היי, לפני שנה בערך הכרתי בחור סטודנט בן 25 שבה אלינו לתיכון להרצות על איזה משהו ומאז אנחנו בקשר ידידות קרוב.
אני חייבת להגיד שהוא בחור מקסים ומעניין, אבל קצת מוזר. יש לו דעות קצת משונות למשל, הוא נגד אינטרנט והוא כמעט ולא משתמש בו אפילו לצורכי לימוד (הוא משתמש בספרי אנציקלופדיה במקום) וגם אין לו פייסבוק וגם לא סקייפ. הוא כמעט ולא מסתכל טלוויזיה (לא תוכניות, לא סרטים חחח כלום בעצם? ואפילו לא חדשות - אותן הוא קורא בעיתונים). לדעתו אינטרנט וטלוויזיה הם השטן של המאה ה- 21 והם רק מסיטים את האנשים מהמציאות וכו'. הוא נגד נגני MP, מצלמות (הוא ממש שונא להצטלם, רק אם מכריחים אותו אולי הוא יצטלם בתמונה בודדת) והוא גם נגד פלאפון (שבו הוא משתמש כי אין ברירה אחרת, אבל הוא מנסה לצמצם את השימוש בסלולרי). הוא גם ממש נגד איפור (אפילו אם מדובר באיפור ממש קל), הוא נגד חזיות לדעתו נשים צריכות להסתובבת ללא חזיות כמו שהיה מקובל בעברהוא בעד שיער ארוך אצל גבר כמו שהיה מקובל בעבר. בקיצור הוא מעט מוזר והייתי מוכנה להשלים עם הצד הזה שבו (כי בסה"כ הוא אדם מאוד נחמד, מעניין ושקט ושתמיד מוכן לעזור לך וגם מתחשב בך), אבל המקרה האחרון קצת הבהיל אותי. הוא כול הזמן מחמיא לי בסוג של מחמאות מוזרות משהו מסוג "יש לך עור נורא עדין והוא מריח נהדר", "העור שלך ממש חלב לבן וריחני", "האוזניים שלך ורודות ויפות" (הוא כול הזמן נוגע בהן, מסובב אותן ומריח אותן). יום אחד שאלתי אותו מה הקטע שלו (לא בצורה גלויה כמובן) והוא אמר לי שאני מאוד מוצאת חן בעיניו וממש בטעם שלו ושהוא לא מתחבר לכול הנשים ובכלל לאנשים. למשל, ממש לא מזמן היה לי פצע באצבע ובזמן שטיילנו היא התחילה לדממם ממש (יש לי בעיה של קרישה ולפעמים הדם יכול לזרום איזה 10 דקות), אז רציתי לנגב את הדימום ע"י מפית ולנסות לעצור את הדימום. הוא במקום זה "חטף" את האצבע שלי והתחיל למצוץ אותה איזה 7 דקות עד שהדימום לא נעצר ובסוף הוא קילף את העור המת שמסביב לפצע עם השיניים ואכל אותו :| הייתי בסוג של הלם ולא היה לי מה להגיד וגם הוא לא אמר דבר. אני משוכנעת שיש לו איזה בעיה פסיכולוגית או משהו, אבל אני ממש מקווה שלא כי הוא ממש מוצא חן בעיניי. מצד שני אני ממש פוחדת עכשיו לצאת איתו לאנשהו, אני מפחדת שהוא קניבל או איזה סדיסט. אולי אני טועה? מה אתם חושבים? האם הוא קניבל או משהו?
תודה לכול מי שקרא, ממש אשמח לשמוע את הדעה שלכם.

הוא בעד שיער ארוך אצל גבר כמו שהיה מקובל בעבר. בקיצור הוא מעט מוזר והייתי מוכנה להשלים עם הצד הזה שבו (כי בסה"כ הוא אדם מאוד נחמד, מעניין ושקט ושתמיד מוכן לעזור לך וגם מתחשב בך), אבל המקרה האחרון קצת הבהיל אותי. הוא כול הזמן מחמיא לי בסוג של מחמאות מוזרות משהו מסוג "יש לך עור נורא עדין והוא מריח נהדר", "העור שלך ממש חלב לבן וריחני", "האוזניים שלך ורודות ויפות" (הוא כול הזמן נוגע בהן, מסובב אותן ומריח אותן). יום אחד שאלתי אותו מה הקטע שלו (לא בצורה גלויה כמובן) והוא אמר לי שאני מאוד מוצאת חן בעיניו וממש בטעם שלו ושהוא לא מתחבר לכול הנשים ובכלל לאנשים. למשל, ממש לא מזמן היה לי פצע באצבע ובזמן שטיילנו היא התחילה לדממם ממש (יש לי בעיה של קרישה ולפעמים הדם יכול לזרום איזה 10 דקות), אז רציתי לנגב את הדימום ע"י מפית ולנסות לעצור את הדימום. הוא במקום זה "חטף" את האצבע שלי והתחיל למצוץ אותה איזה 7 דקות עד שהדימום לא נעצר ובסוף הוא קילף את העור המת שמסביב לפצע עם השיניים ואכל אותו :| הייתי בסוג של הלם ולא היה לי מה להגיד וגם הוא לא אמר דבר. אני משוכנעת שיש לו איזה בעיה פסיכולוגית או משהו, אבל אני ממש מקווה שלא כי הוא ממש מוצא חן בעיניי. מצד שני אני ממש פוחדת עכשיו לצאת איתו לאנשהו, אני מפחדת שהוא קניבל או איזה סדיסט. אולי אני טועה? מה אתם חושבים? האם הוא קניבל או משהו?
ציטוט ההודעה

), הוא גם מעודד ועוזר מאוד וגם בטעם שלי מבחינת המראה החיצוני (לא שזה הכי חשוב, לכן ציינתי את זה במקום האחרון). אמרתי לו פעם שיש אמת במה שהוא אומר (נגיד, אנשים יושבים שעות מול מחשב, משחקי מחשב, תוכניות טלוויזיה משהו אובססיבי כזה), אבל אי אפשר בלי זה כי זה עוזר, זה כלי שצריך דעת להשתמש בו בלי פנאטיות חחח.