נשים", אם אתה לא תלמד, אתה תיפול. אבל..איך שאתה רוצה.
    ישר אומרים לה ללכת להזדיין כי יש מליון כמוה?
    במקרה שלך, כן.
    אם הבחורה חושבת שבר רפאלי מגיעה לה לקרסוליים, אז כן, אתה צריך לעמוד מולה עם שתי ידיים למעלה (יעני סימן של "מה קורה לך?") ולהגיד לה "תגידי, איפה את חייה?!" ולברוח ממנה. רק ככה היא תרצה אותך חזרה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני לא תומך בגישה הזו של "אל תתנצל". אם היית חרא, תגיד סליחה.
    אבל כמו בנאדם, לא כמו זונה שמתחננת לכסף.
    ראבק מה זה "מצטער מצטער מצטער". המלכה הזו מסובבת אותך על האצבע בלי להתאמץ בכלל חחחח
    תלמד להבא לא להיות כלבלב וכמו שלא היית אומר לחבר שלך שאתה "מצטער מצטערר! אני אהיה כלבלב שלך אני אנקה לך את הבית אני מחצלתתתתת"
    ככה אל תגיד דברים כאלה לבחורות.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,206 | הודעות: 8,203,799 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect