נכתב במקור על ידי
OverPowered
עזוב נו.. אנשים פה חושבים שהם יכולים לזיין את בר רפאלי
תקשיב אחי קצת מוזר לי שעדיין יש תסצנות האלה בגיל 16, אני זוכר בחטיבה היו תקטעים האלה אבל מהתיכון כבר זה נהיה דיבורי דוגרי יעני "רוצה? לא רוצה?" וזהו.
בלי סצנות
כנראה שיש לכם התבגרות רגשית מאוחרת לך ולה.
זה נראה שאתה דלוק לה על התחת והיא הייתה דלוקה לך על התחת והאגו שך דפק אותך
אז כמה דברים:
1. יצאת פארש
2. לא יודע אם אתה יכול לתקן את זה
3. שווה לנסות
יצאת פארש, למה? אמרו לך כבר. לא צריך לבקש סליחה, וגם אם כן - לא צריך להתחנן ולכתוב 100 שורות.. ראו מההתחלה שהיא לא בקטע של לדבר אתה פשוט עוזב אותה וביום אחר בא אליה פנים מול פנים סוגר איתה הכל.
אני לא יודע אם אתה יכול לתקן את זה למה אם היית סוגר תשיחה מוקדם היא הייתה חושבת לעצמה כל הלילה מה אתה חושב, מה אתה רוצה, אם אתה רוצה אותה או לא, ואתה פשוט התחננת אליה והיא כנראה הבינה שבא לך עליה לא פחות ממה שבא לה עליך.. זה מוריד קצת..
קיצר, את העבר אי אפשר לתקן
תבקש סליחה כשצריך, גבר יודע גם לבקש סליחה מה אתם סניה שאתם אומרים לו גבר לא מבקש סליחה? מה זה השטויו האלה אם אני מבקש סליחה אתם חושבים שמישהי תגיד "או הנה הוא ביקש סליחה לא בא לי עליו".. מי שאומר את זה כנראה לא מכיר בחורות. תבקש סליחה כצריך אבל לא 100 פעם, רק כשבאמת צריך. ואם אתה רואה שאין תגובה, אין מה לעשות אין לך טעם לבקש שוב אתה תצא סתם פודל כי תקבל אותה תגובה.
בקיצורררר נסה לסגור איתה את זה פנים מול פנים, זה יהיה קשה לך אחי אולי בגלל אגו אבל אתה חייב לעבור את זה אם אתה רוצה אותה, לך בוקר אחד "בואי שנייה", תן נאום של 2 משפטים מטריפים של "לא יודע מה הסיפור שלך, לא יודע מה הסיפור שלי, לא הבנו אחד ת'שני, נראלי צריכים להמשיך מכאן איכשהו ולא לריב בפייסבוק מה אנחנו ילדים", ותקווה שהיא תיפול עליך עם חיבוק או צרפתית.
בהצלחה אחי