יש לי בעיה לפעמים כשאני מספר לאבא שלי משהו לא תמיד זה מעניין אותו ולפעמים הוא לא מתייחס אליי ברצינות ואני מרגיש הרגשה מעצבנת כזאתי וזה הורס לי את החשק לדבר איתו ולשתף אותו במה שעובר עליי ..איך אני יכול לתקן את זה ?תודה על העזרה
יש לי בעיה לפעמים כשאני מספר לאבא שלי משהו לא תמיד זה מעניין אותו ולפעמים הוא לא מתייחס אליי ברצינות ואני מרגיש הרגשה מעצבנת כזאתי וזה הורס לי את החשק לדבר איתו ולשתף אותו במה שעובר עליי ..איך אני יכול לתקן את זה ?תודה על העזרה
|
|
לתקן? אי אפשר.. אל תגיד תודה, אני לא גדל אם אבא שלי אפילו...
איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
3/7 אימונים בשבוע
תדבר איתו על זה.... למרות שיש לי הרגשה שאתה זה שמגזים חח
תשתף את אמא שלך במקום? O.ם
אני לא מגזים , אני מנסה לדבר איתו ולבקש ממנו לפעמים דברים והוא עונה לי כאילו אני איזה לא יודע מה ..
או שלפעמים אני עושה איזה טעות כאילו שהוא ביקש משהו ולא הבנתי אותו נכון אז הוא מתייחס אלי כמו אל מפגר ..
נמאס לי ממנו חרא של אבא
תנסה לדבר איתו
נערך לאחרונה על ידי aliran32; 01-03-2013 בשעה 15:41.
לא משנה
נערך לאחרונה על ידי aliran32; 01-03-2013 בשעה 15:44.
טוב, זה נשמע לי משהו מוכר... לי אישית במשפחה לא היה צומת לב ולאף אחד לא היה אכפת ממני
עכשיו אני מתאמן כושר וקיקבוקסינג ואני הפכתי להכי מעניין במשפחה, למה? כי כל (אבל כל) המשפחה שלי כדורגלנים
ואולי אתה מכיר את השמות האלה: צ'רלי עייש וסמי עייש
בכל מקרה אני הכי שונה מהמשפחה ובגלל זה אני מעניין יותר כי כל הבני דודים שלי כדרגלנים מגיל שנה.
בכללי: אל תהיה כמו כולם, תהיה קצת שונה.
3/7 אימונים בשבוע
טוב, זה נשמע לי משהו מוכר... לי אישית במשפחה לא היה צומת לב ולאף אחד לא היה אכפת ממני
עכשיו אני מתאמן כושר וקיקבוקסינג ואני הפכתי להכי מעניין במשפחה, למה? כי כל (אבל כל) המשפחה שלי כדורגלנים
ואולי אתה מכיר את השמות האלה: צ'רלי עייש וסמי עייש
בכל מקרה אני הכי שונה מהמשפחה ובגלל זה אני מעניין יותר כי כל הבני דודים שלי כדרגלנים מגיל שנה.
בכללי: אל תהיה כמו כולם, תהיה קצת שונה.
3/7 אימונים בשבוע